Design & Developed BY Patira

صفحه 43 از 131 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 421 تا 430 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه غلامحسین مظلومی

مديريت و ديگر اعضا همدل هستند

غلامحسين مظلومي: شعور كادر فني استقلال ستودني است

ايران ورزشي _ غلامحسين مظلومي شناخت برادرش از حريفان را عاملي در جهت پيروزي‌هاي اخير مي‌داند. مظلومي در اين راستا مي‌گويد: «كادرفني استقلال شناخت كافي از تيم راه‌آهن داشت و همين شناخت و درايت باعث شكست تيم راه‌آهن شد. تغيير سيستم در نيمه دوم ناشي از شعور بالاي كادرفني بود، من شعور كادر فني را ستايش مي‌كنم. ضمن آنكه نبايد از عملكرد خوب وحيد طالب‌لو هم به راحتي عبور كنيم.»
    مظلومي نسبت به آينده استقلال خيلي اميدوار است: «به آينده استقلال بسيار خوشبين هستم. شرايط فني تيم هفته به هفته مطلوب‌تر مي‌شود. مديريت، كادرفني، بازيكنان و كاركنان باشگاه همه و همه يكدل و عاشقانه در حال خدمت به مجموعه استقلال هستند و با استمرار اين مهم هيچ تيمي جلودار اين استقلال نخواهد بود. اتحاد و صميميت مجموعه تيم برگ برنده امسال است و قطعا عاملي بوده تا كمبودهاي ابتداي فصل، ‌خصوصاً به لحاظ زماني جبران شود. امروز با جرأت مي‌توان گفت استقلال در ليگ 90-89 تبديل به يك تيم كامل شده است.»
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

دستمان تنگ است ، از بازيكنان ممنونم

فتح‌الله‌زاده: عقب‌نشيني نمي‌كنم، كمپ را مي‌سازم

ايسنا _‌قابل پيش‌بيني بود كه سرپرست باشگاه استقلال پس از صحبت هاي مديرعامل پيشين باشگاه استقلال دوباره پيرامون مواردي كه باعث اختلاف شده حرف بزند. همين گونه هم شد و پس از آنكه مديرعامل پيشين باشگاه استقلال درباره زمين كمپ گفت «اين زمين در شرايطي است كه معارض دارد» فتح‌الله‌زاده نتوانست سكوت كند. او در پاسخ به اين ادعا مي‌گويد: «اگر اين زمين معارض داشت ما نمي‌توانستيم يك متر از آن را مورد ساخت و ساز قرار بدهيم. مشكلي براي ساخت و ساز كمپ باشگاه وجود ندارد و ما با قدرت براي ساخت اين كمپ اقدام مي‌كنيم. زمين كمپ باشگاه استقلال حدود 40 هزار متر است. فرض بر اينكه هزار متر از اين زمين معارض داشته باشد يعني در اختيار يك شخص حقيقي باشد. اگر اينطور باشد كه يك زمين 40 هزار متري به خاطر اينكه هزار مترش معارض داشته باشد واگذار نمي‌شود. به هر حال ما با قدرت كار ساخت كمپ استقلال را ادامه مي‌دهيم. به اعتقاد من ساختن كمپ استقلال بسيار مهم است.»
    فتح‌الله‌زاده با تاكيد به ادامه كار ساخت كمپ مي‌گويد: «سازمان تربيت‌بدني و شهرداري پيگير ساخت كمپ استقلال هستند. اين نشان مي‌دهد مشكلي براي تكميل آن وجود ندارد. من قهرماني‌هايم را به دست آوردم و حالا مي‌خواهم با ساخت كمپ قهرمان شوم. مطمئن باشيد كار ساخت كمپ را با جديت و انرژي بيشتر ادامه خواهم داد.»
    فتح‌الله‌زاده حرف‌هاي خود را اينگونه ادامه مي‌دهد: «در همان ابتداي فصل هم، هم‌قسم شديم كه استقلال را دوباره بسازيم و با صداقت بازيكنان را به تيم جذب كرديم. خوشحالم كه توانستيم استقلال را از آن بحران خارج كنيم و بازيكنان خوبي همچون ميداودي، مبعلي، آشوبي، مجيدي، برهاني و طالب‌لو را يا به استقلال بياوريم يا براي استقلال حفظ كنيم. شما يادتان هست برهاني در آن زمان استيل‌آذيني شده بود. آشوبي هم با ذوب آهن در حال بستن قرارداد بود و هنوز هم دوستان ما در ذوب آهن از پيوستن او به استقلال ناراحت هستند. از طرف ديگر مجموعه خوبي در استقلال فراهم شد. همه استقلالي‌ها و همه آنهايي كه قلب‌شان براي استقلال مي‌تپد، آمدند. همه نيروهاي اصيل استقلال مانند حجازي، مظلومي، پورحيدري، فكري، بياني. خدا را شكر مي‌كنم كه همه آمدند و به من كمك كردند.»
    فتح‌الله‌زاده حرف‌هاي خود را اينگونه پايان برد: «من هميشه به اين فكر مي‌كنم كه اگر محبوبيت يا اعتباري در ورزش كسب كردم، به خاطر همين فوتبال و استقلال بوده است. وقتي كه استقلال را در شرايط بحراني قبول كردم، به اين فكر نمي‌كردم كه آبرويم خواهد رفت. چه اشكالي داشت كه به خاطر استقلال، آبروي من برود. اكنون خدا را شكر مي‌كنم كه از آن چيزي كه فكر مي‌كرديم، جلوتر هستيم و بازيكنان ما از جان مايه مي‌گذارند. همه آنها مي‌دانند كه دست ما امروز تنگ است و با توجه به بدهي‌هايي كه داريم نمي‌توانيم به آنها كمك زيادي كنيم اما خدا را شكر مي‌كنم كه بازيكنان استقلال نيز امروز قدرشناس هستند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

