Design & Developed BY Patira

صفحه 55 از 131 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 541 تا 550 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه کوشکی

کوشکی: شاهین را شکست می‌دهیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، بیژن کوشکی مدافع تیم استقلال گفت: برای ما در بازی با شاهین مهم کسب نتیجه بود که به آن رسیدیم. فوتبال برد و باخت دارد و توان فنی استقلال آنقدر بالا بود که با زدن دو گل در نیمه اول نتیجه بازی را از آن خود کند.
    وی ادامه داد: به نوعی فکر می‌کنم شرایط جدول باعث شد که بازی کیفیت لازم را نداشته باشد اما فراموش نکنیم تیمی که دو موقعیت و حمله را به دو گل تبدیل می‌کند قطعا تیم باکیفیت فنی بالاست. با این حال این بازی برای ما مثبت بود از آن جهت که شناخت بیشتری نسبت به شاهین پیدا کردیم و حالا می‌توانیم بازی بهتری را مقابل آنها انجام دهیم.
    کوشکی در پایان گفت: این بازی حساسیت بیشتری نسبت به بازی قبل دارد چون تک حذفی است، بنابراین تنها برای شکست شاهین به میدان می‌رویم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده: شاهین را دوباره شکست می‌دهیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران‌زاده در خصوص پیروزی تیمش مقابل شاهین بوشهر گفت: معتقدم سه امتیاز بازی با توجه به رقابت حساس در صدر جدول برای ما بسیار اهمیت داشت.
    وی ادامه داد: درست است که هواداران از این بازی رضایت نداشتند اما مطمئن باشید در بازی بعدی فوتبالی را ارائه می‌دهیم که علاوه بر سه امتیاز، جذابیت بالایی برای هواداران داشته باشد. با توجه به اینکه بازی مقابل شاهین تک حذفی است اهمیت آن از بازی هفته قبل مقابل این تیم هم بیشتر است و به هواداران اطمینان می‌دهیم همان استقلالی می‌شویم که هواداران به آن افتخار می‌کنند.
    مدافع ملی‌پوش استقلال در خصوص شرایط تیم ملی برای بازی با نیجریه گفت: نفرات جدیدی به تیم دعوت شده‌اند اما با تمریناتی که پشت سرمی‌گذاریم فکر می‌کنم روز چهارشنبه شاهد فوتبال زیبایی از تیم ملی مقابل نیجریه باشیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه صادقی

اميرحسين صادقى: استقلال صددرصد قهرمان ليگ مى شود

اختلاف و دعواى اميرحسين صادقى و پيروز قربانى، مثل همه دعواهاى فوتبال ايران در نهايت منجر به آشتى كنان شد تا اين ۲ نفر اختلافات گذشته و حرف هايى كه عليه يكديگر زدند را فراموش كنند.
    گفت وگو با مدافع استقلال را بخوانيد:

•با پيروز آشتى كردى؟

- بله، آشتى كردم.

•خبر عجيبى بود!

- متأسفانه از همان اول يك سرى از دوستان خودمان كارهايى را انجام دادند كه اين دلخور پيش آمد. اين دوستان عزيز حرف هايى به پيروز زدند كه موضوع برنگشتن او به استقلال به گردن من افتاد. پيروز هم مصاحبه هايى را انجام داد ولى من به او گفتم كه اگر حرفى زده باشم آنقدر وجود دارم كه مقابل خودش هم بگويم. بعد از آن هم حرف هايى را به دوربين برنامه نود زدم كه اصلا درست نبود.

•يعنى از آن حرف هايى كه عليه قربانى زدى پشيمانى؟

- بله، پشيمانم. به هر حال من بازيكن استقلال هستم و نبايد چنين حرف هايى را مى زدم. من بعد از بازى تحت فشار قرار داشتم و از الفاظى استفاده كردم كه درست نبود. بى جهت نيست كه مسئولان باشگاه الان نمى گذارند بازيكنان بلافاصله بعد از بازى مصاحبه كنند.

