ما فحش مى خورديم، حجازى تشويق مى شد
آندره لوييس به درد دسته يك هم نمى خورد
محمد نوازى جزو بازيكنانى است كه به تيم ملى پيشكسوتان براى حضور در تورنمنت صلح و دوستى مكزيك دعوت شده است. او در مورد اردو و تمرينات تيم پيشكسوتان گفت: بايد از مسولان فدراسيون از جمله نبى و همچنين آقايان حشمت مهاجرانى، ابراهيم قاسم پور ، همايون بهزادى و فرامرز ظلى تشكر كرد . به هر حال اين خيلى خوب است كه پيشكسوتان فوتبال دور هم جمع شده اند و اين زياد مهم نيست كه بازى تداركاتى انجام دهيم. مهم اين است كه دور هم باشيم و اين براى سلامتى ما مهم است.نوازى در ادامه حرفهايش در مورد مصاحبه ابراهيم قاسمپور كه گفته اكثر بازيكنان اين تيم اضافه وزن دارند تاكيد كرد: به هر حال يكسرى از بازيكنان بعد از اين كه فوتبال را كنار گذاشتند ديگر مثل گذشته تمرين نمى كنند و تنبل شده اند. همين موضوع باعث مى شود كه اضافه وزن بياورند اما آنها مى توانند در تمرينات كيلوهاى اضافه را از بين ببرند. البته من به هيچ عنوان مشكل اضافه وزن ندارم و آماده هستم.
او قبل از شروع فصل قصد داشت در تمرينات حاضر شود و تست آمادگى بدنى و فنى بدهد اما استقلالى ها موافقت نكردند. نوازى در اين مورد گفت: من براى استقلالى ها متاسفم كه براى آنها فقط پهلوان زنده را عشق است. تا زمانى كه فوتباليست به دردشان بخورد به به و چه چه مى كنند اما بعدا رفتارشان عوض مى شود. من ديگر از استقلال زده شدم و بابت رفتارهاى آقايان متاسفم.
او ادامه داد: من اصلا بابت زحماتى كه براى استقلال كشيدم ناراحت نيستم و آن را وظيفه انسانى خودم مى دانم اما حداقل انتظار دارم با بازيكنى كه چند سال براى اين تيم بازى كرده رفتار درستى صورت بگيرد. من با فتح الله زاده تلفنى حرف زدم و قرار ملاقات گذاشتم اما وقتى به دفتر او رسيدم بلند شد و رفت. با ناصر حجازى هم حرف زدم وگفتم كه حاضرم در تمرينات استقلال تست بدهم اما او طورى با من حرف زد كه انگار كريم شيره اى هستم. من هميشه از حجازى حمايت كردم و آن زمان هم ما فحش مى خورديم و حجازى تشويق مى شد.
هافبك سابق استقلال در پايان حرفهايش با انتقاد از آندره لوئيز مدافع هافبك راست اين تيم گفت: او حتى به درد ليگ دسته اول هم نمى خورد و اگر بازيكن خوبى بود به ايران نمى آمد. من از آندره لوئيز و خيلى از بازيكنان استقلال آماده ترم و حاضرم تست فنى بدهم. در ضمن بهتر است آقايان بروند و از كارشناسان و هواداران استقلال بپرسند كه عملكرد من و عملكرد آنهايى كه جاى من به استقلال آمده اند چگونه بوده است. من نه به عنوان نوازى بلكه به عنوان هوادار استقلال مى گويم كه اين تيم ايده آل نيست و مشكلات زيادى دارد. البته استقلال سرمربى دارد و او مى تواند پاسخگو باشد.