به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90
اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39
اعتراض باشگاه استقلال به ادبيات كمالوند: با بيانات گهربار خود اسباب خنده شديد!
در مطلبي در سايت استقلال، اين باشگاه به استفاده از جمله «استقلال هرگز اينقدر ذليل نشده بود» با همان لحن اعتراض كرده است
![]()
سايت گل ـ سايت رسمي باشگاه استقلال با انتشار مطلبي، نسبت به حرفهاي فراز كمالوند در كنفرانس مطبوعاتي روز گذشته اعتراض كرد. در اين مطلب، كمالوند متهم شده كه جايگاه رفيع استقلال را نميشناسد.
اين مطلب را تمام و كمال بخوانيد:
«استقلال تا به حال اين قدر ذليل نشده بود...» اين جمله از زبان سرمربي محترم سيوچند سالهاي در مورد باشگاهي با قدمت 65 سال بيرون آمده است... سرمربي كه در دو سال عمر خود در ليگ برتر توانسته چند بار از تيمهاي بزرگ پايتخت مساوي بگيرد... در هر صورت در روزي كه از استقلال به شكل نامناسبي پذيرايي شد برخي اظهار نظرات واقعا مايه تاسف است.
تاسف براي فوتبال ايران كه بيشك يكي از قدرتهاي بزرگ آسياست و وجود چنين ناهنجاريها و خارج از خطوط ادب صحبت كردنها باعث دستانداز در پيشرفت آن ميشود.
اين چند خط را براي سرمربي مينويسيم كه ظاهرا جايگاه رفيع استقلال با ميليونها هوادار آن را يا نميشناسند يا فراموش كرده است. باشگاهي كه 4 بار افتخار حضور در فينال باشگاههاي آسيا را دارد هرگز حتي اگر در يك بازي داخلي آن هم در خارج از تهران چند گل هم بخورد هرگز واژه ذلت مصداقش نخواهد بود. عزت استقلال آنقدر والا و هويداست كه يقيناً هيچ فرد يا گروهي نميتوانند با بيانات گوهربار خود بر آن خدشهاي وارد كنند. توهين به مجموعه استقلال با ميليونها هوادار تنها شأن گوينده آن را تنزل ميدهد و اسباب لحظاتي شاد و سرشار از خنده را براي شنوندگان به وجود ميآورد. آقاي كمالوند عزيز... مربي بسيار جوان و آيندهدار ايران... با شما هستيم... عزت و ذلت دست خداست نه بندگان او، همين و بس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
پاسخ پورحيدري به مديرعامل تراكتورسازي: تو فرد كوچكي هستي، به جوابت احتياجي ندارم
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: مديرعامل باشگاه تراكتورسازي فرد كوچكي است و من به جواب اين افراد نيازي ندارم.منصور پورحيدري در مورد تنش ايجاد شده بين باشگاه تراكتوسازي و استقلال و همچنين مسائل داوري صحبت كرد. فارس: ظاهرا حواشي بازي با تراكتورسازي تمامي ندارد؟ وقتي تيمي باسابقه مثل تراكتورسازي با اين همه هوادار پرشور كه حمايت آنها در قبال تراكتورسازي لذت بخش است را آدم هايي اينچنيني اداره مي كنند توقع ديگري هم نبايد داشت. آدم هايي كه به لحاظ مديريتي و فني اين تيم را مي چرخانند افراد كوچكي هستند و دفعه اولشان نيست كه چنين برخوردهايي مي كنند. آنها نمي توانند پاسخگوي هواداران خود باشند و اين گرفتاري ها را درست مي كنند. فارس: آقاي جعفري مديرعامل تراكتورسازي در قبال موضع گيري هاي شما گفته "پورحيدري را در حدي نمي بيند كه جوابش را بدهد. " من نيازي به جواب ايشان ندارم. حرف هاي او بعد از بازي با استقلال صادقانه نبود. فكر مي كنم ماجراي به حاشيه بردن استقلال از اينجا شروع شده كه كسي به