به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39
نظر كميته انضباطي فدراسيون فوتبال تغيير كرد
تماشاگران آباداني مقابل استقلال محروم نيستند
ايران ورزشي- بعدازظهر يكشنبه روي سايتها خبري آمد به اين مضمون كه كانون هواداران استقلال طي نامهاي خواهان لغو محروميت هواداران آباداني در بازي نفت – استقلال شده است. بعد از اين خبر، شايعه ديگري به وجود آمد كه كميته انضباطي محروميت تماشاگران آباداني را لغو كرده اما با صحبتي كه با يكي از مسوولان كميته انضباطي داشتيم نه از نامهاي خبري بوده و نه از هواداران نفت لغو محروميت شده است بلكه قضيه جور ديگري پيش ميرود كه حسين عبداللهي دبير كميته انضباطي درباره آن اينطور ميگويد: «محروميت تماشاگران صنعت نفت تعليقي است. ما يك جلسه محروميت نفت را 6 ماه به حالت تعليق در آورديم كه در صورت تكرار رفتارهاي ناپسند از جانب آنها اين محروميت اعمال ميشود. باز هم تكرار ميكنم كه بازي نفت مقابل استقلال با حضور تماشاگران برگزار ميشود و محروميت نفتيها تعليقي است. اگر در بازي استقلال باز هم شاهد رفتارهاي زشتي از جانب هواداران باشيم نفت يك جلسه محروم ميشود.»
به اين ترتيب و طبق صحبتهاي عبداللهي نفت آبادان از حضور تماشاگرانش در بازي استقلال بهره ميبرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
سپاهان، استيلآذين و ذوبآهن مد نظر آبيها
به زودي جابجايي استقلال با اين تيمها شروع ميشود
ايران ورزشي- وقتي هادي شكوري گفت كه از چند تيم از جمله استيلآذين پيشنهاد دارد و تصميمگيري را به باشگاه استقلال محول كرده است، حرفش را چندان جدي نگرفتيم اما روز چهارشنبه علي فتحاللهزاده به صراحت اعلام كرد كه به زودي با چند باشگاه براي تعويض و جابجايي بازيكنان وارد مذاكره ميشود.
گويا استقلاليها با باشگاههاي سپاهان، استيلآذين و ذوبآهن مذاكره كردهاند و در صورت توافق طرفين بازيكن جابجا خواهند كرد اما براي اينكه بازيكنان فعلاً دلسرد نشوند هنوز نام بازيكن و همچنين تيم مورد نظر را فاش نكردهاند. به هر حال بايد منتظر جابجاييها در استقلال باشيم و به احتمال زياد اين تعويضها با دو تيم اصفهاني و استيلآذين صورت ميگيرد البته بايد به اين نكته هم اشاره كرد كه فتحاللهزاده هرگونه مذاكره با تيم پرسپوليس را تكذيب كرده و قرار نيست بين سرخابيها جابجايي انجام شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
حضور حجازي و انگيزه آبيپوشان زير بارش باران
خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال عصر امروز زير بارش باران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، استقلال كه خود را براي ديدار روز پنجشنبه مقابل نفت آبادان آماده ميكند از ساعت 15 امروز زير نظر اعضاي كادر فني به تمرين پرداخت.
دويدن دور زمين در گروههاي 4 نفره، ارسال پاسهاي كوتاه، فوتبال در قالب 2 تيم و سانتر از جناحين برنامههايي بود كه بازيكنان استقلال زير نظر پرويز مظلومي مرور كردند.
* هادي شكوري زودتر از ساير بازيكنان به محل تمرين آمد و به دويدن پرداخت.
* ناصر حجازي رئيس كميته فني باشگاه استقلال در تمرين امروز شركت كرد و آبي پوشان با وجود اينكه باران شديدي در حال بارش بود انگيزه خود را به سرمربي و رئيس كميته فني آبي پوشان نشان ميدادند.
* آرش برهاني و بيژن كوشكي باز هم در تمرين استقلال حضور نداشتند.
* تمرين استقلال فردا بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار ميشود.
تيم فوتبال استقلال روز پنجشنبه از ساعت 15:30 در ورزشگاه تختي به مصاف صنعت نفت آبادان خواهد رفت.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
كاسيميرو: به مظلومي بگوييد يادش نرود متولد كدام شهر است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: به پرويز مظلومي بگوييد يادش نرود كه متولد كدام شهر است.
