Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 100 نخستنخست ... 567891757 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 993
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Ohum صحبت های خودمونی اعضای Derby.ir (خارج از دایره فوتبال سابق)

همونطور که از اسمش پیداست اینجا همه جور بحثی میشه البته با قوانین زیر :
    1 - احترام همدیگه رو نگه دارید!
    2 - از دادن پست های اسپم مثلا : شکلک تنها ، متشکرم ، خیلی با حالی و ..... جدا خودداری کنید!
    3 - اینجا خیلی راحت نظرتون رو بی دغدغه بگین ! راجع به خودتون ، علایقتون ، درساتون ، حتی مشکلات درسیتون رو میتونید اینجا بگین تا اگه کسی در توانش بود کمکتون کنه!
    4 - به تیم های هم توهین نکنید!
    5 - اگر کسی تخلف داشت مدیر این قسمت که یکی از بچه های خودمون خواهد بود باهاش برخورد خواهد کرد!
    6 - بحث 30 یا 30 ممنوع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    7 - مورد اولی رو یادتون نره!

ویرایش توسط AlexDelpiero : 10-09-2010 در ساعت 22:29

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FoRLaN نمایش پست ها
    دوستان نگران نباشيد

من خيلي خيلي وضع ماليم خوبه!
    سه تا كارخونه دارم
    دو تا ماشين دارم
    چارتام خونه دارم
    و.......(البته بگما جهيزيه بايد كامل باشه)

مطمئن باشيد با هركي وصلت كنم خوشبخت ميشه.....(تضمينيه)
    پس از الان به مدت يك هفته وقت دارين كه اينجا ثبت نام كنيد!
    ولي خوب اينم بگما اولويت با الكسه..

فقط واس يك نفرم جا هست .. پس زود اقدام كنيد كه تا توي اين چند روز الكس نيس من گزينشو شرو كنم

خدارو چه ديدي شايد نظرم عوض بشه!و زوج خوشبخت شما باشيد
    .
    .
    .
    .
    به به چشممون روشن ..
    هنوز هیچی نشده داری به الکس خیانت میکنی ؟!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 4 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    نخیر !
    این روش منحصر به فرد هست!
    حالا حالاها باید بشینی تا بختت باز بشه!

هوو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پاشنه کفش در انتظارته مرتیکه نمک نشناس!
    منو بگو دلم خوشه یکی پیدا شد و دل ما رو برد!
    نگو آقا هنوز خواستگاری نیومده شلوارش داره دو تا میشه!

البته تضمینش مثل تضمین تبلیغات ماهواره ای و کلاس های کنکوره!
    بفرما ! تحویل بگیر ! بعد بگو مهریه م بالاس ... اره طلاقت نمیده هوو میاره سرت !
    مرد هم مردای قدیم !! ..
    روش منحصر به فردت هم که جواب نداد ، هنوز از راه نرسیده هوو اومد سرت ، ممنون همین روش نوین مال خودت ، ترجیح میدم بشینم تا بختم باز شه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 4 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king123 نمایش پست ها
    ایستگاه خنده 1

رياضي پسران: 2+2 مساوي است با 4. فوق فوقش 5.
    رياضي دختران: 2 تا گل داريم 2 تا گل ديگه هم مي ذاريم کنارش که به مامانمون هديه بديم؛ مجموعا ميشه يه دسته گل.

جغرافي پسران: اگر دست راست خود را به طرف شرق و دست چپ خود را به طرف غرب بگيريم، شمال در پيش رو و جنوب در پشت سرمان خواهد بود.
    جغرافي دختران: اگر قادر به تشخيص دست راست و چپ خود باشيم، بهتر است به خانه بخت رفته و دل وزير آموزش و پرورش را که بارها اعلام کرده از ازدواج دانش آموزان دختر استقبال مي کند، شاد كنيم.

ادبيات پسران: درس «حسنک وزير» از تاريخ بيهقي...
    ادبيات دختران: درس «مرضيه وزير» از تاريخ ...

انگليسي پسران:

انگليسي دختران:

تاريخ پسران (پس از حذف پادشاهان و لشکرکشي ها که دولت وعده اش را داده(: يوناني ها به سرکردگي يک يارويي حدود دو هزار سال پيش به ايران حمله کردند و عده اي از مردم را کشتند و يک سلسله اي را منقرض کردند اما پس از اندکي خودشان هم رفتند وردست بابايشان.
    تاريخ دختران (پس از اصلاحات مذکور): يوناني ها يک زماني به ايران آمدند و سعي کردند به جاي خورشت پلو بادمجون غذاي پلاخورشتوس يوناني را که اصلا هم خوشمزه نبود، رواج بدهند اما نتوانستند. طرز تهيه خورشت پلوبادمجون به شرح زير است...

