به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39
آشوبی: شکست مقابل صنعت عادلانه نبود
۱۴ آبان ۱۳۸۹
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، فرزاد آشوبی در خصوص شکست استقلال مقابل صنعت نفت آبادان گفت: فکر میکنم با توجه به موقعیتهایی که استقلال در این بازی داشت، باخت و این نتیجه عادلانهای برای ما نبود. ما میتوانستیم بازنده بازی نباشیم اما جریان بازی به نحوی پیش رفت که با وجود ارائه فوتبال خوب، نتیجه را واگذار کردیم.
وی ادامه داد: بدشانسی در این بازی گریبان تیم ما را گرفت وگرنه نباید بازنده میبودیم.
هافبک استقلال در پایان گفت: صنعت نفت هم فوتبال خوبی ارائه داد اما نتیجه به نسبت بازی دو تیم عادلانه نبود. با این حال تلاش میکنیم تا در ادامه بازیها عملکرد بهتری ارائه دهیم و برای اینکه فاصلهمان با صدر جدول زیاد نشود به پیروزی در بازیهای آتی فکر میکنیم.
]
مجيدي دومين بازيكن محبوب جهان است
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال و به نقل از سايت فدراسيون بينالمللي آمار و تاريخ جهان، در نظرخواهي جهاني كه از 140 بازيكن محبوب دنيا تاكنون در پايگاه خبري اين سازمان، صورت گرفته، فرهاد مجيدي به عنوان دومين بازيكن محبوب جهان در ردهبندي قرار گرفته است.
فرهاد مجيدي، هافبك - مهاجم استقلال كه در دربي اخير سرخابي گل برتري تيمش را به ثمر رساند، 26178 امتياز كسب كرده است.
در اين راي گيري كريستيانو رونالدو، مرد دو سال قبل اروپا و جهان با 4442 امتياز در رده هشتم جاي گرفته است. همچنين ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا با 3900 راي در رده دهم مجبوبهاي جهان قرار دارد.
اين گزينش تا تاريخ اول ژانويه سال نو ميلادي (11 ديماه 1389 ) ادامه خواهد داشت و علاقمندان براي راي دادن ميتوانند به سايت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مراجعه كنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عشق است فرهاد!
به دليل كشيدگي ران
احتمال دوري 3 هفتهاي مجتبي !
شنيدن خبر مصدوميت مجتبي جباري براي هواداران و كادر فني استقلال ديگر عادي شده است. اين بازيكن در ديدار مقابل استقلال و در حالي كه 20 دقيقه از بازي گذشته بود، مصدوم شد و اين اتفاق يك تعويض اجباري را روي دست پرويز مظلومي گذاشت. وقتي جباري از زمين بيرون آمد، گمانهزنيهاي زيادي در مورد آسيبديدگي او مطرح شد ولي استقلاليها ميتوانند خوشحال باشند كه مصدوميت جباري به زانو مربوط نميشود.
جباري كه معمولاً به دليل دوري از تمرينهاي بدنسازي و قوي نبودن عضلات زياد مصدوم ميشود، در بازي با صنعت نفت آبادان اين بار از ناحيه عضلات ران دچار آسيبديدگي شد و ميزان دقيق مصدوميت او بعد از گرفتن mri مشخص خواهد شد. امين نوروزي رييس گروه پزشكي باشگاه استقلال كه در بازيهاي بيرون از خانه اين تيم را همراهي نميكند، در مورد وضعيت جباري ميگويد: «او از ناحيه عضلات چهارسر ران دچار آسيبديدگي شده و اين موضوع ربطي به مصدوميتهاي قبلي جباري كه از ناحيه زانو بود، ندارد.» نوروزي در پاسخ به اين سوال كه آيا جباري باز هم براي مدت طولاني از ميادين فوتبال دور خواهد بود، تأكيد ميكند: «اين مصدوميت جدي نيست و در بدترين حالت، جباري 3 هفته از ميادين دور خواهد بود. البته قبل از گرفتن جواب mri نميتوان در مورد ميزان مصدوميت و زمان دوري جباري نظر داد.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
گذري به بهانههاي مظلومي
جباري، داور، غرور و...
«وقتي جباري مصدوم شد و از ميدان بيرون آمد تاكتيكهايم به هم ريخت.»
