Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 378
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    منصور پور حیدری
    بازیکن محبوب
    سیاوش اکبرپور
    تشکر ها
    390
    تشکر شده 62 در 34 پست

Jadide اخبار مهم , برنامه بازیها و تحولات تیم ملی ایران

ديدار تيم ملي فوتبال مقابل كنيا قطعي شد
    تيم ملي فوتبال 24 اسفند در ديداري دوستانه به مصاف تيم كنيا مي رود.

فدراسيون فوتبال براي آماده سازي بهتر تيم ملي قبل از بازي مقابل عربستان در 8 فروردين با كشورهاي مختلفي رايزني كرد تا ديدار تداركاتي برگزار كند. ابتدا قرار بود تيم ملي 24 اسفند به مصاف قطر برود اما شرايط براي برگزاري اين بازي مهيا نشد.
    در همين راستا با قطعيت يافتن مذاكرات با فدراسيون فوتبال كنيا تيم ملي 24 اسفند در ورزشگاه ازادي پذيراي تيم فوتبال اين كشور باشد

2. 12 کاربر از پست مفید hossein تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه قطبی

اعلام كناره‌گيري كردم تا فضا آرام شود

قطبي: دوست ندارم در فوتبال ايران فيلم هندي بازي كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: هنوز هم برخي‌ها به فكر منافع شخصي خود در فوتبال ما هستند اما من دوست ندارم در اين فوتبال فيلم هندي بازي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از صدور بيانيه در خصوص كناره گيري از تيم ملي پس از جام ملت ها، در گفت‌وگويي تلويزيوني شركت كرد كه مشروح آن را در زير مي‌خوانيد:

* به دنبال فيلم هندي بازي كردن در فوتبال ايران نيستم
    من واقعا عاشقانه وارد فوتبال ملي شدم اما متأسفانه برخي‌ها اعلام مي‌كنند كه من به دنبال منافع شخصي هستم و حتي مي‌گويند قطبي ايراني نيست. واقعا نمي‌دانم از كدام كره هستم. وقتي كه در آمريكا زندگي و تحصيل مي‌كردم تمام قلبم براي كشورم مي‌تپيد و يا در كره جنوبي هم بودم اين اتفاق برايم افتاد اما هنوز هم مي‌گويند قطبي ايراني نيست. با صادر كردن بيانيه‌اي حرف‌هايم را با مردم زدم چون حس مي‌كنم كه برخي‌ها به دنبال منافع شخصي در فوتبال هستند اما من به دنبال فيلم هندي بازي كردن نيستم.

* ايراني‌ام اما من را نمي‌شناسند
    همه تمام كارنامه من را شناسايي كردند. من به وطن خودم آمده‌ام و در حال زندگي كردن هستم اما دوستانم من را ايراني نمي‌شناسند. متأسفانه فرهنگي داريم كه همديگر را قبول نداريم. چطور كشورهاي ديگر بايد ما را قبول داشته باشند و تا كي نمي‌خواهيم اين نوع نگاه را عوض كنيم. ما بايد افكارها را عوض كنيم، به همديگر احترام بگذاريم و همديگر را دوست داشته باشيم و نه فقط به دنبال حرف زدن باشيم.

* براي فرهنگ‌سازي به كوهپيمايي مي‌روم
    ورزش براي همه است. بايد ياد بگيريم كه همه نياز به ورزش داريم. در چند وقت اخير وقتي به كوهپيمايي رفتم با صحنه‌هاي بدي مواجه شدم كه در رأس آن رعايت نكردن نظافت بود. امروز و روزهاي ديگر باز هم به كوهپيمايي مي‌روم تا بتوانم تعداد اندك مردم را با اين مناظر طبيعي بيشتر آشنا كنم. ما مي‌توانيم با نمايش دادن يك فرهنگ مناسب مشكلات را براي ورزش خود از بين ببريم به همين دليل امروز به كوهپيمايي خواهم رفت و در نظافت كوه هم شركت مي‌كنم.

* سعيدلو تمام مشكلات من را برطرف كرد
    خوشبختانه مسئولان بسيار زحمت‌كشي در حال حاضر در رأس فدراسيون فوتبال و در سازمان تربيت بدني وجود دارند. ابتدا بايد از سعيدلو تشكر كنم چون او به دليل دوستي كه با من دارد تمام مشكلات من را مي‌داند و خوشبختانه در حد توان خود همه را حل كرده است. همه بايد با اين نگاه‌هاي ويژه به مهمترين هدف تيم ملي فكر كنيم تا تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا موفق شود. در اين راه فضاي لازم را نياز داريم كه به آرزوي خود برسيم. من بيست سال مانده تا مربيگريم پايان بپذيرد و خيلي دوست دارم با اين حمايت‌ها به هدف بزرگم برسم.

* بيانيه صادر كردم تا فضا آرام شود
    در فضايي كه احساس كردم نامناسب است عليرغم حمايت‌هايي كه از سوي مسئولين مخصوصا سعيدلو از من شد احساس كردم كه نياز به بيانيه‌اي است چون به اين موضوع احتياج داشتيم. اگر من اعلام كردم كه بعد از جام ملت‌هاي آسيا ديگر با تيم ملي نيستم به اين دليل بود تا فشار رسانه‌اي را كمتر كنم، چون تيم ملي ما ضرر مي‌كند. هدفم قهرماني در جام ملت‌هاي آسياست.
    در 14 بازي خود در سال 2010 كه 13 بازي بيرون از خانه بود 9 پيروزي كسب كرديم و 12 بازي بدون باخت بوديم. مقابل تيمي مثل لاتزيو ايتاليا به ميدان رفتيم اما بعد از اين بازي به تيم ملي احترام نگذاشتند. در اين بازي سه داور ايتاليايي قضاوت كردند اما نتيجه را يك بر يك به پايان رسانديم. اكنون وضعيت لاتزيو را نگاه كنيد. اين تيم بالاتر از ميلان و اينتر در راس سري A ايتاليا است اما متأسفانه به اين موضوع پرداخته نشد. اين بخشي از دلايل من براي صادر كردن بيانيه بود.