فلسفه پسران: سقراط فيلسوفي يوناني بود که پيوسته در طلب حق بود و لقب شهيد راه حقيقت گرفت.
    فلسفه دختران: زن سقراط پيوسته در تعقيب شهيد راه حقيقت بود و دمار از روزگار او درآورد.

فيزيک نور پسران: در انعکاس يک تصوير در آينه بين فاصله كانوني آينه(f) و فاصله جسم از آينه(p) و فاصله تصوير از آينه (q) رابطه وجود دارد.
    فيزيک نور دختران: در انعکاس تصوير در آينه هميشه بين نجابت، زيبايي و شوهرداري بايد نسبت وجود داشته باشد
    I want to go to the garden with my friends
    I want to go to the kitchen and cook the dinner for my lord husband .

خب حالا اینارو گفتی ، ما که اگه بخوایم از خصوصیات شما بگیم که دیگه هیچی ...
    اما ایراد نداره بالاخره جوونا تفریح میخوان ، خوش باشین با همینااما زیاده روی نکنین که دست به افشا گری خواهیم زد !

7. 5 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

خب می بینم که بروبچ تا می تونن بحث شیرین ازدواج رو راه انداختن برای عوض شدن فضا یه متن مرتبط با همین موضوع هم واستون گذاشتم
    ایشالا خوشتون بیاد

عشق توي 5 سالگي ( متن طنز )
    من و دختر خاله‌ام ساناز، خیلی بهم می‌خوریم!!

هر وقت من یک کار خوب می‌کنم مامانم به من می‌گوید بزرگ که شدی برایت یک زن خوب می‌گیرم. تا به حال من پنج تا کار خوب کرده ام و مامانم قول پنج تایش را به من داده است. حتمن ناسرادین شاه خیلی کارهای خوب می‌کرده که مامانش به اندازه استادیوم آزادی برایش زن گرفته بود. ولی من مؤتقدم که اصولن انسان باید زن بگیرد تا آدم بشود، چون بابایمان همیشه می‌گوید مشکلات انسان را آدم می‌کند.
    در عزدواج تواهم خیلی مهم است یعنی دو طرف باید به هم بخورند. مثلن من و ساناز دختر خاله مان خیلی به هم می‌خوریم. از لهاز فکری هم دو طرف باید به هم بخورند، ساناز چون سه سالش است هنوز فکر ندارد که به من بخورد ولی مامانم می‌گوید این ساناز از تو بیشتر هالیش می‌شود. در عزدواج سن و سال اصلن مهم نیست چه بسیار آدم‌های بزرگی بوده اند که کارشان به تلاغ کشیده شده و چه بسیار آدم‌های کوچکی که نکشیده شده. مهم اشق است! اگر اشق باشد دیگر کسی از شوهرش سکه نمی‌خواهد و دایی مختار هم از زندان در می‌آید.
    من تا حالا کلی سکه جم کرده‌ام و می‌خواهم همان اول قلکم را بشکنم و همه‌اش را به ساناز بدهم تا بعدن به زندان نروم. مهریه وشیر بلال هیچ کس را خوشبخت نمی‌کند. همین خرج‌های ازافی باعث می‌شود که زندگی سخت بشود و سر خرج عروسی دایی مختار با پدر خانومش حرفش بشود. دایی مختار می‌گفت پدر خانومش چتر باز بود.خوب شاید حقوق چتر بازی خیلی کم بوده که نتوانسته خرج عروسی را بدهد. البته من و ساناز تفافق کرده‌ایم که بجای شام عروسی چیپس و خلالی نمکی بدهیم.هم ارزان تر است، هم خوشمزه تراست تازه وقتی می‌خوری خش خش هم می‌کند!
    اگر آدم زن خانه دار بگیرد خیلی بهتر است و گرنه آدم مجبور می‌شود خودش خانه بگیرد. زن دایی مختار هم خانه دار نبود و دایی مختار مجبور شد یک زیر زمینی بگیرد. می‌گفت چون رهم و اجاره بالاست آنها رفته اند پایین! اما خانوم دایی مختار هم می‌خواست برود بالا! حتمن از زیر زمینی می‌ترسید. ساناز هم از زیر زمینی می‌ترسد برای همین هم برایش توی باغچه یک خانه درختی درست کردم. اما ساناز از آن بالا افتاد و دستش شکست. از آن موقه خاله با من قهر است. قهر بهتر از دعواست.آدم وقتی قهر می‌کند بعد آشتی می‌کند ولی اگر دعوا کند بعد کتک کاری می‌کند بعد خانومش می‌رود دادگاه شکایت می‌کند بعد می‌آیند دایی مختار را می‌برند زندان! البته زندان آدم را مرد می‌کند.عزدواج هم آدم را مرد می‌کند، اما آدم با عزدواج مرد بشود خیلی بهتر است!
    WelCome To Derby

9. 9 کاربر از پست مفید Derby تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

به یاری خدا بعد از دربی یه مراسم عروسی هم تو این قسمت خواهیم داشت ... البته عروس خانوممون یکم پرتوقع تشریف دارن پشت قباله شون برد پرسپولیس تو دربی رو میخوان ...

