Design & Developed BY Patira

صفحه 46 از 131 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

منصور پورحيدرى: يك باخت بعد از چند پيروزى طبيعى است

تيم استقلال بعد از چند برد مقابل تيم صنعت نفت آبادان متوقف شد تا انتقادهاى فراوانى را به سمت خود بكشد منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال معتقد است يك باخت نبايد ملاك ضعيف بودن تيم قرار بگيرد در ادامه گفت و گويى با وى انجام داديم كه از نظرتان مى گذرد:

•از باخت مقابل تيم صنعت نفت آبادان صحبت كنيد.

- قبول دارم كه ما در اين بازى در حد و اندازه هاى استقلال حاضر نشديم اما نبايد از بازى خوب بازيكنان صنعت نفت به راحتى بگذريم طبيعى است كه تيمى چند بازى خوب كار نكند و در يك مسابقه بازيكنان نتوانند آن طور كه بايد و شايد بازى كنند. فوتبال ۹۰ دقيقه است و نمى شود از قبل پيش بينى كرد كه چه تيمى برنده و بازنده خواهد بود.

• در حال حاضر شرايط استقلال را چگونه مى بينيد؟

- ما شرايط بدى نداريم و در رده سوم قرار داريم. همه مى دانند كه فصل را چطور آغاز كرديم، ۱۲ بازيكن ما از تيم جدا شده بودند و ديرتر از همه تيم هاى ليگ توانستيم بازيكن به خدمت بگيريم و كار بدنسازى خود را آغاز كنيم با اين فصل كادر فنى اعلام كرد اگر تا نيم فصل بتوانيم خود را به پايگاه سوم برسانيم خوب نتيجه گرفته ايم قبول دارم كه در بعضى پست ها كمبود بازيكن داريم گاه مجبور مى شويم بعضى ها را در جاى غيرمتخصصان بازى بگيريم اما مطمئن باشيد كه در پايان استقلال را به جايگاهى كه حقش است مى رسانيم

• قصد جذب بازيكن جديد را نداريد؟

- همانطور كه قبلا گفتم ما در بعضى پست ها با كمبود بازيكن مواجه هستيم و حتما در نيم فصل با در اختيار گرفتن بازيكنان جديد اين مشكلات را نيز برطرف نماييم.

•اگر سپاهان بازى هاى عقب افتاده اش را انجام بدهد جاى شما را در جدول خواهد گرفت.

- ما به نتيجه اى كه ساير تيم ها مى گيرند كارى نداريم. در حال حاضر تمام تمركز خود را بر روى بازى مقابل شاهين گذاشتيم تا بتوانيم با يك برد شيرين دل هوادارنمان را به دست بياوريم. تيم استقلال تيم بزرگى است و با يك برد و باخت وارد بحران نخواهد داشت. ما به زودى به استقلال محبوب هواداران تبديل خواهيم شد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه:استقلال مستحق باخت نبود

اميررضا روانخواه هافبك تيم استقلال در خصوص ديدار اين تيم مقابل نفت آبادان گفت: ما در بازى هاى قبل خود بسيار خوب بازى كرده تمام ديدارهاى خود را بدون باخت پشت سر گذاشتيم اما در ديدار مقابل نفت نتوانستم خوب ظاهر شده و در نهايت با ۲ گل بازى را به تيم حريف واگذار كرديم اما در كل بايد بگويم كه استقلال مستحق اين باخت نبود. در اين بازى ما فرصت هاى زيادى براى گلزنى داشتيم كه متاسفانه هيچ كدام به گل تبديل نشدند. روانخواه همچنين در مورد بازى مقابل شاهين بوشهر نيز گفت: تمام سعى ما بر اين است كه در اين مسابقه به بهترين نحو بازى كنيم تا بتوانيم هواداران خود را خوشحال كنيم. فقط از آنها مى خواهم كه به ورزشگاه بيايند و با تشويق خود به ما دلگرمى بدهند. هافبك استقلال در آخر نيز اضافه كرد كه ما به جدول و نتايج آن نگاه نمى كنيم آنچه كه براى آبى پوشان داراى اهميت است اين است كه بتوانيم حقمان را در زمين بگيريم و به اهدافمان برسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض فتح الله زاده با تاكيد بر قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى:

فتح الله زاده با تاكيد بر قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى: براى استقلال هياهوى پوچ درست نكنيم