حفظ صدر نشيني مهمتر از صدر نشيني است

محمود فكري: بچه‌ها بايد حواسشان را جمع كنند

ايران ورزشي- استقلال هفته‌هاي خوبي را سپري مي‌كند و با نتايجي كه گرفته سايه به سايه صدرنشين جدول حركت مي‌كند. در هفته چهاردهم بايد رودرروي صنعت نفتي قرار بگيرد كه بازي قبلي‌اش را باخته و انگيزه زيادي برابر آبي‌هاي پايتخت دارد. محمود فكري مربي اين تيم از شرايط فعلي تيمش حرف مي‌زند: «تمرين‌هاي خيلي خوبي داشتيم، بازيكنان از نظر بدني و روحي در شرايط ايده‌آلي قرار دارند. دو روز ديگر تمرين خواهيم داشت تا آماده رويارويي با صنعت نفت شويم. خوشبختانه مصدوم جديدي نداريم و محمدي هم كار با توپ را آغاز كرده و فكر مي‌كنم سه امتياز بازي را كسب كنيم.»
    او بازي‌هاي نفت را راضي‌كننده مي‌داند: «به هر حال اين تيم بازي‌هاي خوبي را ارائه كرده‌ و نتايج خوبي هم گرفته و اين بازي هم در شهر خودشان است و آنها در خانه خيلي بهتر هم بازي مي‌كنند. در كل بازي سختي را خواهيم داشت.»
    مربي استقلال باخت صنعت نفت آبادان در هفته گذشته را به ضرر خودشان مي‌داند: «اين تيم در هفته سيزدهم مقابل پيكان بازي را واگذار كرد و اين كار را براي ما سخت تر كرده است. آنها تلاش دارند امتياز از دست رفته را در خانه خود جبران كنند. بچه‌ها بايد حواسشان را خيلي جمع كنند. نبايد به فكر بردهاي هفته‌هاي قبل باشيم، بايد خيلي جدي وارد زمين شويم.»
    محمود فكر مي‌كند خيلي زود صدر جدول را تصاحب خواهند كرد: «اگر همين روند را ادامه دهيم به ياري خدا در هفته‌هاي آينده خيلي زود صدر جدول را تصاحب مي‌كنيم. هر چند من معتقدم حفظ صدرنشيني مهمتر از به دست آوردن آن در اين برهه از ليگ است. بايد حساب شده كار كنيم.»
    بازيكن جديدي با تيم تمرين نكرده، اين از جمله‌هاي پاياني محمود فكري است: «هنوز بازيكن جديدي به تمرين‌هاي تيم ملحق نشده و تمرين‌ها با همان بازيكنان قديمي پيگيري مي‌شود.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

نتايج خوب حاصل تلاش همه است

سيدصالحي: روزي سه چهار ساعت فيزيوتراپي مي كنم

ايران ورزشي- يكي از غايبان استقلال تا اينجاي ليگ دهم كه شايد هواداران هم دوست داشتند او را در زمين ببينند، سيدمهدي سيدصالحي است كه مصدوميت شديدش باعث شد چند ماهي از ميادين دور باشد و هنوز هم قادر به همراهي تيمش نيست. سيدمهدي مي‌گويد: «فعلا كه روزي سه چهار ساعت فيزيوتراپي مي‌كنم و كار با وزنه‌ را هم آغاز كردم. بعد از ظهرها هم به كار آب درماني مشغول هستم. در كل تلاش مي‌كنم هر چه زودتر براي تيم محبوبم بازي كنم. وضعيت جسمي‌ام شكر خدا خيلي بهتر شده و فكر مي‌كنم خيلي زود به شرايط آرماني برسم.» او درباره زمان حضورش در بازي‌ها حرف‌هايي دارد: «من كه تمام تلاشم را مي‌كنم زودتر به كمك تيم بيايم ولي فكر كنم نظر پزشكان استقلال در زمان حضورم تاثير زيادي داشته باشد به هر حال تشخيص با آنها است.»
    سيدصالحي از نتايج خوب استقلال در هفته‌هاي اخير خوشحال است: «واقعا از اين نتايج خوشحال هستم. بچه‌ها نشان دادند كه لياقت پوشيدن پيراهن آبي را دارند و اين پيروزي‌ها حاصل تلاش مديريت باشگاه و كادرفني و بازيكنان است كه همگي براي موفقيت تيم از جان مايه مي‌گذارند.» اين بازيكن استقلال از دلتنگي‌هايش نيز حرف مي‌زند: «دلم براي حضور در ميادين تنگ شده، دوست دارم خيلي زود به جمع هم‌تيمي‌هايم برگردم و با بازي‌هاي خوب دل هواداران را شاد كنم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شکوری

از حاشيه سازي بيزارم

شكوري: گرما اذيت نكند نفت را مي‌بريم

ايران ورزشي _ هادي شكوري آرام آرام به شرايط بازي نزديك مي‌شود. شكوري كه چند روز پيش هم حرف از جدايي زده بود، اميدوار است به زودي در تركيب اصلي استقلال قرار بگيرد: «خوشبختانه شرایط من روز به روز بهتر می شود و بدون كوچكترین مشكلی در تمرين‌ها شركت می كنم. امیدوارم این هفته در تركیب اصلی تیم حضور داشته باشم.»
    شكوري درباره بازي اين هفته مي‌گويد: «بازی‌های استقلال و صنعت نفت در آبادان همیشه زیبا بوده و این بار فكر مي‌كنم یك بازی جذاب بین این دو تیم مطرح فوتبال كشور رقم بخورد. اگر گرمای هوا تیم ما را اذیت نكند و استقلال بازی همیشگی خود را انجام دهد، برنده دیدار آبادان هستيم. تلاش می‌كنیم در پایان نیم فصل اول لیگ امسال صدرنشین شویم و از رقبا سبقت بگیریم.»
    شكوري حرف‌هاي خود را اينگونه به پايان مي‌برد: «من از حاشیه سازی بیزارم و موفقیت تیم برایم خیلی اهمیت دارد. اگر به تركیب تیم استقلال برگردم با قدرت بازی می كنم و می خواهم یكی از بازیكنان فصل جاری استقلال باشم. »