11. 6 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

NetherlandsJuventusArsenal

Delpiero

تشکر ها
    4,301
    تشکر شده 2,555 در 522 پست

حالا که عروسی منم ضرب المثل هایی در مورد ازدواج بگم که همه چیز برای عروسی آماده بشه
    1) هنگام ازداج بیشتر با گوش هایت مشورت کن تا با چشم هایت.(آلمانی)
    2) مردی که به خاطر "پول" زن می گیرد ، به نوکری می رود. (فرانسوی)
    3) لیاقت داماد ، به قدرت بازوی اوست. (چینی)
    4) زنی سعاتمند است که مطیع "شوهر" باشد. (یونانی)
    5) زن عاقل با داماد "بی پول" خوب می سازد. (انگلیسی)
    6) زن مطیع فرمانروای قلب شوهر است. (انگلیسی)
    7) زن و شوهر اگر یگدیکر را بخواهند در کلبه ی خرابه هم زندگی می کنند. (آلمانی)
    داماد زشت و با شخصیت به از داماد خوش صورت و بی لیاقت. (لهستانی)
    9) دختر عاقل ،جوان فقیر را به پیرمرد ثروتمند ترجیح می دهد. (ایتالیایی)
    10) داماد که نشدی از یک شب شادمانی و عمری بد اخلاقی محروم گشته ای. (فرانسوی)
    11) دو نوع زن وجود دارد ؛ با یکی ثروتمند می شوی و با دیگری فقیر. (ایتالیایی)
    12) در موقع خرید پارچه حاشیه آن را خوب نگاه کن و در موقع ازدواج درباره مادر عروس تحقیق کن . (آذربایجانی)
    13) برای یافتن زن می ارزد که یک کفش بیشتر پاره کنی . (چینی)
    14) تاک را از خاک خوب و دختر را از مادر خوب و اصیل انتخاب کن. (اسپانیایی)
    15) اگر خواستی اختیار شوهرت را در دست بگیری اختیار شکمش را در دست بگیر. (اسپانیایی)
    16) اگر زنی خواست که تو به خاطر پول همسرش شوی با او ازدواج کن اما پولت را از او دور نگه دار. (ترکی)
    17) ازدواج مثل یک یک هندوانه است که گاهی خوب می شود و گاهی هم بسیار بد . (اسپانیایی)

13. 6 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Derby نمایش پست ها
    خب می بینم که بروبچ تا می تونن بحث شیرین ازدواج رو راه انداختن برای عوض شدن فضا یه متن مرتبط با همین موضوع هم واستون گذاشتم
    ایشالا خوشتون بیاد

عشق توي 5 سالگي ( متن طنز )

من و دختر خاله‌ام ساناز، خیلی بهم می‌خوریم!!

