۳ ماه است عليه قطبى مصاحبه نكرده ام
محمدى: نمى خواهم جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل را از خانه تماشا كنم
محمد محمدى دروازه بان تيم فوتبال استقلال گفت: مى خواهم در جام جهانى آينده حضور داشته باشم و دوست ندارم اين مسابقات را از تلويزيون تماشا كنم. وى در خصوص آخرين شرايط خود و همچنين مصاحبه اى كه از او در برخى روزنامه ها به چاپ رسيده صحبت هايى انجام داده كه متن آن را در زير مى خوانيم:
• دوباره عليه قطبى صحبت كرده اى؟
- اصلا اين طور نيست. صبح ديروز كه روزنامه ها را ديدم متوجه شدم كه يك خبرگزارى از من مصاحبه اى زده كه صحت ندارد. از ۳ ماه پيش كه در خصوص تيم ملى صحبت كرده ام هيچ حرفى در مورد افشين قطبى مطرح نكردم و نمى خواهم وارد اين مسائل شوم.
• يعنى در خصوص مشكلات و اختلافاتى كه به نظر مى رسد جدى شده حرف نمى زنى؟
- من اختلاف خاصى ندارم ولى مى دانم كه يك سرمربى حق دارد بازيكنان دلخواه خود را به تيم ملى دعوت كند. درست است كه پيراهن تيم ملى بر همه چيز ارجحيت دارد اما علاقه اى ندارم با كادر فعلى كاركنم ضمن آنكه حالا كه شما اين سطال را پرسيده ايد اين حرف را زدم. باز هم تأكيد مى كنم كه سه ماه است در خصوص افشين قطبى و سرمربى تيم ملى مصاحبه اى انجام ندادم. البته با توجه به تغيير و تحولاتى كه بعد از جام ملت هاى آسيا در تيم ملى رخ خواهد داد انگيزه زيادى دارم و نمى خواهم جام جهانى ۲۰۱۴ برزيل را از خانه تماشا كنم و مى خواهم يكى از دروازه بانان تيم ملى كشورم در اين مسابقات باشم.
• پس مصاحبه عليه افشين قطبى را تكذيب مى كنى؟
- وقتى من در مورد هم پستى خودم در يك تيم اظهارنظر نمى كنم چگونه مى توانم عليه سرمربى تيم ملى حرفى بزنم. من اين حرف ها را نزدم و اين صحبت ها زاييده خيال برخى دوستان در يك سايت خبرى است.
• شرايط استقلال چه طور است؟ ظاهرا باخت به صنعت نفت تيم را دچار بحران كرده است؟
- بحرانى وجود ندارد و فكر مى كنم شكست به موقعى را متحمل شده ايم. فوتبال برد و باخت دارد و اين هم جزو جذابيت هاى اين ورزش است. ما از صدر جدول دور نشده ايم و حريفان روبه روى ما ديدارهاى سختى را پيش رو دارند. معتقدم با يكى دو بازى خوب مى توانيم شرايط خوبى را كسب كنيم.
• خودت در چه شرايطى قرار دارى؟
- خدا را شكر مى كنم با تمام توان در تمرينات حضور دارم و دو سه روزى است كه بدون درد تمرين مى كنم. اميدوارم بتوانم در ديدارهاى آينده براى تيمم مؤثر باشم.
• به عنوان سوال آخر در خصوص زشتى هاى فوتبال كه در آبادان و بين تماشاگران رخ داده چه صحبتى دارى؟
- در حين مسابقه زياد حواسم به اين مساله نبود اما عكس هاى اين صحنه را ديدم. بايد بگويم براى فوتبال متاسف هستم كه برد و باختش اين قدر مهم است كه جان چند جوان را به خطر مى اندازد. اميدوارم مسئولان ذيربط و به خصوص رياست كميته انضباطى با اين مسائل برخورد كنند چون ما نبايد فوتبال را به هر قيمتى بخواهيم و بايد سلامت انسان ها از همه چيز برايمان مهمتر باشد.