•فكر مى كنى او سال آينده به استقلال بيايد؟

- اميدوارم كه اين اتفاق بيفتد. من نهايت تلاشم را انجام مى دهم تا قربانى برگردد. اگر او سال بعد به استقلال نيايد و در تيم ما نباشد، از استقلال جدا خواهم شد!

•فتح الله زاده در مصاحبه اخير خود اعلام كرده كه بعضى از بازيكنان استقلال پول مى گيرند اما در زمين كم كارى مى كنند و فقط راه مى روند. نظر تو چيست؟

- فتح الله زاده مدير زحمتكشى است و با اين وضعيت سخت باشگاه را اداره مى كند. البته هيچ بازيكنى براى استقلال كم فروشى نمى كند اما شايد يك بازيكن بدنش افت كند يا مشكلات ديگرى داشته باشد و همين موضوع باعث شود كه در زمين براى دقايقى راه برود.

•در مورد بازى با شاهين چه نظرى دارى؟

- ما اين بازى را برديم اما قبول دارم كه ضعيف بازى كرديم. البته بايد بگويم كه هيچ تيمى نمى تواند در تمامى بازى ها خوب بازى كند و برنده شود. شايد اين مسابقه به ما هوشيارى بدهد تا در بازى هاى بعدى ضعف ها را برطرف كرده و بيشتر تلاش كنيم.

•خيلى ها معتقدند كه در بازى هاى اخير فقط به دليل اشتباهات داورى امتيازى گرفته ايد. نظر خودت چيست؟

- براى آنهايى كه اين حرف ها را مى زنند متأسفم. استقلال در هيچ يك از بازى ها از داورى سود نبرده و بهتر است كسانى كه اين حرف ها را مى زنند در مورد مسائل فنى صحبت كنند.

•يعنى تو معتقدى استقلال از اشتباهات داورى سود نبرده؟

- خير!

•به نظر تو استقلال امسال چند درصد شانس قهرمانى دارد؟

- من تا به حال هيچ وقت در جريان بازى ها نگفته بودم كه استقلال قهرمان مى شود اما الان مى گويم كه صددرصد قهرمان خواهيم شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهانى: دوران افت خط حمله به پايان مى رسد

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال درخصوص گل نزدن مهاجمان استقلال گفت: دوران افت خط حمله استقلال به پايان خواهد رسيد چرا كه ما بازيكنان خوبى در خط حمله داريم فقط در چند هفته ى اخير بدشانس بوديم وتوپ هايمان وارد دروازه نمى شد. آرش برهانى درگفتگو باشگاه خبرنگاران گفت: براى بازى مقابل شاهين مشكلى نداشتم،اما به خاطر شرايط بازى مربيان تشخيص دادند بازى نكنم.او درمورد انتقادات تماشاگران نسبت به بازى استقلال گفت: ما فقط در بازى با شاهين خوب كار نكرديم، حتى اعتقاد دارم در بازى صنعت نفت خيلى خوب ظاهر شديم اماا موقعيت هايمان گل نشد وهواداران مى گفتند استقلال دفاعى بازى مى كند.برهانى درباره علت قرار نگرفتن درتركيب اصلى گفت: مصدوميت هاى زياد و پى در پى باعث شده كه شش بازى بيش تر براى استقلال بازى نكنم، اما تمام انگيزه ام اين است كه برگردم و براى استقلال گل بزنم برهانى در مورد هواداران خاطر نشان كرد: از تمامى هواداران خواهش مى كنم صبورتر باشند، مطمئن باشيد در بازى بعد خواهيد ديد استقلال بهترين بازى خود را مى كند و صدر جدول را از ذوب آهن پس مى گيرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