* بعد از بازي با ارمنستان همه ما را مسخره كردند
    ما در ادامه بازي‌هاي تداركاتي خود به دنبال اين بوديم تا اهداف بزرگمان را دنبال كنيم به همين دليل به ديدار ارمنستان رفتيم. اما با يك نتيجه خوب همه ما را مسخره كردند. شما به كارنامه ارمنستان نگاه كنيد كه با چه تيم‌هايي بازي كرده و چه تيم‌هايي را متوقف كرده است.
    جا دارد از مسئولان فدراسيون فوتبال بابت بازي با برزيل كه تجربه اي گرانبها براي ما بود باز هم تشكر كنم، چون ما به اعتماد به نفس بزرگي رسيديم اما برخي‌ها نوشتند كه فقط اسم برزيل مقابل ما قرار گرفت.
    بازيكناني مثل پاتو كه الان 80 ميليون يورو مي‌ارزد و بازيكناني مثال آلوز كه براي فوتبال برزيل و حتي بارسلونا گرانبهاست مقابل ما قرار گرفتند. اين بازي نشان داد فوتبال ما دور از دسترس براي موفقيت نيست و اگر كمك‌هاي لازم شود و همه به تيم ملي شخصي نگاه نكنيم و ديدگاه‌ها ملي باشد ما به موفقيت مي‌رسيم.

* از رسانه‌هاي گروهي انتظار كمك دارم
    هميشه از انتقادهاي سازنده و فني استقبال مي‌كنم. دوستان من بر سر تمرينات حضور پيدا مي‌كنند و همه چيز را نگاه مي‌كنند من 29 سال حرفه‌اي كار كردم اما به خودم اجازه نمي‌دهم جلوي تلويزيون كارشناسي كنم، چون از تلويزيون نمي‌شود همه چيز را ديد. به همين دليل به نظر من كارشناسي در تلويزيون هيچ وقت صحيح نيست، چون فقط توپ را مي‌بينيد.
    برخي اوقات متأسفانه منافع‌ شخصي كارشناسان صدمه‌اي بد به فوتبال ما زده است كه اين هم جاي سؤال دارد. بازيكنان ما چون مي‌ترسند اگر يك اشتباه كوچك كنند يك هفته رسانه‌ها آن‌ها را اذيت مي‌كنند برخي اوقات استرس و ترس دارند. از رسانه‌ها مي‌خواهم به ما كمك كنند.

* براي ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا آرزوي موفقيت مي‌كنم
    به تيم ذوب آهن كه تيمي بسيار خوب است تبريك مي‌گويم، چون اين تيم بسيار خوب سازمان‌دهي شده و افتخار ايران و اصفهان است. چند بازيكن ملي نيز در اين تيم داريم كه هميشه به ما كمك كرده‌اند. مهمترين فاكتورهاي موفقيت ذوب آهن تمركز و همدلي است. ابراهيم زاده واقعا مربي با شخصيتي است و من به ايشان افتخار مي‌كنم چون با او همكار هستم. يكي از مسائل مهم در مربيگري اين است كه يك مربي معلم خوب هم باشد وقتي معلم خوب باشد خوب به شاگردانش آموزش مي‌دهد.
    ابراهيم‌زاده در اين باره يك الگوست. اميدوارم ذوب آهن در فينال ليگ قهرمانان آسيا با يك پيروزي شيرين فوتبال ايران را سربلند كند، البته تا امروز هم بسيار خوب كار كرده است.

* نمره بازي با برزيل بالا است
    بازي با برزيل براي ما فاكتورهاي زيادي داشت. شرايط ما را شما ارزيابي كنيد. ما 4 بازي سخت را در 10 روز برگزار كرديم و خسته به ابوظبي رسيديم، مقابل تيمي بازي مي‌كرديم كه خودش را براي جام جهاني بعدي آماده مي‌كند. برزيل هميشه بازيكنان و مربي صادراتي خوبي دارد، همين برزيل در آمريكا دو بر صفر به پيروزي رسيد.
    وقتي اين بازي را آناليز كرديم بسيار نگران شديم كه چطور بازي را كنترل كنيم چون از دقيقه 60 به بعد آمريكا را زمين‌گير كردند. همين تيم برزيل بارسلونا را شكست داد و بعد از ما به ديدار اوكراين رفت و آن تيم را شكست داد، پس با تيم بزرگي بازي كرديم و نمره قابل قبولي گرفتيم.
    اگر بخواهم باز هم اين بازي را براي شما آناليز كنم مي‌گويم ما بازي را خوب شروع كرديم، متأسفانه گل ما را مردود اعلام كردند اما به دليل يك ضربه خوب و يا شايد غير قابل مهار در دقيقه 13 گل خورديم اما واقعا 18 دقيقه اول بازي برزيل موقعيتي نداشت. به نظرم ضربه كاشته آلوز نيز رويايي بود.
    اگر ما تجربه داشتيم بعد از خوردن گل اول تمركز روحيه خود را از دست نمي‌داديم، چون همين مورد باعث شد چندين دقيقه‌ سامان‌دهي خود را از دست بدهيم اما در نيمه دوم بازي را خوب شروع كرديم و با سانتر حيدري و ضربه نكونام و ريباند ناموفق شجاعي يك فرصت خوب را از دست داديم بعد از اينكه نتيجه را دو بر صفر عقب افتاديم به دليل خسته بودن و فشار روحي عقب‌تر آمديم تا گل سوم را دريافت كرديم اما من به اين بازيكنان افتخار مي‌كنم. ما مي‌توانستيم يازده نفر در خط دفاعي خود بچينيم و فقط زير توپ بزنيم اما من اين روش را ترجيح ندادم.

* بازي آرژانتين و ژاپن را زياد پررنگ كرديم
    ژاپن تيمي است كه چندين بار راهي جام جهاني شده و تجربه خوبي دارد. آرژانتين براي بازي با اين تيم 28 ساعت در راه بود و ژاپن بدون هيچ بازي سختي در خانه خود پذيراي آرژانتين بود و قبول دارم اين بازي را با يك گل برد اما آنقدر آن بازي را پررنگ كرديم و به تيم خودمان نگاه نكرديم.
    چند روز قبل از همين بازي در زمين كره كه پارك جي سونگ را نداشت بدون گل متوقف شد و ما كره را يك بر صفر برديم.