اين جملهاي است كه در لابهلاي مصاحبه پرويز مظلومي به چشم ميخورد. بهانه شكست در آبادان جور شده است؛ تعويض اجباري جباري! چگونه ميتوان باور داشت؟ ساختار تيمي استقلال بايد پس از يك تعويض اين چنين در هم ريخته جلوه كند؟ جباري كه در همه سالهاي اخير وقت خود را به ترميم نقاط آسيبديده گذرانده چگونه ميتواند تاكتيك اصلي تيمش لقب بگيرد؟ لااقل در تيمي كه ايمان مبعلي، فرزاد آشوبي و حتي آلوز دسوزا حضور دارند نبايد اينگونه باشد. پرويز مظلومي روي بازيكني حساب باز كرده كه از همان ابتداي فصل هم در بهبودياش ترديد بود. آيا نبايد اين جمله را بهانهاي براي توجيه شكست در آبادان دانست؟
پس از برتري در دربي همگان داور را مقصر باخت پرسپوليس دانستند و در پاسخ آبيها گفتند: «داور نيز جزيي از دايره بازي است.» اما پس از باخت به صنعت نفت آبادان تحليلها تغيير كرده است. مظلومي ميگويد: «فشارهاي اخير در نحوه قضاوت داوران تأثيرگذار بوده است.» شايد هم اينگونه باشد. به خصوص در گل دوم صنعت نفت آبادان اما سوال اين است كه حالا چرا داوران جزيي از دايره بازي نيستند؟ تفاوتي هست ميان بازي با حريف سنتي و بازي با صنعت نفت آبادان؟ چه تفاوتي ميتوان قايل شد ميان آن بازي و اين بازي؟ ظاهراً دومين بهانه مظلومي هم جور شده است؛ داور!
شكست در آبادان مظلومي را در تنگناي فكري قرار داده است. او ميخواهد از هر ابزاري بهره بگيرد تا اين شكست را توجيه كند. ميگويد: «اين شكست لازم بود. هفتهها نباخته بوديم. مغرور شده بوديم و...»
استقلال مظلومي ميتوانست در آبادان هم شكستناپذير بماند و چنانچه تصور كنيم غرور وجود بازيكنان را احاطه كرده بود باز هم ميتوان مظلومي را مقصر دانست. چگونه مظلومي اجازه ميدهد بازيكنانش مغرور شوند؟ آيا او در حين تمرينها، حين بازي و حتي محيط كاري بيرون رفتارهاي بازيكنانش را زير نظر ندارد؟ آيا تمريني براي زدودن غرور از چهره بازيكنان وجود ندارد؟
كلام آخر: پرويز مظلومي پس از باخت در آبادان از همه كس ياد كرد و همه چيز را در باخت تيمش مؤثر دانست جز خودش و همكارانش. جباري، داور، برهاني، غرور و... عواملي هستند كه از ديدگاه مظلومي در باخت تيمش تأثيرگذار بودند اما در اين ميان نامي از مظلومي و همكارانش ديده نميشود. آيا مظلومي نبايد خود را هم در دايره مقصران قرار ميداد؟
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
آنها مهد فوتبال ايران هستند
فتحاللهزاده: شكايتي از تماشاگران آباداني نداريم
ايران ورزشي - علي فتحاللهزاده پس از باخت استقلال مقابل صنعت نفت آبادان هم مصاحبه كرد. سرپرست باشگاه استقلال درباره اين شكست گفت: «در ابتدا جا دارد به تيم صنعت نفت و تماشاگران پرشورش تبريك بگويم اما قانون فوتبال اين است كه وقتي در يك نيمه 3، 4 موقعيت صددرصد را تبديل به گل نكني مطمئنا گل ميخوري و بازي را ميبازي. صنعت نفت شايسته پيروزي مقابل استقلال بود و تيمشان بسيار خوب بازي كرد. »
سرپرست باشگاه استقلال به حاشيههايي كه پس از اين بازي برايش به وجود آمد هم اشاره كرد و گفت: «حتما اطلاع داريد وقتي كميته انضباطي اعلام كرد، تماشاگران آباداني در ديدار مقابل استقلال محروم هستند من و آقاي مظلومي حمايت كرديم كه اين اتفاق نيفتد چون معتقديم هوادار است كه به فوتبال جذابيت ميدهد.
