Design & Developed BY Patira

صفحه 44 از 131 نخستنخست ... 3442434445465494 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه شکوری

شكورى: به فرم ايده آل نزديك شده ام

هادى شكورى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: به لطف خدا مصدوميتم مرتفع شده است و در حال حاضر با صلاحديد كادرفنى حتى مى توانم در ميدان نيز حاضر شوم. به فرم ايده آل خود نزديك شده ام و اميدوارم بتوانم هرچه سريعتر فرصت بازى كردن را پيدا كنم. در حال حاضر از نظر جسمانى هيچگونه مشكلى ندارم. وى ادامه داد: بازى با راه آهن را از نزديك تماشا كردم. به غير از ۲۰ دقيقه ابتدايى، استقلال مالك توپ و ميدان بود. هرچند راه آهن تيم خوب و دونده اى بود اما پيروزى حق مسلم ما بود چرا كه موقعيت هاى گلزنى بيشترى را داشتيم. شكورى افزود: فشردگى اين روزهاى بالاى جدول رده بندى ليگ برتر به نفع فوتبال ايران است و باعث ايجاد حساسيت مثبت مى شود و تيم ها تلاش بيشترى را به خرج مى دهند تا بتوانند در نهايت با قدرت به قهرمانى دست پيدا كنند. استقلال هم از اين قاعده مستثنى نيست و تلاش مى كنيم با ارائه بازى هاى خوب و كسب نتايج مطلوب جزء مدعيان باقى بمانيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلى: من و جبارى درك متقابلى از هم داريم

ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بازيكنى را مى شناسم كه ميليون ها تومان هزينه كودكان بى سرپرست مى كند و يا با كارهاى ديگر موجب شادى دل خانواده هاى بيشمارى مى شود.او اظهار داشت: دوست نداشتم موضوع كمك من و ساير بازيكنان استقلال به يك كودك نابينا رسانه اى شود اما به هر حال اين اتفاق افتاد.مبعلى در تشريح اين اقدام انسان دوستانه خودش گفت: چندى قبل يكى از كودكانى كه متاسفانه بينايى اش را از دست داده در تمرينات استقلال حضور يافت، من وقتى شرايط او را ديدم اعلام كردم هر كمكى از دستم بربيايد انجام مى دهم .هافبك جنوبى استقلال ادامه داد: اين كودك هنوز تحت عمل جراحى قرار نگرفته است اما هر زمانى كه مقدمات فراهم شود اين كار نيز انجام مى شود.آيا فوتباليست ها معمولا در اقدامات انسان دوستانه پيش قدم مى شوند؟!مبعلى در پاسخ به اين پرسش مى گويد: خود من بازيكنى را مى شناسم كه ميليون ها تومان هزينه كودكان بى سرپرست مى كند و يا كارهاى ديگرى انجام مى دهند كه موجب شادى دل خانواده هاى بيشمارى مى شود. با اين حال نه من و نه ساير بازيكنان علاقه اى نداريم كه اين اقدامات رسانه اى شود.نظرات مبعلى در خصوص زوج تشكيل شده توسط وى و جبارى در ميانه ميدان استقلال خواندنى است: من و مجتبى درك متقابلى از هم داريم. هر دوى ما تكنيكى هستيم و شايد يك جاهايى چشم بسته همديگر را پيدا مى كنيم. فكر كنم در حال حاضر جزو بهترين زوج هاى ليگ هستيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه رحمتی

