Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه نوازی

ما فحش مى خورديم، حجازى تشويق مى شد

آندره لوييس به درد دسته يك هم نمى خورد

محمد نوازى جزو بازيكنانى است كه به تيم ملى پيشكسوتان براى حضور در تورنمنت صلح و دوستى مكزيك دعوت شده است. او در مورد اردو و تمرينات تيم پيشكسوتان گفت: بايد از مسولان فدراسيون از جمله نبى و همچنين آقايان حشمت مهاجرانى، ابراهيم قاسم پور ، همايون بهزادى و فرامرز ظلى تشكر كرد . به هر حال اين خيلى خوب است كه پيشكسوتان فوتبال دور هم جمع شده اند و اين زياد مهم نيست كه بازى تداركاتى انجام دهيم. مهم اين است كه دور هم باشيم و اين براى سلامتى ما مهم است.نوازى در ادامه حرفهايش در مورد مصاحبه ابراهيم قاسمپور كه گفته اكثر بازيكنان اين تيم اضافه وزن دارند تاكيد كرد: به هر حال يكسرى از بازيكنان بعد از اين كه فوتبال را كنار گذاشتند ديگر مثل گذشته تمرين نمى كنند و تنبل شده اند. همين موضوع باعث مى شود كه اضافه وزن بياورند اما آنها مى توانند در تمرينات كيلوهاى اضافه را از بين ببرند. البته من به هيچ عنوان مشكل اضافه وزن ندارم و آماده هستم.
    او قبل از شروع فصل قصد داشت در تمرينات حاضر شود و تست آمادگى بدنى و فنى بدهد اما استقلالى ها موافقت نكردند. نوازى در اين مورد گفت: من براى استقلالى ها متاسفم كه براى آنها فقط پهلوان زنده را عشق است. تا زمانى كه فوتباليست به دردشان بخورد به به و چه چه مى كنند اما بعدا رفتارشان عوض مى شود. من ديگر از استقلال زده شدم و بابت رفتارهاى آقايان متاسفم.
    او ادامه داد: من اصلا بابت زحماتى كه براى استقلال كشيدم ناراحت نيستم و آن را وظيفه انسانى خودم مى دانم اما حداقل انتظار دارم با بازيكنى كه چند سال براى اين تيم بازى كرده رفتار درستى صورت بگيرد. من با فتح الله زاده تلفنى حرف زدم و قرار ملاقات گذاشتم اما وقتى به دفتر او رسيدم بلند شد و رفت. با ناصر حجازى هم حرف زدم وگفتم كه حاضرم در تمرينات استقلال تست بدهم اما او طورى با من حرف زد كه انگار كريم شيره اى هستم. من هميشه از حجازى حمايت كردم و آن زمان هم ما فحش مى خورديم و حجازى تشويق مى شد.
    هافبك سابق استقلال در پايان حرفهايش با انتقاد از آندره لوئيز مدافع هافبك راست اين تيم گفت: او حتى به درد ليگ دسته اول هم نمى خورد و اگر بازيكن خوبى بود به ايران نمى آمد. من از آندره لوئيز و خيلى از بازيكنان استقلال آماده ترم و حاضرم تست فنى بدهم. در ضمن بهتر است آقايان بروند و از كارشناسان و هواداران استقلال بپرسند كه عملكرد من و عملكرد آنهايى كه جاى من به استقلال آمده اند چگونه بوده است. من نه به عنوان نوازى بلكه به عنوان هوادار استقلال مى گويم كه اين تيم ايده آل نيست و مشكلات زيادى دارد. البته استقلال سرمربى دارد و او مى تواند پاسخگو باشد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه جباری

جبارى : ديگر از اين همه مصدوميت خسته شده ام

مجتبى جبارى هافبك تيم استقلال كه بعد از گذراندن يك دوران طولانى مصدوميت به تركيب استقلال بازگشته بود و هواداران را اميدوار كرده بود كه با او سال خوبى را بگذرانند باز هم با مصدوميت دست و پنجه نرم مى كند و نمى تواند اعضاى تيم را همراهى كند. اين بازيكن با مشكل خونريزى كشاله ران خود روبرو شده و تا چند هفته قادر به تمرين كردن نخواهد بود. اين خبر اگرچه براى خود او و هواداران استقلال تكرارى است اما به شدت آنها را ناراحت و حتى عصبانى كرده است.وى گفت: مصدوميتم باز هم دردسر ساز شده است و نمى توانم در تمرينات تيم حاضر شوم. درد شديدى دارم و منتظر هستم تا ببينم دكتر نوروزى در مورد من چه تصميمى دارد و چه زمانى اجازه تمرين كردن به من مى دهد.وى در مورد غيبتش در استقلال در اين روزهاى حساس ادامه داد: استقلال نيازى به يك يا دو مهره ندارد و آنها به نبودن من عادت كرده اند. فكر مى كنم در اين شرايط غيبت بيشتر از اين كه براى استقلال سخت باشد براى من سخت است چون من احتياج دارم كه حتماظ بازى كنم و در تركيب تيم قرار گيرم و اين مصدوميت هاى پى در پى واقعا براى من سخت است.جبارى در خصوص اين كه آيا در صورت جدى بودن مصدوميتش به خداحافظى از فوتبال فكر مى كند يا نه گفت: برنامه اى براى اين كار ندارم. هم اكنون تمريناتم را پيگيرى مى كنم تا براى حضور در تمرينات آماده شوم. اما براى آينده تصميمى ندارم و سعى دارم شرايط را به خوبى براى خودم پيش ببرم تا برگردم و گذشته ها را جبران كنم. بعد از هر مصدوميت انگيزه ويژه اى پيدا مى كنم تا با انرژى چند برابر روزهاى غيبتم را جبران كنم. تمام سعى ام را به كار مى بندم كه ديگر مصدوم نشوم و در شرايط ايده آل باقى بمانم و در اين راه به تمام دستورات پزشك تيم عملم مى كنم اما قسمت من هم اين طور است.نمى دانم در آينده چه اتفاقى برايم رخ مى دهد اما اگر صبرم لبريز شود و با شرايطى روبرو شوم كه اطمينان حاصل كنم كه اين مصدوميت ها تمام نمى شود تصميم ديگرى مى گيرم و شايد به خداحافظى هم فكر كنم. هافبك استقلال با اشاره به شرايط تيم و اين كه آيا آنها امسال مى توانند جام قهرمانى را كسب كنند يا نه تاكيد كرد: استقلال حاشيه هاى بسيارى دارد اما اين شرايط هميشه در تيم ما حاكم بوده و اگر جز اين باشد عجيب است. برخى از بيرون مجموعه به تيم فشار مى آورند و مسايلى ايجاد مى كنند كه شرايط براى ما سخت شود اما اين وضعيت تمام مى شود و تيم به آرامشى كه نياز دارد مى رسد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)