Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودى:هميشه از استقلال پيروزى مى خواهند

ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بعد از بازى با تيم صنعت نفت آبادان با اجازه از كادر فنى يك روز در اهواز ماندم اما بلافاصله خود را به تمرينات رساندم و با تيم به تمرين كردن پرداختم. ميداودى درارتباط با بازى مقابل شاهين بوشهر نيز گفت: همه بچه ها بسيار انگيزه داشته و مصمم هستند كه ان شاء الله به لطف خدا اين بازى را ببرند تيم شاهين تيم جوان، دونده و پر انرژى است. البته بايد بگويم كه ما ۲ بازى مقابل اين تيم انجام مى دهيم كه هر دو براى ما بسيار با اهميت هستند. ما در حضور تماشاگران خود جمله به ميدان مى رسيم اميدواريم كه ۳ امتياز اين مسابقه را از آن خود كنيم.مهاجم آبادانى تيم استقلال در ارتباط با اين سوال كه استقلال با باخت مقابل صنعت نفت در حاشيه است گفت: نه من اصلاً اين حرف را قبول ندارم چرا كه همه تيمها باخت دارند چون باخت جزئى از فوتبال است. همه از استقلال انتظار دارند كه هميشه در همه بازى هاى خود پيروز ميدان باشند در صورتى كه به نظر من اين تفكر منطقى نيست. به عقيده بسنده ما مقابل نفت خيلى خوب بازى كرديم و فقط و فقط روى اشتباه و اتفاق گل خورديم اين باخت براى تيم ما يك شوك به موقع بود. اميدوارم كه با حمايت تماشاگران بهترين بازى را مقابل شاهين انجام دهيم و اين تيم را با گلهاى فراوان شكست دهيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)