فتحاللهزاده: كادرفني استقبال نكرد، قادر حسن را نگرفتيم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: به دليل عدم استقبال از سوي كادر فني قادر حسن را جذب نكرديم.
علي فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره سفر به مالزي و تصميمات گرفته شده در AFC، شرايط استقلال و ناكامي تيم اميد در بازيهاي آسيايي صحبتهاي زير را انجام داد:
فارس: درباره جلسات در مالزي صحبت كنيد؟
بحث سهميههاي فدراسيونها مطرح شد. قطريها ميخواستند يك سهميه ديگر داشته باشند كه اگر اين اتفاق ميافتاد قضيه براي ايران مشكلساز ميشد. من و آقاي عزيز محمدي پيشنهاداتي داديم. پيشنهاد من اين بود كه چون ويتنام نميتواند در ليگ قهرمانان آسيا شركت كند به جاي منطقهبندي كردن فدراسيونها از پليآف استفاده شود تا از اين طريق نماينده قطر هم شانس داشته باشد. سرانجام نظر من مورد تأييد قرار گرفت و 4 سهميه ايران ماندگار شد. البته قرار شد سال آينده كه AFC براي بازديد و امتيازگذاري به كشورها سفر ميكند دوباره رأيگيري صورت گيرد.
فارس: براي ميزباني فينال ليگ قهرمانان چه تصميمي گرفته شد؟
قرار بر اين شد براي مسابقات امسال بين دو تيم فيناليست قرعهكشي شود تا مثل امسال فينال در يك كشور بيطرف برگزار نشود.
فارس: به نظر ميرسد نداشتن نفوذ در AFC باعث شد دو بازيكن كانديداي ايراني براي بهترين بازيكن سال آسيا نتوانند به اين مقام برسند؟
متأسفانه عدم ثبات مديريتي در فوتبالمان باعث شده كرسيهاي AFC را از دست بدهيم. اكنون فارق بورزو 20 سال است كه در AFC سمت دارد اما تغييرات مداوم مديريتي در فوتبال ما باعث شده نتوانيم نفوذ خوبي در كنفدراسيون فوتبال آسيا داشته باشيم و همين مسئله ما را از سكوها دور ميكند.
اين را هم بگويم امتياز فرهاد مجيدي و بازيكن استراليايي هر دو 60 بود اما بازي نكردن فرهاد مجيدي در تيم ملي روي تصميم نهايي اعضاي رأي دهنده تأثير گذاشته بود. همين كه فرهاد مجيدي توانست جزء برترينهاي آسيا باشد افتخار بزرگي براي ايران و استقلال است. واقعيت اين است كه فدراسيون ما هم جزء 3 فدراسيون اول آسيا بود ولي آنچه مسلم است ما بايد از تيمهاي خود حمايت كنيم. مثلا من به همين تيم المپيك اشاره ميكنم درست است در اين رقابتهاي آسيايي چهارم شديم اما آقاي پيرواني كار خوبي كرد تيمي را به اين رقابتها فرستاد كه ميتواند در المپيك هم شركت كند.
فارس: با وجود اين ناكامي شما به عنوان عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال از اين تيم و از كادر فني حمايت ميكنيد؟
به اين دقت داشته باشيد كه از اين تيم 17 بازيكن ميتوانند در المپيك لندن بازي كنند و اين يك پوئن مثبت براي فوتبال ما است البته به شرط اينكه از اين تيم حمايت شود. كره جنوبي هم در اين رقابتها قهرمان نشد اما شك نكنيد اين تيم در المپيك متفاوت از آنچه در بازيهاي آسيايي نشان داد، خواهد بود.
فارس: تيم اميد با بدترين تداركات به بازيهاي آسيايي اعزام شد...
بهتر است انصاف داشته باشيم و قبول كنيم كه هميشه همه بازيكنان در اختيار كادر فني نبوده است. همين كه پيرواني اين تيم را آماده كرده و ميتواند در المپيك شركت كند يك كار ارزشي انجام داده است. البته اين حرف من مانع از انتقاد مسائل فني نيست. معتقدم بايد از اين تيم حمايت شود. مشكلات را برطرف كنيم تا به المپيك برسيم.
فارس: ناكامي تيم اميد باعث شد در ساير رشتهها موضعگيري نسبت به فوتبال زياد شود.
به هر حال بايد انتقادها را در نظر گرفت. از بدشانسي يا هر چيز ديگري توفيقي در فوتبال نداشتيم و من اميدوار هستم كه اين ناكاميها تأثيري روي تيم ملي در جام ملتهاي آسيا نگذارد. هر چند كه در فوتبال همه چيز زنجيرهوار به هم وصل است.
فارس: بگذريم، فصل نقل و انتقالات بازيكنان خارجي تمام شد اما استقلال نتوانست بازيكني بگيرد؟
بله درست است. متأسفانه نشات اكرم كه در دقايق آخر با پيشنهاد خوب قطريها روبرو شد. البته اكنون تيم استقلال بد نيست و فقط بايد براي ليگ قهرمانان آسيا تغييراتي ايجاد كنيم.
فارس: دليل عدم حضور قادر حسن چه بود؟ شما بابت حضور او در ايران خيلي تلاش كرديد؟
وقتي ديدم دوستان استقبالي نكردهاند و مدام ميگويند اين بازيكن را فلاني آورده و اين قضيه تبديل به حاشيه ميشد ديگر به سمت او نرفتم.
فارس: منظور شما از دوستان كيست؟
كادر فني خيلي رغبت نشان نداد و من هم آدمي نيستم كه به خاطر يك بازيكن تيم را به حاشيه ببرم.
فارس: با توجه به اين مسئله شما مجبور هستيد از بازيكن ايراني استفاده كنيد و در ازاي جذب بازيكن ايراني بايد يك بازيكن خود را از دست بدهيد؟
بايد امروز نظر پرويز مظلومي را بشنوم. ما قطعا تيم خود را تقويت مي كنيم ولي اول بايد نقاط ضعف خود را شناسايي كنيم.
فارس: شرايط را براي استقلال چطور ميبينيد؟
پس از بازي اول مقابل شاهين بوشهر كه جو داوري را براي ما درست كردند در بازي دوم با شاهين در جام حذفي به دليل همين شرايط داور يك پنالتي براي ما نگرفت. آقاي مرادي يكي از بهترين داوران ماست كه حتي بايد از سوي AFC تقدير شود و من اصلا ناراحت نيستم كه اين پنالتي را نگرفت و ديديد كه بازي به وقت اضافه كشيده شد اما باز استقلال برد. به نظر من بايد به تيمهايي مثل پرسپوليس و استقلال كمك شود تا به بزرگي خود ادامه دهند. يكي از فاكتورهاي مهم AFC براي حضور تيمها در ليگ قهرمانان آسيا حضور تماشاگر است. اميدوارم طوري تصميمگيري نشود كه روز به روز بزرگي پرسپوليس و استقلال كم شود و مشتاقان اين دو تيم كمتر شوند.