Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه روانخواه

مظلومي براي انتخاب بازيكن دچار مشكل شده

روانخواه: با پاي مصدوم بازي كردم

ايران ورزشي- شايد اين روزها بيشتر از اينكه مظلومي بخواهد تعداد مصدومان را بشمارد بايد آمار بازيكنان سالم استقلال را بگيرد چون آنقدر در اين چند وقت اخير بازيكنان مصدوم شده‌اند كه براي سرمربي استقلال راحت‌تر آن است كه تعداد بازيكنان سالم را بشمارد و ببيند در نهايت روي چند بازيكن مي‌تواند حساب كند. يكي از بازيكناني كه در اين چند بازي مصدوم بوده و نتوانسته كمك چنداني به استقلال بكند اميد روانخواه است اما خودش ديروز مدعي شد آسيب‌ديدگي‌اش برطرف شده و مي‌تواند در بازي روز جمعه
    به ميدان برود.

باز هم مصدوم هستي؟!
    خوشبختانه مصدوميتم برطرف شده و از روز يكشنبه در تمرين‌ها حاضر شدم.

از چه زماني نتوانستي براي استقلال بازي كني؟

پيش از بازي با ملوان از ناحيه همسترينگ پا دچار مصدوميت شديدي شده بودم اما به خاطر دشواري بازي با ملوان و با درخواست كادر فني در اين بازي حاضر شدم.

مشكلي برايت به‌وجود نيامد؟!

چرا، بعد از اين بازي درد پايم شديد شد و از مربيان اجازه گرفتم تا در بازي هفته گذشته مقابل پاس نباشم.

حالا وضعيت‌ات چطور است؟

خوشبختانه با استراحت و فيزيوتراپي مصدوميتم برطرف شده و براي بازگشت به ميدان و بازي با شهرداري تبريز آماده‌ام.

بعضي از كارشناسان فوتبال معتقدند كه بازيكنان استقلال مشكل بدني دارند، به همين خاطر هم آسيب مي‌بينند؟

با وجود برنامه منظم مربي بدنساز شرايط بدني بازيكنان خوب است و مشكلي در اين زمينه نداريم. ضمن اينكه وقتي بازيكنان در شرايط بازي قرار مي‌گيرند خود به خود اين مسائل برطرف مي‌شود.

نظرت درباره آمدن هوار محمد به استقلال چيست؟

هوار بازيكن توانمندي است كه در پرسپوليس هم عملكرد خوبي داشته، در هر حال اين صلاحديد كادر فني است و هر چه تيم قويتر باشد مي‌توانيم در سه جام با قدرت بيشتري كار كنيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)