Design & Developed BY Patira

صفحه 39 از 131 نخستنخست ... 2937383940414989 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 381 تا 390 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه روانخواه

مطمئن باشيد داوري‌ها روزي هم عليه ما مي‌شود!

روانخواه: نيمكت‌نشيني‌ام به خاطر آن مصاحبه نبود

اميد روانخواه در بازي با تراكتورسازي هم فقط 5 دقيقه فرصت پيدا كرد تا در زمين حضور پيدا كند. به همين خاطر اين شائبه ايجاد شد كه مسوولان استقلال به نوعي با بازي ندادن به روانخواه قصد دارند او را براي مصاحبه‌اي كه عليه باشگاه و فتح‌الله‌زاده انجام داده تنبيه كنند اما خود روانخواه مدعي است كه تمام سوءتفاهمات برطرف شده و بازي نكردنش ربطي به اختلافات گذشته ندارد.

دوباره بازي نكردي؟
    بله، من در بازي تراكتورسازي فقط پنج دقيقه فرصت حضور پيدا كردم و در تركيب اصلي نبودم.
    پس هنوز مشكلت با باشگاه حل نشده؟
    چرا مشكلم حل شد.

با آقاي فتح‌الله‌زاده جلسه داشتي؟

نه من ايشان را نديدم.

پس چطور مشكلت حل شد؟

ايشان باكو بودند و من به وسيله رابط با ايشان صحبت كردم. فكر مي‌كنم مسوولان آن سايت گفته بودند كه مصاحبه من به آن نحوي نبوده كه آنها نوشته‌اند.

خيلي‌ها تصور مي‌كردند نيمكت‌نشيني‌ات به همان اختلافات برمي‌گردد؟

اصلا اينطوري نيست. چون در بازي كردنم وقفه افتاد همه بدبين شدند اما با آقاي مظلومي صحبت كردم و ظرف يكي دو هفته آينده هم بازي مي‌كنم. باور كنيد به خاطر مصاحبه نيمكت‌نشين نشدم. حرف‌هاي من تحريف شده بود و خود باشگاه هم اين موضوع را فهميد، باز هم مي‌گويم نيمكت‌نشيني‌ام ربطي به مصاحبه‌ام ندارد.

نيمكت‌نشيني در روحيه‌ات تاثير نمي‌گذارد؟

نه خدا را شكر مي‌كنم كه سالمم و مطمئن هستم به زودي بازيكن ثابت استقلال مي‌شوم.

طي چند بازي اخير يكي از معضلات استقلال مشكل خط دفاعي بوده، در اين زمينه آقاي مظلومي صحبتي با بازيكنان استقلال نداشته‌؟

‌ به نظرم شرايط كه خوب است اما بايد مشكلاتي كه وجود دارد را بررسي كنيم تا ساختار دفاعي بهتر شود. مطمئنا در طول هفته آقاي مظلومي اين مشكل را برطرف مي‌كند.

در دو بازي اخير كمك داوران گل‌هاي حريف را آفسايد گرفته‌اند و همين امر موجب شائبه‌هاي زيادي شده است و بعضي‌ها معتقدند كه ...؟

اشتباه داوري جزيي از فوتبال است. مطمئن باشيد يك وقت هم به ضرر ما مي‌شود. همين پارسال در جام حذفي آقاي سخندان گل ما را آفسايد گرفت. بچه‌هاي ما اعتراضي به اين امر نكردند پس نمي‌تواند در اين ماجرا هم قصد و غرضي باشد.

نظرسنجي برنامه نود را ديدي؟ به نظرت كدام تيم بهترين بازي را ارائه مي‌دهد؟

به نظرم ذوب‌آهن آماده‌ترين تيم ليگ است. بعد از آنها استقلال خوب بازي مي‌كند.

اما آقاي دايي اعتقاد داشت كه پرسپوليس بهترين تيم است و اين تيم هم راي آورد؟!

نبايد تعصبي به اين مساله نگاه كنيم. آقاي دايي مربي خوبي است اما بايد باور كنيم كه ذوب در حال حاضر بهترين و آماده‌ترين تيم ليگ است.

