معلومه كه بارسا مي بره
به ياد بازي 6-2![]()
معلومه كه بارسا مي بره
به ياد بازي 6-2![]()
من فکر می کنم که باید دور از تعصب حرف زد و با منطق و دلیل صحبت کرد
کور کوری خوندن رو دوست ندارم
در مورد بازی باید بگم که امشب هر تیمی که گل اول رو بزنه برنده بازی می تونه باشه و یا بهتر بگم بعیده که بازی رو ببازه
فکر می کنم بازی امسال چه در نیوکمپ و چه در سنتیاگوبرنابئو خیلی نزدیک باشه و نتایج عجیب و غریب و یک طرفه بعید می دونم شکل بگیره
به عنوان یک هوادار رئال مادرید دوست دارم که رئال برنده بازی باشه اما نباید فراموش کنیم که بازی توی نیوکمپ برگزار میشه و الان رئال مادرید توی جدول بالاتره از بارسلونا و با یک تساوی هم می تونه جایگاه خودش رو حفظ کنه
تساوی توی این بازی یک باخت برای بارسلونا محسوب میشه
من دوست دارم رئال ببره ولی فکر می کنم این بازی مساوی بشه![]()
سایتهای خبری روزنامههای پرتیراژ اسپانیا با همكاری سازمان آمار و ارقام كاتالونیا اقدام به نظرسنجی مشترك در مورد ال كلاسیكو دربی كردهاند. در موازات این نظرسنجی سراسری منابع خبری مختلف نیز اقدام مشابهی انجام داده و رای مردم را منعكس كردهاند كه برآیند كلی این نظرسنجیها حكایت از برتری رئال مادرید نسبت به بارسلونا در محبوبیت عمومی دارد.
در این نظرسنجی رئال مادرید از میان بیش از 14 میلیون رای جمع آوری شده از سراسر اسپانیا 53 درصد آرا را به خود اختصاص داده و بارسلونا 41 درصد. در این میان 6 درصد رایهای ثبت شده گزینه هیچكدام را انتخاب كردهاند.
خوزه مورینیو نیز در این نظرسنجی سراسری از گواردیولا پیشی گرفته و با 60 درصد آرای مردمی برابر گواردیولای 39 درصدی محبوبیت عمومی قابل تاملی را به خود اختصاص داده است.
Capitan Raul Gonzales Blanco
همه ی بازیکن هایه رئال رو جمع کنید به توان 2 برسونین انگشت کوچیکه ی پای مسی نمیشن![]()
آقا من یه چیزی بگم . من هیچ نظری راجع به بازی دوشنبه ندارم.چون نتیجه بازی که کاملا مشخصه دیگه گفتن نداره.بعدشم من یه سوالی از رئالیا دارم.از تیمی که تو زمینه خودش 6 تا از بارسلونا میخوره چه انتظاریه؟از تیمی که 2 - 3 ساله حتی یه مساوی از ما نتونستن بگیرن چه انتظاریه؟بابا شما هم توقعاتی از رئال دارینا
راز باش
ولي فاش نشدني!
بابا99.9% چیه دیگه.بگو100% خیالمونو راحت کن
راز باش
ولي فاش نشدني!
امسال فرق میکنه...
بی شک امسال رئال انتقام بازیه فینال قهرمانان بارسا منچسترو از بارسا درمیاره
اهااین که اصلا ربطی نداش ولی من دوس دارم رئال شاخ بارسارو به خاک بکشونه
در ضمن خوبه حالا بارسا چند ساله قوی شده...اون موقع که شما آرزو داشتین با رئال مساوی بگیرین چه حسی داشتین!!
البته اینم بگما من طرفداره بازیه جوانمردانه ام که معمولا رئال انجامش میده![]()
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
ولی انصافا این بازی با بقیه بازیا فرق داره
.
.
.
رونالدو هتریک میکنه
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
من حرف واسه همه این کلکلا دارم.اما چه کنیم که بحث کلکل نیستو....
راز باش
ولي فاش نشدني!
امسال قدرت دو تا تیم خیلی به هم نزدیکه ولی فکر کنم باز هم بارسا رئالو شکست بده...
دوست دارم داش کریس گل بزنه تو این بازی ولی رئال ببازه...
به هر حال خدا کنه یه بازی جذابی باشه ...![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)