Design & Developed BY Patira

صفحه 51 از 131 نخستنخست ... 41495051525361101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 501 تا 510 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

چرا اختلاف نظرهاى درونى به بيرون سرايت مى كند؟!

پورحيدرى: استقلال بايد در نيم فصل تقويت شود

منصور پورحيدرى سرپرست تيم فوتبال استقلال تهران گفت: استقلال براى حضور قدرتمندانه تر در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا بايد در نيم فصل تقويت شود.وى درباره آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال پيش از بازى جمعه مقابل شاهين بوشهر گفت: بازيكنان تلاش كردند تا در تمرينات اين هفته به سرعت به آمادگى بهترى برسند. پرويز مظلومى و فتح الله زاده در ريكاورى روحى بازيكنان اقدامات موثرى انجام دادند تا بازيكنان آن بازى كذايى را فراموش كنند. خوشبختانه برخى از مصدومان تيم چون برهانى، كوشكى و يوسفى هم به جمع ساير نفرات در تمرينات اضافه شدند. شرايط خوب است و ما مصمم هستيم تا سه امتياز بازى خانگى اين هفته را بگيريم.او درباره شرايط سيدصالحى و شكورى نيز خاطرنشان كرد: سيدصالحى تمرينات انفرادى را همچنان دنبال مى كند اما هنوز در شرايط پيوستن به تمرينات گروهى قرار ندارد. پيش بينى مى كنم حدود دو هفته ديگر به جمع بازيكنان بپيوندد. اما شكورى مدتى است در كنار بازيكنان تمرين مى كند و بايد يكسرى از كارها را دنبال كرده تا بتواند براى ما بازى كند.پورحيدرى در ارزيابى اش از تيم شاهين گفت: شاهين تيم خوبى است؛ آنها برخلاف نتايج شان، فوتبال خوبى بازى مى كنند. حميد استيلى و حشمت الله مهاجرانى تاثير خوبى در عملكرد فنى اين تيم داشته اند. امسال تيم ها از نظر فنى بسيار به هم نزديك هستند و رقابت ها خيلى فشرده است. تمام بازى ها حتى ديدارهاى خانگى براى ما دشوارى هاى خود را دارد. قطعا خودتان تجربه كرده ايد كه نتيجه هيچ مسابقه اى را نمى توان پيش بينى كرد.پورحيدرى درباره آشتى كنان مظلومى و حجازى و اختلافات اين دو با هم نيز گفت: آنها اختلافى با هم نداشتند. ما هر هفته جلسه اى را تحت عنوان كميته فنى باشگاه داشته و درباره مسايل فنى بحث هايى با يكديگر داريم. در آنجا اعضا نظرات شان را بيان مى كنند كما اينكه ممكن است اختلاف نظرهايى بوجود آيد. اما متاسفانه اين مسايل به رسانه ها كشيده شده و برخى روزنامه هاى ورزشى به آن دامن مى زنند. هيچ قهرى از سوى حجازى در كار نبوده و تنها براى حل مشكلات فنى تيم نقطه نظرات بيان شده و اين مسائل بى جهت بزرگ شده است.وى در پاسخ به اين سوال كه اگر اختلاف نظر فنى بوده، چرا به بيرون منتقل شده كه بخواهد بزرگ جلوه داده شود، نيز گفت: اين را هم قبول دارم. جاى تاسف است بحثى كه در جلسات ما مطرح مى شود، يك ساعت بعد به بيرون انعكاس داده مى شود. به هر حال مشكلاتى از اين دست در فوتبال ما وجود دارد كه قطعا از بين نمى رود، اما اميدواريم به حداقل برسد.سرپرست تيم استقلال درباره بحث تعويض برخى بازيكنان اين تيم با بازيكنان جديد در نيم فصل، تصريح كرد: هنوز مظلومى ليستى از نيازهايش در تيم را ارايه نكرده است. تا آن زمان هم اين بحث جدى نيست و تمام صحبت هاى مطرح شده در رسانه ها تنها گمانه زنى هايشان است. وى در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر مى كنيد استقلال نيازمند بازيكن جديد است، گفت: بله؛ قطعا تيم ما براى حضور قدرتمندانه تر در ليگ و به خصوص در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، بايد تقويت شود. ليست بازيكنان تيم با رفتن برخى بازيكنان چون اندرسون كه به دليل مشكلات خانوادگى از ما جدا شد، براى جذب بازيكن جديد جاى خالى پيدا مى كند. پورحيدرى همچنين با تكذيب مساله ساختگى بودن مصدوميت هاى دروازه بانان استقلال در مقاطع مختلف، گفت: تمام موارد اختلاف انگيزى كه در اين باره مطرح مى شود را تكذيب مى كنم. محمد محمدى واقعا مصدوم بود و به تازگى از اين وضعيت رها شده؛ ضمن اينكه الان طالب لو هم مصدوم نيست؛ مظلومى در تمرينات شرايط اين دو دروازه بان را زيرنظر گرفته و يكى را انتخاب خواهد كرد. سرپرست استقلال درباره بحث ممنوعيت مصاحبه بازيكنان در روز بازى ها كه فتح الله زاده گفته بود در صحبت با پورحيدرى اين مساله را حل خواهد كرد نيز به ايسنا گفت: اين تصميم هم به نفع تيم است و هم به نفع بازيكنان. فتح الله زاده هنوز صحبتى در اين باره با بنده نداشته است. ما به دليل اينكه بازيكنان فشار زيادى را در بازى ها تحمل كرده و در آن شرايط تمركز كافى براى مصاحبه ندارند چنين تصميمى گرفتيم. قطعا اگر در ورزشگاه آزادى يا هر استاديوم ديگرى امكاناتى باشد كه بازيكنان پس از دوش گرفتن، بتوانند در محلى مشخص (ميكسد زون) با آرامش صحبت كنند، ما ديگر مشكلى با اين قضيه نخواهيم داشت. وى ادامه داد: به هر حال وقتى ادعا مى كنيم فوتبال حرفه اى داريم و بازيكنان هم دستمزدهاى حرفه اى مى گيرند، بايد كمبودها را هم برطرف كرده و در اين موارد هم رعايت نكات حرفه اى را داشته باشيم. به هر حال بايد همه شرايط منطقى باشد و احترام متقابل هم حفظ شود؛ ضمن اينكه عده معدودى هستند كه در آن شرايط از وضعيت روانى و عصبى بودن بازيكنان سوءاستفاده كرده و فقط سوالات حاشيه اى مى پرسند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر آبادی

