ناصر حجازي:مگر پرسپوليس در تهران به ملوان نباخت؟

باز هم به تمرين مي‌روم و به مظلومي كمك مي‌كنم

ناصر حجازي روز گذشته در باشگاه استقلال حاضر شد و پشت درهاي بسته در جلسه كميته فني، كادر فني و با مديرعامل شركت كرد. پس از اينكه حاشيه‌هايي پيرامون حضور حجازي در تمرين استقلال به وجود آمد علي فتح‌الله‌زاده تصميم گرفت همه اعضا را دور هم جمع كند و پيرامون اين ماجرا با آنها گفت‌وگو كند. حجازي پس از حضور در اين جلسه پاسخگوي سوال‌هاي ما بود.

نتيجه جلسه‌اي كه شما، كادر فني و آقاي فتح‌الله‌زاده داشتيد چه شد؟
صحبت‌هاي بسيار مثبتي ميان ما انجام شد. نتيجه‌ اين جلسه كاملا به نفع استقلال است، نگران نباشيد.
ماجراي اختلاف نظر شما و آقاي مظلومي صحت دارد؟
براي آنهايي كه مي‌نويسند با مظلومي اختلاف دارم متاسفم.
اما گفته مي‌شود آقاي مظلومي از حضور شما در تمرين استقلال استقبال نمي‌كند.
اصلا اينطور نيست. من و پرويز خان كاملا با هم تعامل داريم. خوشبختانه وظايف در استقلال كاملا مشخص است و همه چيز تفكيك شده.
به اين ترتيب دوباره به تمرين استقلال مي‌رويد؟
بله، وظيفه‌ام است به تمرين استقلال بروم و با بازيكنان حرف بزنم. من براي كمك كردن به استقلال آمده‌ام.
ماجراهايي كه در رسانه‌ها نوشته شده را تكذيب مي‌كنيد؟
من كاري به نوشته‌هاي رسانه‌ها ندارم. هر كسي هر چيزي كه دوست دارد بگويد و بنويسد. من كار خودم را انجام مي‌دهم و مظلومي هم كاملا در جريان است.
چنانچه دوباره اختلافي به وجود آيد آن وقت جمع كردنش دشوار است.
ما وارد حاشيه نمي‌شويم. هيچ اختلافي ميان من و آقاي مظلومي وجود ندارد. اينها ساخته ذهن رسانه ها است. ما اتحادمان را از دست نمي‌دهيم. با قدرت كار مي‌كنيم و جلو مي‌رويم.
اين هفته با شاهين بازي داريد. باخت به صنعت نفت اما نگراني‌هايي را در آستانه اين بازي به وجود آورده؟
من يك سوال از شما بپرسم. مگر پرسپوليس در تهران به ملوان نباخت؟ بقيه تيم‌ها كه ديگر بيكار ننشسته‌اند. فوتبال برد و باخت دارد. نمي‌شود كه تا پايان ليگ همه بازي‌ها را برد. مطمئنا استقلال با شكست دادن شاهين دوباره جايگاهش را به دست مي‌آورد.