Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

مظلومي: نمي‌توانم قبول كنم آنها بازيكنان استقلال هستند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از بازيکنانم راضي نيستم و نمي‌توانم قبول کنم بازيکنان استقلال هستند.

پرويز مظلومي پس از تساوي يک بر يک مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: از روند تيم خود در نيمه اول راضي بودم. البته سمت راست ما اندکي آسيب پذير نشان داد.
    وي افزود: در نيمه دوم، تراکتورسازي به خود آمد و قدرت نمايي بيشتري کرد. اين مسئله به خاطر خستگي بازيکنانم به دليل سفر به همدان با اتوبوس بود. تيم حريف مهلت داشت در 9 روز تا اين مسابقه، هم تمرين و هم استراحت کند.
    سرمربي استقلال ادامه داد: هر چند از نتيجه راضي هستم، از بازيکنانم راضي نيستم. نمي توانم قبول کنم آنها بازيکنان استقلال هستند.

مظلومي در خصوص تماشاگران تبريزي گفت: بازي با اين همه تماشاگر واقعا مشکل است. خودم دو سال در اين شهر حضور داشتم. با اين هواداران هيچ تيمي از تبريز با امتياز بيرون نمي رود.
    وي در خصوص گل عليزاده که مردود اعلام شد، گفت: بايد فيلم را ببينم. نمي دانم اين گل صحيح بود يا خير. کمک داور چنين تصميمي گرفته و بايد به نظر او احترام گذاشت.
    مظلومي خاطر نشان ساخت: تراکتورسازي بعد از 9 روز استراحت با ما جنگيد و اندکي در جناح راست آسيب پذير نشان داد؛ اما در هر صورت مدافعان آنها خوب عمل کردند و نتوانستيم از موقعيت ها نهايت استفاده را ببريم. معتقدم در نيمه دوم به مسائلي که به بازيکنانم گوشزد کرده بودم، توجهي نکردند.
    وي در مورد اخراج فرزاد آشوبي گفت: اين موضوع در حيطه وظايف من نيست. آن را به کارشناسان داوري واگذار مي کنم.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)