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه آشوبی

انتقادها فني و اصولي باشد مي‌پذيرم

آشوبي: نمي‌شود قول قهرماني داد

استقلال در هفته‌هاي اخير بازي‌هاي خوبي را به نمايش گذاشته و توانسته انتظارات هواداران را برآورده كند. فرزاد آشوبي از بازيكناني بود كه مي‌توانست در اين نتايج خوب تأثيرگذار باشد، همچون زماني كه در پرسپوليس و مس بود از تأثيرگذارترين نفرات تيم به شمار مي‌رفت اما بازي‌هاي خوبي را از او شاهد نبوديم و همين روند باعث انتقادهايي به بازي‌هاي او شده است. خودش اين باور را ندارد و مي‌گويد از آمادگي خوبي برخوردار است و تيمش را در كسب اين نتايج خوب همراهي كرده است.با او درباره مسائلي كه مطرح شده همكلام مي‌شويم.

سلام، چه خبر، تمرين‌ها خوب بوده؟

سلام، بله تمرين‌هاي خوبي داشتيم.

از صحبت‌هايت معلوم است زياد سرحال نيستي، مي‌خواهي زمان ديگري با هم حرف بزنيم؟

نه، حالم خوب است شما سوال كنيد من جواب مي‌دهم.
    استقلال نتايج خوبي در هفته‌هاي اخير گرفته اما همچنان به عملكرد شما انتقادهايي مي‌شود.
    نتايج خوب استقلال كه هم درست است و هم خوشحال‌كننده اما انتقادها بايد اصولي و فني باشد كه تأثير خودش را داشته باشد. من فكر مي‌كنم شرايط خوبي دارم و هر لحظه مي‌توانم در كسب نتايج بهتر به تيم كمك كنم.

فكر مي‌كنيد اين نتايج ادامه داشته باشد؟

ما اين نتايج خوب را بيشتر در خانه خود كسب كرديم. فكر مي‌كنم با اين روند خوب بتوانيم خارج از خانه هم نتيجه لازم را كسب كنيم. ما به ادامه اين روند رو به رشد خوشبين هستيم.

تقريباً 24 ساعت صدر جدول را در اختيار داشتيد، فكر مي‌كنيد بتوانيد خيلي زود به صدر جدول برگرديد؟

تيم ما پتانسيل اين را دارد كه صدر جدول را از آن خود كند. ما اين توان را داريم ولي بايد قبول كنيم كه حريفان هم خوب هستند و انتظارات هواداران هم زياد است. تيمي مثل ذوب‌آهن بهترين تيم آسيا است. ما توان غلبه بر تمام رقبا را در خود مي‌بينيم. اميدوارم هفته‌هاي باقيمانده تا تعطيلات امتيازهاي خوبي كسب كنيم.

مي‌تواني قول قهرماني نيم فصل را به هواداران بدهي؟

قول كه نمي‌شود داد چون قابل پيش‌بيني نيست. تيم‌ها به هم نزديك هستند ولي قول مي‌دهيم كه هفته به هفته بهتر شويم و روند رو به صعودمان را ادامه دهيم و بتوانيم انتقادات به حق هواداران را برآورده كنيم.

فارق از انتقادهايي كه به شما مي‌شود، الان در چه شرايطي قرار داري، از خودت راضي هستي؟

همان طور كه گفتم آمادگي خوبي دارم، احساس مي‌كنم از هر زمان ديگري شرايط مناسب‌تري دارم. اگر نظر كادر فني باشد مي‌توانم تيم را براي كسب نتايج بهتر كمك كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح‌اله‌زاده: براي سال بعد هم با آقاي مظلومي قرارداد داريم

مديريت باشگاه استقلال به يك سوال پيش‌ آمده در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال پاسخ گفت. فتح‌اله‌زاده در پاسخ به اين سوال كه «از قول شما نوشته‌اند براي فصل آينده در استقلال دنبال مربي هستيد؟» گفت: من اين مصاحبه را با يك خبرگزاري رسمي انجام داده‌ام اما متاسفانه برداشت آن دوستان در آن روزنامه اشتباه بوده است. آقاي مظلومي سال بعد هم مربي استقلال است و ما از ايشان بسيار راضي هستيم، متاسفانه دوستاني كه به لحاظ فني نمي‌توانند با آقاي مظلومي برابري كنند دنبال ايجاد حاشيه در جاهاي ديگر هستند و از هر حرفي مي‌خواهند به سود خودشان استفاده كنند. آقاي مظلومي مربي ما هستند و براي سال آينده هم در خدمتشان خواهيم بود چرا كه با ايشان قرارداد داريم. از دوستانمان در مطبوعات و رسانه‌ها هم خواهش مي‌كنم كه دقت كافي را در موارد مختلف داشته باشند تا حاشيه‌سازان به هدف خودشان بر عليه اين تيم مردمي نرسند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه قادر جسن