چرا در تبريز چندان خوب بازي نكرديد؟

چون بازي در تبريز بسيار سخت بود هر چند كه براي برد رفتيم اما نتيجه مساوي راضي كننده بود. تراكتور نيمه دوم خيلي بهتر از ما فوتبال بازي كرد.

بازي با راه‌آهن را در پيش داريد. فكر مي‌كني اشتباهات بازي قبلي در اين ديدار هم تكرار شود؟

راه‌آهن تيم خوبي است و اعتماد به نفس بالايي دارد اما ما از نظر امتيازي تا به حال خوب كار كرديم و براي سه امتياز اين بازي مي‌رويم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه شیرزاد

نبايد فراموش كنيم كه جمعه با راه‌آهن بازي داريم

جواد شيرزاد: استقلال چيزي كمتر از ذوب‌آهن ندارد

ايران ورزشي- محروميت اميرآبادي باعث شده در بازي با راه‌آهن، پرويز مظلومي گزينه ديگري براي قرار دادن در جناح چپ نداشته باشد. جواد شيرزاد كه هرازگاهي در تركيب استقلال قرار مي‌گيرد قطعاً مقابل راه‌آهن از ابتدا به ميدان خواهد رفت. شيرزاد در آستانه بازي با راه‌آهن از انگيزه‌هاي تازه‌اش حرف مي‌زند: «هر وقت براي استقلال به ميدان رفتم سعي كردم بهترين بازي‌ام را انجام دهم. اگر مقابل راه‌آهن هم بازي كنم قطعاً بهترين نمايش خود را ارائه مي‌كنم. انگيزه زيادي براي بازي كردن در تركيب استقلال دارم اما كمتر به من فرصت داده شده البته اعتراضي به تصميم كادر فني ندارم و سعي مي‌كنم با تمرين‌هاي بيشتر خودم را نشان دهم.» شيرزاد بازي با راه‌آهن را از جمله بازي‌هاي دشوار استقلال مي‌داند: «جريان‌هايي كه پس از بازي با تراكتورسازي رخ داد باعث شده خيلي‌ها از بازي با راه‌آهن غافل شوند در حالي كه بايد با همه توان به اين بازي مهم فكر كنيم. راه‌آهن چند هفته‌اي است جان گرفته و شرايط بسيار خوبي دارد.» شيرزاد قهرماني استقلال در نيم فصل ليگ دهم را دور از دسترس نمي‌داند: «قهرماني در نيم فصل ليگ دهم دور از دسترس نيست اما مهمتر از آن قهرماني آخر فصل است. در حال حاضر ما فقط 4 امتياز با صدر جدول فاصله داريم. فكر مي‌كنم برتري پرسپوليس مقابل ذوب‌آهن به نفع ما هم شد تا عقب‌ماندگي‌مان از صدرنشين ليگ بيشتر نشود. به اعتقاد من ذوب‌آهن يكي از تيم‌هاي خوب ليگ برتر است اما استقلال هم چيزي از ذوب‌آهن كمتر ندارد و اگر همين طور شكست ناپذير بماند قطعاً صدر جدول را از ذوب‌آهن مي‌گيرد.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه ترابپور