تماشاگران آباداني بسيار فهيم هستند و من براي آنها احترام زيادي قايلم اما جايگاه ويژه بايد جايگاهي باشد كه اشخاص خاص تردد كنند. اينگونه اشخاص وقتي تيمشان ميبرد يا ميبازد حرفهاي زرد نميزنند و هر حرفي را به زبان نميآورند. هنگامي كه در آنجا نشسته بوديم به چند تن از دوستانمان توهين كردند و بدتر از همه آقايي گفت «شما گفتيد كه آبادان هيچي نيست و اين هم جواب حرف شما.» آن شخص كه فكر ميكنم يكي از مسوولان ورزشگاه بود مردم را اينگونه تحريك ميكرد و باعث ناراحتي من شد و در جوابش گفتم ما چنين حرفي نزديم و تازه از حضور تماشاگران استقبال هم كردهايم حالا شما اينگونه با ما تهمت ميزنيد. معتقد هستم آبادان مهد فوتبال است و لقب برزيل ايران برازنده صنعت نفت اما آن شخص خيلي توهين كرد و دوستاني كه در جايگاه ويژه افراد را هدايت ميكردند بايد دقت بيشتري انجام ميدادند. »
فتحاللهزاده قصد ندارد از تماشاگران آباداني شكايت كند: «تصميمي براي شكايت از تماشاگرنماها ندارم. بسياري از افراد كه در كنار زمين با آنها ايستاده بودم همرزمهاي من بودند كه سالها در كنار هم بوديم. »
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
درگيري هواداران نفت با سرپرست باشگاه استقلال
حرفهاي بيربط يك ناشناس به فتحاللهزاده
به محض اينكه محسن قهرماني سوت پايان بازي را به صدا درآورد شخص ناشناسي كه نزديك جايگاه ويژه قرار داشت رو به سرپرست باشگاه استقلال كرد و گفت: «چرا گفتي صنعت نفت آبادان هيچي نيست!» فتحاللهزاده وقتي حرفهاي اين ناشناس را شنيد شوكه شد و سمت او رفت و گفت: «من كجا چنين حرفي را به زبانآوردم؟» فتحاللهزاده راست ميگفت او نه تنها در اين بازي بلكه در تمام دوران مديريت خود بر باشگاه استقلال چنين حرفي عليه حريفان نزده است. البته فرد ناشناس دست بردار نبود و به نظر ميرسيد ميخواهد حاشيهساز باشد. او جلو آمد و ميخواست يقه مديرعامل باشگاه استقلال را هم بگيرد اما با وساطت اطرافيان موضوع ختم به خير شد.
با اين حال فتحاللهزاده وقتي مسوولان حراست ورزشگاه را ديد به آنها گله كرد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
گلايه روابط عمومي باشگاه استقلال از برخي هواداران آباداني:
به جاي زشتي ها، زيبايي ها را وارد فوتبال كنيد
فارس- روابط عمومي باشگاه استقلال از رفتار برخي هواداران نفت آبادان گلايه كرد.
محمد سررشته داري مدير روابط عمومي باشگاه استقلال در خصوص اتفاقات رخ داده در ورزشگاه تختي آبادان عنوان كرد: مردم آبادان هميشه به خونگرمي معروف هستند اما رفتار برخي از آنها در ورزشگاه تختي واقعا بعيد بود.
وي ادامه داد: برخي از تماشاگران چاقوهايي به دست داشتند كه اين مساله سالهاست در بين تماشاگران فوتبال ما منسوخ شده و حتي در ورزش ما جا ندارد. همچنين در پايان مسابقه به آقاي فتح الله زاده توهين و بي احتراميهايي صورت گرفت كه اميدواريم مسوولان ذيربط به اين موضوع توجه كنند. فوتبال برد و باخت دارد و استقلال بازي را واگذار كرد اما بايد جلوي اتفاقات غير ورزشي در فوتبال را گرفت و به جاي وارد كردن زشتيها، زيباييها را به اين رشته پرطرفدار تزريق كرد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
حاشيه نفت – استقلال
*ازدحام هواداران نفت در خيابانهاي اطراف ورزشگاه باعث ايجاد ترافيك شديدي شده بود.
*در حالي كه هنوز بازي شروع نشده بود تعدادي از تماشاگران آباداني توسط نيروي انتظامي دستگير شدند.
*هواداران نفت اكثراً پرچم برزيل را در دست داشتند و شعارشان هم «آبادان برزيلته» بود.
*علي فتحاللهزاده و علي اميري سرپرست و معاون باشگاه استقلال و منصور رشيدي مربي گلرهاي تيم ملي و مجتبي شريفي رييس كميته انضباطي در جايگاه ويژه بازي را از نزديك تماشا كردند.
*ليدرهاي نفت آبادان با ديدن علي فتحاللهزاده از او به عنوان عضو هيأت رييسه فدراسيون فوتبال گلهمند بودند كه چرا از تيم نفت بازيكني به تيم ملي دعوت نميشود.
*پرويز مظلومي در ابتداي بازي به شدت از سوي هواداران نفت تشويق شد و او در اولين گام حضور در زمين، يك دسته گل به تنديس پرويز دهداري اهدا كرد.