قادر حسن اسماعيل،مهاجم جديد استقلال در گفت‌وگوي اختصاصي با گل

همسايه‌هاي ايراني‌ام درفرانسه هميشه درمورد قرمز وآبي كري مي‌خواندند

حجازي اخراجم كرد اما خير و صلاحم را مي‌خواست

شبيه روبينيو بازي مي‌كنم ولي عاشق زيدان هستم

قادر حسن احمد اسماعيل متولد بيست و سوم مي 1987 فوتبالش را از تيم زير چهارده ساله‌هاي ليگ فرانسه شروع كرد و در رده‌هاي نوجوانان، جوانان و اميد اين باشگاه توپ زد.
    قادر حسن كه در حال حاضر در تيم دي‌استراداي اسلواكي توپ مي‌زند پيشنهاداتي از تيم‌هاي تركيه و قطر داشت ولي اختلاف او با مسوولان باشگاه دي‌استرادا باعث شد تا اين بازيكن مسلمان و فرانسوي نتواند به اين باشگاه‌ها برود و در نهايت كار به جايي رسيد كه او قرارداد داخلي با باشگاه استقلال تهران منعقد كرد.

چه شد كه با باشگاه استقلال به توافق رسيدي؟

من تا حدودي از باشگاه استقلال شناخت داشتم ولي پس از جلسه با مديران دو باشگاه استقلال و دي‌استرادا تمايلم براي پيوستن به استقلال بيشتر شد.

در اين مورد تحقيق هم كردي؟

خيلي... من دروغ نمي‌گويم وقتي بحث استقلال مطرح شد، حسابي روي اين تيم تحقيق كردم و فهميدم كه استقلال تيم بزرگ و پرطرفداري است. من حالا مي‌توانم در ليگ ايران و جام باشگاه‌هاي آسيا به استقلال كمك كنم و اين را مي‌دانم كه استقلال محبوب‌ترين تيم ايران است. در ضمن شنيده‌ام استقلال در آسيا هم موفقيت‌هاي خوبي داشته و جزو پرافتخارترين‌هاست. البته اين پايان ماجرا نبود چون من قبلا هم در مورد فوتبال ايران چيزهايي مي‌دانستم و شنيده بودم كه پرسپوليس و استقلال تيم‌هاي بزرگ ايران هستند. من وقتي در فرانسه بودم چند همسايه ايراني داشتم كه هميشه راجع به قرمز و آبي با من صحبت مي‌كردند.
    جدا از اينها كوئيكه هم در مورد ايران و استقلال اطلاعات خوبي به من داد. كرانيكار و لورانت كه مدتي در دي‌‌استرادا سرمربي من بودند هم از ايران شناخت خوبي داشتند و با من در اين مورد صحبت كردند... خيالتان راحت... در طول اين مدت به هر كسي رسيدم در مورد فوتبال ايران و استقلال سوال كردم.

در جلسه‌تان با حجازي و فتح‌ا...‌زاده چه گذشت؟

با حجازي در مورد استقلال صحبت كردم. او كه قبلا مدير فني ما بوده، حالا در استقلال است و بدون شك او خيلي استقلالي است! (خنده) جدا از حجازي با مدير عامل ايراني باشگاه دي‌استرادا هم صحبت كردم و او هم مرا براي پيوستن به استقلال تشويق كرد. در جلسه‌اي كه با آقاي فتح‌ا...‌زاده در اسلواكي داشتيم با ايشان صحبت كردم. آنطور كه در مورد فتح‌ا...‌زاده شنيدم او مدير خوب و با سابقه‌اي است. البته ماجراي ترانسفرهاي فتح‌ا...‌زاده هم در نوع خودش جالب است و ايشان كارنامه خوبي در اين زمينه دارد. اميدوارم در استقلال آنقدر خوب بازي كنم كه فتح‌ا...‌زاده مرا به تيم‌هاي خوب اروپايي ترانسفر كند.

چه شد كه حجازي تو را از دي‌استرادا اخراج كرد؟!

(خنده) اخراج من از تمرينات دي‌استرادا اتفاق جالبي بود كه باعث شد روابط من با او بيشتر شود. غيبت من در يكي از جلسات تمريني دي‌استرادا باعث شد تا حجازي كه مدير فني تيم ما بود براي چند روزي مرا از تمرينات اين تيم اخراج كند. راستش را بخواهيد در آن زمان خيلي ناراحت شدم ولي بعدا فهميدم كه حجازي خير و صلاح مرا مي‌خواسته و به فكر اين بوده تا من بازيكن حرفه‌اي‌تر و منظم‌تري باشم. من مي‌دانم كه حجازي اسطوره باشگاه استقلال است و مي‌دانم كه او جزو محبوب‌ترين بازيكنان ايران بوده است. من ارتباط خوبي با حجازي دارم و وقتي شنيدم كه او دچار بيماري شده خيلي ناراحت شدم. به هر حال دوست دارم در استقلال بهترين بازي‌ام را انجام دهم تا جواب اعتماد حجازي، فتح‌ا...‌زاده و كادرفني استقلال را بدهم.

نمي‌ترسي كه در استقلال هم اين اتفاق بيفتد و دچار سختگيري‌هاي حجازي بشوي؟

(خنده) ديگه سرم به سنگ خورده. اخلاق و خصوصيات حجازي را به خوبي مي‌شناسم. مسووليت من در استقلال چند برابر شده و من در اين تيم به دنبال اهداف بزرگي هستم. البته بيشتر از اين دوست ندارم در مورد اين چيزها صحبت كنم. خيلي چيزها را بايد در زمين ثابت كرد و بهتر است در مورد آن صحبت نكنيم.