خيال‌مان از بابت دروازه‌بان راحت است

ترابپور: با 30 ميليون هوادار ذليل نمي‌شويم

ايران ورزشي- حسين ترابپور مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال نسبت به حرف‌هايي كه طي روزهاي اخير عليه استقلال زده شده جبهه مي‌گيرد. مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال در اين باره مي‌گويد: «چند هفته ای است كه علیه استقلال جبهه گیری شده و هر تیمی نتیجه نمی گیرد، قضاوت داوران را بهانه می كند. در بازی با تراكتورسازی انواع و اقسام حركات ناشایست از سوي تراكتوری‌ها و هوادارانشان سر زد و آن وقت مدیرعامل تراكتورسازی می گوید هواداران استقلال در تبریز سنگ‌پرانی می كردند. واقعا جای تعجب است زمانی كه بازیكنان ما پشت دروازه گرم می كردند، طرفداران تراكتورسازی سنگ پرتاب می كردند. همچنین ما كه روی نیمكت نشسته بودیم، تبریزی‌ها پشت نیمكت بودند و اشیایی را به سمت ما می انداختند. مدیرعامل تراكتورسازی در برنامه تلویزیونی نود اعلام كرد هواداران ما سنگ پرانی می كردند. به این آقا می گویم طرفداران استقلال با معرفت هستند و با 30 میلیون هوادار این تیم هیچ وقت ذلیل نمی شود. عزت و ذلت دست خداست و نه بنده اش. اگر آنها خیلی هنر و توانایی دارند، تیم خودشان را جمع و جور كنند. » ترابپور كه از حرف‌هاي پيش‌آمده خيلي ناراحت است حرف‌هاي خود را ادامه مي‌دهد: «آقایان كه درباره داوری صحبت می كنند، بدانند كه ما از قضاوت داوران ضرر كردیم. در بازی با پرسپولیس بادامكی اخراج نشد و پنالتی روی میداودی را هم اعلام نكردند. مقابل تراكتورسازی هم كه جاسم كرار باید اخراج می شد. همچنین ضربه پنالتی تراكتورسازی باید تجدید می شد؛ چون تیموریان زودتر از سوت داور حركت كرد اما هیچ گونه اعتراضی نكردیم و واكنش نشان ندادیم. آنها ناكامی‌هایشان را در بوق و كرنا می كنند و بدانند كه باید از لحاظ فنی پیشرفت كنند و نه مسائل حاشیه‌ای.» مربي دروازه‌بان‌هاي استقلال حرف‌هاي خود را با پرداختن به بازي راه‌آهن ادامه مي‌دهد: «راه آهن تیم خوب و جوانی است كه در بازی‌های اخیر نتایج مناسبی كسب كرده اما برای این دیدار برنامه داریم و می خواهیم 3 امتیاز را به دست آوریم و هوادارانمان را خوشحال كنیم. براي اين بازي وحید طالب‌لو و محمد محمدی در شرایط خوبی هستند و رفاقت خوبی بین آنها وجود دارد و خیالمان از بابت دروازه استقلال راحت است.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه نقدی زاده

نقدي‌زاده: بعضي‌ها مي‌خواهند جاي مرحوم جورابلي را بگيرند!

ايران ورزشي- عده‌اي از ليدرهاي باشگاه استقلال از اينكه همراه تيم به تبريز نرفته‌اند ابراز ناراحتي كرده‌اند اما عباس نقدي‌زاده ناراحتي اين ليدرها را بي‌مورد مي‌داند: «كساني كه چنين اعتراض‌هايي كرده‌اند ليدر استقلال نيستند و مي‌خواهند جو را متشنج كنند. با توجه به شرايطي كه در تبريز وجود دارد باشگاه از ابتدا هم براي اين سفر برنامه‌اي براي ليدرها نداشت و كسي را با خود به اين سفر نبرد. عده‌اي هستند كه مي‌خواهند براي استقلال خود زني كنند. از وقتي مرحوم جورابلي فوت شده احساس قدرت پيدا كرده و مي‌خواهند جاي او را بگيرند در حالي كه آن مرحوم مديريت مي‌كرد و كارش را بلد بود. »
    دبير كانون هواداران باشگاه استقلال تاكيد كرد: «كانون هواداران دنبال پر كردن جاي آدم‌ها نيست. ما مشوقان را به چند بخش تشويق، بوقچي و كساني كه شعار مي‌دهند تقسيم كرده‌ايم و جاي كسي هم خالي نيست كه بخواهيم با قدرتنمايي بعضي‌ها پر كنيم. »

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: در استقلال هر بازيكني قهر كند فيكس نمي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اين مسئله که در تيم ما هر بازيکني قهر مي کند، به ترکيب اصلي راه مي يابد، صحت ندارد