على فتح الله زاده گفت: استقلال به دنبال قهرمانى در ليگ برتر و جام حذفى و حمله به ليگ آسيا با امكانات موجود است.سرپرست باشگاه استقلال در يادداشتى در سايت باشگاه نوشت: «تكليف مان معلوم است. وظيفه مان روشن است. اهدافى در پيش داريم كه همه به وضوح و روشنى هرچه تمام تر آشكارند:«استقلال را در مسير رو به جلو حركت دادن. از نقطه a كه در آن قرار داريم به نقطه b كه ما را به غايت مطلوب نزديك مى كند پيش رفتن. به عبارتى ساده ما مسئوليم استقلال را در جاده قهرمانى به حركت درآوريم و در اين رهگذر بر اشكالات ماندگار از دوره هاى قديم غلبه كنيم. به اين ترتيب جايى براى هياهوگرى، غوغاسالارى و افتادن در تله هاى روزمرگى باقى نمى ماند.استقلال به همان ميزان كه در بازى هاى خود به حوصله و پرهيز از شتاب نياز دارد، در بخش مديريت نيز محتاج آرامش و خونسردى و حوصله اى بى كران است. هرچه گرد و خاك حاشيه پردازى بيشتر سكوت و متانت و باورمندى به كار عميق و ريشه دار نيز زيادتر.استقلال يك امروزى دارد و يك فردايى. مديران با درايت حق ندارند فرداى بهتر را قربانى امروز كنند. مديران عقل مند حق ندارند چشم خود را بر فردا ببندند و فقط به امروز فكر كنند.امروز يعنى قهرمانى استقلال در ليگ برتر، جام حذفى و حمله به ليگ آسيا با امكانات موجود.فردا يعنى فراهم آوردن امكانات زندگى و رقابت در عرصه اى كه پديد مى آيد و غفلت از آنها نشانه غافل بودن و نامدير بودن است.
    امروز يعنى تمرين و آموزش و مسابقه بهتر. امروز يعنى تشكيل تيم اول قوى و ساختن تيم دوم قوى تر. فردا يعنى فراهم آوردن وضعيتى مناسب فردا. فردا يعنى بسترسازى براى رقابت با نمايندگان تا دندان مسلح شرق آسيا و هماوردى با بيدار شدگان غرب آسيا و آسياى ميانه.امروز يعنى همين كه هست و مى بينيد و از آن رضايت خاطر داريد. فردا يعنى به استقبال نوآورى ها رفتن. وارد پروسه سرشار از ريسك احداثات شدن. فردا يعنى سرمايه سخت افزارى مناسب قرن بيست ويكم را مدنظر قرار دادن، فردا يعنى باشگاه استقلال را آنطور كه از او سزاوار و لايق آن است ساختن.
    مى توان پاى خود را در گل و لاى روزمرگى ها قرار داد، مى توان در هياهوى سرگرم كننده و باز دارنده اتفاقاتى كه هيچ اتفاقى را رقم نمى زنند مشغول شد و مى توان اسير حوادث و نه خالق اتفاقات شد. اما اين رسم استقلال نبوده و نيست.استقلال تيمى است با ۶۵ سال قدمت. در اين سير ۶۵ ساله استقلال تلخ و شيرين فراوانى را چشيده و تجربيات خوب و بد بسيارى را از سرگذرانده. حق استقلال اين است كه امروزى بهتر از هر روزهاى پيش و فردايى بهتر از امروز داشته باشد. دنبال احقاق اين حق باشيم. استقلال را به مرداب روزمرگى نكشانيم. براى استقلال هياهوى پوچ درست نكنيم. به فردا فكر كنيم و از امروز آغاز كنيم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

گلايه مظلومي از بازيكنان: فلافل مي‌خوريد، فكر سفر خارج هستيد!