كيانوش رحمتى: رقابت در بالاى جدول فشرده است

كيانوش رحمتى هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براى ما مهم نيست كه در خانه بازى كنيم يا خارج از خانه و ما فقط به دنبال امتياز گرفتن هستيم.او افزود: همه تيم هايى كه مقابل استقلال بازى مى كنند انگيزه بالايى دارند. صنعت نفت آبادان هم با توجه به اولين حضورش در ليگ برتر از اين قاعده مستثنى نيست. آنها از انگيزه بالايى برخوردارند و تمركزشان با توجه به شرايط ميزبانى نسبت به بازيهاى ديگر بيشتر است و اين موضوع كار را براى ما سخت مى كند.وى ادامه داد: در حال حاضر آرامش خوبى در استقلال وجود دارد و با توجه به اين آرامش و انگيزه بالاى بچه ها و توانايى كه در كادر فنى استقلال مى بينم مطمئنا دست پر از آبادان برخواهيم گشت.رحمتى در ادامه گفت: مسأله تماشاچى ديگر برايمان عادى شده است. درست است صنعت نفت هواداران بسيار خونگرم و پرشورى دارد اما ما در تبريز هم بازى خوبى را مقابل تراكتورسازى و هواداران متعصب اين تيم ارائه كرديم. براى ما مهم نيست كه در خانه بازى كنيم يا خارج از خانه. ما فقط به دنبال امتياز گرفتن هستيم و خدا را شكر استقلال از هفته سوم به بعد روند رو به رشدى پيدا كرد و ما تمام تلاشمان را مى كنيم تا اين روند همچنان ادامه داشته باشد. در حال حاضر رقابت در بالاى جدول بسيار فشرده است و ۴ تيم مدعى رقابت تنگاتنگى با يكديگر دارند. اميدوارم مغرور نشويم تا بتوانيم ۳ امتياز ارزشمند را از نفت بگيريم و خودمان را از اين فشردگى جدا كنيم.وى درباره عملكرد استقلال و بازيكنان اين تيم گفت: قبول ندارم كه مى گويند خط دفاع و ميانه استقلال مشكل دارد و بچه ها از نظر بدنى كم مى آورند متأسفانه بعد از دربى فشارهاى زيادى به تيم وارد شد و خدا را شكر توانستيم در بازيهايى كه بعد از دربى انجام داديم آرامش را به تيم بازگردانيم و اكنون تنها به دنبال امتياز گرفتن هستيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه آشوبی

آشوبى: از عملكرد خودم رضايت ندارم

فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال هنوز از نوع بازى اش در اين تيم رضايت ندارد. آشوبى معتقد است كه هنوز در تركيب جا نيفتاده است.او درباره بازى در آبادان گفت: بازى مقابل صنعت نفت آبادان براى هر تيمى مشكل ساز است. آنها هواداران پرشورى دارند و اين ذهنيت كه ما بازيهاى خارج از خانه را براى مساوى به ميدان مى رويم اشتباه است و براى اثبات همين مدعا تلاش مى كنيم ۳ امتياز اين بازى را بدست آوريم. وى ادامه داد: اينكه تيم نفت را دستكم بگيريم درست نيست چراكه آنها خوب فوتبال بازى مى كنند و در جدول هم جايگاه خوبى دارند. درست است كه تازه به ليگ برتر آمده اند اما آنها تيم باسابقه اى هستند.هافبك تيم استقلال در پاسخ به اين سوال كه در مس كرمان بهتر از استقلال ظاهر مى شدى، تصريح كرد: به طور كلى شرايط برايم تغيير كرده است. من در تيم مس طراح بودم. همه توپها به من مى رسيد و نقش بازيساز را داشتم اما استقلال بازيكنان بزرگى دارد و شرايط كاملا متفاوت است با اين حال هر روز به تلاشم مى افزايم تا بهتر از قبل باشم. بايد اعتراف كنم كه خودم هم از نحوه بازى ام رضايت كامل ندارم شايد هنوز در تركيب جا نيفتاده ام.آشوبى در اين باره كه گفته مى شود استقلال بازيهاى خوبى را نمايش نمى دهد و ۲ نيمه متفاوت دارد، تأكيد كرد: اينكه ما بازى خوبى انجام مى دهيم يا نه، يك نظر است و هر كس مى تواند نظرش را بگويد. به اعتقاد من استقلال در برخى از بازيها خيلى خوب ظاهر شده است اما درباره اينكه ۲ نيمه متفاوت داريم بايد بگويم كه مسلما مربيان تدابير لازم را در نظر مى گيرند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