پرويز مظلومي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: فوتبال زيبايي از دو تيم شاهد بوديم. 35 دقيقه اول بازيکنان سنگين بودند و راه‌آهن چرخش خوبي روي توپ داشت اما 10 دقيقه پاياني نيمه اول کار را در دست گرفتيم.
    وي افزود: در نيمه دوم تغيير سيستم داديم و به هدفمان که همان کسب 3 امتياز بود رسيديم به تيم راه‌آهن نيز تبريک مي‌گويم که توانسته تيم بهتري شود.
    مظلومي درباره حضور شريفات در اين ديدار عنوان کرد: ما نسبت به بازيکناني که داريم سيستم خود را انتخاب مي‌کنيم. در اين بازي مي‌خواستيم از اميدرضا روانخواه استفاده کنيم و وسط زمين را تقويت کنيم. شريفات هم يکي از بازيکناني است که در حال جا افتادن در ترکيب استقلال است.
    سرمربي استقلال درباره اينکه چه زماني قرار است جايگزين دوس سانتوس انتخاب شود گفت: ما اکنون در تيم خود به فکر سانتر از جناحين نيستيم، هرموقع خواستيم از جناحين سانتر کنيم به فکر مهاجمي که سرزن باشد مي‌افتيم و البته اين را هم بگويم ما هم بازيکناني داريم که همه از ترکيب استقلال دور هستند.
    مظلومي ادامه داد: بايد از تک تک بازيکنان استقلال تشکر کنم که چه در بيرون زمين و چه در درون زمين يکدل هستند. آنها تلاش و دوندگي خوبي دارند.
    سرمربي استقلال درباره دفاع تيمي گفت: تمام سعي و تلاش من اين است که دفاع تيمي را تقويت کنم نه خط دفاع را. وقتي تيمي گل مي‌خورد فقط دروازه‌بان و دفاع مقصر نيستند. ديديد که در همين بازي ميلاد ميي‌داودي در دقايق پاياني بازي يکي از توپ‌هاي راه‌آهني‌ها را گرفت. استقلال اگر بتواند خوب دفاع کند مي‌تواند به هر تيمي گل بزند.
    مظلومي درباره داوري اين ديدار نيز اظهار داشت: داوري بازي مشکلي نداشت که بخواهم از آن صحبت کنم.
    وي در ادامه در پاسخ به اين سؤال که آيا هر بازيکني که از استقلال قهر کند در ترکيب اصلي اين تيم قرار مي‌گيرد، گفت: اصلاً اين‌طور نيست. آنهايي که در اين مدت در کنار تيم بودند مي‌بينند هر بازيکني که حقش باشد در ترکيب تيم قرار مي‌گيرد و اتفاقاً هرکسي که قهر کند از ترکيب بيرون مي‌رود.
    وي در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني براينکه گزارشگر اين بازي اعلام کرده وحيد طالب‌لو پس از جلسه با علي فتح‌الله‌زاده به ترکيب استقلال بازگشته است گفت: همه بازيکنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنکه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اکنون که بحث گلرها پيش کشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد که طالب‌لو در اين سه بازي عملکرد خوبي داشته است. کار من اين است که از همه بازيکنانم استفاده کنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده کنم کم مي‌آورم.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

12. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فتح‌الله‌زاده : نگران نباشيد از ايران سهميه‌اي كم نمي‌شود

علي فتح‌الله‌زاده امروز براي تماشاي بازي استقلال و راه آهن به ورزشگاه آمده بود و در پايان مسابقه با قرار گرفتن در مسير تونل خروجي بازيکنان گفت‌وگويي را با رسانه‌ها انجام داد و اکثر خبرنگارها از سرپرست باشگاه استقلال درباره شايعه کاهش سهميه ايران در جام باشگاه‌هاي آسيا مي‌پرسيدند که فتح‌الله‌زاده در جواب سوال همه آنها گفت:«اي اف سي به دنبال تغييراتي در تيم‌هاي حاضر در جام باشگاه‌هاي آسيا است. اما به شما قول مي‌دهم که اين تغييرات شامل ايران نشده و بيشتر مربوط به شرق آسيا و کشورهاي شرقي است و مطمئن باشيد استقلال را با اين همه تماشاگر و پتانسيل حذف نکرده و ما حتما طبق روال سهميه هميشگي در جام باشگاه‌ها حاضر خواهيم بود و اين تغييرات شامل ما نمي‌شود.»

14. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

بازیکنان نزد فتح الله زاده میروند اما من تصمیم گیرنده نهاییم

همه بازيكنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنكه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اكنون كه بحث گلرها پيش كشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد كه طالب‌لو در اين سه بازي عملكرد خوبي داشته است. كار من اين است كه از همه بازيكنانم استفاده كنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده كنم كم مي‌آورم.