* به خاطر حجازي دست‌كش سوراخ پوشيدم
    من هميشه بعد از اينكه بازي‌هاي حجازي را در فوتبال ايران مي‌ديدم وقتي كه فقط 7 سال داشتم به خاطر ايشان يك دست‌كش سوراخ را پيدا كردم و سپس با آن به دروازه‌باني پرداختم. به خاطر ايشان آنقدر در آسفالت خودم را به زمين زدم كه خسته شدم اما به اين نتيجه رسيدم كه دروازه‌باني كار من نيست و حجازي كار بزرگي انجام مي‌دهد.

* قبل از اردوي اتريش 6 درصد چربي بازيكنان بيشتر بود
    يكي از فاكتورهايي كه براي من مهم است اين بود كه وضعيت بازيكنان را مورد ارزيابي قرار دهم. در ميانگيني كه گرفتيم چربي بازيكنان قبل از اردوي اتريش 6 درصد بيشتر بود، به همين دليل سرعت فوتبال ما هم كم بود. در اروپا ميانگين چربي‌ها بايد زير 10 درصد باشد اما در ليگ برتر ما بنظرم حدود 14 درصد است به همين دليل با كنترل تغذيه بازيكنان آنها را به شرايط ايده‌ال رسانديم. قبل از بازي با برزيل خوشبختانه ميانگين چربي تيمي ما به 11 درصد رسيد كه بايد در جام ملت‌هاي آسيا به زير 10 درصد برسد.

* گردان تلفني عذرخواهي كرد اما اسكلت تيمي من ساخته شده است
    ما هنوز براي دعوت بازيكنان جديد فرصت داريم اما اسكلت تيمي من ساخته شده است. من فقط مي‌‌توانم 3 يا 4 بازيكن جديد را به تيم ملي دعوت كنم. شهاب گردان به خاطر اتفاقات اتريش و بخاطر شخصيت تيم ملي لازم بود كنار برود. تلفني از من عذرخواهي كرد اما من بازهم مي‌گويم اسكلت تيمي من تا حدودي شناخته شده است.
    درباره گردان ديدگاه ملي دارم و به نگاه شخصي فكر نمي‌كنم. ما سعي كرديم تيمي بسازيم كه حتما 23 ستاره نداشته باشد. شايد بازيكنانش يك يا دو درصد كيفيتشان كمتر از برخي ديگر باشند اما به تيم كمك كنند و از لحاظ فني با تيم آميخته شوند. من در اين بين با هيچ مربي ليگ برتري مشكل ندارم و هميشه سعي كردم ارتباط خودم را با قلعه‌نويي، مايلي‌كهن، جلالي، ابراهيم زاده طي مكالمه تلفني حفظ كنم. ما بايد حلقه‌هاي فوتبال را به هم نزديك كنيم.

* دايي اسطوره فوتبال ايران است
    من هميشه پرسپوليس مديرعامل‌، هواداران و بازيكنانش را دوست دارم و هميشه هم راجع به دايي خوب حرف زده‌ام، چون احترام زيادي براي ايشان قائلم. دايي افتخار فوتبال ما و اسطوره فوتبال ماست. در بازي بايرن مونيخ و منچستر يونايتد وقتي كه مشغول گرم كردن بود به خودم افتخار كردم. درست است او در بازي وارد زمين نشد اما به نظر من او بازي كرد چون ما بايد ياد بگيريم يك تيم فقط كساني نيستند كه در زمين به ميدان مي‌روند. دايي چه ببازد يا ببرد بايد بدانيم كه افتخار فوتبال ماست.

* قبول ندارم كه از من بيشتر از پيرواني حمايت مي‌شود
    پيرواني در تيم ملي اميد يكي از بهترين دوستان من است. ايشان در حال حاضر 5 بازيكن بزرگسال را در اختيار دارد اما مشكل پيرواني مشكل كلي فوتبال ماست. يادم هست 4 سال پيش در كره جنوبي مشكل حال حاضر فوتبال ايران را داشتيم و تمام باشگاه‌ها با تيم ملي مي‌جنگيدند كه بازيكن ندهند و يا 24 ساعت قبل از بازي بازيكنان خود را بگيرند، به همين دليل فدراسيون كره برنامه‌ريزي خوب و منطقي كرد و توانست اين مشكل را حل كند.
    اميدوارم در حال حاضر با حضور عزيز محمدي كه هر روز ليگ ما برنامه‌ريزي‌اش بهتر مي‌شود اين مشكل در فوتبال ما هم حل شود. من قبول ندارم كه در فوتبال ايران از من بيشتر از پيرواني حمايت مي‌شود.
    بايد بدانيم با توجه به اينكه پيرواني تيم خوبي دارد مي‌توانيم نتيجه خوبي در گوانگجو بگيريم. مشكل بزرگي كه در فوتبال ما هست اين است كه با يك نتيجه خوب آنقدر يك نفر سربلند مي‌شود و با يك نتيجه بد آنقدر به يك نفر ضربه مي‌زنند تا نابود شود. بازي‌هاي آسيايي گوانگجو براي خيلي‌ها مهم نيست چون به دنبال ساخت تيم خوب هستند تا در بازي‌هاي آينده موفق شوند مثل قطر كه بخاطر جام ملت‌هاي آسيا از گوانگجو كنار كشيد اما متأسفانه ما در ورزشمان در حال حاضر همه به دنبال اتفاقات گوانگجو هستيم كه اميدوارم اين استرس‌ها كمتر شود تا پيرواني كار خود را دنبال كند
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

