به شاگردان استيلي تبريك ميگويم
فرزاد آشوبي: پنالتيزن اول استقلال منم
ايران ورزشي- فرزاد آشوبي هم مثل اميد روانخواه يكي از معدود خوبهاي استقلال مقابل شاهين بود. آشوبي با به ثمر رساندن 2 ضربه پنالتي سبب برتري استقلال شد. فرزاد از اينكه توانسته با گلهايش عامل پيروزي استقلال لقب بگيرد خوشحال است. اين نخستين بار بود كه فرزاد براي استقلال گل زد!
بعد از 15 هفته سرانجام پايت به گلزني باز شد.
خدا را شكر ميكنم. هفتهها ميخواستم گل بزنم تا اينكه در اين بازي موفق به باز كردن دروازه حريف شدم.
گفته ميشد ايمان مبعلي پنالتيزن اول استقلال است؟
آقاي مظلومي در اين بازي از من خواستند پنالتي بزنم. ايشان به من گفتند كه تو پنالتيزن اول هستي.
چرا تو پنالتيها را ميزني؟
چون آرامش و روحيه هنگام زدن پنالتي خيلي مهم است. من هم آرامش خوبي هنگام زدن پنالتيها دارم. البته ممكن است باز هم پنالتيزن استقلال عوض بشود اما به طور كلي پنالتيزن اول استقلال من هستم.
از عملكرد استقلال راضي هستي؟
نه، ما خوب بازي نكرديم. اين فوتبال واقعي ما نيست. فوتبال واقعي ما را در بازيهاي قبل ديديد. مقابل سپاهان، ذوبآهن، پرسپوليس و ديگر تيمها ما فوتبال بسيار خوبي انجام داديم اما اين بازي از دست ما در رفت.
خيليها از بازي شما انتقاد كردند. اين انتقادها را ميپذيريد.
به نظر من هواداران حق دارند از بازي ما انتقاد كنند. آنها ميخواهند فوتبال زيبا تماشا كنند و وقتي كه تيمشان انتظارها را برآورده نميكند ناراحت ميشوند.
علت اينكه پرنوسان بازي كرديد چه بود؟
من به تيم شاهين تبريك ميگويم. شاگردان استيلي در اين ميدان خيلي خوب كار كردند. جايگاه شاهين اينجاي جدول نيست و من اميدوارم آنها ديگر دچار بدشانسي نشوند.
بازي بعدش هم با شاهين است.
بله، اميدوارم بازي بدمان را مقابل شاهين در جام حذفي مقابل همين تيم جبران كنيم.