دليل مشكلاتي كه استقلال پيش از فصل داشت انتظار نداشت اين تيم اين قدر خوب خود را جمع و جور كند و نتيجه هم بگيرد. به همين دليل وقتي مي بازند يا امتياز از دست مي دهند به جاي پاسخگويي توپ را به زمين حريف مي اندازند در حالي كه اين قدر كه استقلال در دو بازي اخير خود از داوري لطمه خورده حريفان ضرر نكرده اند. فارس: اما علي دايي هم دوباره در مورد دربي اظهار نظر كرده و معتقد است استقلال با فتوشاپ ثابت كرده كه گل اين تيم آفسايد بوده و مظلوم نمايي مي كنيد؟ دايي مسئول تيم خودش است و نظرش را داده. من جوابي به او نمي دهم. فارس: در اين چند روز جو بدي عليه استقلال بابت مسائل داوري به وجود آمده. اين مشكل ساز نيست؟ ما مشكلي نداريم. تيم بزرگ وقتي هواداران زيادي دارد اين مسائل را هم دارد. بايد تلاش كنيم اين مشكلات كمتر شود. بازي به بازي در حال بهتر شدن هستيم. فارس: فكر مي كنيد با اين شرايطي كه داشتيد روز جمعه مقابل راه آهن تمركز لازم را داشته باشيد؟ همه مسابقات سخت است. نمي توانيم مدعي باشيم كه همه بازي ها را مي بريم. به مسائل داوري هم كاري نداريم. اگر هم اشكالات داوري داشته باشيم به اين شكل اعتراض نمي كنيم. اين استقلال هنوز هم جا دارد تا نيم فصل آماده تر شود. فارس: با حاشيه ها چطور كنار مي آييد؟ همه تلاش من و كادرفني استقلال و همچنين باشگاه اين است كه مشكلات كمتر شود. ما همديگر را قبول داريم و همدل هستيم. سعي مي كنيم تيمي داشته باشيم كه تا اندازه اي پاسخگوي هواداران خود باشيم. فارس: فكر نمي كنيد استقلال براي ادامه روند موفقيت هايش نوسان دارد؟ اين طبيعي است كه اشكالاتي داريم اما بايد مرتفع شوند. تيم ها به هم نزديك هستند. مثلا همين راه آهن تا همين چندي قبل در انتهاي جدول بود. ما هم دنبال برطرف كردن مشكلات خود هستيم و اشكلات خود را هم به گردن ديگران نمي اندازيم. همين هواداران پرشور تراكتورسازي به طور حتم از تيم خود انتظار دارند. آدم هايي كه در تيم تيم مسئوليت قبول مي كنند بايد بدانند در چه تيمي حضور دارند و در جهت جلب رضايت هوادارانشان قدم بر دارند. من يك سؤالي دارم. فارس: بفرماييد. كدام يك از آقايان كارشناس با قاطعيت گفته اند كه دو گل خورده ما مقابل پرسپوليس و تراكتورسازي آفسايد نبوده است؟ در آن لحظه كمك داور چطور مي تواند به همان شيوه اي كه همه مدعي هستند تشخيص دهد؟ من اعتقاد دارم حريفان مشكلات داوري را جلو انداخته اند تا مشكلات خود را پنهان كنند. چطور براي دربي كسي از خطاي بادامكي كه اخراج داشت حرفي نمي زند. يا در همين بازي با تراكتورسازي كسي از اتفاق رخ داده بين عليزاده و بازيكنان استقلال و تمارض هاي جاسم كرار چيزي نمي گويد؟ اينها مسائلي است كه پشت گل هاي آفسايد اعلام شده قايم شده است. به هر حال استقلال كار خودش را ادامه مي دهد و شايد در ادامه مسير باخت هم بياوريم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
برهاني: با جو فعلي داوريها از اين پس به ضرر استقلال خواهد شد