‌ پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر مقابل راه‌آهن اظهار داشت: فوتبال زيبايي از دو تيم شاهد بوديم. 35 دقيقه اول بازيكنان سنگين بودند و راه‌آهن چرخش خوبي روي توپ داشت اما 10 دقيقه پاياني نيمه اول كار را در دست گرفتيم.
    وي افزود: در نيمه دوم تغيير سيستم داديم و به هدفمان كه همان كسب 3 امتياز بود رسيديم به تيم راه‌آهن نيز تبريك مي‌گويم كه توانسته تيم بهتري شود.
    مظلومي درباره حضور شريفات در اين ديدار عنوان كرد: ما نسبت به بازيكناني كه داريم سيستم خود را انتخاب مي‌كنيم. در اين بازي مي‌خواستيم از اميدرضا روانخواه استفاده كنيم و وسط زمين را تقويت كنيم. شريفات هم يكي از بازيكناني است كه در حال جا افتادن در تركيب استقلال است.
    سرمربي استقلال درباره اينكه چه زماني قرار است جايگزين دوس سانتوس انتخاب شود گفت: ما اكنون در تيم خود به فكر سانتر از جناحين نيستيم، هرموقع خواستيم از جناحين سانتر كنيم به فكر مهاجمي كه سرزن باشد مي‌افتيم و البته اين را هم بگويم ما هم بازيكناني داريم كه همه از تركيب استقلال دور هستند.
    مظلومي ادامه داد: بايد از تك تك بازيكنان استقلال تشكر كنم كه چه در بيرون زمين و چه در درون زمين يكدل هستند. آنها تلاش و دوندگي خوبي دارند.
    سرمربي استقلال درباره دفاع تيمي گفت: تمام سعي و تلاش من اين است كه دفاع تيمي را تقويت كنم نه خط دفاع را. وقتي تيمي گل مي‌خورد فقط دروازه‌بان و دفاع مقصر نيستند. ديديد كه در همين بازي ميلاد ميي‌داودي در دقايق پاياني بازي يكي از توپ‌هاي راه‌آهني‌ها را گرفت. استقلال اگر بتواند خوب دفاع كند مي‌تواند به هر تيمي گل بزند.
    مظلومي درباره داوري اين ديدار نيز اظهار داشت: داوري بازي مشكلي نداشت كه بخواهم از آن صحبت كنم.
    وي در ادامه در پاسخ به اين سؤال كه آيا هر بازيكني كه از استقلال قهر كند در تركيب اصلي اين تيم قرار مي‌گيرد، گفت: اصلاً اين‌طور نيست. آنهايي كه در اين مدت در كنار تيم بودند مي‌بينند هر بازيكني كه حقش باشد در تركيب تيم قرار مي‌گيرد و اتفاقاً هركسي كه قهر كند از تركيب بيرون مي‌رود.
    وي در ادامه در پاسخ به سؤال ديگري مبني براينكه گزارشگر اين بازي اعلام كرده وحيد طالب‌لو پس از جلسه با علي فتح‌الله‌زاده به تركيب استقلال بازگشته است گفت: همه بازيكنان ما پيش مديرعامل مي‌روند. آنكه تصميم‌گيرنده نهايي است من هستم. اكنون كه بحث گلرها پيش كشيده شد بايد بگويم بعد از دربي محمدي از ناحيه انگشت دست آسيب ديد و دوباره به وحيد طالب‌لو فرصت داديم و شاهد هم هستيد كه طالب‌لو در اين سه بازي عملكرد خوبي داشته است. كار من اين است كه از همه بازيكنانم استفاده كنم اگر قرار باشد در طول فصل فقط از 11 نفر استفاده كنم كم مي‌آورم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

گفتیم بچه ها از راه دور گل بزنند تا کسی اعتراض نکند!

