همدانی :نيمه اول متعادل و نيمه دوم از آن تراكتور بود
در بازى استقلال - تراكتور شاهد دو نيمه متفاوت بوديم. استقلال بازى را بسيار خوب شروع كرد و اگر نيمه اول بازى را به ۳ قسمت تقسيم كنيم در ۱۵ دقيقه اول استقلال توپ و ميدان را با هم در اختيار داشت و حتى با حضور پر شور تماشاگران تراكتور توانست تفكرات خود را در زمين پياده كند اما در ۱۵ دقيقه دوم بازى متعادل دنبال شد هر ۲ تيم موقعيت هاى زيادى در اختيار داشتند و در ۱۵ دقيقه آخر تراكتور يك دوم خط ميانى را در اختيار گرفت و بسيار برتر از استقلال نشان داد اما بر خلاف جريان بازى استقلال باز هم با خلاقيت فردى ميداودى گل برترى اش را به ثمر رسانيد.تيم استقلال، تراكتور را به خوبى آناليز كرده بود و دفاع ۴ نفره خود را به ۳ نفر تغيير داده و يك نفر را به خط ميانى خود اضافه كرد چرا كه با حضور كيانى، تيموريان وكرار خط هافبك تراكتور بسيار قوى است و مظلومى با برترى عددى كه در خط هافبك ايجاد كرد، آمده بود تا بازنده بازى نباشد.
نيمه دوم، نيمه تراكتورى ها بود و شاهد حملات زياد از تيم كمالوند بوديم با توجه به تعويض هاى وى ميل به بردن در آن ها بيشتر شد چرا كه با اضافه شدن خطيبى و پيمنتا حملات زيادى را از آن ها شاهد بوديم كه متاسفانه از هيچ كدام از موقعيت ها بهره كافى نبردند و اگر تراكتور بى دقت نبود مى توانست برنده اين بازى باشد از آن طرف استقلال با توجه به انجام بازى دربى و جام حذفى بسيار خسته به نظر مى رسيد و در نيمه دوم نتوانست بازى خوبى به نمايش بگذارد.استقلال بازى را اداره كرد و توانست با يك امتياز ارزشمند تبريز را ترك كند در نيمه دوم كه به نيمه مربيان معروف است، كمالوند بسيار موفق عمل كرد و تيمش توانست موقعيت هاى فراوان بر روى دروازه استقلال ايجاد كند. عمدتاً اين بازى دو نيمه متفاوت داشت نيمه اول متعادل و نيمه دوم بازى بسيار سرعتى از سوى تراكتور دنبال شد در مورد حضور اميرآبادى در زمين به شخصه اعتقاد دارم وى به طور قطع نظر كادر فنى را جلب كرده است كه در بازى هاى مختلف به طور فيكس بازى مى كند اما نظر شخصى من، حضور اميرآبادى در زمين مى تواند ۵۰-۵۰ باشد وى بازيكنى است كه در زمين بسيار زحمت مى كشد اما در كنارش ضعف هاى زيادى نيز دارد در كل فوتبال ما بسيار ضعيف شده و مطمئناً تا سال ها از حضور بازيكنانى همچون ورمزيار و ....محروم خواهيم بود. از نظر من شيرزاد نسبت به اميرآبادى به علت چپ يا بودنش تخصصى و با تجربه تر است اما آنچه اهميت دارد نظر كادر فنى استقلال خواهد بود تا از چه بازيكنى در زمين مسابقه استفاده كنند.