Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: از بازي استقلال راضي نيستم اما به دنبال نتيجه‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از شيوه بازي تيم راضي نيستم، اما به دليل كمبودها، فقط به نتيجه فكر مي‌كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري يك بر صفر برابر شاهين بوشهر در جام حذفي اظهار داشت: بازي بدي نبود؛ البته ايده‌آل هم نبود. هدفمان گذر از اين مرحله بود. رقباي سختي در جام حذفي با ما ديدار داشتند. با پاس همدان و شاهين بوشهر بازي كرديم؛ در حالي كه رقيب‌هاي اصلي ما در ليگ برتر، با تيم‌هاي دسته اولي بازي داشتند.
    وي ادامه داد: شكست امروز چيزي از ارزش‌هاي شاهين كم نمي‌كند. قبول دارم در دو هفته اخير شادابي لازم را نداشتيم؛ اما امروز بازيكنان در وقت اضافه خوب دويدند. گلي هم كه زديم، بر اثر فشار حملات ما بود. بايد بگويم كه دستم خالي است. ايمان مبعلي و جباري را نداشتيم و مجبور شدم فرهاد مجيدي را در اواخر مسابقه و با وجود مصدوميت، براي زدن پنالتي بياوردم. خوشحالم از اين بازي سخت برنده خارج شدم.

سرمربي استقلال در مورد اينكه قرار است چند بازيكن در نيم‌فصل آزاد اعلام شوند، گفت: برخي مسائل در خودمان استو نمي‌خواهم به بيرون درج كند. اهل حاشيه نبودم و نيستم؛ اما برخي شيطنت‌ها مي‌شود. خيلي‌ها فكر نمي‌كردند استقلال با من خوب نتيجه بگيرد. اكنون آنها را شناخته‌ام.
    وي ادامه داد: هفته پيش در دقايق پاياني برخي شعار دادند، استقلال دفاعي نمي‌خواهيم. در آن چند دقيقه شعارهاي آن چند نفر از دست كانون هواداران در رفت؛ اما بايد از كانون تشكر كنم. امروز هم با وجود آنكه مانند هفته گذشته بازي كرديم؛ اما هواداران بي‌احترامي نكردند.

وي در مورد اضافه شدن نامجو مطلق به كادر فني، گفت: در جريان اين مسئله نيستم.
    مظلومي در مورد جذب نشاط اكرم و اينكه اين بازيكن تاكنون در اين فصل بازي نكرده است، گفت: اگر به استقلال بيايد، از حضورش استقبال مي‌كنيم. او بازيكن شناخته‌ شده‌اي است. البته باشگاه نيز بودجه مشخص و حساب و كتاب دارد.

پرويز مظلومي در مورد اينكه خودش از نحوه بازي استقلال لذت مي‌برد، عنوان كرد گفت: فعلا به نتيجه فكر مي‌كنم. از فوتبال تيم راضي نيستيم. در چند پست كمبود داريم؛ اما نمي‌خواهم اين مسئله را باز كنم و در مورد آن توضيح دهم. در هر تيمي كه بوده‌ام، آن تيم هجومي و زيبا بازي كرده است؛ هرچند در ايران فقط به مربيان نتيجه‌گرا فكر مي‌كنند.
    وي در مورد جذب قادر حسن گفت: در چند روز گذشته 2 نفر را براي آوردنش به فرودگاه فرستاديم؛ اما نيامد. نمي‌دانم چه مشكلي به وجود آمده است. در اين مورد از باشگاه سؤال كنيد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)