*با وجود اينكه قسمتي از ورزشگاه براي هواداران استقلال اختصاص يافته بود، به رسم معمول كسي به ورزشگاه تختي نيامد و جايگاه استقلاليها در اين بازي خالي مانده بود.
*پرويز مظلومي قبل از بازي با پرچم نفت به چهار طرف ورزشگاه رفت و به هواداران حريف اداي احترام كرد. هواداران نيز با شعار «پرويز آباداني» از او استقبال كردند.
*بعد از بازي پرويز مظلومي در آبادان ماند.
*استقلاليها ساعت 22:30 پنجشنبه شب به تهران بازگشتند.
*علاوه بر مظلومي خوزستانيهاي استقلال يعني پژمان منتظري، ميلاد ميداودي، ايمان مبعلي و اسماعيل شريفات در آبادان ماندند.
*30 هزار تماشاگر آباداني از اين بازي استقبال كردند.
*ورود پرچم آبي به ورزشگاه تختي ممنوع شده بود.
*تماشاگران آباداني شعار مي دادند «رشيدي يادت باشه هوري بايد باشه!»
*نفتيها بعد از بازي يك ميليون پاداش گرفتند.
*آبادانيها بعد از برد مقابل استقلال جشن و پايكوبي كردند.
*جايگاه ويژه ورزشگاه تختي از امنيت مناسبي برخوردار نيست. اين جايگاه در طبقه چهارم قرار دارد و به لحاظ امنيتي استاندارد نيست. از طرفي در جايگاه از هوادار گرفته تا ليدر و مقام مسوول ديده ميشود.
*از ابتداي بازي محمود فكري كنار خط بازيكنان استقلال را هدايت ميكرد و در سوي ديگر ميدان كاسيميرو از ابتداي بازي در كنار خط ايستاده بود. مظلومي در پايان بازي اعلام كرد كه به دليل احترام به تماشاگران آباداني در كنار خط حضور نيافت.
*هواداران نفت پس از بازي به شدت بازيكنان خود را تشويق كردند.
*عدهاي از هواداران نفت از روي پشت بام يكي از خانههاي مجاور ورزشگاه اين بازي را تماشا ميكردند!
*محسن قهرماني وقتي نفت گل اول را زد به سمت ناظر بازي رفت و به او تذكر داد كه پشت دروازه استقلال عدهاي از هواداران نفت نظم بازي را به هم ميريزند.
*پس از دريافت گل از سوي استقلال وحيد طالبلو به سمت اميرحسين صادقي رفت و صورت او را بوسيد. گل اول نفت پس از برخورد به اين مدافع وارد دروازه شد.
*وحيد طالبلو كه در جريان بازي در نيمه دوم مشغول گرم كردن خود بود با واكنش هواداران نفت روبرو شد و آنها براي چند دقيقه عليه گلر استقلال شعار دادند.
*در صحنهاي از بازي حسن هوري شروع به زدن روپايي كرد و همين كار باعث به وجد آمدن هواداران نفت شد و در همان لحظه فرهاد مجيدي از او خواست توپ را ارسال كند كه باعث درگيري لفظي او و هوري شد. هواداران نفتي هم در حمايت از هوري عليه مجيدي شعار دادند!
*ظرفيت ورزشگاه تختي ساعت 14 پر شد و به همين دليل حدود دو هزار نفر بيرون ورزشگاه ماندند.
*در سطح شهر آبادان پلاكاردهايي جهت تبليغ بازي نفت – استقلال نصب شده بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
چرا طالبلو روي پاچاچيان خطا نكرد؟
پيراهنكشي براي همين لحظات است!
ايران ورزشي - حالا كه استقلال شكست خورده، صحبت كردن در مورد برخي مسائل شايد فايدهاي نداشته باشد اما بعد از دربي انتقادهايي كه به شيث رضايي وارد شد كه چرا قبل از رسيدن موجيري به 18 قدم او را با خطا سرنگون نكرد امروز هم به طالبلو وارد ميشود كه روي صحنه گل دوم وقتي با پاپاچيان در بيرون 18 قدم تك به تك شد ميتوانست او را با خطا متوقف كند.
در نهايت اخراج ميشد اما گل دوم به دست نميآمد و چه بسا استقلال در 14 دقيقه پاياني فرصت براي جبران گل تساوي را به دست ميآورد. شايد هم طالبلو نميخواسته بازي با شاهين پارس را از دست بدهد هر چند الان هم حضور او در اين بازي قطعي نيست. به هر حال خطا كردن هم جزيي از بازي است البته نه خطايي كه منجر به مصدوميت حريف شود. پيراهن كشيدن را براي همين مواقع گذاشتند!