مظلومی :کسی نمی تواند با کانال زدن به ترکیب ثابت استقلال برسد

ورزش > لیگ برتر - « گفتیم بچه ها از راه دور گل بزنند تا کسی اعتراض نکند.»
    این را پرویز مظلومی سرمربی استقلال پس از پیروزی مقابل راه آهن می گوید.او این حرف را به این دلیل زد که بعد از بازی با پرسپولیس اعتراضات زیادی به گل هایی که استقلالی ها به ثمر می رسانند می شود.
    او این را می گوید و با اشاره به بازی با راه آهن می گوید:«فکر می کنم بازیکنان استقلال بدون جهت عقب کشیدند و به راه آهنی ها اجاز نفوذ دادند.ما موقعیت های زیادی داشتیم که اگر تبدیل به گل می شد با اختلاف گل راه آهن را شکست می دادیم.»
    مظلومی در پاسخ به این سوال که آیا از نتیجه به دست آمده راضی است می گوید:«نتیجه کاملا عادلانه بود.من منکر یکی دو موقعیت آنها نمی شوم اما برد حق استقلال بود وخدا را شکر می کنم که این اتفاق افتاد و ما بازی را بردیم.»
    سرمربی استقلال در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا قهر وحید طالب لو او را در بازی را با راه آهن دروازه بان ثابت استقلال کرده است این جواب را می دهد:«محمدی مصدوم بود و وحید هم به خاطر قهر کردن درون دروازه قرار نگرفته است. در کار مربیگری به کسی اجازه نمی دهم که با قهر کردن و کانال زدن به ترکیب اصلی راه پیدا کند.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

كيانوش رحمتي: نيازي به حمايت داوران نداريم/ 17 هفته گذشته اما يك پنالتي براي ما نگرفته‌اند

سايت گل ـ‌ كيانوش رحمتي هافبك دفاعي استقلال،‌ حالا تبديل به بازيكنان ثابت اين تيم شده است. او كه در بازي با راه آهن به عنوان هافبك دفاعي در تركيب ثابت قرار گرفت، در مورد اين بازي به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:«راه آهن در مجموع خيلي خوب بازي كرد و ما در اين مسابقه اذيت شديم، خصوصا در نيمه اول. آنها با توجه به نتايج اخيرشان روحيه بسيار خوبي داشتند و در نيمه اول خوب بازي كردند، اين در حالي است كه ما بازي متوسطي را انجام داديم ولي در همان نيمه اول هم فرصت‌هايي براي گلزني داشتيم. با شروع نيمه دوم سيستم تيم تغيير كرد و دستورات كادرفني باعث شد تا بازي بسيار خوبي را به نمايش بگذاريم و در نهايت به پيروزي برسيم.»
    رحمتي در مورد جويي كه در دو هفته اخير در مورد استقلال به وجود آمد و همچنين اشتباهات داوري كه به سود اين تيم بود،‌ تأكيد مي‌كند:«خيلي‌ها چنين جويي را در مورد تيم ما به وجود آوردند تا پيروزي‌هاي استقلال را كم ارزش كنند. در تيم ما مهاجمان گلزن و سرعتي بازي مي‌كنند و همچنين هافبك‌هاي تكنيكي و گلزن هم در اختيار داريم ولي در 17 هفته گذشته حتي يك پنالتي هم براي استقلال گرفته نشده است. اشتباهاتي هم كه انجام شد به هيچ عنوان عمدي نبوده است در ضمن با اين دوربين‌هايي كه در ايران وجود دارد اصلا نمي‌توان در مورد صحنه آفسايد قضاوت كرد. اين را هم بايد بگويم كه استقلال احتياجي به حمايت داوران ندارد و ما براساس شايستگي خودمان نتيجه مي‌گيريم.»

