شريفات: از مجيدى عذرخواهى كردم
اسماعيل شريفات مهاجم جوان تيم فوتبال استقلال موفق شد اولين گل خود را براى استقلال به ثمر برساند. وى گفت: برخلاف اينكه همه مى گويند استقلال فقط از روى شانس نتيجه مى گيرد در بازى مقابل پاس هم خوب بازى كرديم و هم خوب نتيجه گرفتيم.او ادامه داد: نبود ميداودى در تيم كاملا محسوس بود. استقلال توانست در اين ديدار ۳ گل به ثمر برساند كه من فكر مى كنم با حضور ميداودى اين تعداد گل بيشتر هم مى شد.شريفات درباره اينكه در اولين حضورش در تركيب اصلى گلزنى كرد، اظهار داشت: هميشه به عنوان يار تعويضى وارد زمين مى شدم بالاخره اين فرصت برايم پيش آمد كه بتوانم در تركيب اصلى قرار بگيرم و خدا را شكر توانستم گل هم به ثمر برسانم. اميدوارم توانسته باشم اعتماد كادر فنى را جلب كنم.وى در پاسخ به اين سوال كه آيا مى تواند در ادامه بازيهاى استقلال فيكس شود، گفت: هيچكس در استقلال از قبل فيكس نيست. تمام تلاشم را در تمرينات مى كنم تا بتوانم نظر كادر فنى را به خود جلب كنم.بازيكن تيم استقلال درباره اينكه مى توانست در صحنه به ثمر رسيدن گل به فرهاد مجيدى پاس دهد، گفت: با فرهاد مجيدى مشكلى ندارم. وى هميشه و قبل از هر بازى به من روحيه مى دهد. وقتى ديدم زاويه روبه رويم باز است تصميم گرفتم شوت بزنم. ريسك بزرگى كردم. مى دانستم اگر آن توپ گل نشود مجيدى خيلى ناراحت مى شود با اين حال بين ۲ نيمه از وى عذرخواهى كردم.شريفات با اشاره به تشويق بى امان هواداران استقلال گفت: بازى در حضور تماشاگران استقلالى واقعا هيجان آور است. آنها متعصب به تيمشان هستند. از آنها بابت حمايتشان ممنونم. تمام سعى و تلاشم را مى كنم تا در استقلال بهترين بازيهايم را انجام دهم. استقلال را دوست دارم و آرزو مى كنم با اين تيم هم قهرمانى در جام حذفى و هم قهرمانى در ليگ برتر را بدست آورم.وى در پايان درباره اينكه شادى بعد از گلش را با محبوب مجاز سهيم شد، افزود: محبوب مجاز در هتل به من گفته بود كه گل مى زنم به خاطر همين به سمتش رفتم و شادى بعد از گلم را با وى سهيم شدم.