بازی کردن کنار مسی و یارانش در بارسا
بازی کردن کنار رونالدو و یارانش در رئال
بازی کردن کنار رونالدینیو و یارانش در میلان
بازی کردن کنار فابرگاس و یارانش در آرسنال
بازی کردن کنار گیگز و یارانش در من یونایتد
بازی کردن کنار توتی و یارانش در آس رم
بازی کردن کنار زانتی و یار انش در اینتر
بازی کردن کنار دلپیرو و یارانش در یووه
بازی کردن کنار جرارد و یارانش در لیورپول
بازی کردن کنار لمپارد و یار انش در چلسی
تماشای الکلاسیکو از نزدیک
تماشای بازی اینتر و میلان از نزدیک
تماشای بازی آرسنال و منچستر از نزدیک
هیچ کدام
من يه ارزو دارم اون هم اينكه شوچنكو رو از نزديك ببينم.![]()
شوچنكو بزرگترين مهاجم تاريخ با يك انتخاب اشتباه همه چي رو نابود كرد
6 تا گل تو سانتیاگو برنابئو به رئال زدیم دیگه ارزویی نداریم امیدوارم اینبار 7 تا بزنیم
فقط ارزوم اینه مسی تا ابد تو بارسلونا بمونه![]()
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دوس دارم یه روزی در منچستر بازی کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما تو حال زندگي ميكنيكم
يعني به ميلادي 2010
ايراني 89
شايييد يه زماني رئال بهتر از بارسلونا بوده مثل سالهاي 6-2005 كه به نظر من اوج رئال بود چون زيدان و بكهام و رونالدو و رائول و .....
خلاصه يه تيم كهكشهاني بود اون موقع منم رئالي بودم فكرش هم نمي كردم بارسلونايي بشم و واسه نيو كمپ بميرم
همه ي ستاره هاي رئال اون موقع چيزي از اسطوره كم ندارن مثل زيزو ولي الان بارسا بهتره
درسته كه ستاره هاي الان نيو كمپ و سنتيگو برنابئو در حد زيدان و امثال اون نيستن ولي هر چي باشن از نظر آماري بارسلونا تو اين چند سال بهتر كار كرده و يه تيم به تمام معنا رو به وجود اوردن در ضمن سيستم خاص و شناور بارسلونا دل همه ي هواداراي تيمشونو قرص كرده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)