انتقاد غیر مستقیم از همه مسئولان و منتقدان تیم ملی /

بیانیه‌ای که ورق را به سود قطبی برگرداند

ورزش > فوتبال ملی - بیانیه افشین قطبی شرایط را کمی به سود او تغییر داده است.
    «درهفته های اخیر مجدداً حرف و حدیث های جدیدی پیرامون تیم ملی فوتبال در جامعه مطرح گردید که بنظر من تکرار یک داستان قدیمی است. هر زمان که تیم ملی فوتبال در آرامش قرار گرفته و به روزهای حساس و بازیهای رسمی نزدیک شده است، این گونه بحث‌ها مطرح و باعث از بین رفتن آرامش تیم می‌گردد.» افشین قطبی بیانیه اخیرش را با این جملات شروع کرده است؛ جملاتی که شاید برگ برنده قطبی باشند.
    سرمربی تیم ملی که از زمان حضورش در راس کادر فنی تیم ملی همیشه در مورد قهرمانی و تلاش برای رسیدن به این عنوان وعده‌هایی داده، حالا می‌داند اگر نتوانست به وعده‌اش در جام ملت‌های آسیا عمل کند، چه توجیهی برای ناکامی تیمش دارد. او که از حدود دو هفته قبل بحث انتخاب جایگزینش در تیم ملی مطرح شده و هر روز اخباری را در این رابطه در روزنامه‌ها خوانده، سرانجام تصمیم گرفت بیانیه‌ای صادر کند تا همه چیز را به سود خودش تغییر دهد.
    افشین قطبی در بیانیه‌اش نوشته: «امروز که کمتر از هفتاد روز به آغاز بازیهای جام ملتهای آسیا مانده، غرور ملی حکم می کند که همگی یکدل و یکصدا و از صمیم قلب بخواهیم و بکوشیم که تیم ملی فوتبال ایران درآسیا موفق شود. زیرا موفقیت این تیم متعلق به یک شخص نیست. این موفقیت متعلق به همه ایرانیان است. اگر با نگاهی کارشناسانه بازیهای تیم ملی فوتبال بررسی شود، متوجه خواهید شد که درطول یکسال اخیر در نحوه بازی این تیم تحول ایجاد شده است که برای ایجاد این تحول لازم بوده به روش های روز جهانی توجه شود. پایه هایی در روند بازی تیم ملی فوتبال بوجود آمده است که می تواند آغاز شکوفایی بیشتر تیم ملی باشد. امروز تیم ملی فوتبال ایران هویت خود را پیدا کرده است.»
    قطبی این‌ها را نوشته تا بگوید برایش بیش از هر چیزی، موفقیت تیم ملی در جام ملت‌ها اهمیت دارد. بیانیه او اما بیش از این‌که نشان‌دهنده علاقه قطبی به نتیجه‌گیری تیم ملی در جام ملت‌ها باشد، تهدیدی است برای مسئولان ورزش و فوتبال ایران؛ آن‌ها که در طول چند هفته گذشته بارها به انتخاب مربی خارجی برای تیم ملی تاکید کرده‌اند و در عمل هم به دنبال شخصی برای جایگزینی افشین قطبی هستند. البته افشین قطبی در حالی این حرف‌ها را می‌زند که حدودا دو هفته قبل، حاجی‌باقر مدیر برنامه‌های او به نقل از قطبی حرف‌های متفاوتی زده بود. او دو هفته قبل گفت: «با قطبی صحبت کردم و او گفت که با این مسئله مشکلی ندارد. انتقادی که قطبی همیشه از ورزش ایران دارد این است که می‌گوید در ایران ابتدا یک اتفاقی می‌افتد و بعد مسئولان می‌خواهند در مورد آن تصمیم بگیرند. اما حالا که مسئولان ورزش ایران زودتر به فکر انتخاب سرمربی بعدی تیم ملی افتاده‌اند او اصلا ناراحت نیست. قطبی می‌گوید تا پایان جام ملت‌ها می‌ماند و بعد هم اگر بخواهند، با مسئولان فدراسیون مذاکره می‌کند.»
    این دقیقا عین جملاتی است که حاجی‌باقر به نقل از افشین قطبی به زبان آورده است. حالا که تنها دو هفته از این نقل قول می‌گذرد و قطبی بیانیه‌ای متفاوت را منتشر کرده، به نظر می‌رسد اهدافی دیگر پشت انتشار این بیانیه قرار گرفته‌اند. در درجه اول، افشین قطبی به تمام منتقدانش به صورت غیر مستقیم تاخته و از آن‌ها انتقاد کرده است. او بیانیه‌اش را طوری تنظیم کرده که از رئیس سازمان تربیت بدنی گرفته تا مسئولان فدراسیون فوتبال، شامل همه می‌شود. چراکه اولین کسی که بحث انتخاب جایگزین قطبی را مطرح کرد، علی سعیدلو بود و پس از او، علی کفاشیان و چند نفر دیگر از مسئولان فدراسیون فوتبال در مورد این مسئله صحبت کردند.
    با این حال افشین قطبی برای صدور این بیانیه، دلایل خاص خود را دارد: «در فضایی که احساس کردم نامناسب است، علیرغم حمایت‌هایی که از سوی مسئولین مخصوصا سعیدلو از من شد احساس کردم که نیاز به بیانیه‌ای است چون به این موضوع احتیاج داشتیم. اگر من اعلام کردم که بعد از جام ملت‌های آسیا دیگر با تیم ملی نیستم به این دلیل بود تا فشار رسانه‌ای را کمتر کنم، چون تیم ملی ما ضرر می‌کند. هدفم قهرمانی در جام ملت‌های آسیاست.» البته قطبی حرف از حمایت مسئولان تیم ملی می‌زند اما در بیانیه‌ای که او صادر کرده، کسی غیر از مسئولان ورزش ایران هدف قرار نگرفته‌اند چراکه در این مدت تنها افرادی از برکناری قطبی حرف زده‌اند که سمت‌های اجرایی در ورزش ایران دارند.
    قطبی البته مقداری هم از دست منتقدان تیم ملی ناراحت است: «در 14 بازی خود در سال 2010 که 13 بازی بیرون از خانه بود 9 پیروزی کسب کردیم و 12 بازی بدون باخت بودیم. مقابل تیمی مثل لاتزیو ایتالیا به میدان رفتیم اما بعد از این بازی به تیم ملی احترام نگذاشتند. در این بازی سه داور ایتالیایی قضاوت کردند اما نتیجه را یک بر یک به پایان رساندیم. اکنون وضعیت لاتزیو را نگاه کنید. این تیم بالاتر از میلان و اینتر در راس سری A ایتالیا است اما متأسفانه به این موضوع پرداخته نشد. این بخشی از دلایل من برای صادر کردن بیانیه بود.» به هر حال با صدور این بیانیه، قطبی توانست جو را تا حدودی به سود خودش عوض کند. حالا اگر تیم ملی در جام ملت‌ها نتیجه نگیرد، قطبی به راحتی می‌تواند سرش را بالا بگیرد و با اشاره به اتفاقات این روزها، ناکامی تیمش را به حاشیه‌هایی که برای آن درست شده بود ربط دهد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض خانواده فوتبال دوست ندارند تیم ملی موفق شود