به گزارش خبرگزاري فارس، آلفردو كاسيميرو سرمربي صنعت نفت آبادان از ارسال نامه كانون هواداران استقلال به فدراسيون فوتبال تشكر كرد.
سرمربي پرتغالي نفت آبادان در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال گفت: نفت آبادان با هوادارانش زنده است و حضور هواداران در ورزشگاه قطعا بر زيبايي و جذابيتهاي مسابقه خواهد افزود. از همين رو بسيار خوشحالم كه مطلع شدم، باشگاه و كانون هواداران استقلال با ارسال نامهاي از فدراسيون فوتبال تقاضاي رفع محروميت آبادان از حضور تماشاگران را داشتهاند. قطعا غيبت هواداران آبادان به سود استقلال بود و اين حركت جوانمردانه شما تقدير و تشكر من را در پي دارد.
كاسيميرو همچنين در پايان اين مكالمه براي پرويز مظلومي همتاي خود آرزوي موفقيت كرد و گفت: به او بگوييد يادش نرود متولد كدام شهر است و مردم شهرش از او چه انتظاري دارند!
ديدار استقلال و صنعت نفت آبادان ساعت 15:30 پنجشنبه برگزار ميشود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
محمدي: چهار سهميه ايران در آسيا قطعي است
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ليگ حرفهاي فوتبال گفت: چهار سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا قطعي است.
به گزارش خبرگزاري فارس، عزيز محمدي در حاشيه مراسم بدرقه تيم فوتبال اميد درباره كاهش قيمت بليت ليگ برتر به دستور سعيدلو گفت: ايشان رئيس ما است و هر چه بگويد اجرا ميكنيم. امروز عصر اين مسئله را بررسي خواهيم كرد تا ميزان كاهش قيمت بليت مشخص شود. مابهالتفاوت قيمت بليت را سازمان تربيتبدني و يا فدراسيون فوتبال پرداخت خواهد كرد اما قيمت بليت به طور كامل كاهش پيدا نميكند يعني ميزان افزايش را از فدراسيون و سازمان پرداخت خواهيم كرد.
رئيس سازمان ليگ در مورد سهيمه آسيا در ليگ قهرمانان آسيا گفت: چهار سهميه ايران در سال 2011 قطعي است و استقلال نيز يكي از نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود. روز 29 آبان نيز مراسم اين مسابقات برگزار ميشود و در روزهاي 15 و 16 آذر مراسم قرعهكشي برگزار خواهد شد. در اين دو روز همايشي براي نمايندگان حاضر در ليگ قهرمانان آسيا برگزار ميشود.
محمدي درباره اظهارات يك جانباز در برنامه نود گفت: شهدا و جانبازان سرور و سالار ما هستند و اگر من از يك جانباز سيلي بخورم افتخار است. با مسئولان حراست و ورزشگاه هماهنگ كردهايم تا در دو طرف زمين جانبازان عزيز بدون همراه حضور داشته باشند. ضمن اينكه يك جايگاه ويژه براي جانبازان در نظر گرفتهايم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
كوشكي از هفته آينده در تمرينات گروهي استقلال
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال از هفته آينده ميتواند در تمرينات گروهي شركت كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن كوشكي مدافع استقلال كه اكنون دوران نقاهت را پشت سر مي گذارد زير نظر امين نوروزي به فيزيوتراپي مشغول است. وي در تمرينات در برخوردي كه با دوسانتوس داشت دچار پارگي عضله شد.
وي بايد دو هفته استراحت مي كرد كه يك هفته آن را پشت سر گذاشته و مي تواند از هفته ديگر در تمرينات گروهي آبي پوشان شركت كند.
* در روزهاي گذشته دختري خردسال كه بر اثر يك حادثه دلخراش از ناحيه هر دو چشم مصدوم و نابينا شده و در آستانه نابينايي كامل قرار گرفته در محل تمرينات استقلال حضور پيدا كرد كه با استقبال كادرفني و بازيكنان استقلال مواجه شد. ايمان مبعلي در اولين لحظه برخورد با كودك نابينا ضمن ابراز تاسف از اين حادثه آمادگي خود را جهت تقبل هزينههاي ادامه درمان فاطمه را اعلام كرد. تا به اين لحظه تلاش پزشكان براي بازگرداندن بينايي فاطمه بينتيجه مانده، هرچند طبق اعلام نظر پزشكان در صورت استمرار درمان و انجام عمل جراحي به موقع در آتيه امكان بازگرداندن قسمتي از بينايي اين كودك وجود دارد.