از بازيكنان و هم پستي‌هايت در استقلال چه شناختي داري؟

مي‌دانم كه هافبك چپ استقلال مصدوم است و شنيده‌ام كه استقلال بازيكنان ملي‌پوش زيادي دارد. من در پست‌هاي هافبك چپ، هافبك راست و پشت مهاجم بازي مي‌كنم و ترجيح مي‌دهم تا راجع به هم پستي‌ها و بازيكنان هم تيمي‌ام صحبتي نكنم. البته فرهاد مجيدي را مي‌شناسم! بوسكم كه در باشگاه الوصل مربي مجيدي بوده و يك مدتي هم در فرانسه مربي من بوده است. از طرف ديگر خليل هوجيچ هم كه مربي من بوده به خوبي مجيدي را مي‌شناخت. من مي‌دانم كه مجيدي كاپيتان استقلال است و شنيدم كه توي داربي بزرگ تهران هم گل پيروزي را به قرمزها زده است.

از دي‌استرادا چه خبر؟

وضعيت تيم خيلي بهتر شده، از شش بازي آخر سه برد و سه تساوي كسب كرديم و اين در حالي بود كه ما ليگ را خيلي بد شروع كرديم. الان وضعيت خيلي بهتر شده و اي كاش بتوانيم به جام يوفا صعود كنيم.

چرا در بازي‌هاي اخير دي‌استرادا كمتر به ميدان رفتي؟

در آن اوايل فصل كه مشكل نداشتن itc باعث شد نتوانم به تيم ديگري بروم و در دي‌استرادا هم كمتر بازي كردم ولي پس از عقد قرارداد با استقلال بود كه با سفارش مديرعامل ايراني باشگاه به من كمتر بازي دادند!

چرا؟

چون مي‌خواستند كه مشكلي براي من به وجود نيايد. مي‌گفتند ما به استقلالي‌ها قول داده‌ايم تا تو كمكشان كني و نبايد مصدوم شوي.

در مورد اينكه به كشور مسلمان ايران مي‌آيي چه نظري داري؟

اينكه وارد ليگ و كشور مسلمان ايران مي‌شوم برايم جالب است. اينطوري خيلي راحت‌تر هستم. مثلا در اسلواكي براي غذا مشكل داشتم. بايد دنبال جايي مي‌گشتم كه گوشت سالم به من بدهند ولي حالا مي‌دانم كه در تهران اين مشكلات را ندارم. چند وقت پيش من در ماه رمضان روزه گرفته بودم و همين موضوع باعث شده بود تا بين بازيكنان سوژه شوم و حتي بعضي‌ها اين موضوع را به مربي و مسوولان باشگاه خبر دادند. اولش خيلي ترسيدم و فكر كردم كه آنها از اين موضوع دلخور مي‌شوند ولي مديرعامل ايراني باشگاه برخلاف آنچه كه فكر مي‌كردم برخوردي با من نكرد و حتي مرا تشويق كرد تا اين روند را ادامه دهم و اعتقاداتم را دنبال كنم. محسني مي‌گفت كه انسان بايد راهي را برود و طوري عبادت كند كه همه چيز بين او و خداي خودش بماند. او مي‌گفت كه انسان نبايد رياكار باشد.

كي به ايران مي‌آيي؟

باشگاه استقلال براي صدور ويزاي من كارهايي را انجام داده و اگر همه چيز خوب پيش برود، احتمالا براي سه‌شنبه به تهران مي‌آيم. دوست دارم هرچه زودتر به مجموعه استقلال اضافه شوم تا با آمادگي و هماهنگي كامل در نيم‌فصل دوم براي استقلال به ميدان بروم.

مي‌گويند نوع بازي تو شبيه روبينيوي برزيلي است...

... بله... در اين مورد خودم هم صحبت‌هاي زيادي شنيدم و احساس مي‌كنم سبك بازي‌ام به روبينيو نزديك است ولي من زيدان را خيلي دوست دارم چون او بهترين بازيكن فرانسه بوده و البته مثل من مسلمان است.
    زيدان بهترين فوتباليست كشور من است و دوست دارم كه از لحاظ فني و اخلاقي او را الگوي خودم قرار دهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

غيبت من، مجيدي و ميداوودي را بي‌انگيزه نكرده است

برهاني:در بازي با راه‌آهن كلي حرص خوردم

آخرين باري كه آرش برهاني را در پيراهن استقلال ديديم 23 مهر‌ماه و بازي بزرگ پايتخت بود. داربي 69 كه اتفاقا در آن مصاف هم مهاجم كرماني استقلال بارها با فرارهايش فضاي پشت مدافعان پرسپوليس را به‌هم ريخت و آنها را دچار آشفتگي كرد. برهاني ازجمله معدود مهاجمان حال حاضر ايران است كه با داشتن يك ركورد در فصل هشتم ليگ‌برتر به عنوان آقاي گلي نايل شده و پيش و پس از آن كمتر آن چهره خطرساز و گلزنش را به نمايش گذاشته است.
    ازجمله ويژگي‌هاي اين مهاجم لاغراندام اما سرعتي، همان نكاتي است كه بيشتر گزارشگران به خود اين اجازه را مي‌دهند كه حتي از آنها به عنوان سوژه‌اي براي شوخي با آرش برهاني استفاده كنند و مهم‌ترين‌شان همان «خراب كردن موقعيت گل» است اما شايد در پس اين سوژه بعضا خنده‌دار (براي مخاطب ضداستقلالي) بتوان به نكات مهم‌تري هم دست يافت كه از آن جمله و شايد مهم‌ترين‌شان مبحث «ايجاد موقعيت گل» است. اين درست كه آرش برهاني در مواجهه با دروازه عجول، شتاب‌زده و سرپايين عمل مي‌كند و گاهي حتي توپ را در يك قدمي دروازه به سمت دروازه مخالف مي‌زند و خيلي اتفاقي توپ پس از برخورد با دست بازيكن حريف (رضا عنايتي در مصاف هفته هفتم استقلال - سپاهان) به گل تبديل مي‌شود، اما اينكه آرش برهاني قادر است در هر بازي كه به ميدان مي‌رود، اين همه موقعيت گل ايجاد كند هم در نوع خودش قابل توجه است و نمي‌توان به سادگي از كنارش گذشت. استقلال در سه بازي اخيرش در جام‌حذفي (برابر پاس) ‌و ليگ‌برتر (تراكتور و راه‌آهن) از همراهي تيمش محروم بود و زانويش مصدوم است. در اين سه هفته مدافعان و جباري در بازي همدان و ميداوودي در دو بازي اخير گلزني كرده‌اند و ضمن كاهش گل آوراژ مهاجمان اين تيم زهر حملات اين تيم نسبت به هفته‌هاي پيش از آن گرفته شده است. نه مجيدي، آن مجيدي هفته‌هاي قبل از داربي است و نه ميداوودي آن مهاجم تيزچنگ و به قول قطبي گرسنه. شايد فيكس بودن اين دو مهاجم هم باعث كاهش اين انگيزه باشد، اما بهتر است اين همه سوال را خود آرش پاسخ بدهد تا نقطه‌نظرات او نيز نسبت به اين شرايط مشخص شود.

