خلاف قانون كارى نكردم فقط مشاوره فكرى مى دهم
پورحيدرى: عذر بازيكنان معترض را خواهيم خواست
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: كار خلاف قانونى انجام ندادم و فقط به تيم هميارى كمك فكرى مى دهم.وى در ارتباط با همكارى اش با تيم دسته اولى هميارى اراك و شرايط فعلى استقلال صحبت هاى زير را مطرح كرد. با ما همراه باشيد:
• به نظر همه از روند استقلال راضى هستند؟
- از نتيجه گرفتن تيم با توجه به شرايطى كه داشتيم راضى هستيم. ما انتظار نداشتيم بتوانيم به اين خوبى تيم را جمع و جور كنيم. البته دليل اين اتفاق تلاش هاى على فتح الله زاده در راس باشگاه است. او باعث شد برخى مشكلات تيم برطرف شود.
• از نحوه بازى تيم چطور؟
- اين تيم به دليل ناقص بودن و دير بسته شدن زمان كمى را براى بازسازى داشت و سريع مجبور شديم با همين شرايط كار را آغاز كنيم. اين تيم كمبودهايى دارد كه كارى از دست كسى بر نمى آيد. با اين وجود تا اينجا اين كمبودها جبران شده است. يكى از مهمترين دلايلى كه باعث شده تيم در كار گروهى به مشكل بخورد مصدوميت هاى بازيكنان است.
• فكر نمى كنيد اين مسئله شما در نيم فصل دوم با مشكل روبرو كند؟
- باشگاه در تلاش است تا اين كمبودها برطرف شود. بايد همين روند را تداوم دهيم تا به مشكل نخوريم.
• رفتن شما به اراك چه شد؟
- من فقط به دليل علاقه و دوستى چندين ساله اى كه با معاون استاندارى اراك دارم مى خواهم به ايشان مشاوره بدهم. ايشان
مى خواهد بى سر و صدا به جوان هاى يك استان كمك كند و من هم اين را وظيفه خود مى بينم كه هر موقع او خواست از كمك دريغ نكنم.
• اما فتح الله زاده مذاكرات اين باشگاه با شما را خلاف قانون دانسته است.
- كار خلاف قانونى صورت نگرفته است. من با استقلال قرارداد دارم و نمى توانم با تيم ديگرى مذاكره كنم. فقط يك ارتباط عاطفى با معاون استاندارى اراك دارم فقط مى خواهم به او مشاوره فكرى دهم. من اراك نمى روم و اگر وقتم گرفته نشود حتما به اين تيم دسته اولى كمك فكرى مى دهم. نه قراردادى امضا مى شود و نه تفاهم رسمى وجود دارد. چون با استقلال قرارداد دارم به لحاظ قانونى نمى توانم جاى ديگرى بروم.
• وحيد طالب لو هم ماندنى شد.
- مگر قرار بود وحيد برود؟ او از بازيكنان قديمى و خوب استقلال است و حيف است از اين تيم برود.
• گفته مى شود شمارى از بازيكنان استقلال از نيمكت نشينى ناراحتند.
- بازيكن بايد درك كند وقتى با تيم قرارداد دارد همه چيز را تحمل كند. همه بازيكنان بايد تلاش كنند و براى تيم و خودشان وقت بگذارند. اينكه بخواهند اعتراض كنند چرا بازى نمى كنيم چنين چيزى را در استقلال نداريم. اخم كردن و ناراحت شدن بازيكن از نيمكت نشينى كاملا طبيعى است و به آنها اين حق را مى دهيم اما اگر بخواهند حاشيه سازى كنند عذرشان را خواهيم خواست.
• نظرتان در مورد نگرانى هاى مظلومى نسبت به كسانى كه چشم به نيمكت استقلال دارند چيست؟
- از او خواسته ايم كه توجهى به اين مسائل نداشته باشد و به كار خود بپردازد.