Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1157

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض 10 دقيقه 10 نفره بوديم

10 دقيقه 10 نفره بوديم

پرويز مظلومي: نتيجه فشار به داوران مشخص شد!

ايران ورزشي - استقلال پس از 11 هفته سرانجام باخت! پرويز مظلومي به همين دليل با سگرمه‌هاي در هم پيچيده مقابل خبرنگاران قرار گرفت: «خوشحالم كه نفت آبادان بازي را برد اما از باخت استقلال ناراحتم. به تيم نفت آبادان بابت اين پيروزي تبريك مي‌گويم. »
    مظلومي ارزيابي فني خود را هم اينگونه بيان كرد: «نيمه اول برخلاف جريان بازي گل خورديم و از موقعيت‌هاي خود به خوبي استفاده نكرديم. نيمه دوم تغيير سيستم داديم اما وظايفي كه به بعضي از بازيكنان داده بودم اجرا نشد. 10 دقيقه پاياني نيز فرهاد مجيدي دچار مصدوميت شد اما چون 3 تعويضم را انجام داده بودم نتوانستم او را بيرون بكشم و عملا در آن دقايق استقلال 10 نفره بازي مي‌كرد. »
    مظلومي فشار به داوران را در اين شكست بي‌تأثير نمي‌داند: «من عادت ندارم درباره داوري صحبت كنم اما دو گلي كه نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشكوك بود. بعد از فشارهاي زيادي كه روي تيم ما به وجود آمد متاسفانه نتيجه اين فشارها مشخص شد! به غير از اين دو گل قهرماني قضاوت خوبي داشت. در مورد اين دو گل هم كارشناسان داوري بهتر است نظر بدهند. »
    سرمربي استقلال با تمجيد از كادر فني صنعت نفت آبادان حرف‌هاي خود را ادامه داد: «صنعت نفت نشان داده كادر فني خوبي دارد و روي آنها كار شده است. من در آبادان مربيگري كرده‌ام و مي‌دانم كه فشار تماشاگران و حمايت آنها مي‌تواند به سود اين تيم باشد. ديديد كه اينجا غريب بوديم و تماشاگران آباداني در ورزشگاه بودند.» سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا كنار خط حاضر نشد، گفت: «به احترام هواداران تيم نفت كنار خط نيامدم. »
    سرمربي استقلال مصدوميت جباري را در نتيجه‌گيري تيمش تأثير گذار دانست: «يكي از ضربه‌هايي كه خورديم آسيب‌ديدگي بي‌موقع جباري بود. آسيب‌ديدگي او همه برنامه‌هاي تاكتيكي ما را بهم زد و من مجبور شدم ايمان مبعلي را درحالي كه گرم نكرده بود به زمين بفرستم. جباري دچار كشيدگي شد و فرهاد مجيدي هم به همين مشكل دچار شده است و بايد ديد اين دو به بازي آينده مي‌رسند يا خير. به هرحال فوتبال برد و باخت دارد و نمي‌شود در همه بازي‌ها براي نباختن به ميدان رفت. حريف هم تلاش كرد. به هرحال بازيكنان ايراني حرفه‌اي هستند و بايد درك كنند كه اگر در چند مسابقه پيروز شدند نبايد در باد اين پيروزي‌ها بخوابند. »
    مظلومي، روانخواه را هم بازيكني 90 دقيقه‌اي نمي‌داند: «او هنوز بازيكن 90 دقيقه‌اي نيست. نبود آرش برهاني در خط حمله همه ما را دچار مشكل كرده و اميدوارم كه روانخواه بازيكن 90 دقيقه‌اي شود. »
    سرمربي استقلال، لغو بازي‌هاي سپاهان و نحوه برنامه‌ريزي سازمان ليگ را هم به نقد كشيد: «سپاهانی‌ها رفتند به تعطیلات و احتمالا كنار ساحل استراحت می كنند آن وقت تیم‌های دیگر باید تحت فشار باشند، ما از اول با این كار مخالف بودیم. تازه پس از آنكه بازی‌های این تیم آغاز شود رقبای آنها نیز باید تحت فشار به مصاف سپاهان بروند. »
    وی درباره این موضوع كه چرا طی نیم فصل اول همواره پرسپولیس یك روز پس از استقلال به میدان رفته است، گفت: «این اعتراض را به سازمان لیگ داشتیم و آنها به ما گفتند در نیم فصل دوم استقلال یك روز پس از پرسپولیس به میدان خواهد رفت.»
    پس از حرف‌هاي مظلومي خبرنگاران حاضر در آبادان براي او كف زدند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)