ايران ورزشي - پرويز مظلومي پيش از تمرين ظهر ديروز استقلال بازيكنان را طبق معمول دور خودش جمع كرد. برخلاف گذشته اين بار مظلومي از بازيكنانش تمجيد نكرد. او بي مقدمه از بازيكنان خود گله كرد و گفت: «از عملكردتان در بازي با صنعت نفت آبادان خيلي ناراحتم. احساس مي‌كنم تعدادي از شما دل‌تان با تيم نيست! دوست دارم از ته دل براي تيم‌تان مايه بگذاريد. اين دليل نمي‌شود كه چون ذخيره هستيد بين نيمه ساندويچ بخوريد! بعضي‌ها هم كه فكر سفر خارج از كشور بودند! اينطور كه نمي‌شود. بايد دل‌تان با تيم باشد و از جان و دل مايه بگذاريد. من واقعا نمي‌دانم چطور بايد شما را توجيه كنم. همه‌تان بزرگ هستيد و نيازي به نصيحت‌هاي من نيست.» مظلومي مثل رگبار اين جملات را تكرار كرد و وقتي حرف‌هايش تمام شد بازيكنان سرشان را پايين انداختند و چيزي نگفتند. البته فرهاد مجيدي در تمرين ديروز حضور نداشت. شايد اگر مجيدي بود بحث به درازا مي‌كشيد و او از خودش دفاع مي‌كرد چون تنها بازيكني كه به مسافرت خارجي رفته او بوده.
    نكته: گفته مي شود قبل از بازي با نفت جواد شيرزاد توسط يكي از دوستانش ساندويچ فلافل سفارش داده بود!

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

من و وحيدهيچ وقت اختلاف نداشتيم

محمد محمدي: آماده‌ام و قبراق!

ايران ورزشي - بعد از دربي ديگر محمد محمدي را در چارچوب دروازه استقلال نديديم. علت‌اش هم اين بود كه دروازه‌بان استقلال در حين تمرين براي گرفتن شوت ترابپور لحظه‌اي مردد شد تا انگشتان دست‌اش آسيبي جدي ببيند. آنهايي كه دروازه‌باني كردند مي‌دانند كه وقتي انگشتان دروازه‌بان‌ها مي‌شكند چه زجري را تحمل مي‌كنند. معمولاً تا آسيب‌ديدگي به طور كامل برطرف نشود نمي‌توان حتي در تمرين‌ها هم شركت كرد. محمدي حالا اين دوران را پشت سر گذاشته؛ يعني از روز گذشته تمرين‌هايش را آغاز كرد تا احتمال حضورش در بازي با شاهين بوشهر هم بيشتر شود. آيا دوباره شاهد تغيير در تركيب استقلال خواهيم بود؟ به نظر مي‌رسد حضور محمدي در چارچوب دروازه استقلال با توجه به اشتباه‌هاي طالب‌لو مقابل تيم صنعت نفت دور از ذهن نيست. قطعاً اگر وحيد هم بشنود كه محمدي به شرايط آرماني رسيده از حضور دوباره در چارچوب دروازه تيمش نااميد خواهد شد!

پس از دربي ديگر در چارچوب دروازه استقلال قرار نگرفتي. در حال حاضر وضعيت انگشتان دستت چطور است؟
    خدا را شكر مصدوميتم برطرف شده است. انگشتان دستم شكسته بود و حتي نمي‌توانستم يك توپ آرام را هم با دستانم بگيرم. حالا شرايط خيلي بهتر شده است. دو انگشت دستم كه از ناحيه غضروف شكسته بود خوب شده و مي‌توانم براي استقلال بازي كنم.

پس آماده هستي و قبراق؟

بله، آماده‌ام و قبراق. چنانچه كادر فني صلاح بداند مقابل شاهين بازي مي‌كنم. البته اگر كادر فني صلاح بداند.
    با توجه به شكست استقلال مقابل صنعت نفت چندان دور از ذهن نيست كه دروازه‌بان استقلال باشي.
    من در قبال باشگاه مسوول هستم. حق ندارم كم بگذارم. قبل از بازي با صنعت نفت گفته بودم نمي‌توانم بازي كنم اما الان به شرايط بازي رسيدم و مي‌توانم بازي كنم البته اگر كادر فني صلاح بداند اين كار را انجام مي‌دهم.
    عملكرد وحيد مقابل نفت چندان خوب نبود. دور از ذهن نيست كه تو دروازه‌بان باشي.
    ببينيد وقتي يك تيم شكست مي‌خورد همه مقصر هستند. شايد باز هم استقلال ببازد اما نبايد يك نفر را مقصر باخت بدانيم. رابطه من و وحيد خيلي با هم خوب است.