ناصر حجازى: هيچ وقت به مظلومى نمى گويم محمدى را انتخاب كن يا طالب لو

ناصر حجازى مدير فنى تيم استقلال گفت: آبى پوشان شرايط ايده آلى دارند و از چند هفته پيش وضعيت بهترى پيدا كرده اند. او افزود: استقلال شرايط ايده آلى دارد ما چند هفته اى است روى دور برد قرار گرفتيم و اين روند ادامه دار است و قرار نيست متوقف شويم.وى ادامه داد: استقلال بعد از پرسپوليس به يك تيم واقعى تبديل شده است اين تيم با نفراتى كه در اختيار دارد روز به روز بهتر مى شود و هيچ تيمى نمى تواند اين روند رو به رشد را متوقف كند.حجازى با اشاره به عدم دخالت در امور فنى استقلال تصريح كرد: من مدير فنى تيم هستم اما قرار نيست در كار سرمربى تيم دخالت كنم؛ اگر نكته اى به نظرم آيد كه به درد تيم بخورد حتما آن را به مظلومى اعلام مى كنم اما دخالتى در كار وى ندارم زيرا مى دانم وى سرمربى تيم است و بايد تصميم نهايى را اتخاذ كند.وى در خصوص شرايط دروازه بان ها و حضور محمدى و طالب لو دروازه بان تيم اظهار داشت: محمدى و طالب لو شرايط خوبى دارند و هر ۲ آماده هستند. اين مساله رقابت را در آنها افزايش داده است من با آنها در خصوص نقاط ضعف و قوتشان صحبت مى كنم اما هيچ وقت به سرمربى تيم نمى گويم از محمدى استفاده كند يا طالب لو زمانى كه بحثى در اين مورد مطرح مى شود اعلام مى كنم هر كدام كه آماده ترند بايد درون دروازه تيم قرار گيرند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومى: فتح الله زاده خواست قرارداد دو ساله امضا كنم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: فتح الله زاده خودش خواست كه با من قرارداد ۲ ساله امضا كند.او كه از بى دقتى برخى ها گله مند است اظهار داشت: بعضى اشخاص كه نمى توانند موفقيت فنى استقلال را ببينند خواسته يا ناخواسته براى اين باشگاه مردمى اقدام به حاشيه سازى مى كنند. رفاقت من با آقاى فتح الله زاده سفت و محكم و قديمى است و من بهتر از هر كسى مى دانم كه برخى حرف ها حرف هاى ايشان نيست. دليلش هم قرارداد ۲ ساله اى است كه ايشان با من بسته اند آن هم در حالى كه خود من قرارداد يك ساله پيشنهاد كردم اما خود آقاى فتح الله زاده قراداد دو ساله پيش روى من گذاشت.مظلومى افزود: اميدوارم برخى دوستان در تنظيم مصاحبه هايشان دقت كنند تا اين باشگاه مردمى كه روند موفقيت را طى مى كند ضربه نخورد و بهانه دست دشمنان اين تيم ندهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

مبعلی: برد مقابل صنعت کادوی تولد من

ایمان مبعلی درخصوص بازی مقابل صنعت گفت: حریف ما تیم خوب و آماده‌ای است و مطمئناً کار آسانی را مقابل آنها نداریم اما از سویی استقلال هم آماده است و با تمام توان خود به آبادان رفته. هدف ما کسب 3 امتیاز بازی است تا با یاری و تلاش یکدیگر به آن دست پیدا کنیم.
    مبعلی در ادامه افزود: دوست دارم استقلال در آبادان پیروز شود تا با این پیروزی کادوی تولدم را بگیرم. البته خودم هم برای گلزنی تلاش می‌کنم تا یکی از گلزنان استقلال مقابل صنعت، خودم باشم.
    ایمان در پایان درخصوص تماشاگران آبادانی هم گفت: آنها هواداران پرشور و خونگرمی هستند و فقط به تشویق تیم خود می‌پردازند اگر چه بازی در آبادان سخت است اما ما تحت تأثیر جو ورزشگاه قرار نمی‌گیریم و فقط به ارائه یک بازی خوب فکر می‌کنیم.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

