با فتح الله زاده گفتيم و خنديديم
قلعه نويى: به خدا قسم حرفى در مورد تيم ملى و استقلال زده نشد
على فتح الله زاده سرپرست موقت استقلال چند روزه پيش ملاقاتى با امير قلعه نويى داشت كه اين موضوع در نهايت رسانه اى شد. مى گويند اين ملاقات در راستاى حضور قلعه نويى در استقلال ترتيب داده شد تا او سال آينده به اين تيم بيايد اما از طرف ديگر اين شايعه هم به وجود آمده كه قلعه نويى با فتح الله زاده كه يكى از اعضاى هيأت رئيسه فدارسيون فوتبال است، در مورد تيم ملى صحبت كرده و فتح الله زاده هم گفته كه تلاشش را براى حضور قلعه نويى در تيم ملى انجام مى دهد.سرمربى سپاهان در مورد اين موضوع گفت: من زياد به شايعات اهميت نمى دهم و صادقانه مى گويم كه يك ملاقات دوستانه با فتح الله زاده داشتم و با هم گفتيم و خنديديم. او ادامه داد: به خدا قسم مى خورم كه در اين ملاقات هيچ صحبتى در مورد تيم ملى و استقلال انجام نشد و من فقط به موفقيت باشگاه سپاهان فكر مى كنم. من با آقاى فتح الله زاده دوست هستم و بابت اين شايعات كه به وجود آمده است متأسفم.او تأكيد كرد: در اين جلسه خيلى كم در مورد فوتبال حرف زديم كه آن هم مربوط به وضعيت استقلال بود. فتح الله زاده معتقد بود كه استقلال در اين فصل با وجود زمان كمى كه در اختيار اين تيم بود، بد بسته نشده است. در ضمن او از عملكرد كادرفنى استقلال به طور كامل رضايت داشت. سرمربى فعلى سپاهان خاطرنشان كرد: اگر قرار بود به فكر بازگشت به استقلال باشم اول فصل اين كار را انجام مى دادم. مظلومى از دوستان خوب من است كه شاگرد ايشان هم بوده ام و برايش آرزوى موفقيت دارم. سوال من اين است كه آيا ملاقات با فتح الله زاده كه يكى از دوستان من است ايرادى دارد؟ باز هم اين شايعات را تكذيب مى كنم و فقط به فكر سپاهان هستم. من فقط يك ملاقات معمولى با فتح الله زاده داشتم و قرار بود او من را به سونا ببرد كه در نهايت نشد. قلعه نويى در قسمتى از حرف هايش در مورد بيانيه باشگاه سپاهان كه ذوب آهن را تيم دوم اصفهان قلمداد كرد گفت: من به طور كامل در جريان اين موضوع نيستم اما با ساكت حرف زدم و ظاهرا در اين بيانيه عنوان شده كه ذوب آهن دومين تيمى است كه توانسته از شهر اصفهان به فينال ليگ قهرمانان آسيا برسد. حالا شايد سوتفاهمى به وجود آمده باشد كه پرداختن به آن زياد خوب نيست. من به ذوب آهن، ابراهيم زاده، بازيكنان و مسئولان اين باشگاه بابت نايب قهرمانى آسيا تبريك مى گويم. قلعه نويى در پايان حرف هايش در خصوص وضعيت سپاهان تصريح كرد: مطابق معمول چند بازيكن ملى پوش خود را در اختيار نداريم و نصف و نيمه تمرين مى كنيم. امسال واقعا به سپاهان لطف شده است و هر وقت خواستيم اوج بگيريم بازى هاى ما به دلايل مختلفى لغو شد و در آينده بايد مسابقات را فشرده برگزار كنيم. از يك طرف بايد به فوتبال مملكت كمك كنيم اما از طرف ديگر باشگاه سپاهان و فوتبال اصفهان هم بايد ضرر ببيند. ما تا الان حتى ۲۰ جلسه
پشت سر هم نتوانسته ايم تمرينات منظم داشته باشيم و در اين فصل خيلى عذاب كشيدم.