اما گفته مي‌شود هنوز هم با هم مشكل داريد؟

(مي‌خندد) اين ساخته ذهن حاشيه‌سازان است. من و وحيد از اول هم با يكديگر اختلاف نداشتيم! اختلاف سليقه بود اما خيلي بزرگش كردند. جهت اطلاع هم مي‌گويم من و وحيد از اول هم با مشكل نداشتيم.

فكر نمي‌كني اگر مقابل صنعت نفت بازي كني اين ذهنيت دوباره تقويت شود؟

ببينيد در حين بازي با راه‌آهن هم عادل فردوسي‌پور كه من احترام زيادي براي ايشان قايل هستم فكر كردند من از نيمكت‌نشيني ناراحتم اما واقعيت اين بود كه آن روز انگشتان دست من در شرايط بازي قرار نداشت. مطمئن باشيد اگر آن روز دستم هم سالم بود بازي نمي‌كردم.

چرا؟

چون وحيد خوب كار كرده بود و حقش بود مقابل راه‌آهن بازي كند. گذشته از آن ممكن است كادر فني تشخيص دهد وحيد بازي كند. حالا هم اين شرايط وجود دارد. شايد مقابل شاهين هم بازي نكنم.

باز هم ساكت مي‌نشيني روي نيمكت؟

بايد ساكت باشم چون من بازيكن باشگاه هستم و موظفم هر وقت خواستند در خدمت‌شان باشم.

وقتي استقلال به صنعت نفت باخت چه احساسي داشتي؟

خيلي ناراحت بودم اما مطمئن هستم استقلال همچنان در كورس باقي خواهد ماند.

اما پرسپوليس از شما جلو زد؟!

اشكالي ندارد شك نكنيد دوباره ما از آنها جلو مي‌زنيم؛ اين اعتقاد قلبي من است.

ماجراي اختلاف مالي‌ات با باشگاه حل شد؟

اختلافي نبود. فقط در پرداخت حقوقم تأخير به وجود آمد كه اين در باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس كاملاً طبيعي است. البته شرايطي كه امروز در استقلال حاكم است با گذشته قابل قياس نيست. طي 2 سالي كه در استقلال بودم از لحاظ مالي مشكل نداشتم و خيلي خوشحالم كه اين شرايط را تجربه مي‌كنم.

صحبت خاصي است؟

اميدوارم ديگر مصدومان استقلال هم زودتر به شرايط ايده‌آل برگردند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه دسوزا

دسوزا در پاسخ به سوال فتح‌الله‌زاده:

كي به شما گفته من آماده نيستم؟

ايران ورزشي - استقلالي‌ها وقتي دسوزا را از ملوان جذب كردند حتي آنها كه در جبهه مخالف قرار داشتند خريد اين سيه چرده برزيلي را تحسين كردند. با آمدن فتح‌الله‌زاده هم كسي نتوانست از خريد مديران قبلي ايراد بگيرد و نتيجه آن شد كه اين برزيلي در استقلال بماند. با توجه به اينكه استقلال فرزاد آشوبي را هم جذب كرده بود اما پيش‌بيني مي‌شد اين برزيلي كه رقم آنچناني را هم بابت جذبش هزينه نشده بود را در تركيب اصلي استقلال مشاهده كنيم. بازي‌هاي اول ليگ دسوزا در تركيب اصلي استقلال ديده مي‌شد اما هر چه از آغاز ليگ گذشت حضور دسوزا در تركيب اصلي استقلال هم كمرنگ‌تر شد. مظلومي در شرايطي دسوزا را در تركيب اصلي استقلال قرار نمي‌داد كه آشوبي و رحمتي نمي‌توانستند رضايت بينندگان بازي استقلال را برآورده كنند اما به دليل اينكه اين برزيلي حامي آنچناني در استقلال نداشت باز هم شاهد حضور اين دو هافبك دفاعي در تركيب استقلال بوديم. شكست استقلال در آبادان اما باعث شد تا حتي علي فتح‌الله‌زاده هم كه وارد مسائل فني نمي شود پيگير ماجراي نيمكت‌نشيني دسوزا بشود. پس از اينكه بازيكنان استقلال از هتل محل اقامت خود راهي فرودگاه شدند تا به تهران برگردند علي فتح‌الله‌زاده دسوزا را ديد و او را همراه فرهاد مجيدي كه مي‌توانست با او به زبان انگليسي حرف بزند، گفت‌وگو كرد. در اين گفت‌وگوي مفصل فتح‌الله‌زاده به كمك فرهاد مجيدي از دسوزا پرسيد: «چرا نيمكت‌نشين هستي. من شنيدم خيلي ناآماده‌اي. بايد تلاش بيشتري داشته باشي تا به تركيب اصلي برگردي.» فتح‌الله‌زاده فكر مي‌كرد با گفتن اين جملات باعث خجالت دسوزا خواهد شد اما برزيلي گوشه‌گير استقلال وقتي حرف‌هاي فتح‌الله‌زاده را شنيد اشك در چشم‌هايش جمع شد و گفت: «چه كسي گفته من ناآماده‌ام. خيلي هم آماده‌ام و مي‌توانم براي استقلال بازي كنم. اتفاقا چند وقتي بود مي‌خواستم با شما حرف بزنم اما مدير برنامه‌هايم ايران نبود تا خدمت شما بياييم. من هم از نيمكت‌نشيني خودم ناراحتم.» حرف‌هاي دسوزا كه تمام شد فتح‌الله‌زاده به اين بازيكن گفت: «به من گفته بودند تو آماده نيستي!» بعد گفت‌وگوي مديرعامل استقلال با دسوزا تمام شد و فتح‌الله‌زاده در فكر فرو رفت كه چرا بعضي‌ها در تيم به او اطلاعات غلط مي‌دهند! شايد انتقال همين اطلاعات غلط باشد كه مشكلاتي از اين دست را براي استقلال به‌وجود مي‌آورد. به هر حال بايد منتظر ماند و ديد سرنوشت اين اختلاف نظر چه خواهد شد چون پيدا است كه فتح‌الله‌زاده دوست دارد اين برزيلي براي تيمش بازي كند اما ظاهرا مظلومي و دستيارانش نمي‌خواهند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جویباری

