اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
آخه کی رم بالاتر از یووه بوده ؟
حرفا میزنیا !
29 دوره قهرمانی یووه کجا اون تعداد نا چیز رم کجا ؟!!!
نه تو اروپا نه تو سری A ونه تو جام حذفی به پای یووه نمیرسید !
حالا بازم جام حذفی یه چیزی !
همه عالم و آدم میدونند که الکس همیشه از هر لحاظ از توتی بهتر بوده !
در مورد داوری هم باید گفت که در حالت نا متعادلی که په په داشت اصلا نمیشه این توپ رو هند اعلام کرد تو خود تصویر هم هست که په په پشتش به توپه و هیچ قصدی برای گرفتن توپ نداره !
اون خطایی هم که شما میگی رو مکسس صورت گرفت کیلیی تکل زد و کاملا پای کیلینی دور از مکسس بود و اصلا قبل اینکه کیلینی به مکسس برسه مکسس خودشو زمین انداخته بود !
این سیمپیلیسوی شما هم تا تونست په په و مارکیزیو رو زیر گرفت و داور تمام صحنه های 50 ، 50 رو به نفع رم گرفتتو صحنه های سیمپیلیسیو !![]()
یعنی چی گذشته ها گذشته ؟!!!ببین عزیز دل گذشته ها گذشته الان چی هستید. الان واسه خودتون چی دارید؟
همه ابهت و بزرگی یه تیم به تاریخشه !
تازه الانش هم ما از شما بهتریم !
ببین من خودم یکی از هوادارای توتی هستم و خیلی هم بهش اعتقاد دارم ولی ایتو باید قبول کنی الکس تو هر زمینه ای پا گذاشته از توتی سرتر بوده والان هم شرایط سنی الکس اجازه نمیده که با توتی رقابت کنه !توتی از الکس پایین تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متأسفم که شما جوک و واقعیت رو نمیتونید از هم سوا کنید !اگه تونستی از این جوک ها بیشتر بگو یکم بچه های رمی بخندن.
ما الانش هم داریمن با نیمکتمون بازی میکنیم و تعداد مصدومان ما هیچوقت اجازه نداده با یه تیم کامل وارد بازی بشیم !الان یه بازیکن درست و حسابی تو نیمکتتون ندارید اونوقت ما می تونیم نیمکت بفرستیم زمین ببره.
بهنره یادآوری کنم که یه زمانی یوونتوس با تیم دوم و سومش رم و اینتر و امثال اینارو سوراخ میکرد !![]()
من از الکس بدم نمیاد اما اگه قراره به کسی بی احترامی شه من به عنوان یه رمی اجزاه نمیدم کسی به توتی که بت ماست توهین کنه. در ضمن توی چی الکس سرتر بوده؟ تنها ضربات آزاد با هم مساوی بودن وگرنه هوشی که توتی داره رو انصافا الکس تا اون حد نداره. بازی با یووه بارها بازیکنای حریفو مسخره خودش کرد با کاراش و نشون داد با اینکه سنش بال رفته اما هنوز اون هوششو داره.
در مورد تاریخ هم ما هم یه موقعی سر بودیم اما الان چه فایده ای داره از اون موقع ها صحبت بشه؟!
تیم ما هم پارسال می تونست با مصدومانش یه تیم کلی رو با نیمکت نشیناش درست کنه اما کم نیاورد. من از لحاظ بازیکنی گفتم که خیلی سال رم بالاتره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونطور که هواداران شما در سایت های ما به راحتی به خودشون جرات می دن که به توتی و رم ما توهین کنن. درضمن ما داریم یحث می کنیم. بحث با دعوا خیلی فرق داره. اول معنی اینارو بفهمید بعد همچین حرفی رو بزنید.
در ضمن به سن الکس هم توجه کنید. با دوسال سن بیشتر میخواید قبل از توتی 10 آتزوری نباشه؟!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم قصد توهین نداشتم و توهین هم نکردم.
الکس و یووه برای ما خیلی عزیزند...همون طوری که رم و توتی برای شما بت هستند.
پس شما نباید توی این تایپک این حرفها رو میزدید...
ولی حالا خودمونیم الکس کجا توتی کجا...![]()
Juve For Ever
کسی به توتی توهین نکرده !
الکس اسطوره باشگاه نیست که هست ! ولی توتی رو نمیدونم !
الکس بهترین گلزن تاریخ یوونتوس هست یا نه ؟!
لکس بهترین بازیکن سال اروپا شده یا نه ؟!! ولی توتی!!!!!
تو نظرسنجی پارسال سایت گل هم به عنوان بهترین ضربه آزاد زن جهان انتخاب شد !
مسخره !!!!!بازی با یووه بارها بازیکنای حریفو مسخره خودش کرد با کاراش و نشون داد با اینکه سنش بال رفته اما هنوز اون هوششو داره.
یعنی چی ؟!!
من که حرکت خاصی از توتی تو بازی ندیدم !
حتی از یووه هم سرتر بوده ؟!!!در مورد تاریخ هم ما هم یه موقعی سر بودیم اما الان چه فایده ای داره از اون موقع ها صحبت بشه؟!
این یه بحث طبیعیه که همیشه پیش میاد و نباید هم انتظار داشته باشیم به خاطر این بحث ها برخوردی با کسی بشه !
خب شما چرا اومدی اینجا ؟!!!
من که یادم نمیاد به جالوروسی ها توهین کرده باشم ! مخصوصا توتی !
![]()
آخه خدایی آقای الیاس خان تو خودت کلاهت رو پیش خودت قاضی کن ببین الکس ما کجا توتی شما کجا؟؟؟؟؟
یا بانوی پیر ایتالیا کجا و رم کجا؟؟؟؟؟
این کجا و آن کجا
Juve For Ever
بازی با لخ پوزنان باید لغو میشد به قول دل نری خط های زمین اصلا معلوم نبود تعجب میکنم درحالی که قبل از بازی هم گفته بودن به احتمال زیاد این بازی لغو میشه پس چرا برگزارش کردنالبته این موضوع هم تعجب آوره که یکی از پرافتخارترین تیمهای ایتالیا و جهان چطور توی پنج تا بازی توی لیگ اروپا هر پنج تا بازی رو مساوی میکنه؟ اگه بگیم منچسترسیتی قوی و پرمهره هست بازی های خونگیش رو با سالزبورگ و لخ پوزنان نباید می برد؟ اول فصل خیالم راحت بود که یووه تیمی بسیار فراتر از لیگ اروپا هست و بنابراین میتونه به راحتی هرچه تمام تر تا مراحل پایانی بره و امیدهای ایتالیا برای حفظ سهمیه های اروپایی خودش در سال های آینده رو زنده نگه داره اما حیف که این اتفاق نیفتاد از سه تا نماینده ی دیگه ی ایتالیا هم دوتاشون حذف شدن و فقط ناپولی شانس حضور درمرحله ی حذفی رو داره .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)