اميرآبادى: استقلال واقعى رانيم فصل دوم مى بينيد

مهدى اميرآبادى بازكين تيم استقلال گفت: استقلال ۱۲ هفته را بدون باخت پشت سرگذاشته بود و هميشه هم موفق بوده است اما متاسفانه هواداران هنوز اين واقعيت را نپذيرفته اند كه باخت جزئى از فوتبال به شمار مى رود. قبل از شروع فصل ما تغيير و تحولات زيادى در تيم داشتيم از كادر فنى نگرفته تا بازيكنان كه به تيم اضافه شدند اما بهرحال به هر شكل ممكن هميشه به بهترين نحو در زمين حاضر شده ايم.ما ۲۰ ميليون تماشاگر در كل كشور داريم كه يكصدا استقلال را مى خوانند و توقع دارند كه استقلال را صدرجدول ببينند همين موضوع هم كار ما را سخت مى كند البته ما هم به همه آنها قول مى دهيم كه تا پايان فصل دوم اين جايگاه را از آن خود كنيم. همان طور كه پورحيدرى و مظلومى نيز هميشه گفته اند كه استقلال را در نيمه دوم ليگ خواهيد ديد.اميرآبادى در ادامه گفت: در بازى هاى ۳ امتيازى اگر يكى ۲ بازى را ببازى زياد مهم نيست چرا كه مى توان بلافاصله آن را جبران كرد. استقلالى ها سعى دارند با يك بازى منطقى و پرحوصله تيم شاهين را در آزادى شكست داده و به تمام حاشيه هايى كه عليه استقلال شنيده مى شود خاتمه دهند اميدوارم كه هواداران ما را تنها نگذارند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودى:هميشه از استقلال پيروزى مى خواهند

ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از بازى با تيم صنعت نفت آبادان با اجازه از كادر فنى يك روز در اهواز ماندم اما بلافاصله خود را به تمرينات رساندم و با تيم به تمرين كردن پرداختم. ميداودى درارتباط با بازى مقابل شاهين بوشهر نيز گفت: همه بچه ها بسيار انگيزه داشته و مصمم هستند كه ان شاء الله به لطف خدا اين بازى را ببرند تيم شاهين تيم جوان، دونده و پر انرژى است. البته بايد بگويم كه ما ۲ بازى مقابل اين تيم انجام مى دهيم كه هر دو براى ما بسيار با اهميت هستند. ما در حضور تماشاگران خود جمله به ميدان مى رسيم اميدواريم كه ۳ امتياز اين مسابقه را از آن خود كنيم.مهاجم آبادانى تيم استقلال در ارتباط با اين سوال كه استقلال با باخت مقابل صنعت نفت در حاشيه است گفت: نه من اصلاً اين حرف را قبول ندارم چرا كه همه تيمها باخت دارند چون باخت جزئى از فوتبال است. همه از استقلال انتظار دارند كه هميشه در همه بازى هاى خود پيروز ميدان باشند در صورتى كه به نظر من اين تفكر منطقى نيست. به عقيده بسنده ما مقابل نفت خيلى خوب بازى كرديم و فقط و فقط روى اشتباه و اتفاق گل خورديم اين باخت براى تيم ما يك شوك به موقع بود. اميدوارم كه با حمايت تماشاگران بهترين بازى را مقابل شاهين انجام دهيم و اين تيم را با گلهاى فراوان شكست دهيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومى: ما كه گل مى خوريم كمك داور مى شود همه كاره!

«پرويز مظلومى» معتقد است وقتى استقلال گل مى زند همه سعى مى كنند نظر كمك داور را «وتو» كنند اما وقتى تيمش گل مى خورد كمك داور مى شود همه كاره و كسى اشتباه او را نمى بيند. پس از شكست استقلال مقابل صنعت نفت پرويز مظلومى معتقد است تيمش تلنگر مناسب خورده و مقابل شاهين بوشهر همه چيز را جبران خواهد كرد.وى گفت: پس از بازى با صنعت نفت انگيزه بالايى بدست آورديم تا اين شكست را جبران نكنيم و براى تحقق اين خواسته تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم.او افزود: شكست مقابل صنعت نفت شوك مثبتى بود و تلنگرى خورديم تا ديگر حريفى را دستكم نگيريم و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم. وى گفت: ما قبل از ديدار مقابل صنعت نفت ۱۱ هفته بود كه نباخته بوديم و مى توانستيم اين روند را ادامه بدهيم بالاخره فوتبال شكست هم دارد و نتوانستيم از سد صنعت نفت بگذريم. مظلومى خاطرنشان كرد: البته بازيكنانم در ديدار مقابل اين حريف خوب بازى كردند و از شرايط آنها رضايت كامل داشتم.سرمربى استقلال افزود: هنوز هم مى گويم گلى كه مقابل صنعت نفت خورديم آفسايد بود. جالب اينكه وقتى ما گل مى زنيم همه به كمك داور حمله مى كنند تا نظر او را »وتو« كنند اما نوبت ما كه شد كمك داور مى شود همه كاره و همه نظر او را قبول مى كنند.وى ادامه داد: مدتهاست كه بر اساس تاكتيك حريفان گل نمى خوريم و روى اشتباه خودمان دروازه باز مى شود كه بايد هرچه زودتر اين مشكل را بطرف كنيم.مظلومى گفت: شاهين بوشهر تيم بسيار خوبى است كه از وجود مربى فهميده اى نيز برخوردار است و اميدواريم بتوانيم به روند خوب گذشته برگرديم.سرمربى استقلال افزود: خوشحالم كه كوشكى برگشت و مى تواند مقابل شاهين بوشهر جاى خالى صادقى را پر كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: براى عقب نماندن از كورس قهرمانى بايد شاهين را ببريم