از اين باخت درس گرفتيم

جويباري: شكست را مردانه مي‌پذيريم

ايران ورزشي - نظري جويباري، معاون اول باشگاه استقلال پيرامون بازي دو تيم استقلال و نفت آبادان گفت: «بازيكنان استقلال در اين مسابقه با غرور بسياري بازي كردند. حداقل انتظار ما از تيم كسب امتياز بود كه متاسفانه اين مهم تحقق نيافت. »
    جويباري جوسازي‌هاي اخير را در شكست استقلال تأثيرگذار مي‌داند: «متاسفانه حاشيه‌سازي اخير در مورد داوري كاملا جهت‌دار و بر عليه استقلال است. آقاياني كه پس از دربي و پيروزي مقتدرانه استقلال سعي در فرافكني و توجيه نتايج ضعيف خود داشتند حالا مي‌توانند ببينند روش ناجوانمردانه آنها بر عليه استقلال نتيجه‌بخش بوده و استقلال با دو گل مشكوك در آبادان شكست مي‌خورد. ضمن آنكه تيم‌هاي خودشان هم با اشتباهات سهوي داوري امتيازات زيادي جمع كرده‌‌اند. در هر حال استقلال آنقدر قدرتمند است كه نيازي به فرافكني ندارد و شكست را مردانه مي‌پذيرد و باخت خود را به مسائل ديگر ربط نمي‌دهد. »
    جويباري در عين حال معتقد است كه از اين شكست‌ها بايد درس گرفت: «به هر صورت شكست جزيي از فوتبال است و آن را بايد پذيرفت و از آن پل پيروزي ساخت. ما نه به داوري كاري داريم نه به تيم‌هاي ديگر چون استقلال هستيم و با قدرت خودمان امتياز مي‌گيريم نه با فشار آوردن و مشوش كردن افكار عمومي. در هر حال اين باخت درس‌هاي زيادي به ما داد. »