* كاروان استقلال فردا با پرواز ساعت 16:30 تهران را به مقصد آبادان ترك خواهد كرد. اعضاي تيم استقلال پس از انجام مسابقه، با پرواز ساعت 23:45 به تهران بازخواهد گشت. محل اقامت اين تيم در آبادان، هتل پارسيان آزادي اين شهر خواهد بود.
ديدار استقلال و نفت آبادان ساعت 15:30 پنجشنبه برگزار ميشود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پاسخ مدير عامل سابق "خاموشي " است
خبرگزاري فارس: باشگاه استقلال در پاسخ به اظهارات مدير عامل سابق اين باشگاه موضع گيري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سايت باشگاه استقلال نوشت: مصاحبه خارج از عرف و غيرمعمول اميررضا واعظيآشتياني مديرعامل سابق استقلال با يكي از خبرگزاريها سبب شد تا محمد سررشتهداري مدير روابط عمومي باشگاه، موضع رسمي اين باشگاه را در اين مورد بيان كند.
وي در اين خصوص گفت: متاسفانه ادبيات آقاي واعظ نه تنها ورزشي نيست بلكه جواب آقاي واعظ "خاموشي " است! ايشان وقتي پشت ديوار "خاموش بودن " پناه ميگيرند كه اتفاقا بهترين زمان براي «پاسخگويي» است.
وي افزود: فتحاللهزاده سوالات بسيار مشخص و افشاگرانهاي را مطرح كرد كه آقاي واعظ ميتوانست پاسخ آن را بدهد اما اين اتفاق نيفتاد و ايشان «خاموشي» پيشه كرد.
پيش از اين وقتي آقاي واعظ بدهي باشگاه به هتلها در زمان مديريت خود را منكر شد، اسناد آن را روي سايت گذاشتيم و حالا هم كه ايشان به جاي تاييد يا تكذيب دريافت يكصد ميليون تومان حقوق و پاداش "خاموشي " اختيار ميكنند، مطمئن باشيد اسناد لازم در اختيار ماست كه اگر بخواهيم آن را منتشر ميكنيم. ايشان جاي آنكه «خاموش» باشند مثل هميشه سخن بگويند و پاسخ بدهند.
وي در پايان گفت: آقاي واعظ ديگران را به استفاده از ادبيات نامناسب متهم ميكند در حالي كه ادبيات ايشان نه تنها ورزشي نيست بلكه در همين مصاحبه آخر خود غير از سفسطه و مغلطه چيز ديگري نگفت. ايشان با اين ادبيات از ورزش كنار گذاشته شدند و اگر قصد بازگشت دارند بايد ادبيات خود را اصلاح كنند و به سوالات افشاگرايانه فتحاللهزاده نيز پاسخ بدهند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
مدافع تيم استقلال از پاس همدان شكايت كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم استقلال به خاطر مبلغي كه در قراردادش ذكر شده اما دريافت نكرده از باشگاه پاس همدان شكايت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حنيف عمرانزاده كه دو فصل است در تيم استقلال حضور دارد به خاطر جريمه 40 درصدي باشگاه پاس از وي راهي كميته انضباطي شد اما آنجا فهميد كه مبلغ 74 ميليون تومان از اين باشگاه دريافت نكرده اما اين رقم در قراردادش ذكر شده است.
مدافع تيم استقلال در اين خصوص به خبرنگار فارس گفت: واقعا متعجب و شوكه هستم. سال اولي كه در پاس بازي ميكردم يك قرارداد توافقي 2 ساله امضا كردم كه قرار بر اين شد در سال اول 60 ميليون تومان بگيرم و در سال دوم بر سر مبلغ توافق كنم.