بازى امروز خارج از خانه است اما

مظلومى: براى برد مقابل صنعت نفت مى جنگيم

براى پرويز خان مظلومى بازى امروز مقابل صنعت نفت اهميت ويژه اى دارد. او امروز مقابل تيم شهرش قرار مى گيرد. تيمى كه هم در آن بازى كرده و هم مربيگرى. او حالا بايد با رخت مربيگرى استقلال مقابل آن تيم قرار بگيرد. گفت وگوى ابرار ورزشى با مظلومى را قبل از سفر به آبادان براى ديدار با صنعت نفت در ادامه بخوانيد:

• در خصوص نامه اى كه براى فدراسيون مبنى بر حضور تماشاگران نوشته ايد، توضيح مى دهيد؟

- من يك خوزستانى هستم، مدتها مربى اين تيم بودم و مردمان خونگرم آبادانى را دوست دارم. فوتبال بدون تماشاگر هيچ لذتى ندارد. نه براى بازيكنان در زمين و نه براى تماشاگرانى كه از تلويزيون نظاره گر بازى هستند و اين كار تنها به خاطرات خوبى كه از اين باشگاه داشتم بر مى گردد و خوشحالم كه اين اتفاق افتاد و بازى ما با صنعت نفت آبادان در حضور تماشاگران برگزار مى شود.

• در خصوص تيم صنعت نفت آبادان چه نظرى داريد؟

- به هر حال صنعت نفت تيم ريشه دارى است و همگان مى دانند فوتبال خوزستان، فوتبال مطرحى است و بازيكنان زيادى به تيم ملى تحويل داده است.
    صنعت نفت تيمى است كه بدون حاشيه كارش را انجام مى دهد و تاكنون شرايط مطلوبى در جدول داشته است.

• پس قبول داريد بازى سختى مقابل نفت آبادان داريد، اينطور نيست؟

- درست است. بازى، بازى سختى است اما بچه ها در شرايط خوبى به سر مى برند و از لحاظ روحى و روانى مشكلى ندارند.
    ما در چند بازى گذشته، بازى هايمان را برده ايم و در شرايط خوبى به سر مى بريم و از اين بازى ۳ امتياز كامل را مى خواهيم چرا كه دوست نداريم روند پيروزى هايمان قطع شود و فاصله امتيازى با رقيبانمان پيدا كنيم با تمام احترامى كه براى مردم خوزستان قائلم ما بازى را خواهيم برد.

• غيبت آرش برهانى در اين ديدار مشكل ساز نمى شود؟

- استقلال تيم بزرگى است و به فرد وابسته نيست. قطعاً نبود آرش تاثيرگذار است اما مهاجمان خوب ديگرى هم داريم كه مى توانند در نوك حمله ما خوب بدرخشند. آرش در ۲ بازى گذشته ما هم حضور نداشت اميدوارم هر چه زودتر برگردد و بتوانيم از وجودش استفاده كنيم.

• مصدوميت محمدى، سبب شده تا طالب لو دوباره فيكس استقلال شود. از عملكرد او راضى هستيد؟

- هر ۲ آنها گلرهاى خوبى هستند و براى ما مفيد خواهند بود. اميدوارم مصدوميت محمدى سريعاً برطرف شود و بتوانيم شاهد رقابت چشمگير اين ۲ دروازه بان باشيم. وحيد طالب لو هم انصافاً در ۳ بازى اخير خوب كار كرده و راضى هستم.

• مقابل صنعت نفت هم چون بازى خارج از خانه است، به تساوى مى انديشيد؟

- ما در تمام بازى ها به دنبال برد هستيم و هر كارى مى كنيم تا پيروز شويم. در هيچ مسابقه اى براى تساوى بازى نمى كنيم. امروز نيز مى خواهيم ۳ امتياز را كسب كنيم و انشاءالله به هدفمان مى رسيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: اطمينان دارم صنعت نفت را مى بريم

منصور پورحيدرى، سرپرست تيم استقلال در مورد آخرين شرايط اين تيم و ديدار با صنعت نفت گفت وگويى را با خبرنگار ابرار ورزشى انجام داد كه در ادامه مى خوانيد:

• در خصوص شرايط كنونى استقلال صحبت كنيد.