به عشق مردم قهرمان آسیا می‌شوم

خانواده فوتبال دوست ندارند تیم ملی موفق شود

ورزش > فوتبال ملی - «fantastic، در انگلیسی این جمله را برایش به کار می‌برند.» این واژه‌ای است که افشین قطبی در ارتفاع 200 متری بام تهران در شروع گفت و گویش با خبرآنلاین آن را به زبان می‌آورد.
    جمله‌ای که در پاسخ به سؤال ماست، درباره هیجان دیدار با بچه‌های مدرسه‌ای و مردمی که در طول مسیر راهپیمایی دورش را گرفته بودند و از او موفقیت تیم ملی در جام‌ملت‌ها را طلب می‌کردند.
    او برای به کار بردن واژه خارق‌العاده، از معادل انگلیسی‌اش استفاده می‌کند. هنوز بعد از سه سال همه لغات فارسی را بلد نیست. برایش سخت است بگوید محیط زیست و در برابر اصرار گفتن این جمله به یکی از دوربین‌ها، عکسی از طبیعت را نشان می‌دهد و می‌گوید همان واژه‌ای که شما می‌خواهید بگویید می‌شود این عکس زیبا از درختان!
    افشین که از پاسخ دادن به دوربین‌ها درباره سؤال‌های فوتبالی مدام طفره می‌رفت برای دقایقی کوتاه به چند سؤال ما پاسخ گفت. سؤال‌هایی که فرق شان با سؤال‌های دیگر این بود که اول به مردم در ابتدای شان اشاره می‌شد و بعد به فوتبال می‌رسید. سؤال اول درباره استقبال مردم بود که درباره‌اش گفت: «واقعاً فوق‌العاده بود. من عاشق بچه‌ها هستم. وقتی همیشه چهره‌های با نظم بچه‌ها را می‌بینم انگیزه بالایی به‌دست می‌آورم خیلی شیرین بود که دورم را گرفتند و با هم نام ایران را فریاد زدیم. این یک حس بی‌نظیر است برای اینکه بچه‌ها خیلی پاک هستند و حرفی که می‌زنند از دل شان می‌زنند.»
    افشین و خنده‌هایش در این تور پیاده روی طبیعت‌گردی شباهتی حتی به حضورش در اردوی تیم ملی ندارد. بودن در کنار مردم و این توجهی که به او می‌شود انگار برایش خیلی لذت‌بخش بوده؛ «من مردم را خیلی دوست دارم و عشق به مردم است که مرا این قدر در ایران نگه داشت به‌رغم همه مشکلاتی که در کارم داشتم، آنها باعث می‌شوند که من با بالاترین سطح انگیزه و با همه وجدانم تلاش کنم که هر روز در کارم به عنوان سرمربی تیم ملی موفق‌تر از قبل باشم و همه تلاشم را می‌کنم که تمام مردم ایران را با قهرمانی در جام‌ملت‌های آسیا شاد ‌کنم.»
    نامه خداحافظی افشین برای بعد از جام‌ملت‌ها، باعث شده بود که بسیاری از مردم در طول مسیر از او بپرسند چرا استعفا داده و می‌خواهد از تیم ملی برود؛ «من استعفا ندادم. آن موقع قراردادم تمام می‌شود و فقط اعلام کردم بعد از آن دیگر در تیم ملی نمی‌مانم که خیلی‌ها مطمئن باشند قرار نیست اینجا بمانم و این‌گونه دل‌شان با تیم ملی همدل باشد. ما برای موفقیت نیاز به همدلی همه داریم. باید برای مردم، تیم را قهرمان کنیم. اصلاً نامه‌ای که نوشتم فیلم هندی نیست و نخواستم که مظلوم نمایی کنم.» اما چه اتفاقی افتاده بود که باعث شد تا سرمربی تیم ملی تصمیم به نگارش چنین نامه‌ای بگیرد؟ آیا او از چیزی ناراحت بوده؟ سؤالی که در پاسخ به آن می‌گوید: «شک نکن که همین طور است. مهم من نیستم. مهم تیم ملی است. شرایط طوری بود که لازم دیدم این نامه را بنویسم.»
    افشین البته حتی برای آینده‌اش هم تصمیم به ماندن را ندارد؛ «بنیاد دل شیر به کارش ادامه می‌دهد اما فکر می‌کنم بعد از جام‌ملت‌ها زمان خوبی است که من سرمربیگری در یک تیم خارجی را تجربه کنم.» این همان نکته‌ای است که قبل از این مربی هلندی تیم ملی روسیه گفته بود. اینکه قطبی می‌تواند در تیم‌های غیر ایرانی هم سرمربی باشد. آیا افشین با تجربه و اعتبار به‌دست آورده از تیم ملی ایران به مربیگری در سطح بین‌المللی به عنوان نفر اول می‌اندیشد؟ او در پاسخ به این سؤال می‌گوید: «دیک ادووکات مربی بزرگی است و یک دوست خوب. خیلی خوشحالم که او این نظر را درباره من دارد. فکر می‌کنم بعد از جام‌ملت‌ها فرصت مناسبی برای تجربه‌های جدید باشد.»
    در بخشی از حرف‌های قطبی و هنگامه قاضیانی، خانم هنرپیشه حرف‌‌هایی درباره نگهداری زمین می‌زد که خیلی به متن نامه الوداع قطبی داشت. افشین درباره این تشابه کلامی می‌گوید: «ما هماهنگ نکرده بودیم اما من می‌گویم ما انسان‌ها همه شریک این زمین هستیم، ایرانی‌ها، همه شریک این وطن هستند و تیم ملی فوتبال متعلق است به همه مردم ایرانی در هر جایی از دنیا که هستند. فرقی ندارد در تهران باشند یا خارج از ایران»
    و آن نامه با این استدلال چرا نوشته شد؟ وقتی تیم ملی متعلق است به همه، چه کسی این حس را ندارد که تیم ملی ناچار به نگارش نامه شده؟ او در پاسخ به این سؤال می‌گوید: «احساس می‌کنم خانواده فوتبال ما این حس را ندارند. متأسفانه ضعف بزرگ ما این است که ما خودمان را شریک نمی‌دانیم در این ورزش، این فوتبال و این تیم ملی. اگر همدل باشیم من شک ندارم که تیم ملی ما خیلی تواناست و حتماً به موفقیت می‌رسیم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیشنهاد دو میلیون دلاری رایکارد برای هدایت تیم ایران