حنيف عمران زاده،مدافع استقلال معتقد است باخت برابر صنعت نفت آنقدر هم كه در رسانه ها بزرگ شده، بد نيست.او در اين باره گفت: من به جرات مى گويم استقلال يكى از بى حاشيه ترين تيم هاى ليگ است و بعضى ها مى خواهند با يك باخت استقلال را به حاشيه ببرند.تيم در بازى برابر صنعت نفت خسته بود.ما بعد از بازى با پرسپوليس چهار بازى انجام داده ايم كه سه تاى آن خارج از خانه بوده است. فكر نمى كنم باخت برابر صنعت نفت آنقدر كه در روزنامه ها بزرگ شد،نتيجه بدى باشد.آنها جلوى هواداران پرشورشان بازى مى كردند و بازى كردن برابر آنها خيلى سخت بود.خط دفاع استقلال در اين فصل خوب كار نكرده است و در ۱۴ هفته اى كه از ليگ گذشته است، ۱۷ گل خورده كه اصلا نمى تواند آمار خوبى براى تيمى باشد كه ادعاى قهرمانى در ليگ را دارد. مدافع استقلال معتقد است كه خط دفاع اين تيم مشكل ندارد بلكه اين تيم با مشكل دفاع تيمى روبرو است: ما فقط خط دفاعمان ايراد ندارد بلكه ما با مشكل دفاع تيمى روبرو هستيم.در يك تيم همه بايد در دفاع شركت كنند.البته با زحمات كادر فنى اين مشكل تيم در حال برطرف شدن است و اميدوارم در آينده عملكرد بهترى داشته باشيم.عمران زاده معتقد است كه استقلال براى اين كه از كورس قهرمانى عقب نماند بايد مقابل شاهين پيروز شود: شاهين تيم جوان و خيلى خوبى است و ما براى اين كه از كورس قهرمانى عقب نمانيم،مجبوريم كه در اين بازى پيروز شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

آشوبى:براى من نظر كادر فنى مهم است نه ديگران

در حالى كه استقلال فصل را نسبتا خوب شروع كرده و موفق شده برابر تيم هاى بزرگى مثل پرسپوليس و سپاهان پيروز شود،فرزاد آشوبى،هافبك اين تيم گفت كه كسب سهميه آسيايى براى استقلال مى تواند يك موفقيت باشد.آشوبى گفت: در ليگ هيچ چيز قابل پيش بينى نيست و استقلال هم مى تواند قهرمان شود.ولى با توجه به تغييرات زيادى كه در بازيكنان،مربيان و مديران استقلال اتفاق افتاد،اين مجموعه نياز به هماهنگى بيشتر دارد.من فكر مى كنم كسب سهميه آسيايى براى تيم ما يك موفقيت محسوب مى شود.
    او معتقد است كه استقلال در كانون توجه است و يك شكست مى تواند براى استقلال دردسرساز شود: تيم استقلال تيم بزرگى است و در كانون توجه است و نتايج اين تيم بازتاب زيادى مى تواند داشته باشد. چيزى كه مهم است اينكه ما بعد از شكست مقابل صنعت نفت تمركزمان را از دست ندهيم و بتوانيم دوباره نتاج خوبمان را ادامه دهيم. استقلال بايد روز جمعه در هفته پانزدهم ليگ برتر با شاهين بوشهر بازى كند.هافبك استقلال معتقد است اين بازى مى تواند يكى از مهمترين بازى هاى فصل تيمش باشد: تيم شاهين تيم خيلى خوبى است و بازيكنان خيلى خوبى دارد.اين بازى يكى از مهمترين بازى هاى فصل ماست چون مى توانيم با پيروزى در اين بازى خيلى زود از اين شرايط خارج شويم.بسيارى عقيده دارند فرزاد آشوبى بازى هاى خوبى كه در پرسپوليس انجام مى داد را نتوانسته در استقلال انجام دهد. با اين حال خود او معتقد است كه فقط نظر كادرفنى برايش مهم است: براى من فكر ديگران اصلا مهم نيست. هر كسى مى تواند هرطور كه دوست دارد فكر كند. براى من مهم نظر كادر فنى است كه آيا توانستم خواسته هاى آنها را اجرا كنم يا نه.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فریبا