آرش! چه زماني به ميادين بازمي‌گردي؟

فكر كنم؛ از بازي با شاهين! البته هنوز هيچ‌چيز به طور دقيق مشخص نيست.
    از وقتي كه مصدوم شدي آمار گلزني مهاجمان تيم‌تان كاهش يافته است!
    فكر نمي‌كنم! ميلاد كه دو هفته پشت‌سر هم گل‌زده است.

دو گل از يك مهاجم در سه بازي كم نيست؟

اگر اشتباه نكنم، اسماعيل شريفات هم در همدان براي استقلال يك پنالتي گرفت.

با اين همه فكر نمي‌كني غيبت تو با كاهش چنين موقعيت‌هايي ارتباط مستقيم داشته باشد؟

اين نظر لطف شماست، اما من بايد بگويم در استقلال هم نفرات به ويژه مهاجمان كه مورد اصلي بحث شماست، تلاش‌شان را مي‌كنند و خب گاهي شرايط در بازي‌هاي مختلف با هم تفاوت دارد.

فكر نمي‌كني با حضور تو موقعيت‌هاي مهيج استقلال بيشتر بود؟

خب من زماني كه در زمين هستم رو به جلو حركت مي‌كنم و وظايف مشخصي دارم و از آن جمله فرار از پشت‌سر مدافعان است. همان نكته‌اي كه باعث مي‌شود من خيلي اوقات در موقعيت آفسايد قرار بگيرم. شايد به همين خاطر است كه وقتي من نيستم، جاي خالي‌ام به اين شكل به چشم مي‌آيد.

يعني همين حالا هم موقعيت‌هاي گل استقلال كم نشده است؟

فكر نمي‌كنم. در نبود من سيستم حمله‌اي تيم تغيير مي‌كند و به‌جاي حمله از پشت مدافعان، توپ‌ها به كناره‌ها مي‌روند و بيشتر به شكل سانتر يا ارسال روي دروازه فرود مي‌آيند و موقعيت ايجاد مي‌كنند.
    اما خيلي‌ها هم بر اين باور هستند كه تو گرچه موقعيت‌هاي زيادي را از دست مي‌دهي، اما به همان ميزان روي دروازه رقباي استقلال خطر ايجاد مي‌كني.
    ببخشيد! شما با يك مهاجم صحبت مي‌كنيد و كار من درون زمين همين‌چيزهاست و وظيفه‌اي غير از اين ندارم، اما اينكه موقعيت از دست مي‌دهم هم بيشتر اوقات به نوع شرايط زمين مسابقه و توپ‌هايي كه به من مي‌رسند ارتباط دارد. وگرنه اگر كادر فني از دست من ناراضي باشد، قطعا نسبت به عملكردم در زمين به من ايراد يا اشكال خواهند گرفت، اما شكر خدا تا اين لحظه كادر فني همواره از من حمايت كرده است و من نيز مترصد بهبودي‌ام هستم تا به ميادين برگردم.

اما قبول داري كه استقلال با برهاني زهردارتر نشان مي‌دهد؟

نمي‌دانم. اين نظر لطف شماست، ولي من معتقدم همين حالا هم مهاجمان استقلال بهترين عملكرد را دارند و اميدوارم من هم هرچه زودتر به جمع‌شان بپيوندم.

فكر نمي‌كني مهاجمان تيم‌تان اين چند هفته بي‌انگيزه‌تر شده‌اند؟

نه! چون ميلاد كه دو بار گل‌زده و مجيدي هم چند موقعيت گلزني خوب روي دروازه تراكتورسازي و راه‌آهن داشت.

به نظر نمي‌رسد غيبت تو و فيكس شدن آنها نوعي بي‌انگيزگي را برايشان رقم زده باشد؟

بعيد مي‌دانم! هم ميلاد و هم آقا فرهاد هر دو از مهاجمان خوب ايران هستند و نسبت به اين مسايل بي‌تفاوت هستند. به هر حال گاهي اوقات پيش مي‌آيد كه يك يا چند مهاجم طي چند هفته گل نزنند. اگر قرار باشد هر مهاجمي هر هفته گل بزند كه ركورد آقاي گلي از 34 گل هم رد مي‌شود.

