اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
خب امشب بازی یووه - رم هست ! به نظره من بازی خیلی حساسیه و میتونه یکی از سخت ترین بازی های هر 2 تیم باشه!
فقط امیدوارم یووه ببره این بازی رو میدونم که پتانسیلشو داره!
پس به امید برد یووه!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون سعید
ولی با تعداد مصدومایی که یوو داره خیلی سخت بشه بازی رو برد البته بازی با میلان هم یووه همچین وضعیتی داشت ولی خوبیش این ود میلان حمله میکرد و یووه روی ضدحمله به گل میرسید ولی الان رم تیمی نیست که تو المپیکو سراسر حمله باشه و با توجه به نبود امثال کراسیچ و 3 تا از دفاعهای ثابت تیم روی ضد حمله این یووه هست که ضربه میخوره ولی یووه امشب برنده بازی خواهد بود !![]()
یووه تقریبا وضعیته مصدوماش مثل منچستر هست ولی به نظره من میتونه از پس رم بر بیاد
الان من زیاد خبر ندارم میتونی بگی تو دفاع کیا غایب هستن؟ کیه لینی هم نیست؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یووه بیچاره با25 تا بازیکن فصل رو شروع کرد. اما حالا با 11 بازیکن مصدوم تیم شده14 نفر.![]()
Juve For Ever
تیمی مثل یووه برای اینکه بخواد به هدفش برسه برای بازیکنای تیم جنگندگی رو تو دستور کار قرار میده و نتیجه پیروزی طلبی و تعصبی بودن بازیکنان یووه میشه این !
البته بدشانسیه همخ یلی دخیل بوده !
دیشب هم مارکیزیو و کوا چند تا توپ صد در صد رو خراب کردند تا با اون پنالتی که ما آخرش نفهمیدیم پنالتی بود یا نه ! البته کارشناسای ایرانی اگه بودند میگفتند اصلا پنالتی نیست !![]()
خب بازم داوری !!!!!!!
نمیدونم چرا داورا با هر تیمی که من دوس دارم لج میکنن؟
میتونستیم این بازی رو با اختلاف ببریم ولی نشد دیگه نشد!!!
یه طرف داوری رو اعصاب بود و از یه طرف بازی بد الکس !
په په بدبختکه پشتش به توپ بود واصلا نفهمید توپ کدوم وری رفت که بخواد با دست بزنه !![]()
چرا انقدر بیخودی میخواید توجیه کنید. باید قبول کنید که همیشه یوونتوس زیر رم بوده. هم از لحااظ بازیکنی هم از لحظا تیمی. فرانچسکوی ما با اون همه عظمتش کجا و الکس یووه کجا!! تو این بازی هم فقط شانس آوردید که نباختید. خطا روی مکسس کاملا مشخص بود. من نمیدونم چرا داور ندید!!!!!! 3 بار هم که در نیمه دوم بازیکنامونو چسبیده به پشت محوطه تون زدید. سیمپلیسیو رو که کم مونده بود شخم بزنن! برید خدا رو شکر کنید که نباختید و خاطره 4 تا زنده نشد. بازی برگشت نشون میدیم میزبانی یعنی چی!
نمیدونم تو این بازی رمیا باید از داوری ناراحت باشن یا یوونتوسی ها اولش که این صحنه ی پنالتی که یکی از دوستان رمی زحمتش رو کشید
نمیدونم حالا این صحنه چیش پنالتی نیست اگه کسی به من بگه ممنون میشم
نمیدونم چرا هیچ کس از صحنه ی مشکوک به پنالتی که کیه لینی روی مکسس خطا کرد صحبت نمیکنه یا کسی از اون تکل همین بازیکن روی سیمپیلیسیو پشت محوطه جریمه چیزی نمیگه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)