بهتاش فريبا: شاهين را با شكست بدرقه مى كنيم

بهتاش فريبا مربى تيم استقلال تهران گفت: تيم استقلال بعد از مدتها باخت و به نظر من اين باخت لازم بود چون ما به يك شوك روحى و روانى حسابى نياز داشتيم تا كاملاً خود را جمع و جور كنيم. در فوتبال وقتى وارد زمين مى شويد و مقابل حريف قرار مى گيريد گاهى شما صاحب توپ مى شويد گاهى هم حريف. اگر زمانى كه توپ را در اختيار داريم از فرصت هايمان به بهترين شكل استفاده نكنيم مطمئناً تيم حريف از فرصت هايش استفاده كرد و گلزنى مى كند. در بازى مقابل آبادانى ها موقعيت هاى زيادى داشتيم مخصوصاً در نيمه اول وى خوب بازيكنان از اين موقعيت ها استفاده نكردند و در نتيجه به باخت استقلال منجر شد. فريبا در ادامه در ارتباط با بازى مقابل شاهين بوشهر گفت: ما بازى سختى را مقابل اين تيم خواهيم داشت تيم شاهين تيمى است كه تقريباً تازه وارد ليگ برتر شده و به همين دليل هم تيمهاى شهرستانى وقتى مقابل تيمهاى پايتخت مى گيرند انگيزه آنها چند برابر شده و همين كار ما را سخت مى كند. مربى استقلال در آخر در ارتباط با شرايط تيم گفت: تيم در حاضر شرايط خوبى داشته امضاى تيم نسبت به هفته هاى گذشته بهتر تمرين كرده. كه انشاء الله با انگيزه روحيه بسيار بالا مقابل شاهين حاضر شوند. اين قول را به هواداران مى دهم اگر حادثه غير قابل پيش بينى در زمين به وجود نيايد. شاهين را با شكست راهى بوشهر خواهيم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

خوشحالم كه باشگاه به پاى بازيكنش مى ايستد

هادى شكورى: مى توانم مقابل شاهين بازى كنم

هادى شكورى مدافع استقلال طى گفت وگويى به سوالات مطروحه پاسخ داد. با ما همراه باشيد:

• شرايطت براى بازى كردن چطور است؟

- همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازى به من نرسيد و شرايط طورى بود كه صلاح ديده شد بازى نكنم اما اكنون مشكلى ندارم و اگر كادرفنى صلاح بداند مى توانم روز جمعه مقابل شاهين بازى كنم. تمام تلاش خود را كرده ام كه آماده شوم و خيلى دوست دارم از اول بازى در تركيب تيم باشم.

• فكر مى كنى اين فرصت به تو داده شود؟

- اميدوارم كه به من اعتماد شود. از نظر بدنى مشكلى ندارم و به لحاظ روحى هم در شرايط خوبى هستم و فقط منتظر يك فرصتم.

• شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟

- شكست ما مقابل نفت خيلى بزرگ جلوه داده شد و عده اى سعى كردن حواشى را به تيم نزديك كنند اما با تدبير مديريت اين مشكل برطرف شد و مطمئن هستم كه با پيروزى مقابل شاهين به جايگاه قبلى خود بازمى گرديم.

• مطمئنى كه شاهين را شكست مى دهيد؟

- اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبى داشته است و بچه ها بعد از بازى با نفت متوجه شدند وقتى تيم مى بازد چه مشكلاتى به وجود مى آيد.

• بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مى گفت چنين چيزى صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.

- من هم نمى دانم چرا اين مساله مطرح شد. شايد مسئولان استيل آذين كه به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح كردند. حتى در برهه اى از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيكن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت كنند. خوشحالم كه باشگاه استقلال به پاى بازيكن خود مى ايستد و روى ما حساب باز كرده است. خودم هم مى دانستم اين اتفاق رخ نمى دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.