ورزش > فوتبال ملی - سرمربی اخراجی گالاتاسرای ترکیه پیشنهاد دو میلیون دلاری برای هدایت تیم ملی ایران داده است.
    در حالی که هنور کمیته مورد نظر برای انتخاب سرمربی جدید تیم ملی ایران پس از جام ملت ها تشکیل نشده است
    بسیاری از واسطه ها در تلاشند تا با دادن پیشنهاد به مسئولان فدراسیون فوتبال مربیان مورد نظر خود را جانشین افشین قطبی در تیم ملی کنند.
    در این بین مدیر برنامه های فرانک رایکارد سرمربی اسبق بارسلونا که قرار بود شرایط حضور این مربی را در استیل آذین را فراهم کند مذاکرات با این مربی معروف هلندی برای هدایت تیم ملی ایران را آغاز کرده است.
    طبق شنیده ها در همان مذاکرات اولیه رایکارد مبلغ دو میلیون دلاری را پیشنهاد داده است.
    این در حالی است که رایکارد چند هفته پیش و به دلیل عدم نتیجه گیری در گالاتاسرای از این تیم اخراج شده است.
    چندی پیش هم شایعه شده بود که رایکارد قرار است جانشین پیم وربیک در تیم ملی استرالیا شود که عدم توافق طرفین مانع از این انتقال شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض قطبي ازتيم ملي خداحافظي كرد

درنامه‌اي خطاب به مسوولان، هواداران و رسانه‌ها

قطبي ازتيم ملي خداحافظي كرد

سرمربي تيم فوتبال ايران خطاب به مسوولان ورزش، هواداران و رسانه‌هاي كشور بيانيه‌اي صادر كرد.افشين قطبي در بيانيه‌اي كه به سايت سازمان تربيت بدني داده آورده است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم
    درهفته‌هاي اخير مجدداً حرف و حديث‌هاي جديدي پيرامون تيم ملي فوتبال در جامعه مطرح گرديد كه به نظر من تكراريك داستان قديمي است.هرزمان كه تيم ملي فوتبال درآرامش قرارگرفته و به روزهاي حساس و بازي‌هاي رسمي نزديك شده است،اينگونه بحث‌ها مطرح و باعث ازبين رفتن آرامش تيم مي‌گردد.
    امروز كه كمترازهفتاد روز به آغاز بازي‌هاي جام ملت‌هاي آسيا مانده، غرورملي حكم مي‌كند كه همگي يكدل و يكصدا و از صميم قلب بخواهيم و بكوشيم كه تيم ملي ايران درآسيا موفق شود زيرا موفقيت اين تيم متعلق به يك شخص نيست. اين موفقيت متعلق به همه ايرانيان است اگربا نگاهي كارشناسانه بازي‌هاي تيم ملي فوتبال بررسي شود، متوجه خواهيد شد كه درطول يكسال اخير درنحوه بازي اين تيم تحول ايجاد شده كه براي ايجاد اين تحول لازم بوده است به روش‌هاي روز جهاني توجه شود. پايه هايي در روند بازي تيم ملي فوتبال بوجود آمده كه مي‌تواند آغاز شكوفايي بيشترتيم ملي باشد.امروزتيم ملي فوتبال ايران هويت خود را پيدا نموده است.
    تيم ملي با سازماندهي، سرعت بخشيدن درطول بازي، انگيزه و اجراي تاكتيك‌هاي مختلف، فوتبال قابل قبولي را به نمايش مي‌گذارد.درتيم ملي فوتبال امروزكادرفني، تداركات، گروه پزشكي و بازيكنان و آنهايي كه اين تيم را بيرون زمين پشتيباني مي‌نمايند بصورت يك خانواده فكرمي كنند. دراين تيم هيچكس «من» نيست. همه ما هستند و اين امر رمز موفقيت است.يقيناً اين تيم بدون ضعف و ايراد نيست، هنوز مشكلات فني مشاهده مي‌شود مشكلاتي كه گريبانگير فوتبال ايران است.اميدوارم كه درآينده نزديك با انجام مسابقات واردوهاي قبل از جام ملت‌ها رفع گردد.
    در طول سال گذشته سعي گرديدانتخاب بازيكنان براي بازي درتيم ملي با معيارهاي خاص صورت پذيرد.از اهم اين معيارها مي‌توان عشق به پيراهن ملي، توانمندي براساس ويژگي‌هاي بين المللي، شخصيت اجتماعي و... اشاره نمود.اميدوارم كه اين بازيكنان با جديت و لياقت خود، جام ملت‌هاي آسيا را به مردم خوب وطن هديه نمايند.
    درشرايط كنوني با احتساب اردو قبل ازجام ملت‌ها فقط 60روز به آغاز مسابقات داريم بايد بيشتر به اصل هدف فكر مي‌كنيم و همدل و همرنگ و با تمام سعي و كوشش بخواهيم كه آرزوي سي وچندساله ملت خوب مان را جامعه عمل بپوشانيم. يقين بدانيد كه اين بازيكنان نشان داده اند كه لياقت قهرماني را دارند وايمان به پيروزي آنها دارم.
    لازم مي‌دانم ازتوجهات خاص و حمايت‌هاي بي دريغ آقاي دكترسعيدلو كه هميشه يار و ياور تيم‌هاي ملي فوتبال بوده و باعث رشد و ارتقاء ورزش ايران شده اند تشكر و قدرداني نمايم. عملكرد تيم ملي فوتبال ايران در يكسال گذشته بيانگر تلاش و رشد فوتبال ملي است كه به همت همه مسوولين فدراسيون فوتبال اعم از علي كفاشيان، مهدي تاج، مهدي محمد نبي و مسوولان ليگ برتر فوتبال، مربيان دلسوز و خستگي ناپذير باشگاه ها، بازيكنان فوتبال، صدا و سيما، مطبوعات و هواداران عزيز حاصل شده است.
    براي بعد ازجام ملت‌هاي آسيا، باتعمق وتفكربسيار و با بررسي كليه مسائل بهتر ديدم كه فرد ديگري سكوي رهبري اين تيم شايسته را به عهده گيرد لذا شفاهآً‌ موضوع را به اطلاع فدراسيون رساندم، ‌با آن اميد كه حركت روبه جلوي ايجاد شده در تيم ملي روند خود را حفظ نمايد. اين فدراسيون فوتبال است كه بايد به صلاح فوتبال فكر كند وقتي هدف اصلي سربلندي ايران است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض 26 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند

26 بازيكن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران، نام 26 بازيكن را براي حضور در اردو و ديدار دوستانه مقابل نيجريه اعلام كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، خسرو والي‌زاده مدير رسانه‌اي تيم با اعلام اين خبر گفت: بازيكنان دعوت شده بايد پيش از ساعت 12 روز شنبه مورخ 22 آبان ماه خود را به كادر فني تيم ملي و در محل آكادمي ملي فوتبال معرفي كنند.

