Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

شكوري: مي‌توانم مقابل شاهين بازي كنم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: در صورتي که مربيان اعتماد کنند و صلاح بدانند مي‌توانم مقابل شاهين بازي کنم.
    هادي شکوري صحبت هاي زير را در مورد آخرين شرايط خودش و استقلال مطرح کرد:
    * شرايطت براي بازي کردن چطور است؟
    همراه تيم استقلال به آبادان هم رفته بودم اما بازي به من نرسيد و شرايط طوري بود که صلاح ديده شد بازي نکنم اما اکنون مشکلي ندارم و اگر کادرفني صلاح بداند مي توانم روز جمعه مقابل شاهين بازي کنم. تمام تلاش خود را کرده ام که آماده شوم و خيلي دوست دارم از اول بازي در ترکيب تيم باشم.
    * فکر مي کني اين فرصت به تو داده شود؟
    اميدوارم که به من اعتماد شود. از نظر بدني مشکلي ندارم و به لحاظ روحي هم در شرايط خوبي هستم و فقط منتظر يک فرصتم.
    * شرايط استقلال بعد از باخت به نفت چطور است؟
    شکست ما مقابل نفت خيلي بزرگ جلوه داده شد و عده اي سعي کردن حواشي را به تيم نزديک کنند اما با تدبير مديريت اين مشکل برطرف شد و مطمئن هستم که با پيروزي مقابل شاهين به جايگاه قبلي خود بازمي گرديم.
    * مطمئني که شاهين را شکست مي دهيد؟
    اطمينان دارم چون تيم تمرينات بسيار خوبي داشته است و بچه ها بعد از بازي با نفت متوجه شدند وقتي تيم مي بازد چه مشکلاتي به وجود مي آيد.
    * بحث معاوضه ات با زنيدپور چه بود و چرا مطرح شد؟ فتح الله زاده مي گفت چنين چيزي صحت ندارد و به مدافعان نياز دارند.
    من هم نمي دانم چرا اين مسئله مطرح شد. شايد مسئولان استيل‌آذين که به مدافع نياز داشتند اين بحث را مطرح کردند. حتي در برهه اي از زمان هم به من پيغام دادند اما گفتم بازيکن باشگاه استقلال هستم و بايد با آنها صحبت کنند. خوشحالم که باشگاه استقلال به پاي بازيکن خود مي ايستد و روي ما حساب باز کرده است. خودم هم مي دانستم اين اتفاق رخ نمي دهد. به هر حال من تابع تصميمات باشگاه هستم.
    * در مصاحبه اي گفته بودي خواهان رضايتنامه ات شده اي؟
    در يک مقطعي از نظر روحي مشکلاتي داشتم و مي خواستم حمايت شوم و بازي کنم به همين دليل با باشگاه صحبت کردم که اگر به من اعتمادي نيست بدون رودربايستي بگويند. چون هم براي من تيم هست و هم براي استقلال بازيکن. در همان صحبت ها گفتند مشکلي نيست و اعتماد وجود دارد و من هم روحيه گرفتم که با انگيزه بيشتري تمرين کنم. مطمئن هستم که اگر مقابل شاهين بازي کنم شرايط خوبي برايم پيش مي آيد.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)