سيد صالحى: نيم فصل دوم براى استقلال به ميدان مى روم

سيد مهدى سيد صالحى مهاجم مصدوم تيم استقلال كه دوران نقاهت خود را سپرى مى كند در خصوص آخرين وضعيت اين تيم گفت: با اين كادر فنى در هر ۳ جام قهرمانيم. وى خاطرنشان كرد: تيم استقلال روند بسيار خوبى را در ليگ داشته است.او ادامه داد: در ابتداى فصل كمتر كسى فكر مى كرد كه تيم استقلال در بازى هاى ليگ بتواند عملكرد مثبتى را از خود بر جاى بگذارد.
    وى افزود: اما بازيكنان آبى پوش نشان دادند كه در ديدار هاى مختلف مقابل حريفان مى توانند بهترين نتايج را براى ادامه روند صعودى خود به دست آورند.سيد صالحى در خصوص مصدوميت خود و چگونگى پيوستن دوباره به استقلال گفت: اكنون تمرينات آماده سازى را زير نظر پزشك تيم انجام مى دهم و در نيم فصل دوم يكى از نفرات تيم استقلال در رقابت هاى ليگ برتر خواهم بود.مهاجم تيم استقلال عنوان كرد: استقلال با داشتن كادر فنى بسيار قدرتمند مى تواند در هر سه جام قهرمانى را از آن خود كرده و هواداران را خشنود سازد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

جز ميداودى در مورد ساير بازيكنان هم تصميم مى گيريم

پورحيدرى: بازيكن كه نبايد يكباره از ۸۰ به ۱۰ برسد

منصور پورحيدرى مديرفنى و سرپرست تيم استقلال در واكنش به جريمه ميداودى گفت: يك بازيكن نمى تواند اين قدر افت كند و به يك باره از ۸۰ به ۱۰ برسد.
    او در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، عملكرد ضعيف اين تيم در مقابل با شاهين و مسائل مختلف فوتبال صحبت هايى را انجام داده كه در ادامه مى خوانيد:

• ظاهرا از جوى كه عليه استقلال براى داورى ها اتفاق افتاده ناراحت هستيد؟

- فكر مى كنم مشكلات شخصى و ناهماهنگى هايى كه بين پيشكسوتان وجود دارد استقلال را دچار مشكل كرده است. عده اى از پيشكسوتان داورى موافق عنايت هستند و عده اى مخالف. از همين رو در مورد بازى هاى استقلال اظهارنظرهايى مى كنند كه فكر مى كنم اين براى فوتبال ما خطرناك است.

• بيشتر توضيح مى دهيد؟

- به اعتقاد من كاملا در نقدهاى داورى غياثى در بازى استقلال مشخص است كه ايشان با آقاى عنايت مشكل دارند. غياثى دوست صميمى من است اما خودش روزى رئيس كميته داوران بوده و صحبت هايش را هنوز به ياد داريم. مسابقه اى كه براى تمام دنيا پخش مى شود و ايرانيان خارج از كشور هم مى بينند كه چه اتفاقاتى در آن رخ داده، با اظهار نظر برخى زير سؤال مى رود.

• پس از پايان بازى با شاهين مديرعامل اين باشگاه از عملكرد داوران به نفع تيم استقلال صحبت كرد؟

- متاسفانه آنها هم از دست يكديگر كپى مى كنند. باشگاه شاهين از اسم ريشه دارى برخوردار است، اما آقايان بايد دقت كنند كه نبايد تنها نام اين باشگاه را يدك كشيد. اين تيم خيلى خوب بازى مى كند و به خاطر مشكلات ديگر كه نمى خواهم از آن اسم ببرم تا به امروز نتيجه نگرفته است. اين مسائل چه ربطى به ما دارد.

• ظاهرا قصد ارسال نامه به كميته داوران در خصوص جوهايى كه به راه افتاده، داريد؟

- باشگاه در حال آماده كردن نامه است اما حرف من چيز ديگرى است. در آبادان گل مشكوكى دريافت كرديم اما يك كلمه در خصوص قضاوت اين ديدار صحبت و سر و صدا نكرديم . آيا ما هم مشكلات را به گردن ديگران انداختيم.