اسامي دعوت شدگان به اين شرح است:
    دروازه‌بان‌ها: حسن هوري - عليرضا حقيقي - حسن رودباريان

مدافعان: خسرو حيدري - پژمان منتظري - محمد نصرتي - هادي عقيلي - حنيف عمران زاده -محسن بنگر - عليرضا نورمحمدي - محمد برجلو - ابوذر رحيمي

خط مياني: آندرانيك تيموريان - جواد نكونام - محمد نوري - ايمان مبعلي - پژمان نوري - مهدي كياني

مهاجمان : ميلاد ميداوودي - هادي نوروزي - بهادر عبدي - ميلاد زنيدپور- مسعود شجاعي - محمد غلامي- رضا نوروزي - مهرداد اولادي

والي زاده همچنين گفت: كادر فني تيم ملي ايران ضمن آرزوي موفقيت براي مديران، كادر فني، بازيكنان و تمامي هواداران تيم ذوب آهن و به منظور حفظ تمركز بازيكنان اين تيم در فينال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا، هيچ بازيكني از اين تيم را به اردوي آتي تيم ملي دعوت نكرده است و كادر فني تيم ملي همچنين با آرزوي موفقيت براي تيم ملي اميد ايران در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو اعلام كرد كه ديدارهاي اين تيم را در اين بازي‌هاي به دقت زير نظر خواهد گرفت و اميدوار است بازيكنان جوان اين تيم بتوانند در آينده‌اي نزديك و در جام ملت‌هاي آسيا به تيم ملي بزرگسالان كمك كنند.

مدير رسانه اي تيم ملي تاكيد كرد: كادر فني تيم ملي به دليل ديدارهاي مهم ذوب آهن و تيم ملي اميد و موقعيت مناسب پيش آمده اقدام به دعوت از بازيكنان جديدي براي ديدار با نيجريه كرده و با توجه به اينكه كادر فني تشخيص داده است در برخي پست‌ها نياز به تقويت تيم احساس مي‌شود ، اين موقعيت را براي آزمايش بازيكنان جديد جهت پست‌هايي كه نياز به تقويت دارند، مغتنم شمرده است.

ديدار دوستانه ايران و نيجريه 26 آبان در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،گاس هیدینگ
    بازیکن محبوب
    مسی،ژاوی،اينيستا،آلوز
    اسم واقعی شما
    سید محمد علی موسوی
    تشکر ها
    344
    تشکر شده 1,569 در 524 پست

قطبي :ديگر در ايران مربيگري نمي کنم

بعد از جام ملتها آسيا مي روم حتي اگر قهرمان شوم .
    افشین قطبی سرمربی تیم ملی دیگر در فوتبال ایران مربیگری نخواهد کرد. قطبی که به استودیوی خبر ورزشی جام جم امده بود اعلام کرد بعد از جام ملتهای آسیا حتی اگر قهرمان هم شود برای همیشه تیم ملی جدا میشود.
    سرمربی تیم ملی افزود : مربی جایگزین من می تواند با تیمی که ساخته ام برای جام جهانی ۲۰۱۴ کار را ادامه دهد. سرمربی تیم ملی گفت : من نسل جدیدی را برای تیم ملی فوتبال ایران آوردم و این کار کوچکی نبود .
    افشین قطبی در مورد آینده کاری خود و ادامه فعالیت در فوتبال ایران گفت : قطعا در فوتبال ایران نمی مانم و ترجیح می دهم در جای دیگری مربیگری را تجربه کنم. دوست دارم در جایی مربی باشم که دخالت در کارم کمتر باشد.
    چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدند
    بیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند

16. 3 کاربر از پست مفید MOHAMMAD ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