مهاجم استقلال گفت: با جوي كه به راه افتاده بايد بپذيريم كه داوريها از اين پس به ضرر ما ميشود.آرش برهاني در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال، مصدوميت خود و ديگر مسائل به صحبت پرداخت. * ظاهرا مصدوم هستي؟ - بعد از بازي مقابل پرسپوليس زانويم ورم كرد و فكر ميكنم مشكل غضروف داشتم به همين دليل پس از مشورت با كادر پزشكي به فيزيوتراپي مشغول هستم. * در اين چند فصل اخير كمتر مصدوم شدهاي؟ - در 9 سال گذشته تا به حال اين گونه مصدوم نشده بودم و در اين فصل چند بار دچار مشكل شدم. * به بازي با راه آهن قطعا نمي رسي؟ درست است؟ - بله. در اين ديدار حضور ندارم و تا 10 روز بايد فيزيوتراپي كنم. * درباره اينكه ميگويند داوريها به نفع استقلال است چه نظري داري؟ - من بازي با تراكتورسازي را از تلويزيون ديدم اما زاويهاي كه پخش ميشد چيزي را نشان نميداد. با اين جوي كه به راه افتاده داوريها از اين به بعد به ضرر استقلال خواهد بود. فكر مي كنم با اين شرايط از اين به بعد در داوري دچار مشكل شويم و اين حرفها روي روند داوران تأثير بگذارد. هر سال براي يك تيم حاشيه درست ميكنند. سال گذشته به سپاهان ميگفتند و امسال نوبت استقلال است. يادم ميآيد از زماني كه در استقلال بودم همه داوريها عليه اين تيم بوده و فكر ميكنم مطرح كردن اين صحبتها كه كمك داور يا داور از ما حمايت ميكنند درست نيست. * راهآهن را ميبريد؟ - آنها تيم خوبي هستند و با آمدن تارتار نتايج خوبي كسب كردند. اميدوارم جمعه به پيروزي برسيم و رفته رفته خود را به صدر جدول نزديك كنيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
آخرين وضعيت مصدومان استقلال از زبان نوروزي
رئيس كميته پزشكي باشگاه استقلال به تشريح آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم اين تيم پرداخت.امين نوروزي درباره آخرين شرايط آرش برهاني عنوان كرد: اين بازيكن با وجودي كه در هفته گذشته استراحت كرده؛ اما كماكان بايد به فيزيوتراپي بپردازد. وي استقلال را در ديدار مقابل راه آهن همراهي نخواهد كرد. وي در خصوص بيژن كوشكي نيز گفت: اين بازيكن در بازي با تراكتورسازي فرصت حضور در زمين را پيدا كرد. وي در تمرين روز گذشته كنار بازيكنان حضور نداشت. وضعيت اين بازيكن تا روز پنجشنبه مشخص نيست. پس از گرفتن عكس، در خصوص حضور يا عدم حضور وي در ديدار با راه آهن تصميم گيري ميشود. نوروزي در خصوص محسن يوسفي گفت: اين بازيكن مدتهاست به فيزيوتراپي مشغول است. وي فعلا بايد اين روند درمان را طي كند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
با گذشت 2 هفته از داربي پايتخت، حواث روي داده در آن بازي هنوز محل مناقشه است و عکس صحنه گل مردود پرسپوليس همچنان خبرساز است!
سایت رسمی باشگاه استقلال درباره عکس صحنه گل پرسپولیس در دربی که در روزنامه استقلال جوان چاپ شده بود، توضیحاتی ارائه کرد: "هرچند در برنامه اخير 90، دکتر فتحالهزاده مديريت باشگاه استقلال توضيحات کاملي را پيرامون شبه عدهاي مبني بر فتوشاپی بودن عکس صفحه نخست روزنامه استقلال جوان داد وليکن ظاهرا اين مساله تبديل به استفاده ابزاري براي برخي از عزيزان شده است. اولاً همچنان ثابت نشده است که عکس مورد نظر فتوشاپی بوده است يا خير! ثانياً اگر هم چنين موردي اثبات شود،اين مساله ارتباطي به روزنامه استقلال جوان و باشگاه استقلال ندارد چرا که اين عکس برگرفته شده از دو سايت رسمي کشور است و باشگاه استقلال و روزنامه استقلال جوان در آن دخل و تصرفي نداشتهاند.