• در مصاحبه اى گفته بودى خواهان رضايتنامه ات شده اى؟

- در يك مقطعى از نظر روحى مشكلاتى داشتم و مى خواستم حمايت شوم و بازى كنم به همين دليل با باشگاه صحبت كردم كه اگر به من اعتمادى نيست بدون رودربايستى بگويند. چون هم براى من تيم هست و هم براى استقلال بازيكن. در همان صحبت ها گفتند مشكلى نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم كه با انگيزه بيشترى تمرين كنم. مطمئن هستم كه اگر مقابل شاهين بازى كنم شرايط خوبى برايم پيش مى آيد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جویباری

نظرى جويبارى: اگر مديرعامل سابق استقلال مديريت داشت، بازيكنان فرارى نمى شدند

«على نظرى جويبارى« قائم مقام باشگاه استقلال در اين باره اظهار داشت: مديرعامل سابق روزى كه از استقلال رفت عنوان كرد من ديگر در خصوص ورزش و فوتبال هيچ حرفى نمى زنم اما ايشان بيشترين مصاحبه ها را متعلق به خود كرده اند و هر روز مصاحبه هاى مختلف شان در نشريات ديده مى شود. اما سطال من اين است كه ايشان چرا اينقدر براى استقلال حاشيه سازى مى كنند؟بنده هم حدود يك سال از استقلال دور بودم اما هيچ وقت عليه هيچ يك از استقلالى ها صحبت نكردم چرا كه اصل براى من موفقيت استقلال بود اما الان برخى ها فقط منتظر باخت استقلال هستند تا آرامش اين تيم را به هم بزنند. معاون اول استقلال با اشاره به جدايى بازيكنان كليدى فصل گذشته استقلال گفت: اگر مديرعامل سابق مديريت داشت نفرات كليدى استقلال از تيم جدا نمى شدند. چرا نفراتى مثل اكبرپور، كاظمى، جان واريو، حيدرى و ... از استقلال جدا شدند? من فكر مى كنم بازيكنان قاضيان خوبى هستند و بايد آنها شهادت دهند كه كدام مدير براى استقلال تلاش كرده و چه كسى ناآرامى در باشگاه برقرار كرده بود؟ ما ۳ سال پيش به هزار زحمت نفرات كليدى استقلال را جذب كرده بوديم اما آقايان يك شبه اين بازيكنان را از تيم فرارى دادند...

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: با يك باخت نبايد اينقدر حاشيه درست مى شد

اميد روانخواه هافبك استقلال اميدوار است كه تيمش با پيروزى مقابل شاهين بوشهر، اين هفته پرحاشيه را پشت سر بگذارد. روانخواه در اين خصوص گفت: بعد از بازى نفت حاشيه هايى براى استقلال به وجود آمد كه اصلا به موقع نبود. با يك باخت نبايد اينقدر حاشيه درست مى شد. ولى تقريبا حالا همه چيز آرام شده و من اميدوارم شاهين بوشهر را شكست بدهيم.او در مورد اختلاف پرويز مظلومى و ناصر حجازى ادامه داد: به هر حال سوتفاهمى به وجود آمد كه خوشبختانه حل شد اما استقلال تيم بزرگى است و بايد مراقب اين حاشيه ها باشد. حاشيه تنها چيزى است كه مى تواند به تيم لطمه بزند و اميدوارم ديگر با چنين مسائلى روبه رو نشويم. او در مورد بازى با شاهين بوشهر هم حرف مى زند: به نظر من آنها تيم خوبى دارند و حميد استيلى هم كارش را خوب بلد است. اين بازى براى استقلال سخت و غيرقابل پيش بينى است ولى اميدوارم در نهايت سه امتياز را بگيريم.روانخواه ادامه مى دهد: حميد استيلى يكى از مربيان جوان و موفق فوتبال ايران است و در پشت حركات تاكتيكى شاهين بوشهر تفكرات اين مربى ديده مى شود، در ضمن او سال قبل هم در استيل آذين نتايج خوبى گرفت. استيلى در دوران بازيگرى هم در پست خود يكى از بهترين بازيكنان فوتبال ايران بود و من بازى هاى او را هنوز به ياد دارم. استيلى دوندگى قابل توجهى در زمين داشت و در اواخر فوتبالش هم با گلزنى مقابل آمريكا همه ايرانى ها را خوشحال كرد. هر چند او الگوى من در فوتبال نبود اما بازى هاى استيلى و ديگر بازيكنان آن زمان تيم ملى فراموش شدنى نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 51 از 131 نخستنخست ... 41495051525361101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)