پیش فرض اخبار مهم: نشست مطبوعاتی سرمربی تیم ملی فوتبال برگزار شد

قطبی:هرگز از ایران خداحافظی نمی کنم
    کنفرانس مطبوعاتی افشین قطبی در هتل المپیک برگزار شد و رسانه های گروهی استقبال خوبی از این کنفراس به عمل آوردند.
    قطبی در آغاز سخنانش با اشاره به لغو بازی ایران و نیجریه گفت:چند دقیقه است که از این اتفاق با خبر شده ام و تنها می دانم که فدراسیون نیجریه نامه زده و اعلام کرده با ایران بازی نمی کند.من هیچ خبر دیگری در این باره ندارم و باید ترابیان-سرپرست روابط بین الملل پاسخگو باشد.
    وی سپس با اشاره به انتشار بیانیه اش گفت:من به دلیل خارج شدن از فشار روی فدراسیون و خودم این بیانیه را صادر کردم.چرا که بسیاری از اشخاص به دنبال صندلی رئیس فدراسیون و سرمربیگری تیم ملی بوده اند.اما انتشار این بیانیه دلیل دیگری هم داشت و آن این بود که باعث می شود تا من از نظر شخصی برایم زمینه پیشرفت حاصل شود و بتوانم در جای دیگری کار کنم.
    قطبی سپس پاسخگویی به سوالات را آغاز کرد و درباره نتیجه گیری در جام ملتها گفت:فدراسیون تمام سعی خود را کرده تا بهترین بازیهای تدارکاتی و بهترین برنامه ریزی را برای ما فراهم کند .بنابراین اگر تیم نتیجه نگیرد اولین مقصر من هستم.همچنین من برای انتخاب بازیکنان دلایل خاص خودم را دارم که البته مبتنی بر دیدگاهم می باشد که طولانی و کلی است.اسکلت تیم برای جام ملتهای قطر ساخته شده ولی ممکن است تعدادی از بازیکنان باشند که در بازیهای تیم ملی در قطر بازی نکنند.اما این بازیکنان با شخصیت هستند و اهل سم پاشی و حاشیه سازی نیستند.هدف ما ساختن یک تیم است.تیمی که از نظر چیدمان و مسائل اخلاقی الگو و نمونه باشد و بازیکنانی به همراه ما حضور داشته باشد که تیم ما را کامل تر کند.
    قطبی در ادامه گفت:به نظر من اگر ایران در سالهای گذشته موفق نبوده به این خاطراست که همیشه سرمربیان می خواستند بهترین ها را با هر شرایطی به تیم ملی دعوت کنند و من می دانم به این خاطراست که فشارهای حال حاضر در فوتبال کشور را روی تیم کاهش دهند.اما من بازیکنان با کیفیت و با شخصیتی می خواهم که در معنای کلمه تیم، حضور داشته باشند.
    وی در پاسخ به سوالی که بازیکن جدیدی به تیم ملی دعوت می شود گفت:من روزی 20 ساعت کار می کنم و فیلم می بینم.بازی های حریفان را آنالیز می کنم و مطمئنا هدف ما ساختن بهترین تیم است و تجربه من درتیم ملی کره در سال 2002 نشان داد که بازیکنان جوانی از دل این تیم ملی بیرون آمدند و توانستند برای آینده فوتبال کره مفید باشند.
    قطبی در باره اینکه چند بازیکن از ذوب آهن درتیم ملی حضور دارند و موفقیت این تیم در لیگ قهرمانان آسیا چقدر می تواند برای تیم ملی مفید باشد گفت:من نمی توانم بگویم از چند بازیکن ذوب آهن استفاده خواهم کرد اما مطمئنا از تجربه خوب آنها با توجه به دعوت بازیکنان این تیم استفاده خواهیم کرد.
    سرمربی تیم ملی درپاسخ به سوالی درباره اینکه چرا برخی از بازیهای تدارکاتی به سرانجام نمی رسد گفت:ما در 18 ماه اخیر اردوهای خوبی داشتیم و اردوی اتریش اردوی خوبی برای ما بود که در آن بازهای خوبی انجام دادیم.پس از آن بازی مقابل چین و کره هم مهم بود.اما دراردوی بعدی ما که از 24 دسامبر برگزار می شود بازی دوستانه خوبی را تدارک دیده ایم که آنها را برگزار خواهیم کرد.البته فدراسیون ها از 2 سال قبل تاریخ های فیفا دی را مشخص می کنند.
    افشین قطبی در پاسخ به سوالی که ترجیح می دهد پس از او مربی خارجی یا ایرانی جای او را بگیرد گفت:من امیدوارم هر مربی که می آید از کشورهای قدرتمند و همچنین یک مربی با سابقه و با کارنامه ای درخشان بیاید که البته هر مربی که بیاید، شرایطش سخت خواهد بود اما به حمایت شما رسانه ها و همینطور فدراسیون فوتبال احتیاج دارد و بهترین امکانات برای او فراهم شود.امیدوارم با سرمربی جدید همکاری خوبی داشته باشید.
    قطبی در ادامه صحبتهایش از حضور اشکان دژآگاه-بازیکن ایرانی الاصل تیم بوندس لیگا در تیم ملی فوتبال ایران خبر داد و گفت:فدراسیون فوتبال مذاکراتی را داشته تا این بازیکن در لیست 50 نفره تیم ملی برای رقابتهای جام ملتهای آسیا حضور داشته باشد.او گزینه خوبی است و بازیکن بسیار با تجربه ای است که تجربه بازی در رده های سنی آلمان را دارد و می تواند برای تیم ملی ایران مفید باشد.من حتما بازیهای او را در ولس بورگ ا زنزدیگ نگاه خواهم کرد.
    قطبی در پایان در باره خداحافظی اش ازپس ازجام ملتها گفت:من از ایران خداحافظی نمی کنم .چرا که ممکن است دوباره به این فوتبال باز گردم.اما هر جا که باشم قلبم برای ایران می تپد و دوست دارم در خارج از کشورجاده ای برای پیشرفت مربیان ایرانی و فوتبال ایران باشم.

ali
    only
    karimi

18. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

پیش فرض د رپی درخواست لغو دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران و نیجریه

ترابیان:تیم نیجریه بازیکنان کلیدی خود را نداشت
    عباس ترابیان-سرپرست روابط بین الملل فدراسیون در خصوص لغو دیدار تدارکاتی ایران و نیجریه گفت:طی نامه ای که از سوی فدراسیون نیجریه در تاریخ 15 نوامبر(24 آبانماه)به فدراسیون ارسال شد،این کشور درخواست لغو دیدار تدارکاتی را داشت.
    وی افزود:دبیر کل فدراسیون فوتبال نیجریه با ارسال نامه ای ضمن اشاره به برنامه توافق شده بین دو فدراسیون اظهار داشت که متاسفانه ما به علت عدم حضور بازیکنان کلیدی خود که در آخرین لحظات از همراهی تیم ملی نیجریه صرف نظر کرده اند،متاسفانه این افتخار را نداریم که به به ایران بیاییم و دیدار دوستانه 17 نوامبر2010 را برگزار کنیم.
    وی افزود:موسی آمادوو-دبیر کل فدراسیون نیجریه در ادامه نامه خود آورده است درهر حال با توجه به همه تدارکاتی که فدراسیون فوتبال ایران به جهت برگزاری این دیدار متحمل شده است، ما پیشنهاد برگزاری این دیدار دوستانه را در سال 2011 ،تاریخی که مورد توافق فدراسیون ایران است ،می دهیم و تعهد می کنیم که تمامی هزینه های پرداختی برای این دیدار تدارکاتی را در ایران متحمل می شویم.
    گفتنی است، تمرینات تیم ملی ایران همچنان ادامه دارد و کمیته روابط بین الملل فدراسیون به دنبال تیم جایگزین بریا این دیدار تدارکاتی می باشد.

ali
    only
    karimi

20. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

ضمنا ايشون اعلام كردند چون نيجريه گفته نمياد پس تيم ملي باخودش بازي مي كند .يعني دو تيم مي شوند و در ورزشگاه ازادي با هم بازي مي كنند . حتما هم كه مردم استقبال مي كنند !

واقعا اين بازي چه تاثيري بر رشد فوتبال ملي ما داره ؟ بهتر نبود بازيهاي ليگ رو سريع تر راه مينداختند تا كمتر ضرر كنيم ؟ مگه وقت اضافي داريم كه ليگ رو تعطيل كنيم تا بازي تمريني تيم ملي برگزار بشه !

22. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 38 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)