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

پورحیدری در گفتگو با مهر: این استقلال هنوز به زمان نیاز دارد/ نه جبهه گیری می کنیم و نه اذیت! سرپرست و مدیرفنی تیم فوتبال استقلال با ابراز خرسندی از عملکرد این تیم در لیگ برتر گفت: با وجود صعود به صدرجدول بازهم اعتقاد دارم تیم استقلال نیاز به زمان دارد تا به آن تیمی تبدیل شود که ما می خواهیم. منصور پورحیدری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار استقلال مقابل راه آهن شهرری گفت: بازی دشواری را پشت سر گذاشتیم. راه آهن یکی از تیم‌های خوب لیگ برتر است که متاثر از تغییراتی که در کادر فنی این تیم اعمال شده، توانسته بود طی هفته‌های گذشته نتایج خوبی کسب کند.
    وی در ادامه افزود: تیم استقلال بازی‌های سختی را پشت سر گذاشته و بازیکنان تیم ما خیلی تحت فشار بودند. ما برای رسیدن به صدر جدول باید در این بازی به پیروزی می رسیدیم که از این بابت فشار و استرس بازیکنان بیشتر می شد. معتقدم نیمه اول دیدار مقابل راه آهن خوب نبودیم و نتوانستیم آنطور که باید و شاید روی دروازه حریف فشار بیاوریم. با وجود اینکه چندان خوب بازی نکردیم اما یکی، دو موقعیت خوب گلزنی را در نیمه اول از دست دادیم.
    مدیرفنی تیم فوتبال استقلال تهران خاطر نشان کرد: با وجود بازی نه چندان خوب در نیمه اول آن چیزی که به چشم آمد تلاش، همدلی و ارتباط مناسب کادر فنی با بازیکنان بود. خوشبختانه در نیمه دوم با تغییراتی که آقای مظلومی در ترکیب تیم به وجود آورد، عملکرد بازیکنان بهتر و بهتر شد. در این نیمه یک گل زدیم و چند شانس گلزنی را از دست دادیم. به عقیده من بازی راه آهن و استقلال دو نیمه متفاوت داشت که در نهایت با تلاش و همدلی بازیکنان توانستیم آن را به سود خود تمام کنیم.
    "استقلال با وجود کاستی‌ها و مشکلات فراوان برای حضور در دهمین دوره لیگ برتر تدارک دیده شد، آیا در ابتدای راه فکر می کردید تیم‌تان در هفته سیزدهم لیگ برتر صدرنشین شده و یکی از مدعیان جدی قهرمانی در نیم فصل شود؟"، پورحیدری در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: همانطور که اشاره کردید، فصل را خیلی سخت شروع کردیم. امروز هم از من در مورد استقلال سئوال می کنند و مانند روزهای ابتدایی فصل تاکید دارم به این تیم باید زمان و فرصت بدهیم.
    وی افزود: رسیدن به انسجام تیمی، همدلی بیشتر بازیکنان و مربیان، رسیدن بازیکنان آسیب دیده و ... باعث شده تا استقلال هفته به هفته بهتر بازی کرده و نتیجه بگیرد. اعتقاد دارم استقلال بازهم نیاز به زمان دارد. تعطیلات نیم فصل بهترین زمان برای ماست تا تمرینات با حضور تمامی بازیکنان برگزار و انسجام تیمی ما بیشتر شود. با این همدلی و تلاشی که من در بازیکنان استقلال می بینم، دستیابی به موفقیت‌های بیشتر دور از دسترس نیست.
    سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص ممانعت از گفتگوی بازیکنان این تیم با رسانه‌ها پس از دیدارهای لیگ برتر گفت: واقعیت این است که ما نه دنبال جبهه گیری هستیم و نه می خواهیم اذیت و آزاری داشته باشیم. بازیکن در زمین مسابقه تحت فشار است و پس از مسابقه ممکن است، اظهاراتی داشته باشد که به خودش و باشگاهش ضربه بزند. متاسفانه برخی سئوالات خبرنگاران حاشیه‌ای و مشکل ساز است و برای بازیکن و باشگاه تبعات دارد.
    وی ادامه داد: از سوی دیگر در ورزشگاه‌های کشور یک محل مناسب برای گفتگوی رسانه ها با بازیکنان پس از خروج از رختکن پیش بینی نشده است. مسئولان ورزشگاه‌ها باید محلی را برای این کار تدارک ببینند تا کارها بهتر پیش برود. متاسفانه شرایط به گونه‌ای نیست که بتوانیم امکان گفتگوی بازیکنان با رسانه‌ها را فراهم کنیم.
    پورحیدری در پاسخ به این پرسش که "ایده ممانعت از گفتگوی بازیکنان با رسانه‌ها توسط شما (سرپرست تیم) طراحی شده یا اینکه سرپرست باشگاه، علی فتح الله زاده، روی اجرای آن تاکید داشته است؟"، گفت: من از سرپرست باشگاه درخواست کردم چنین کاری انجام شود. با این حال اگر آقای فتح الله زاده نظری غیر از این داشته باشد در تصمیم خود تجدید نظر خواهیم کرد، چرا که ایشان مسئول باشگاه هستند و برای اجرای تصمیمات مختار!

صفحه 39 از 131 نخستنخست ... 2937383940414989 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)