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

دنيا به آخر نرسيده است

روانخواه: باخت به موقع معني ندارد

ايران ورزشي - اميد روانخواه در بازي با صنعت نفت آبادان به عنوان يكي از بازيكنان تعويضي وارد زمين شد ولي نتوانست مانع از شكست تيمش شود. او در مورد اين بازي حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند: «استقلال در دو سه بازي اخير نتوانسته از لحاظ كيفيت بازي، هوادارانش را راضي كند. در اين مسابقه هم زياد بد بازي نكرديم و فرصت‌هاي خوبي داشتيم كه از دست داديم ولي صنعت نفت از موقعيت‌هايش خوب استفاده كرد.»
    روانخواه در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني بازيكنان استقلال در اين مسابقه مغرور شده بودند، تاكيد مي‌كند: «من كه تازه به ميادين فوتبال برگشتم و انگيزه زيادي داشتم ولي فكر نمي‌كنم مغرور شده باشم. به هر حال برد و باخت در فوتبال وجود دارد و دنيا به آخر نرسيده است. اگر يك برد بياوريم باخت به صنعت نفت فراموش مي‌شود.»
    هافبك استقلال در پاسخ به اين سوال كه فكر نمي‌كني اين باخت در شرايطي كه مدت‌ها شكست نخورده بوديد به موقع بود، مي‌گويد:‌«چيزي به اسم باخت به موقع وجود ندارد و شكست هميشه تلخ است. ما اين بازي را باختيم ولي هنوز زمان زيادي تا پايان فصل باقي مانده است در ضمن دو بازي پشت سر هم با شاهين بوشهر داريم و اميدوارم در ليگ برتر و جام حذفي اين تيم را شكست بدهيم.»
    روانخواه در مورد عملكرد خودش در اين بازي مي‌گويد: «بعد از چند بازي دوباره براي استقلال بازي كردم و نهايت تلاشم را انجام دادم. اميدوارم كادر فني از عملكردم راضي باشد ولي اين را هم بايد بگويم كه اين شرايط باب ميل خودم هم نيست و بايد هر چه زودتر به تركيب اصلي برسم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

چرا شريفات بازي كرد؟!

اعتراض مبعلي به بازي كردن همشهري اش!

ايران ورزشي- از چهره بازيكنان استقلال در فرودگاه اهواز كاملا مي‌شد حدس زد كه چقدر از نتيجه بازي ناراحت هستند. ابروهاي درهم كشيده آنها نشان مي‌داد منتظر جرقه‌اي هستند تا حرف‌هاي دل خود را بيرون بريزند. همين كه يكي از هواداران گفت: «وقتي چهار پنج بازيكن را عوض مي‌كنند و دست به تركيب برنده مي‌زنند اينطوري هم نتيجه مي‌گيرند.»
    سفره دل مبعلي هم باز شد و رو كرد به يكي از هواداران با ناراحتي گفت: «نمي‌دانم كادر فني چرا اين كارها را انجام مي‌دهد. چرا شريفات را داخل زمين گذاشت. شريفات كه تجربه اين بازي را نداشت براي چه دسوزا را بازي نداد.»
    حرف‌هاي مبعلي، هواداران داخل فرودگاه را تحريك كرد تا حرف‌هاي خود را به زبان بياورند. جاي كادر فني استقلال خالي بود تا حرف هاي مبعلي و تعداد ديگري از بازيكنان استقلال را ببينند. اين شكست كه جشن تولد آقا ايمان را به هم زده بود و 400 هزار تومان جريمه روي دست بازيكنان استقلال گذاشته بود، استقلالي‌ها را اذيت مي‌كرد. حالا همه مقصر بودند و هيچ كس هم مقصر نبود! البته اين وسط داورهاي بازي شانس آوردند كه كسي به فكر گير دادن به آنها نيفتاد و استقلالي‌ها انگشت انتقادات را به طرف خود نشانه رفته بودند. اينطور كه گفته مي‌شود با اين باختي كه استقلال آورده و سقوط يك پله‌اي فعلا آب و هواي تيم ابري شده و همه دنبال مقصر اصلي مي‌گردند. شايد هم غرغر كردن يكسري از بازيكنان و گاف‌هايي كه از بعضي ديگر از استقلالي‌ها در جريان بازي داده‌اند باعث شود مظلومي براي بازي با شاهين بوشهر دست به تغييراتي در تركيب زده و بعضي از بازيكنان را دوباره روي نيمكت بنشاند. اين احتمال هم وجود دارد نيم فصل كه فتح‌الله‌زاده قول جابجايي بازيكنان را داده است، بعضي از استقلالي‌هايي كه از اين تيم رفته‌اند بازگشته و تعدادي از بازيكنان ناراضي از استقلال جدا شوند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

