Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

  1. #1
    مدیر بخش هواداران

    تاریخ عضویت
    Feb 2009
    محل سکونت
    تهران
    سن
    42
    اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

    ArgentinaSS_TehranAboomoslem

    Farhad Majidi

    نوشته ها
    10,799
    تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

    پیش فرض مصاحبه مرفاوی

    مظلومي: مرفاوي درست مي‌گفت؛ اسامي حاشيه‌سازان را با مدرك فاش مي‌كنم

    خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: زماني اسم حاشيه‌سازان را فاش خواهم كرد.



    به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين تيم قبل از ديدار فردا مقابل شاهين بوشهر در چارچوب جام حذفي اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم. مجبور شديم در اين هفته تغييراتي در نوع تمرينات بدني انجام دهيم و اندكي پرفشار كار كرديم.
    وي افزود: در هفته گذشته و پس از بازي با شاهين تيم ما كلا دچار مشكلاتي بود كه به نوع تمرينات برمي‌گشت. به هر حال ما بازي‌هاي زيادي را پيش رو داريم و بايد بدن‌ها را آماده كنيم.

    سرمربي استقلال در خصوص مصدومان اين تيم گفت: جا دارد از كادر پزشكي تشكر كنم كه بازيكنان را يكي يكي به جمع ما مي‌رساند. يوسفي، جباري و مبعلي دچار مصدوميت هستند و فرهاد مجيدي امروز تمرين خوبي را پشت سر گذاشت و اگر نياز باشد از او استفاده خواهيم كرد. همچنين مشكل ميلاد ميداودي برطرف شده و او به اين ديدار خواهد رسيد.
    مظلومي در خصوص اهميت بازي با شاهين بوشهر گفت: اين ديدار تك حذفي است و بازيكنان ما حق اشتباه ندارند. بايد بدانند كه فرصت جبران وجود ندارد. شاهين تيم خوبي است و در بازي‌هاي قبلي مسئله را ثابت كرده است.
    وي در خصوص ناراحتي هواداران در بازي گذشته از عملكرد اين تيم گفت: من در تيم‌هايي كه حتي ضعيف‌تر بوده‌اند فوتبال هجومي از بازيكنانم خواسته‌ام. در بازي قبل نيز به ناچار به لاك دفاعي فرو رفتيم چون در بعضي از نقاط زمين دچار مشكل هستيم و از بازيكنان در پست‌هاي غير تخصصي استفاده مي‌كنيم.
    وي گفت: تمام فكر و ذكر بازيكنان در نيم فصل اول جمع آوري امتيازات است اما ما خودمان را در كورس نگه مي‌داريم تا در پايان نيم فصل 2 ، 3 بازيكن به خدمت بگيريم.

    مظلومي با تاكيد بر اينكه عده‌اي به دنبال حاشيه سازي براي استقلال هستند گفت: برخي بحث معاوضه بازيكنان را مطرح مي‌كنند كه اين مسئله را تكذيب مي‌كنم و مطمئن هستم عده‌اي به دنبال شيطنت هستند. ما نمي‌خواهيم ميلاد ميداودي را از دست بدهيم چون او بهترين بازيكن استقلال محسوب مي‌شود. چطور مي‌شود يك مربي بهترين بازيكن تيمش را نخواهد. البته اين شيطنت‌ها در استاديوم آزادي هم افتاد و من به اين مسئله واقف هستم. عده‌اي تصور نمي‌كردند كه تيم ما اينگونه نتيجه بگيرد و چه از داخل استاديوم و چه از بيرون به دنبال حاشيه سازي هستند.
    مظلومي يادآور شد: به عنوان سرمربي استقلال بايد اسم بازيكني را كه نمي‌خواهم به باشگاه اعلام كنم و حتي صراحتا مي‌گويم شايد در پايان نيم فصل اسم 2 ، 3 بازيكن را بدهم و آنها را در اختيار باشگاه قرار دهم اما ميلاد ميداودي جزو اين بازيكنان نيست.
    سرمربي استقلال در پاسخ به خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا ايمان مبعلي در اين ليست حضور دارد، گفت: تا به امروز اسمي از كسي نبرده‌ام و قرار است در پايان نيم فصل اين اسامي را اعلام كنم.