وي ادامه داد: سال دوم قراردادم را با پاس امضا نكردم و به استقلال آمدم اما چند روز پيش فهميدم باشگاه پاس از من شكايت كرده و گفته بايد 40 درصد قراردادم را به اين باشگاه برگردانم. جالب اينجاست وقتي در كميته انضباطي حاضر شدم با برگهاي روبرو شدم كه روي آن نوشته شده بود "حنيف عمران زاده در سال 77-78 مبلغ 134 ميليون تومان از باشگاه پاس همدان دريافت كرده است ". اين در حالي است كه تنها 60 ميليون تومان از اين باشگاه پول گرفتم وحالا هم به اين نتيجه رسيدم كه شكايت كرده و رقمي كه در قراردادم آمده را تمام و كمال دريافت كنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
استقلال هفته چهاردهم هم مصدوم دارد
ميلاد آماده شد، آرش نرسيد
ايران ورزشي _ تلاش پزشك باشگاه استقلال براي بازي با نفت آبادان نتيجه داد و سرانجام ميلاد ميداودي به اين بازي رسيد. ميداودي در بازي با راهآهن از ناحيه مچ پا آسيب ديده بود و پيشبيني ميشد نتواند به بازي هفته چهاردهم برسد اما پزشكان باشگاه استقلال كاري كردند تا مهاجم اين تيم به بازي با نفت آبادان برسد. مصدوميت آرش برهاني هم برطرف شده اما اين بازيكن نميتواند استقلال را در بازي با نفت آبادان همراهي كند. دكتر نوروزي درباره آخرين وضعيت اين بازيكن ميگويد: «زانوي پاي برهاني ورم كرده بود اما با انجام فيزيوتراپي مصدوميتش كاهش يافت. ميخواستيم اجازه سفر او به آبادان را صادر كنيم كه در نهايت تصميم گرفتيم اجازه ندهيم او تيم را همراهي كند. بازي كردن آرش اندكي ريسك بود اما به طور كلي مصدوميتش برطرف شده و ميتواند از هفتههاي آينده در تركيب استقلال قرار بگيرد.»
بيژن كوشكي را هم بايد جزو مصدومان استقلال دانست. كوشكي هم با خونريزي از ناحيه كشاله ران روبرو شده كه نميتواند استقلال را در بازي با نفت آبادان همراهي كند.
البته استقلاليها با اين اخبار چندان بيگانه نيستند. از ابتداي فصل تاكنون بارها و بارها خبر مصدوميت بازيكنان، اردوگاه آبي را تحتالشعاع خود قرار داده است؛ از سيدصالحي، روانخواه و شكوري گرفته تا كوشكي، برهاني و ميداودي.
بايد ديد مظلومي و دستيارانش مشكلات نا خواسته را چطور از ميان بر مي دارند و آيا در غياب مهره هاي كليدي استقلال مي تواند ليگ دهم را به سلامت پايان ببرد؟
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
باشگاه استقلال با تاييد ارسال نامه اعتراض آميز به ضرغامي :
ما از 20 ميليون هوادارمان سوء استفاده نميكنيم
ايران ورزشي _ علي فتحاللهزاده پس از انتشار خبر ارسال نامه اعتراضآميز اين باشگاه به سازمان صدا و سيما اين موضوع را طي گفتوگويي تاييد كرد. سرپرست باشگاه استقلال حتي به جزييات متن نامه ارسالي باشگاه استقلال به سازمان صدا و سيما هم اشاره كرده و گفته: «بعضي از گزارشگران سيما بحثهايي را در رسانه ملي مطرح ميكنند كه به آنها مربوط نيست. سوال من اين است كه ما چرا از مخاطبان خودمان سوء استفاده نميكنيم؟ آيا ما نميتوانيم از 20 ميليون هواداري كه داريم سوء استفاده كنيم؟ باشگاه استقلال هم ميتواند از هواداران خود بهره برداري كرده و عليه سيما شبهه افكني كند اما ما اين كار را نميكنيم چون معتقديم شبهه افكني كار شايستهاي نيست. در حالي كه يكي از گزارشگران سيما به خود اجازه ميدهد عليه باشگاه استقلال شبهه افكني كند. » فتحاللهزاده كه قصد دارد عين همين صحبتها را طي نامهاي به سازمان صدا و سيما ارسال كند يك مثال عيني هم ميآورد: «عليرضا اماميفر چند سال قبل در دربي گلي وارد دروازه ما كرد كه دو متر در آفسايد بود. داوران آن گل را سالم اعلام كردند در حالي كه آن گل مردود بود. سوال من اين است كه چرا آن روز چنين شبهاتي به وجود نيامد؟ آيا پاسخي براي اين ابهامات وجود دارد؟»
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)