- استقلال تيمى است كه كم كم به آمادگى و بلوغ تاكتيكى نزديك مى شود ناگفته نماند كه هنوز براى بهتر شدن جا داريم و به هرحال ما تيممان را دير بستم و در اوايل بازى ها ناهماهنگ بوديم اما با گذشت زمان توانستيم به بلوغ تاكتيكى برسيم.

• برنامه خاصى براى نيم فصل دوم داريد؟

- بله، شما استقلال واقعى را نيم فصل دوم خواهيد ديد، مربيان تيم براى نيم فصل دوم برنامه ويژه اى براى بدنسازى و كارهاى تاكتيكى دارند و باز مى گويم، استقلال واقعى را نيم فصل دوم خواهيد ديد.

• به نظر مى آيد شرايط مطلوبى در تيم حكمفرماست؟

- درست است، با مديريت فتح الله زاده تعامل خوبى ميان كادر فنى و باشگاه برقرار است، عامل برد استقلال در بازى هاى گذشته يكدلى بازيكنان و كادر فنى است، بازيكنان استقلال به خوبى دانسته اند لباس چه تيمى را بر تن دارند و به خوبى قدر اين پيراهن را مى دانند و با تمام توانشان براى تيم بازى مى كنند.

• اميدى براى حضور در جام باشگاه هاى آسيا داريد؟

- آن طور كه شنيده ام، ايران مانند سال قبل ۴ نماينده از ايران دارد كه اين موضوع به طور قطع تا يك ماه آينده مشخص خواهد شد اما كنفدراسيون آسيا نگاه ويژه اى به استقلال و پرسپوليس دارد چرا كه اين ۲ باشگاه از تماشاگران زيادى بهره مى برند تا جايى كه مى دانم بازى دربى را نيز نظاره گر بود و برد استقلال مقابل پرسپوليس تاثير مثبتى بر آن ها داشته است.

• در خصوص بازى با صنعت نفت چه نظرى داريد؟

- صنعت نفت آبادان تيم بى حاشيه و خوبى است و به آهستگى خود را به بالاى جدول رسانده است اما استقلال در اين بازى محكوم به برد هستند و ما براى عقب نماندن از كورس مدعيان قهرمانى نياز به برد در اين بازى داريم و به شما اطمينان مى دهم. استقلال برنده اين بازى خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض برهانى: نگران نيستم، ديگر مهاجمان جاى من گل مى زنند

برهانى: نگران نيستم، ديگر مهاجمان جاى من گل مى زنند

آرش برهانى، مهاجم مصدوم تيم استقلال مقابل صنعت نفت هم نمى تواند تيمش را همراهى كند. او معتقد است كه در نبود او ساير مهاجمين جايش را پر مى كنند. گفت وگو با برهانى را بخوانيد:

• شرايط مصدوميتت چطور است؟

- بد نيست، دوران نقاهت را سپرى مى كنم و نمى دانم چه زمانى به بهبودى كامل مى رسم. با نظر دكتر نوروزى چند هفته اى است كه بازى نمى كنم اما فكر مى كنم براى مسابقه بعدى استقلال آماده بازى شوم.

• گفته مى شد مقابل صنعت نفت مى توانى بازى كنى!

- بله اما نوروزى تصميم گرفت كه بازى نكنم تا مبادا مصدوميتم تشديد شود.

• بازى صنعت نفت را چگونه مى بينى؟

- بازى بسيار سختى براى استقلال خواهد بود. قطعاً تيم ما براى پيروزى در اين ديدار بازى مى كند و اگر اتفاق خاصى نيفتد و اسير بدشانسى نشويم، ۳ امتياز مال ماست.

• اگر در اين ديدار حضور داشتى، گل مى زدى؟

- حالا كه نيستم. استقلال مهاجمين شايسته اى دارد كه به راحتى جاى من را مثل ۲ بازى گذشته پر مى كنند. آنها جاى من به صنعت نفت گل مى زنند و باعث پيروزى تيم مى شوند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 44 از 131 نخستنخست ... 3442434445465494 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)