نبايد فراموش كنيم كه جمعه با راهآهن بازي داريم
جواد شيرزاد: استقلال چيزي كمتر از ذوبآهن ندارد
ايران ورزشي- محروميت اميرآبادي باعث شده در بازي با راهآهن، پرويز مظلومي گزينه ديگري براي قرار دادن در جناح چپ نداشته باشد. جواد شيرزاد كه هرازگاهي در تركيب استقلال قرار ميگيرد قطعاً مقابل راهآهن از ابتدا به ميدان خواهد رفت. شيرزاد در آستانه بازي با راهآهن از انگيزههاي تازهاش حرف ميزند: «هر وقت براي استقلال به ميدان رفتم سعي كردم بهترين بازيام را انجام دهم. اگر مقابل راهآهن هم بازي كنم قطعاً بهترين نمايش خود را ارائه ميكنم. انگيزه زيادي براي بازي كردن در تركيب استقلال دارم اما كمتر به من فرصت داده شده البته اعتراضي به تصميم كادر فني ندارم و سعي ميكنم با تمرينهاي بيشتر خودم را نشان دهم.» شيرزاد بازي با راهآهن را از جمله بازيهاي دشوار استقلال ميداند: «جريانهايي كه پس از بازي با تراكتورسازي رخ داد باعث شده خيليها از بازي با راهآهن غافل شوند در حالي كه بايد با همه توان به اين بازي مهم فكر كنيم. راهآهن چند هفتهاي است جان گرفته و شرايط بسيار خوبي دارد.» شيرزاد قهرماني استقلال در نيم فصل ليگ دهم را دور از دسترس نميداند: «قهرماني در نيم فصل ليگ دهم دور از دسترس نيست اما مهمتر از آن قهرماني آخر فصل است. در حال حاضر ما فقط 4 امتياز با صدر جدول فاصله داريم. فكر ميكنم برتري پرسپوليس مقابل ذوبآهن به نفع ما هم شد تا عقبماندگيمان از صدرنشين ليگ بيشتر نشود. به اعتقاد من ذوبآهن يكي از تيمهاي خوب ليگ برتر است اما استقلال هم چيزي از ذوبآهن كمتر ندارد و اگر همين طور شكست ناپذير بماند قطعاً صدر جدول را از ذوبآهن ميگيرد.»