Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

بازیکنان نزد فتح الله زاده میروند اما من تصمیم گیرنده نهاییم

همه بازيكنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنكه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اكنون كه بحث گلرها پيش كشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد كه طالب‌لو در اين سه بازي عملكرد خوبي داشته است. كار من اين است كه از همه بازيكنانم استفاده كنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده كنم كم مي‌آورم.

‌ پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: فوتبال زيبايي از دو تيم شاهد بوديم. 35 دقيقه اول بازيكنان سنگين بودند و راه‌آهن چرخش خوبي روي توپ داشت اما 10 دقيقه پاياني نيمه اول كار را در دست گرفتيم.
    وي افزود: در نيمه دوم تغيير سيستم داديم و به هدفمان كه همان كسب 3 امتياز بود رسيديم به تيم راه‌آهن نيز تبريك مي‌گويم كه توانسته تيم بهتري شود.
    مظلومي درباره حضور شريفات در اين ديدار عنوان كرد: ما نسبت به بازيكناني كه داريم سيستم خود را انتخاب مي‌كنيم. در اين بازي مي‌خواستيم از اميدرضا روانخواه استفاده كنيم و وسط زمين را تقويت كنيم. شريفات هم يكي از بازيكناني است كه در حال جا افتادن در تركيب استقلال است.
    سرمربي استقلال درباره اينكه چه زماني قرار است جايگزين دوس سانتوس انتخاب شود گفت: ما اكنون در تيم خود به فكر سانتر از جناحين نيستيم، هرموقع خواستيم از جناحين سانتر كنيم به فكر مهاجمي كه سرزن باشد مي‌افتيم و البته اين را هم بگويم ما هم بازيكناني داريم كه همه از تركيب استقلال دور هستند.
    مظلومي ادامه داد: بايد از تك تك بازيكنان استقلال تشكر كنم كه چه در بيرون زمين و چه در درون زمين يكدل هستند. آنها تلاش و دوندگي خوبي دارند.
    سرمربي استقلال درباره دفاع تيمي گفت: تمام سعي و تلاش من اين است كه دفاع تيمي را تقويت كنم نه خط دفاع را. وقتي تيمي گل مي‌خورد فقط دروازه‌بان و دفاع مقصر نيستند. ديديد كه در همين بازي ميلاد ميي‌داودي در دقايق پاياني بازي يكي از توپ‌هاي راه‌آهني‌ها را گرفت. استقلال اگر بتواند خوب دفاع كند مي‌تواند به هر تيمي گل بزند.
    مظلومي درباره داوري اين ديدار نيز اظهار داشت: داوري بازي مشكلي نداشت كه بخواهم از آن صحبت كنم.
    وي در ادامه در پاسخ به اين سؤال كه آيا هر بازيكني كه از استقلال قهر كند در تركيب اصلي اين تيم قرار مي‌گيرد، گفت: اصلاً اين‌طور نيست. آنهايي كه در اين مدت در كنار تيم بودند مي‌بينند هر بازيكني كه حقش باشد در تركيب تيم قرار مي‌گيرد و اتفاقاً هركسي كه قهر كند از تركيب بيرون مي‌رود.
    وي در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني براينكه گزارشگر اين بازي اعلام كرده وحيد طالب‌لو پس از جلسه با علي فتح‌الله‌زاده به تركيب استقلال بازگشته است گفت: همه بازيكنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنكه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اكنون كه بحث گلرها پيش كشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد كه طالب‌لو در اين سه بازي عملكرد خوبي داشته است. كار من اين است كه از همه بازيكنانم استفاده كنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده كنم كم مي‌آورم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)