• قبول داريد استقلال مقابل شاهين خيلى بد بازى كرد؟

- اين ديدار ضعيف ترين بازى استقلال در طول تاريخ بود اما ما تلاش مى كنيم كمبودها را پيدا كرده و نقاط ضعف را به قوت تبديل كنيم. پس از پايان هر مسابقه جلسه مى گذاريم و به اتفاق آقاى فتح الله زاده، حجازى و مظلومى و ديگر اعضاى كادر فنى بحث مى كنيم.

•ميداودى چرا جريمه شد؟

- در بازى گذشته مقابل صنعت نفت همه جريمه شدند چون بازيكن استقلال بازيكن بزرگى است. آنها بايد احساس مسئوليت كنند. اگر يك بازيكن در يك بازى ضعيف باشد قبول مى كنيم اما اگر در چند مسابقه تكرار شد نمى توان آن را پذيرفت. در نيمه دوم بازى با شاهين تمامى بازيكنان بد بودند و يك نفر مقصر نبود. با اين حال ميداودى جريمه شده و به تشخيص كادر فنى و باشگاه بوده است.

• آيا شما هم موافق جريمه بوديد يا فتح الله زاده و مظلومى اين مساله را بررسى كردند؟

- بحث جريمه را بايد در كميته فنى بنشينيم و بررسى كنيم. يك بازيكن نمى تواند اين قدر افت كند. بازيكن نبايد به يك باره از ۸۰ به ۱۰ برسد. خواب، تغذيه و استراحت يك بازيكن بايد براى او مهم باشد. اين بازيكن بايد بداند كه در باشگاه استقلال توپ مى زند و هنگامى كه از تيم ملى برمى گردد كاملا در اختيار باشگاه استقلال است. اميدوارم بعد از پايان بازى تيم ملى بيايد و در كميته فنى صحبت كند.

• به نظر شما تنها ميلاد ميداودى مستحق جريمه

۱۰ ميليونى بود؟
    - همان طور كه گفتم در بازى با نفت آبادان كل تيم جريمه شد و قرار است در كميته فنى كه چند روز ديگر تشكيل مى دهيم در مورد عملكرد ساير بازيكنان تصميم گيرى كنيم.

• صحبت خاصى باقى نمانده؟

- از هواداران تيم استقلال عذرخواهى مى كنم و اميدوارم در بازى هاى آينده عملكرد ضعيف مقابل شاهين بوشهر را جبران كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قلعه نوعی