    مظلومي در خصوص اينكه فتح الله زاده در مصاحبه‌اي اعلام كرد استقلال در ليگ قهرمانان آسيا مدعي خواهد بود، گفت: آقاي فتح الله زاده حق دارد اما ايشان در كميته‌هاي فني كه تشكيل مي‌شود مي‌بييند كه چه مشكلاتي داريم. از ابتداي فصل تاكنون مشكلات زيادي داشته‌ام و هيچ وقت بازيكنانم تمام و كمال در اختيارم نبود. چند بازيكن رباط پاره كرده داشتيم كه اينها تازه به جمع ما اضافه شدند. جباري را در اختيار ندارم. آرش را بعد از دربي از دست داده‌ام و دستم خالي مانده است. تنها هفته‌اي كه بازيكنانم را كامل در اختيار داشتم بازي با پرسپوليس بود و مي‌بينيد كه بازيكني مثل سيد صالحي هنوز به جمع تيم ما اضافه نشده و حتي شكوري به شرايط بازي نرسيده است.

    وي تصريح كرد: من به دنبال بازي تدافعي نيستم اما بايد توجه كنم كه با توجه به داشته‌هايم امتيازي را از دست ندهم. مي‌دانم كه در استقلال به كسي كه نتيجه نگيرد فرصت نمي‌دهند اما شك نكنيد كه در آسيا بهتر خواهيم بود. از كانون هواداران استقلال هم تشكر مي‌كنم كه شرايط خوبي را روي سكوهاي ورزشگاه‌ها به وجود آورده‌اند.
    مظلومي افزود: خواهش من از هواداران اين است كه دقت كنند چون عده‌اي كه استقلال را دوست ندارند به دنبال حاشيه سازي هستند و شيطنت مي‌كنند.

    وي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه سال گذشته نيز صمد مرفاوي از وجود چنين نفراتي اظهار ناراحتي مي‌كرد گفت: اگر آقاي مرفاوي سال گذشته چنين بحثي را مطرح كرد امسال هم چنين نفراتي وجود دارند و مطمئن باشيد زماني اسم اين نفرات را فاش خواهم كرد. هيچ ترسي از بابت اين صحبت‌ها ندارم و روزي با مدرك آنها را معرفي مي‌كنم و به آنها مي‌گويم كه حواسشان را جمع كنند.
    سرمربي تيم استقلال در خصوص پيوستن نشات اكرم به اين تيم گفت: با نشات اكرم قراردادي بسته نشده و تنها مذاكره‌اي صورت گرفته است. چه كسي گفته اين بازيكن به استقلال پيوسته است؟ آنها سر يك مسئله مالي مشكلاتي داشتند و بايد ببينيم آيا اين مشكلات حل شده يا خير.
    وي در خصوص قادر حسن گفت: اين بازيكن هنوز به ايران نيامده و ظاهرا مشكلات ويزا دارد. نمي‌دانم چرا به ايران نمي‌آيد اما قرارداد داخلي با او امضا شده و بايد منتظر چنين بازيكني بنشينيم.

    به گزارش فارس، پرويز مظلومي در خصوص اينكه در جريان صحبت‌هاي فتح الله زاده و امير قلعه نويي قرار دارد و آيا اين صحبت‌ها در خصوص پيوستن مهدي كريميان به استقلال بوده است يا خير، گفت: آنها صحبت‌هاي دوستانه را با يكديگر انجام داده‌اند و مي‌توانند باز هم با هم صحبت كنند. اما من مهدي كريميان را نمي‌خواهم و چنين مسئله را تاييد نمي‌كنم.
    سرمربي استقلال درباره اينكه به نظر مي رسد در تمرين پنالتي تصميم گرفته ايد از وحيد طالب لو مقابل شاهين استفاده كنيد، گفت: نه، هنوز معلوم نيست كه از كدام گلر استفاده كنم
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

    استقلال قهرمان آسیا 1990



    خداحافظ گلبرگ مغرور

    (ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)





    <script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>



  2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تغییر پس زمینه