بازي با راه‌آهن را ديدي؟

خيلي حرص و جوش خوردم و خدا را شكر مي‌كنم كه درنهايت توانستيم آن بازي را با برد تمام كنيم.

چرا حرص خوردي؟

بيشتر در نيمه اول حرص خوردم، چون آنها بيشتر حمله مي‌كردند و دلم نمي‌خواست تيم‌مان امتياز از دست بدهد.
    بازي با نفت را چطور پيش‌بيني مي‌كني؟
    قطعا بازي سختي را در آبادان پيش‌رو خواهيم داشت، اما ما استقلاليم و بايد برنده شويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح الله زاده: مثل واعظى آشتيانى نيستم كه ۱۰۰ ميليون تومان براى خودم حقوق رد كنم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در خصوص آخرين شرايط اين تيم و همچنين اظهارات واعظى آشتيانى و انتخاب اعضاى هيات مديره اين تيم صحبت هاى زير را مطرح كرد.

• ظاهرا از نتايج تيم تان در هفته هاى اخير راضى هستيد؟

- اول از همه چيز بايد بگويم كه بايد حمايت ويژه اى از آقاى مظلومى داشته باشم چون مى بينم كه عده اى از موفقيت ايشان رنج مى برند و هر روز با سوال هاى واهى مى خواهند جايگاه خود را تثبيت كنند. من روز دوشنبه مصاحبه اى با يكى از خبرگزارى ها انجام دادم كه همه آن مصاحبه را استفاده كردند اما هيچ كس از اين تيتر استفاده نكرد كه »براى فصل بعد به دنبال مربى هستم. »
    بايد در اين خصوص توضيحى بدهم. هنگامى كه در ابتداى فصل با آقاى مظلومى قصد قرارداد بستن داشتم ايشان گفت كه من يك ساله مى بندم اما خودم گفتم كه قراردادت را با استقلال ۲ ساله امضا كن. هواداران هم بدانند كه قرارداد من با آقاى مظلومى ۲ ساله است و فكر مى كنم عده اى كه مى بينند كه استقلال در حال موفقيت است، اين مسائل را بيان مى كنند.
    پرويز مظلومى خدمات زيادى به استقلال كرده و اميدوارم بتوانيم از خدمات ايشان همچنان بهره ببريم. خوشبختانه وضعيت استقلال به نسبت آن چيزى كه ما هدف گذارى كرديم جلوتر هستيم و برنامه داشتيم تا نيم فصل بتوانيم رده سوم را بگيريم كه خوشبختانه تا امروز موفق عمل كرديم و حتى جلوتر هم رفته ايم.

• پس اينكه گفته شده براى فصل بعد استقلال به دنبال مربى هستيد، كذب است؟

- خبرنگارى از من سطال كرد كه اگر در مورد قطبى اين حرف ها را زده ايد حاضريد در مورد مظلومى هم بگوييد كه سال آينده به دنبال مربى هستيد؟ من هم جواب دادم واقعا مشكلى نمى بينم چون در ابتداى فصل با ايشان قرارداد ۲ ساله بستم اما براى سال سوم ايرادى ندارد كه اگر با استقلال قهرمان نشد، ايشان را تعويض كنم. باز هم تاكيد مى كنم كه براى سال سوم چنين حرفى را زدم. چون وقتى با يك مربى قرارداد دو ساله امضا كردم چه طور مى توانم براى فصل بعد دنبال يك مربى ديگر باشم. فكر مى كنم از صحبت هاى من برداشت بدى شده است.

• واعظى آشتيانى مديرعامل سابق استقلال گفته »فتح الله زاده آدم سازمان است و در حدى نيست كه جواب صحبت هاى او را بدهم. »

ايشان درست مى گويد، من در حدى نيستم كه ايشان جواب مرا بدهد چون من اصلا سابقه ورزشى ندارم. ۶ بار استقلال را قهرمان ايران نكردم، با اين تيم قهرمانى جام حذفى، نايب قهرمانى جام باشگاه هاى آسيا، قهرمانى فوتسال، كشتى، پينگ پنگ و اين عناوين را هم به دست نياورده ام. باز هم مى گويم درست مى گويد، ايشان در حد من نيست چون خيلى كوچك تر از من است.
    - البته يك جا مثل ايشان نيستم و آنجايى كه اگر بودم مى توانستم ۱۰۰ ميليون تومان از باشگاه استقلال حقوق و مزايا بگيرم و حتى مالياتش را هم ندهم. در اين قضيه درست مى گويند. در حد ايشان نيستم. تا به حال كه از دوره جديد به استقلال آمده ام حقوقى دريافت نكردم اما آقاى آشتيانى به محض ورودش به باشگاه ۵ ميليون تومان حقوق ماهانه نوشته و حتى مزايا و پاداش آن را هم گرفته است. جالب تر اينجاست كه وقتى حقوق اين چنينى مى گيرى بايد ماليات آن را هم بدهى اما ايشان ماليات را پرداخت نكرده و به گردن باشگاه استقلال انداخته است. مطمئن باشيد در اين خصوص اقدامات لازم را انجام خواهيم داد.

• ظاهرا مساله بدهى هاى استقلال از فصل گذشته تا به اين فصل تمام نمى شود.