قلعه نويى: با فتح الله زاده در مورد استقلال حرف نزديم

امير قلعه نويى سرمربى سپاهان در خصوص آخرين شرايط اين تيم اظهار داشت: در حالى كه تيم سپاهان در وضعيت خوب قرار داشت به دليل حضور سه بازيكن در تيم فوتبال اميد و كمك به فوتبال ملى، مسابقات تيم ما تعطيل شد و از شرايط مسابقه دور شديم. سرمربى تيم سپاهان با اشاره به شروع مجدد تمرينات اين تيم يادآور شد: ۳ بازيكن ما در تيم اميد و ۳ بازيكن در اردوى تيم ملى بزرگسالان حضور دارند و از اين بابت فشار زيادى را تحمل مى كنيم. با اين حال از ديروز تمرينات تيم مجددا در اصفهان با ۱۲ بازيكن آغاز مى شود تا تيم در آمادگى باقى بماند.سرمربى تيم فوتبال سپاهان با مناسب دانستن اردوى چند روزه در امارات تصريح كرد: با توجه به تعطيلى مسابقات تيم سپاهان در ليگ برتر تصميم گرفتيم براى حفظ آمادگى بازيكنان در شرايط مسابقه اردويى را در امارات برگزار كنيم كه خوشبختانه اين امر با مساعدت مسئولان باشگاه ميسر شد. امير قلعه نويى در ادامه صحبت هايش در پاسخ به سئوالى مبنى بر ارزيابى عملكرد تيم اميد در بازى هاى آسيايى گفت: چه خوب بود كه تيم اميد با همان تركيبى كه قرار است در بازى هاى مقدماتى المپيك بازى كند در آسيا حاضر مى شد. اين نظرى است كه مردم و فوتبالدوستان نيز با آن موافق بودند. عضو كميته فنى همچنين در خصوص ارزيابى عملكرد تيم هاى نوجوانان و جوانان در اين كميته تاكيد كرد: در جلسه گذشته پيشنهاد دادم تا يك سند چشم انداز و برنامه مدون براى تيم هاى پايه در نظر گرفته شود تا به اهداف خود در سالهاى آينده دست يابيم كه البته فريدون معينى رئيس كميته تيم هاى ملى گفت چنين برنامه اى را پيش از اين تنظيم كرده ايم. سرمربى تيم فوتبال سپاهان درباره عملكرد تيم ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان نيز تصريح كرد: به بازيكنان، كادر فنى و مسئولان باشگاه ذوب آهن تبريك مى گويم كه توانستند به فينال راه يابند و به رغم ناكامى عنوان نايب قهرمانى را كسب كنند.وى افزود: چنين اتفاقاتى در فوتبال طبيعى است و ممكن است براى هر تيمى رخ دهد. به نظرم ذوب آهن در شروع مسابقه نبض و كنترل بازى را در دست داشت و بر خلاف روند كلى بازى گل خورد و همين موضوع زمينه ساز شكست آنها شد. قلعه نويى تاكيد كرد: اميدوارم باشگاه هاى ايرانى با تمرينات و تمركز بيشتر بتوانند از فرصت حضور در فينال ليگ قهرمانان استفاده كرده و پس از چندين سال جام را به ايران بازگردانند.قلعه نويى با تاييد ديدار با على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: فتح الله زاده از مديران خوب فوتبال كشور است و چند شب پيش به همراه على نظرى جويبارى با وى ديدار داشتم. وى افزود: در اين ديدار به هيچ عنوان درباره تيم استقلال صحبت نكرديم. صحبت هاى ما خصوصى بود و محتواى آن بيشتر گپ و گفت و گو در مورد مسائل غير فوتبالى انجام شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه نامجو مطلق

استقلال چند وقت است زيبا بازي نمي‌كند

مطلق: دستيار مظلومي نمي‌شوم

ايران ورزشي- اين روزها شايعاتي پيرامون حضور دوباره مجيد نامجومطلق در استقلال شنيده مي‌شود اما نامجو كه نيم فصل دوم سال قبل هم به مجموعه استقلال اضافه شد و استقلال به يكباره جان گرفت هرگونه همكاري و فعاليت دوباره در استقلال را تكذيب مي‌كند.

آقا مجيد سلام، كم‌پيدا هستيد؟
    (مي‌خندد) فعلا خانه‌نشين هستم و بازي‌هاي استقلال را نگاه مي‌كنم.

قرار بود در مشهد فعاليت كنيد. چرا ادامه نداديد؟
    مشكلات زيادي آنجا وجود داشت. من هم صلاح ديدم ادامه ندهم.

شايعه حضورتان در كادر فني استقلال شنيده مي‌شود.
    من صحبتي با مسوولان باشگاه استقلال انجام ندادم.

اما اول فصل با فتح‌الله‌زاده حرف زديد.
    آن براي اول فصل بود كه من حرف‌هايم را به حاجي زدم و گفتم به عنوان دستيار كار نمي‌كنم.

علت خاصي دارد؟
    بله، چون مي‌خواهم سرمربي باشم.