هر وقت من یک کار خوب می‌کنم مامانم به من می‌گوید بزرگ که شدی برایت یک زن خوب می‌گیرم. تا به حال من پنج تا کار خوب کرده ام و مامانم قول پنج تایش را به من داده است. حتمن ناسرادین شاه خیلی کارهای خوب می‌کرده که مامانش به اندازه استادیوم آزادی برایش زن گرفته بود. ولی من مؤتقدم که اصولن انسان باید زن بگیرد تا آدم بشود، چون بابایمان همیشه می‌گوید مشکلات انسان را آدم می‌کند.
    در عزدواج تواهم خیلی مهم است یعنی دو طرف باید به هم بخورند. مثلن من و ساناز دختر خاله مان خیلی به هم می‌خوریم. از لهاز فکری هم دو طرف باید به هم بخورند، ساناز چون سه سالش است هنوز فکر ندارد که به من بخورد ولی مامانم می‌گوید این ساناز از تو بیشتر هالیش می‌شود. در عزدواج سن و سال اصلن مهم نیست چه بسیار آدم‌های بزرگی بوده اند که کارشان به تلاغ کشیده شده و چه بسیار آدم‌های کوچکی که نکشیده شده. مهم اشق است! اگر اشق باشد دیگر کسی از شوهرش سکه نمی‌خواهد و دایی مختار هم از زندان در می‌آید.
    من تا حالا کلی سکه جم کرده‌ام و می‌خواهم همان اول قلکم را بشکنم و همه‌اش را به ساناز بدهم تا بعدن به زندان نروم. مهریه وشیر بلال هیچ کس را خوشبخت نمی‌کند. همین خرج‌های ازافی باعث می‌شود که زندگی سخت بشود و سر خرج عروسی دایی مختار با پدر خانومش حرفش بشود. دایی مختار می‌گفت پدر خانومش چتر باز بود.خوب شاید حقوق چتر بازی خیلی کم بوده که نتوانسته خرج عروسی را بدهد. البته من و ساناز تفافق کرده‌ایم که بجای شام عروسی چیپس و خلالی نمکی بدهیم.هم ارزان تر است، هم خوشمزه تراست تازه وقتی می‌خوری خش خش هم می‌کند!
    اگر آدم زن خانه دار بگیرد خیلی بهتر است و گرنه آدم مجبور می‌شود خودش خانه بگیرد. زن دایی مختار هم خانه دار نبود و دایی مختار مجبور شد یک زیر زمینی بگیرد. می‌گفت چون رهم و اجاره بالاست آنها رفته اند پایین! اما خانوم دایی مختار هم می‌خواست برود بالا! حتمن از زیر زمینی می‌ترسید. ساناز هم از زیر زمینی می‌ترسد برای همین هم برایش توی باغچه یک خانه درختی درست کردم. اما ساناز از آن بالا افتاد و دستش شکست. از آن موقه خاله با من قهر است. قهر بهتر از دعواست.آدم وقتی قهر می‌کند بعد آشتی می‌کند ولی اگر دعوا کند بعد کتک کاری می‌کند بعد خانومش می‌رود دادگاه شکایت می‌کند بعد می‌آیند دایی مختار را می‌برند زندان! البته زندان آدم را مرد می‌کند.عزدواج هم آدم را مرد می‌کند، اما آدم با عزدواج مرد بشود خیلی بهتر است!
    به به میبینم اقای مدیرم راه افتادن

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

15. 7 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

ایستگاه خنده 2
    وکیل خسیس
    مسئولین یک موسسه خیریه متوجه شدند که وکیلی پولدار در اصفهان زندگی می کند و تاکنون حتی یک ریال هم به خیریه کمک نکرده است. پس یکی از افرادشان را نزد او فرستادند.
    مسئول خیریه : آقای وکیل ، ما در مورد شما تحقیق کردیم و متوجه شدیم که الحمدالله از درآمد بسیار خوبی برخوردار هستید ولی تاکنون هیچ کمکی به خیریه نکرده اید. نمی خواهیددر این امر خیر شرکت کنید.
    وکیل میگه : آیا شما در تحقیقاتی که در مورد من کردند ، متوجه شدند که مادرم بعد از یک بیماری طولانی سه ساله ، هفته ی پیش درگذشت و در طول آن سه سال ، حقوق بازنشستگی اش کفاف مخارج سنگین درمانش را نمی داد ؟
    مسئول خیریه با کمی شرمندگی: نه نمی دانستم خیلی تسلیت می گویم.
    وکیل : آیا در تحقیقاتی که در مورد من کردید ، فهمیدید که برادرم در تصادف هر دو پایش را از دست داد و دیگر نمی تواند کار کند و زن و بچه دارد و سال هاست خانه نشین است نمی تواند از پس مخارج زندگیش براید؟
    مسئول خیریه با شرمندگی بیشتر : نه نمی دانستیم ، چه گرفتاری بزرگی...
    وکیل : آیا در تحقیقاتشان متوجه شدند که خواهرم سال هاست که در یک بیمارستان روانی است و چون بیمه نیست در تنگنای شدیدی برای تامین هزینه های درمانیش قرار دارد؟
    مسئول خیریه که کاملا شرمنده شده بود گفت : ببخشید ، نمی دانستیم این همه گرفتاری دارید.
    وکیل : خوب حالا وقتی که من به اینها یک ریال کمک نکرده ام ، شما چطور انتظار دارید به خیریه شما کمک کنم؟

17. 6 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ونگر
    بازیکن محبوب
    دلپیرو
    اسم واقعی شما
    مهدی

Delpiero

تشکر ها
    4,301

alex delpeiro و forlan عزیز اینم سورپرایز من برای شما
    فقط کلیک کنید تا با هزینه ی کم برید ماه عسل

اگر هم تونستین هواپیما برونین با این برین
    ویرایش توسط king123 : 10-12-2010 در ساعت 20:02

19. 5 کاربر از پست مفید king123 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

ماشالله این بحث شیرین چقد طرفدار پیدا کرده ، ممنونیم از مهدی خان که این بحث رو پیش کشیدن تا یکی دیگه از علایق بچه ها جز فوتبال دستمون بیاد

21. 5 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 100 نخستنخست ... 567891757 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)