- مگر ايشان نمى گويد مناظره مى كنم؟ با كمال ميل اين مناظره را قبول مى كنم و زودتر پا پيش مى گذارم تا ثابت كنم كه واعظ آشتيانى بدترين مديرعامل استقلال بعد از انقلاب بوده است چون هيچ كارى از دستش برنيامد.
    هنر ايشان اين بود كه تمامى توانايى هاى استقلال را به صفر رساند و بالغ بر ۷ ميليارد تومان از وقتى كه استقلال را ترك كرد روى دست ما بدهى گذاشت. صراحتا مى گويم كه ايشان در يك فصل ۶ ميليارد تومان از سازمان پول گرفته و اين مسئله را ثابت خواهم كرد كه اين موضوع بى سابقه بوده است. منتهى نمى دانم چرا ايشان نمى خواهد دست از سر استقلال بردارد.
    من نمى خواستم جواب او را بدهم اما مجبور شدم. واقعا بايد از آقاى سعيدلو خواهش كنم كه لطفى كنند يك پست در ورزش به اين آقا بدهند چون ظاهرا ايشان نمى تواند دورى از ورزش را تحمل كند. منتهى ايشان سابقه اش همين است و هر جا كه مى رود يك ماه و نيم بيشتر ميهمان نيست. شما به سابقه ايشان دقت كنيد، هر جا پست گرفته است بيش از دو سه ماه نمى تواند بماند. آقاى آشتيانى مشكل خودت را حل كن.
    ايشان بايد بداند كه ما فهميده ايم با اين مصاحبه هايى كه انجام مى دهد مى خواهد استقلال را وارد حاشيه كند ولى بايد بداند با اين حرف ها نمى تواند ما را از مسير قهرمانى دور كند.

• يعنى شما معتقديد مصاحبه هاى مديرعامل سابق استقلال با اين هدف است؟

- او مى خواهد ذهن ما را مشغول خود كند وگرنه ما چه كارى با ايشان داريم. وقتى مى گوييم شما ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان به بازيكن بدهكاريد، دروغ مى گوييم؟ مگر ايشان مصاحبه نكرد و نگفت ۵ ميليارد بدهى فتح الله زاده را پرداخت كردم. ايشان بيايد اين مساله را ثابت كند. مطمئن باشيد اگر چنين مسئله اى درست باشد خودم ۵ ميليارد به اين آقا كمك مى كنم اما اگر اين كار را نكرد خودش به اشتباهاتش پى ببرد. با اين مغلطه و سفسطه كارى ها راه به جايى نخواهد برد. باور كنيد حاضرم به جاى من بيايد و كار كند. آقاى آشتيانى اگر دوست دارى امروز من استعفا مى دهم و تو به جاى من بنشين و كار كن تا خيالت راحت شود.

• آقاى فتح الله زاده اين اسامى كه در روزنامه ها در خصوص اعضاى هيات مديره استقلال مطرح شده، صحت دارد؟

- خدا را شاهد مى گيرم من از هيچ گونه ليستى باخبر نيستم چون شبهه ايجاد مى شود. يك بار گفتم فلانى شايد عضو هيات مديره باشد همين حرف ها باعث شد بگويند آن شخص مى خواهد مثلا ۵۰۰ ميليون به باشگاه كمك كند. يعنى حرف نزده، نتيجه گرفتند. متاسفانه ديوار حاشا بلند است و به خاطر اين موضوع از آقاى سعيدلو خواهش كردم كه در مورد اعضاى هيات مديره از من هيچ نظرى نخواهد. ايشان هر كسى را كه صلاح بدانند جزو هيات مديره ما خواهند بود و من احترام مى گذارم.

• فكر مى كنيد تا كى اعضاى هيات مديره معرفى شوند؟

- كارها پيش رفته است و احتمالا ظرف مدت زمانى كوتاهى اين مساله حل خواهد شد.

• اين روزها در مورد وحيد طالب لو و جلسه اى كه پس از دربى با شما برگزار كرد، حرف هاى زيادى مطرح مى شود و حتى در گزارش بازى استقلال اين مساله نمايان شد.

- اگر ما به آقاى فردوسى پور مى گوييم شبهه ايجاد نكن، منظورمان اين نيست كه ايشان محبوب نيست. اتفاقا رابطه بسيار خوبى با فردوسى پور دارم اما حرف من اين است اگر اين مجرى توانمند در تلويزيون حرفى را مطرح مى كند كه ريشه ندارد اين مسئله درست نيست و به ما مديون مى شود. اين مسائل را به لحاظ وجدانى و انسانى مى گويم. وحيد طالب لو ذهنيتى نسبت به دروازه استقلال داشت كه شايد دلايلى باعث شده كه او را درون دروازه نمى گذارند. در همان زمان آقاى مظلومى به من گفت كه شما با طالب لو صحبت كن و به اين دروازه بان بگو كه محمدى آماده است و چون از لحاظ فنى به همه چيز توجه مى كنم نمى توانم او را بيرون بگذارم. وقتى شما چنين حرفى را به طالب لو بزنيد او بيشتر مى پذيرد.
    جلسه اى با وحيد طالب لو و منصور پورحيدرى گذاشتيم و در آن جلسه حتى وحيد طالب لو را توبيخ كردند و گفتند كه تو بازيكن قديمى ما هستى و از تو انتظار داريم. در نهايت به او گفتم حتى اگر در ۵ بازى آينده هم بازى نكردى حق اعتراض ندارى كه اتفاقا او با متانت اين مسئله را پذيرفت اما وقتى فرداى آن روز به محل تمرين رفت در همان تمرين محمدى از ناحيه انگشت آسيب ديد. وقتى محمدى مصدوم است چه طور بايد او را بازى داد. فكر مى كنم اگر اين گونه بود كه محمد محمدى هم ناراحت مى شد. حرف من اين است كه چنين موضوعى را چرا اين گونه انعكاس مى دهند.

• ظاهرا اسامى مديران اجرايى باشگاه ها را ارسال كرديد؟

- ۳ ، ۴ روز پيش اسامى آقايان نظرى و حيرانى را به كنفدراسيون فوتبال آسيا معرفى كرديم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 43 از 131 نخستنخست ... 3341424344455393 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)