استقلال شما را دوباره بخواهد حاضر هستيد با كادر فني فعلي همكاري كنيد؟
    من دستيار مظلومي نمي‌شوم. همان‌طور كه گفتم دوست دارم سرمربي باشم و تا وقتي به هدفم نرسم با تيمي همكاري نمي‌كنم.

شايد استقلال به شما هم نياز داشته باشد؟
    در شرايط فعلي آقاي فريبا و فكري در كادر فني هستند. به اعتقاد من آنها فوتبال را خوب مي‌فهمند و مي‌توانند به خوبي آقاي مظلومي را كمك كنند.

به اين ترتيب شما به كادر اضافه نمي‌شويد؟
    نه، اصلا صحبتي نشده است ...

بازي‌هاي استقلال را مي‌بينيد؟
    بله، به دقت و با تمام علاقه.

اشكال كار استقلال كجا است؟
    استقلال در فصل نقل و انتقالات كمي عجله كرد. الان استقلال در دفاع چپ و راست و هافبك چپ بازيكن ندارد كه اين به تيم ضربه مي‌زند.

اما فتح‌الله‌زاده هم تقصيري ندارد. تيم را دير تحويل او دادند.
    قبول دارم. متاسفانه حاجي تيم را دير تحويل گرفت اما مي‌شد باز هم بهتر بازيكن خريد. الان در هافبك دفاعي استقلال ترافيك زيادي وجود دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودي در سايت شخصي‌اش: مصاحبه عليه مظلومي دروغ است

ايران ورزشي- ميلاد ميداودي در گفت و گو با سايت شخصي اش مصاحبه درج شده در خروجي يكي از سايت‌هاي خبري مبني بر اظهار بي اطلاعي از جريمه شدن توسط باشگاه را تكذيب كرد: «درباره مسائل اخير، فعلا مصاحبه‌اي انجام نمي‌دهم و ترجيح مي‌دهم وارد حاشيه نشوم. ضمن احترام به تمامي خبرنگاران، به دليل حساسيت مسابقات آينده استقلال و تيم ملي ايران، فعلا مصاحبه‌اي انجام نمي دهم و اگر مطلب خاصي وجود داشته باشد، از طريق سايت شخصي‌ام منتشر خواهد شد. به خاطر حفظ آرامش استقلال سكوت مي‌كنم و نمي‌خواهم در حاشيه‌هاي اخير شريك باشم.»
    سايت شخصي ميداودي در ادامه مي‌نويسد: «در همين راستا قابل ذكر است كه حوالي ساعت 14 روز يكشنبه بيست و دوم آبان ماه مصاحبه‌اي از زبان ميلاد ميداودي در يكي از خبرگزاري‌ها منتشر شد كه بعد از پيگيري اين بازيكن و تماس‌هاي مكرر با مسوولان خبرگزاري مورد نظر، مصاحبه غير واقعي از روي خروجي خبرگزاري منتشر كننده آن حذف شد.»
    ميداودي از صبح روز شنبه بيست و يكم آبان ماه در اردوي تيم ملي شركت كرده و ضمن پوزش از خبرنگاراني كه در محل تمرين تيم ملي حضور داشتند، از انجام مصاحبه درباره مسائل اخير تيم استقلال خودداري كرد.
    ميلاد ميداودي پيش از اين نيز اعلام كرده بود: «هر گاه مصاحبه‌اي با خبرگزاري يا روزنامه‌اي انجام بدهم، آن مصاحبه را در همين سايت قرار مي‌دهم و ساير مطالبي كه از زبانم منتشر شود، غير واقعي است.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