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
10 دقيقه 10 نفره بوديم
پرويز مظلومي: نتيجه فشار به داوران مشخص شد!
ايران ورزشي - استقلال پس از 11 هفته سرانجام باخت! پرويز مظلومي به همين دليل با سگرمههاي در هم پيچيده مقابل خبرنگاران قرار گرفت: «خوشحالم كه نفت آبادان بازي را برد اما از باخت استقلال ناراحتم. به تيم نفت آبادان بابت اين پيروزي تبريك ميگويم. »
مظلومي ارزيابي فني خود را هم اينگونه بيان كرد: «نيمه اول برخلاف جريان بازي گل خورديم و از موقعيتهاي خود به خوبي استفاده نكرديم. نيمه دوم تغيير سيستم داديم اما وظايفي كه به بعضي از بازيكنان داده بودم اجرا نشد. 10 دقيقه پاياني نيز فرهاد مجيدي دچار مصدوميت شد اما چون 3 تعويضم را انجام داده بودم نتوانستم او را بيرون بكشم و عملا در آن دقايق استقلال 10 نفره بازي ميكرد. »
مظلومي فشار به داوران را در اين شكست بيتأثير نميداند: «من عادت ندارم درباره داوري صحبت كنم اما دو گلي كه نفت به ثمر رساند به لحاظ داوري مشكوك بود. بعد از فشارهاي زيادي كه روي تيم ما به وجود آمد متاسفانه نتيجه اين فشارها مشخص شد! به غير از اين دو گل قهرماني قضاوت خوبي داشت. در مورد اين دو گل هم كارشناسان داوري بهتر است نظر بدهند. »
سرمربي استقلال با تمجيد از كادر فني صنعت نفت آبادان حرفهاي خود را ادامه داد: «صنعت نفت نشان داده كادر فني خوبي دارد و روي آنها كار شده است. من در آبادان مربيگري كردهام و ميدانم كه فشار تماشاگران و حمايت آنها ميتواند به سود اين تيم باشد. ديديد كه اينجا غريب بوديم و تماشاگران آباداني در ورزشگاه بودند.» سرمربي تيم فوتبال استقلال در پاسخ به اين سوال كه چرا كنار خط حاضر نشد، گفت: «به احترام هواداران تيم نفت كنار خط نيامدم. »
سرمربي استقلال مصدوميت جباري را در نتيجهگيري تيمش تأثير گذار دانست: «يكي از ضربههايي كه خورديم آسيبديدگي بيموقع جباري بود. آسيبديدگي او همه برنامههاي تاكتيكي ما را بهم زد و من مجبور شدم ايمان مبعلي را درحالي كه گرم نكرده بود به زمين بفرستم. جباري دچار كشيدگي شد و فرهاد مجيدي هم به همين مشكل دچار شده است و بايد ديد اين دو به بازي آينده ميرسند يا خير. به هرحال فوتبال برد و باخت دارد و نميشود در همه بازيها براي نباختن به ميدان رفت. حريف هم تلاش كرد. به هرحال بازيكنان ايراني حرفهاي هستند و بايد درك كنند كه اگر در چند مسابقه پيروز شدند نبايد در باد اين پيروزيها بخوابند. »
مظلومي، روانخواه را هم بازيكني 90 دقيقهاي نميداند: «او هنوز بازيكن 90 دقيقهاي نيست. نبود آرش برهاني در خط حمله همه ما را دچار مشكل كرده و اميدوارم كه روانخواه بازيكن 90 دقيقهاي شود. »
سرمربي استقلال، لغو بازيهاي سپاهان و نحوه برنامهريزي سازمان ليگ را هم به نقد كشيد: «سپاهانیها رفتند به تعطیلات و احتمالا كنار ساحل استراحت می كنند آن وقت تیمهای دیگر باید تحت فشار باشند، ما از اول با این كار مخالف بودیم. تازه پس از آنكه بازیهای این تیم آغاز شود رقبای آنها نیز باید تحت فشار به مصاف سپاهان بروند. »
وی درباره این موضوع كه چرا طی نیم فصل اول همواره پرسپولیس یك روز پس از استقلال به میدان رفته است، گفت: «این اعتراض را به سازمان لیگ داشتیم و آنها به ما گفتند در نیم فصل دوم استقلال یك روز پس از پرسپولیس به میدان خواهد رفت.»
پس از حرفهاي مظلومي خبرنگاران حاضر در آبادان براي او كف زدند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)