در ضمن علي دايي مورد احترام باشگاه استقلال است ولي نبايد فراموش کرد ايشان نيز با لحاظ اشتباهات داوري قهرمان ايران شدند و اشتباهات داوري جزء لاينفک فوتبال است ضمن آنکه در سال جاري هرگز اشتباهات داوري به سود استقلال نبوده و اگر هم مسالهاي بوده مورد اجماع کليه کارشناسان داوري نبوده است".
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروازهبان پرسپوليس با اسكورت نمايشگاه مطبوعات را ترك كرد
خبرگزاري فارس: حقيقي پس از حضور درغرفه روزنامه پرسپوليس به دليل ازدحام جمعيت و شعار هواداران استقلال با اسكورت نمايشگاه را ترك كرد.
به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا " عليرضا حقيقي، دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس عصر امروز در نمايشگاه مطبوعات حاضر شد و به غرفه روزنامه پرسپوليس رفت تا با مردم و اهالي فوتبال ديدار و گفتوگو داشته باشد.
پس از حضور حقيقي در غرفه روزنامه پرسپوليس هواداران استقلال و پرسپوليس مقابل اين غرفه جمع شدند و به تشويق تيم محبوب خود پرداختند.
تماشاگران استقلال شعارهايي عليه حقيقي و پرسپوليس دادند در مقابل نيز هواداران پرسپوليس بر عليه آبيپوشان شعار دادند.
اين اقدام تماشاگران باعث شد تا دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس مجبور شود با اسكورت مأموران حفاظت نمايشگاه محل را ترك كند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
از نرفتن عابدزاده به پرسپوليس تا حضور اولين استقلالي در غرفههاي ورزشي
خبرگزاري فارس: دروازهبان سابق پرسپوليس با حضور در نمايشگاه مطبوعات از رفتن به غرفه روزنامه پرسپوليس خودداري كرد.
![]()
به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا " احمدرضا عابدزاده در هفدهمين نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها براي بازديد از غرفههاي ورزشي در اين نمايشگاه حضور پيدا كرد كه به شدت مورد استقبال علاقمندانش قرارگرفت.
نكته جالب اين حضور ميتوان به نرفتن اين دروازهبان سابق به غرفه روزنامه پرسپوليس با وجود اصرارهاي مكرر مسئولان اين غرفه اشاره كرد.
عابدزاده پس از بازديد از چند غرفه با هجوم علاقمندانش مجبور به ترك نمايشگاه شد.
* هادي شكوري، مدافع باشگاه استقلال كه در فصل جاري به دليل مصدوميت تا به حال در تركيب آبيپوشان به ميدان نرفته است به عنوان اولين استقلالي در نمايشگاه حضور يافت و با حضور در غرفه روزنامه استقلال جوان با هواداران اين باشگاه به صحبت پرداخت.
* امروز حال وهواي نمايشگاه با حضور مسئولان ورزشي كمي نسبت به روزهاي گذشته رنگ و بويي ورزشيتر به خود گرفت. در اين ميان سردار صبور رئيس فدراسيون سهگانه با حضور درغرفه خبرگزاري فارس ضمن بازديد از اين غرفه از خبرنگاران درخواست كرد تا ورزش سه گانه را بيش از پيش به مردم معرفي كنند.
* همچنين جلال كوزهگري، سرپرست فدراسيون هندبال ضمن بازديد از غرفه خبرگزاري فارس با بيان اينكه درهاي فدراسيون هندبال هميشه به روي منتقدان باز است، افزود: آماده شنيدن صحبتهاي اين افراد هستيم تا بتوانيم هندبال را بهتر از گذشته توسعه دهيم.