پرويز خان گفت پنالتي‌ها را بزنم

آشوبي: با هر حمله شاهين، چهار ستون بدن‌ما مي‌لرزيد

ايران ورزشي- انگار نه انگار تيم استقلال برده، آنقدر نيمه دوم بازي استقلال- شاهين براي علاقه‌مندان به فوتبال و همچنين بازيكنان، پر استرس گذشت كه كسي دلش نمي‌خواهد خاطرات تلخ آن بازي دوباره مرور شود. شايد اين تلخ‌ترين برد استقلال در طي سال‌هاي اخير بود. حالا كادر فني و بازيكنان به دنبال ضعف‌هاي تيم مي‌گردند و قرار است امروز يك بار ديگر با تماشاي فيلم اين بازي صحنه‌هاي پر استرس تكرار شود. فرزاد آشوبي كه هر دو گل اين بازي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند هنوز از بازي استقلال متعجب است و درباره ضعف‌هاي تيم مي‌گويد.

خيلي بد بازي كرديد.
    با شما هم‌عقيده هستم، ما در نيمه دوم اصلا فوتبال بازي نكرديم.

چرا؟

هميشه از خودم مي‌پرسم ما كه تجربه داريم وقتي حريف فشار مي‌آورد بايد بازي را حفظ كنيم اما هيچ كاري نمي‌توانستيم بكنيم. باور كنيد با هر حمله شاهين چهار ستون بدن‌مان مي‌لرزيد كه يك وقت نتيجه بازي عوض نشود.

با كادر فني كه حرف مي‌زديم اشاره‌اي به اين نكته داشتند كه تا دخالت ديگران باشد همين مسائل دوباره تكرار مي‌شود.

من اين را بگويم كه مسائل پيراموني خيلي روي تيم اثر مي‌گذارد. وارد شدن حاشيه مي‌تواند توان مجموعه استقلال را بگيرد و اين به ضرر تيم است.

شايد اين اولين بار بود كه هواداران استقلال با وجود برد تيم، عليه اين تيم شعار مي‌دادند؟

هواداران حق دارند كه ناراحت باشند. ما در حد نام استقلال نبوديم. هواداران ما شعور دارند. وقتي ما خوب بازي كنيم اگر هم ببازيم تشويق‌مان مي‌كنند اما در اين بازي ... خيلي شانس آورديم و خدا ما را دوست داشت.

فكر مي‌كني اشكال كار كجا بود؟

هنوز نتوانستيم اشكالات‌مان را مرور كنيم. فردا (امروز) جلسه فني داريم و تمام مسائل و مشكلات را بررسي مي‌كنيم.

مثل اينكه آقاي مظلومي از بازيكنان گله كرده؟

هر كسي از ما گله كند حق دارد چه برسد به آقاي مظلومي. ايشان حق دارند معترض باشند. اما اين را بگويم صفت بزرگ استقلال اين است كه اگر بد بازي كند باز هم نتيجه مي‌گيرد.

اما بعضي‌ها مي‌گويند استقلال به لطف داوري‌ها نتيجه مي‌گيرد؟

چنين بحثي را اصلا قبول ندارم. خيلي وقت‌ها هم داوري‌ها به ضرر ما شده. اجازه بدهند بحث داوري را كارشناسان داوري و داور انجام دهند. هر كسي اين روزها براي خودش بحث داوري مي‌كند و اين درست نيست. اگر اين طوري باشد كه بعضي‌ها حرف مي زنند نياز به داور نيست، در بازي با كدخدامنشي همه چيز را حل مي‌كنند.

پنالتي‌زن اول استقلال كيست؟

كسي را به اين عنوان در استقلال نداريم. همان موقع سرمربي پنالتي‌زن را انتخاب مي‌كند. در بازي با شاهين هم آقاي مظلومي من را انتخاب كرد.

دوباره با شاهين بازي داريد، فكر مي‌كني اتفاقات بازي قبل دوباره تكرار شود؟

نه، ما اجازه نمي‌دهيم دوباره آن اتفاق بيفتد. آن روز يك روز خاص و عجيب و غريب بود. بايد خودمان را جمع و جور كنيم و به دور از استرس به كارمان بپردازيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 55 از 131 نخستنخست ... 545535455565765105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)