سرمربي راه آهن: تحت تاثير فوتبال ايران قرار گرفتم
سرمربي هلندي تيم فوتبال راه آهن،گفت: از چند روز پيش که براي مذاکرات اوليه با مسوولان باشگاه راه آهن به ايران آمدم، تحت تاثير فوتبال اين کشور قرار گرفته ام.
"ارني برندتس" بازيکن تيم ملي فوتبال هلند در جام جهاني 1978، ظهر چهارشنبه با حضور در محل دفتر باشگاه راه آهن شهرري قرار داد همکاري يکساله با اين تيم به عنوان سرمربي را امضا کرد و بطور رسمي معرفي شد.
اين مربي هلندي که " مهدي تارتار " و " هاروت ابراهيميان " به عنوان دستيار اول و مربي دروازه بانها وي را همراهي مي کنند از فردا کار خود را تيم فوتبال راه آهن آغاز مي کند .
برندتس در نشست خبري امروز با خبرنگاران، با ابراز خوشحالي از همکاري با تيم فوتبال راه آهن،اظهار داشت: اميدوارم که بتوانم با امکانات خوب اين باشگاه و کيفيت بالاي بازيکنان آن، رتبه باشگاه را در جدول رده بندي بهبود بخشم.
سرمربي هلندي راه آهن تاکيد کرد:به شخصه احترام زيادي براي فوتبال ايران و فرهنگ ايرانيان قائل هستم و از مديرعامل باشگاه که شانس همکاري با فوتبال ايران را در اختيار من قرار داد ، تشکر مي کنم.
برندتس درخصوص برنامه خود براي باشگاه راه آهن و دستيارانش در اين تيم يادآور شد: فعلا ترجيح مي دهم با کمکهاي ايراني خود همکاري کنم و اگر لازم باشد با مشورت مديرعامل اعضاي جديد را به کادر فني اضافه کنم.
وي افزود: هنوز درخصوص جذب بازيکن خارجي براي تيم به نتيجه نرسيده ام و بعد از صحبت با مديرعامل باشگاه در اين رابطه تصميم گيري خواهم کرد.
سرمربي راه آهن در پاسخ به اين سوال که آيا از بابت نتيجه نگرفتن تيم به واسطه حضور نداشتن در هنگام جذب بازيکن نگراني ندارد، اظهار داشت: در فوتبال هيچ عذرخواهي وجود ندارد و اگر در تيم راه آهن نتيجه نگيرم بهانه اي نمي آورم هرچند که از اين بابت هيچ ترسي ندارم و براي بهبود کيفيت بازي راه آهن به ايران آمده ام.
برندتس در پاسخ به سوال ديگري مبني بر مشورت گرفتن از " آري هان " سرمربي هلندي سابق تيم پرسپوليس و تجربه تلخ مسائل مالي وي، تصريح کرد: در اين رابطه هيچ توضيحي ندارم و بهتر است به مسائل ديگري بپردازيم.
وي در پايان درخصوص جام جهاني 1978 و حضور و تقابلش با تيم ملي ايران در آن زمان گفت: در آن بازي من روي نيمکت هلند نشسته بودم و به ميدان نرفتم اما آن بازي را به خوبي در خاطر دارم.