مظلومي كتبا بخواهد سياوش را مي‌آورم

فتح‌الله‌زاده: من در تركيب استقلال دخل و تصرفي ندارم

نتايجي كه تيم استيل‌آذين گرفته و با وجود ستاره‌هايش به ته جدول مسابقات چسبيده و همچنين ضعف‌هايي كه در تيم استقلال ديده مي‌شود باعث شده تا اين شايعه بر سر زبان‌ها بيفتد كه سياوش اكبرپور نيم فصل به جاي يكي از بازيكنان استقلال به اين تيم مي‌آيد. به همين خاطر به سراغ فتح‌الله‌زاده رفتيم تا درباره اتفاقاتي كه در بازي نفت آبادان افتاد و همچنين شايعاتي كه در مورد جابجايي‌هاي استقلال بر سر زبان‌ها افتاده با او صحبت كنيم.

به نظر خيلي ناراحتيد؟
    به هر حال تيم استقلال باخته و هميشه از باخت اين تيم ناراحت مي‌شوم.

و به همين خاطر هم بازيكنان را جريمه كرديد؟

هميشه سياست ما بوده كه براي باخت‌ها جريمه و براي بردها تشويق و پاداش در نظر مي‌گيريم.

از بازي استقلال راضي بوديد؟

نه، بازيكنان خوب بازي نكردند.

اعتقاد به كم كاري آنها داريد؟

نه كم كاري در كار نبوده، وقتي تيمي مي‌بازد همه مقصرند. ما نتوانستيم از موقعيت‌ها استفاده كنيم.

اينطور كه گفته مي‌شود شما خواهان حضور دسوزا در تركيب استقلال هستيد؟

من در كار مربي دخالت نمي‌كنم. مشكلات فني در كميته فني بحث و بررسي مي‌شود.

پس چرا در فرودگاه با دسوزا صحبت كرديد؟

من فقط با دسوزا احوالپرسي كردم. به او گفتم سرحال و قبراق هستي؟ گفت بله.

مثل اينكه قادر حسن براي آمدن به ايران مشكل ويزا دارد؟

به مشكل نخورده است به هر حال زمان مي‌برد تا ويزايش آماده شود. به زودي مي‌آيد.

قرار است اين بازيكن در گوش چپ استقلال بازي كند؟

قادر حسن در گوش راست و چپ بازي مي‌كند اما ما تصميم داريم كه در گوش چپ از او استفاده كنيم.
    اين روزها درباره بازگشت بازيكناني كه از استقلال رفته‌اند خبرهايي به گوش مي‌رسد.
    چه خبر‌هايي؟

اينكه با سياوش اكبرپور صحبت كرديد كه به استقلال بازگردد؟

در مورد آمدن بازيكنان، من دخالتي نمي‌كنم. آقاي مظلومي اگر بخواهد و به صورت مكتوب عنوان كند من وارد عمل مي‌شوم.

در بازي با نفت جباري مصدوم شد. اينطور كه گفته‌ مي‌شود در ابتداي فصل براي او شرط گذاشتيد كه در صورت اينكه در 70 درصد بازي‌ها شركت كند تمام پولش را مي‌گيرد؟

آن شرط براي موقعي است كه بازيكن از بازي‌ها فرار كند اما امسال واقعا آقاي جباري تمام توانش را گذاشته و متاسفانه در بازي با نفت مصدوم شد. ما براي نفت برنامه داشتيم و با مصدوميت مجتبي همه برنامه‌ها به هم خورد.

قبول داريد كه در چند بازي اخير مدافعان استقلال عملكرد خوبي نداشتند و از اشتباه آنها استقلال متضرر شده است؟

آقاي مظلومي بارها به خط دفاعي تذكر داده كه آفسايدگيري نكنند اما متاسفانه آنها گوش نمي‌دهند و اين مشكلات به وجود آمد.

در فاصله يك هفته دو بار با شاهين بوشهر بازي داريد. اين موضوع كار را براي استقلال دشوار نمي‌كند؟

طبيعي است كه به دليل باخت خارج از خانه تيم شرايط سخت‌تري پيدا كند اما ما با وجود تماشاگراني كه شعور بالايي دارند مي‌توانيم در اين دو بازي برنده باشيم.

حتما در جريان هستيد كه قرار است مارادونا به ايران بيايد؟

- بله آقاي كفاشيان گفتند. ايران آنقدر كشور دوست‌داشتني است كه بالاتر از مارادونا‌ها هم به ايران بيايند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 46 از 131 نخستنخست ... 3644454647485696 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)