* مجيد پاشنا، معاون اداره كل ورزش استان تهران با حضور در غرفه خبرگزاري فارس آرزوي جالبي داشت. وي ضمن برشمردن مشكلات ورزش در استان تهران و راهكارهاي حل آنها آرزو كرد تا دربي تهران بين تيمهاي استقلال و پرسپوليس در ورزشگاه تختي تهران برگزار شود.
* محمود كلهر، هافبك اسبق باشگاه پرسپوليس با حضور درغرفه خبرگزاري فارس از انتخاب قطبي به عنوان سرمربي تيم ملي انتقاد كرد.
وي عقيده داشت: بهتر از قطبي درايران هستند و بايد امثال ابراهيمزادهها سكان هدايت تيم ملي را بر عهده گيرند.
* از نكات جالب برگزاري چهارمين روز نمايشگاه ميتوان به حضور نيمهكاره شيث رضايي، مدافع اخراجي تيم پرسپوليس در نمايشگاه اشاره كرد. شيث به دليل شلوغي و بينظميهاي حاصل از حضور عليرضا حقيقي و احمدرضا عابدزاده از حضور در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها امتناع كرد.
عليرضا حقيقي نيز با حضور در نمايشگاه با انتقادهايي طرفداران استقلال روبرو شد و با شعارهايي كه عليه وي سر داد، بازديد زودهنگامش را به پايان برساند.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
![]()
رده بندی بهترین دروازه بانان جهان.
در اين رده بندي ناصر حجازي با 837 دقيقه در تيم استقلال در سال 1353 در مكان 124 ايستاده است.
احمدرضا عابدزاده هم با 802 دقيقه در پرسپوليس در سال 1374 جايگاه 149 را به خود اختصاص داده است.
فدراسيون تاريخ و آمار فوتبال در گزارشي فهرست دروازه بانان برتر و ركورد بسته نگه داشتن دروازه را منتشر كرد. به گزارش ايسنا، در اين فهرست ركورد دروازهبانان برتر و آمار بيشترين دقايقي كه دروازه شان را بسته نگه داشتند، ثبت شده است كه جرالدو پريرا از برزيل با 1816 دقيقه در صدر قرار گرفته است.
در اين رده بندي ناصر حجازي با 837 دقيقه در تيم استقلال در سال 1353 در مكان 124 ايستاده است.احمدرضا عابدزاده هم با 802 دقيقه در پرسپوليس در سال 1374 جايگاه 149 را به خود اختصاص داده است.از ميان دروازهبانهاي نامدار سالهاي اخير ادوين فان در سار با 1311 دقيقه در مكان ششم ايستاده و پيتر چك با 1025 دقيقه در جايگاه 41 قرار گرفته است.
نكته قابل توجه حضور اليور كان در جايگاه 148 است كه تنها يك دقيقه بيشتر از احمدرضا عابدزاده دروازهاش را بسته نگاه داشته است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
با ارسال نامه كنفدراسيون فوتبال آسيا به باشگاه
حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا تأييد شد
خبرگزاري فارس: با ارسال دعوتنامه كنفدراسيون فوتبال آسيا به دفتر استقلال حضور اين تيم در دوره جديد ليگ قهرمانان آسيا تأييد شد.
به گزارش باشگاه خبري فارس "توانا "، علي نظريجويباري، قائم مقام مديرعامل باشگاه استقلال پس از حضور در غرفه باشگاه خبري فارس "توانا " در هفدهمين دوره نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاريها از تأييد حضور استقلال در ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.
وي در اين زمينه عنوان كرد: روز گذشته دعوتنامهاي از سوي كنفدراسيون آسيا براي حضور 4 نماينده ايران به دفتر اين باشگاه رسيد، اما 26 آبان تصميم نهايي اعلام خواهد شد.
نظري جويباري پس از اعلام اين خبر گفت: هنگامي كه دعوتنامه ارسال ميشود به اين معني است كه حضور استقلال در ليگ قهرمانان تأييد شده است.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)