Design & Developed BY Patira

صفحه 34 از 131 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 331 تا 340 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

منتظرى:قبل از دربى بايد ۳ امتياز بگيريم

مدافع خوزستانى تيم فوتبال استقلال تهران اين روزها تمرينات خوبى را با تيمش در كردان پيگيرى مى كند. پژمان منتظرى در خصوص اردوى كردان اين تيم گفت: تمرينات خوب و فشرده اى را در اين اردو پشت سر مى گذاريم. روزانه ۲ نوبت تمرين پر فشار را انجام مى دهيم و با توجه به امكانات و شرايط خوب آب و هوايى اين منطقه براى ادامه رقابت هاى ليگ آماده مى شويم. وى در خصوص بازى استقلال مقابل صبا گفت: بازى بسيار سختى با صبا در قم خواهيم داشت. ما طى چند سال اخير هميشه مقابل اين تيم در قم مشكل داشته ايم. با اين حال با توجه به اينكه اين بازى قبل از دربى انجام مى شود به ۳ امتياز مهم آن قبل از دربى نياز داريم.وى در پايان در خصوص صحبت هاى فتح الله زاده در تمرينات اين تيم گفت: فتح الله زاده زحمات زيادى براى تيم ما كشيده. صحبت هاى او در تمرين ديروز باعث افزايش روحيه تيم ما شد و جا دارد از او تشكر كنم كه به فكر تيم است.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

روانخواه: در بازي مقابل صبا و پرسپوليس به ميدان مي روم

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در حال حاضر پس از سپري کردن دوران مصدوميت ، براي رفتن به زمين و حضور در مقابل صبا و پرسپوليس آماده هستم .
    '' اميدرضا روانخواه'' افزود: خوشبختانه تا حدود بسيار زيادي مصدوميتم برطرف شده و در روزهاي گذشته در کنار ساير بازيکنان تمرينات خوبي را سپري کرده ام، با اين شرايط مي توانم براي استقلال در بازي هاي آينده به ميدان بروم و اميدوارم حضور دوباره ام را با گلزني اغاز کنم .
    وي خاطرنشان کرد: کادر پزشکي و فني تيم در اين مدت تلاش بسياري را براي من انجام داده اند و در نظر دارم پاسخ خوبي به محبت هاي آنان بدهم، به اميد خدا و در کنار تلاش ساير بازيکنان استقلال در بازي مقابل صبا به ميدان خواهم رفت و تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي استقلال مفيد باشم تا با برتري در اين ديدار به مصاف پرسپوليس بروم.
    هافبک استقلال تهران در مورد بازي مقابل پرسپوليس گفت: مهم اين است که استقلال در اين بازي نتيجه بگيرد البته خيلي دوست دارم گل بزنم اما هدف اولم موفقيت آبي پوشان تهراني است که بايد به آن دست يابيم البته اولويت اول ما بازي جوانمردانه و به دور از حاشيه است.
    روانخواه تاکيد کرد که مجموعه تيم استقلال به دنبال آن است تا حاشيه ها را کم کند و رمز موفقيت در بازي مقابل پرسپوليس حفظ آرامش و استفاده از موقعيت هاست که اميدوارم در پايان 3 امتياز به استقلال تهران برسد.

6. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

يک استقلالى گل برترى ايران مقابل برزيل را مى زند

دسوزا که خود يک بازيکن برزيلى است در خصوص تقابل تيم ملى ايران و برزيل نيز گفت: درست است که من برزيلى هستم اما اميدوارم برنده اين بازى ايران باشد و گل بازى را نيز يک استقلالى به ثمر برساند.
    فيليپ آلوز دسوزا هافبک تيم فوتبال استقلال تهران در خصوص اردوى کردان گفت: اردوى بسيار خوبى را در کردان پشت سر گذاشتيم و توانستيم به بخشى از تفکرات تاکتيکى مد نظر کادر فنى برسيم.
    وى ادامه داد: با اين حال تنها نقص اين اردو، کامل نبودن تيم بود که متاسفانه ما با ۱۵ يا ۱۶ بازيکن تمرين مى کرديم. اميدوارم با اضافه شدن ملى پوشان نيز به هماهنگى خوب برسيم.وى در خصوص بازى هاى تيم ملى ايران در رقابت هاى غرب آسيا گفت: من بازى هاى تيم ملى ايران در رقابت هاى غرب آسيا را مى بينم. اميدوارم اين تيم با شکست کويت عنوان قهرمانى غرب آسيا را به دست بياورد چون با توجه به بازى هاى خوبى که داشته خصوصاً پيروزى مقابل کره، نشان داده روند مثبتى دارد.

8. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: حفظ آرامش رمز موفقيت استقلال تهران است

سرمربي استقلال تهران گفت: حفظ آرامش رمز موفقيت استقلال است و به بازيکنان نيز تاکيد کرده ام به هيچ عنوان در مباحث غير فني ورود نکنند و ذهن خود را بر روي فوتبال و نتايج تيم متمرکز کنند.
    پرويز مظلومي گفت : از ابتداي فصل سعي کرديم تمرکز و آرامش خوبي را در تيم ايجاد کنيم تا بازيکنان و کادر فني به دور از حاشيه ها بر روي مسائل فني و نتايج تيم دقت کافي را داشته باشند، اين رمز موفقيت ماست و اگر دوستان اجازه دهند اين آرامش را تا پايان ليگ حفظ خواهيم کرد.
    وي ادامه داد: خوشبختانه با برپايي اردوي کردان شرايط تيم بسيار بهتر از قبل شده است و به هماهنگي هاي بيشتري دست يافتيم.
    مظلومي با اشاره به کمبود نفرات آبي پوشان به علت مصدوميت ها و همراهي بازيکنان ملي پوش اين تيم در رقابت هاي برون مرزي گفت: دست ما کاملا'' بسته است و حتي در تمرينات درون گروهي نيز نمي توانم تمرينات 8 به 8 داشته باشيم. نفرات استقلال محدود است و مجبوريم با اين شرايط کار کنيم. خوشبختانه اسماعيل شريفات و اندرسون مصدوميت هاي خود را سپري کرده اند وبه تمرينات گروهي بازگشتند و با اين نفرات به کار خود ادامه مي دهيم.
    سرمربي استقلال تهران در مورد بازي اين تيم با صبا يادآور شد : براي عبور از دفاع بسته اين تيم برنامه هاي خاصي داريم البته صبا تيم خوبي است اما براي کسب 3 امتياز بايد از تمام داشته هاي خود بهره بگيريم تا موفق شويم.
    وي در مورد شهرآورد تهران نيز گفت: هنوز خيلي زود است که بخواهيم براي اين بازي خط و نشان بکشيم اما اميدوارم هر تيمي که بهتر بازي کند، برنده بازي شود.

10. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مجتبي جباري:دوست دارم هر چه سريعتر از فوتبال خداحافظي کنم

هافبک تيم فوتبال استقلال با تاکيد براينکه برخي مطبوعات موجب دلچرکين شدن وي از فوتبال شده‎اند،گفت: از حاشيه هاي فوتبال خسته شده ام و دوست دارم هر چه سريعتر خداحافظي کنم. مجتبی جباری در حاشیه دیدار دوستانه دیروز تیم فوتبال استقلال مقابل آرمین قزوین با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: در دیدارهای اخیر به زانویم فشار زیادی وارد آمد که باعث مصدومیت دوباره‌ام شد. برای برطرف شدن مصدومیت طی روزهای اخیر فیزیوتراپی انجام دادم و از امروز نرم دویدن را آغاز کردم.
    وی در ادامه ابراز امیدواری کرد، شرایط همراهی آبی پوشان را در شهرآورد تهران پیدا کند و در پاسخ به این پرسش که "چرا مجتبی جباری اینقدر مصدوم می‌شود؟"، گفت: اینکه زیاد مصدوم می‎شوم را بگذارید روی بدشانسی من. من در هفته‌های ابتدایی لیگ یک عمل روی بینی‌ام انجام دادم و بلافاصله آماده بازی شدم. همین مسئله روی آسیب دیدگی مجددا من تاثیرگذار بود.
    خبرنگاری به جباری گفت، شما گرانترین زانو را دارید و نظرش را در این خصوص جویا شد که "چطور چند بازی اول لیگ را بدون مصدومیت پشت سر می‌گذارد و در ادامه با یک آسیب دیدگی از میدان دور می‎شود؟"، هافبک تیم استقلال در پاسخ به این پرسش گفت: من به این پرسش هیچ جوابی نمی‌دهم و اعتقاد دارم پشت این پرسش هیچ فکری نیست. هیچ بازیکنی نیست که عمدا عمل جراحی کند و دوست نداشته باشد که در لیگ به میدان برود.
    وی افزود: من بهترین فرصت‌های بازی و شرایط مالی را به خاطر مصدومیت از دست دادم، چطور می‌شود از این شرایط راضی باشم. من برای اینکه مصدوم نشوم، خیلی چیزها را رعایت می‌کنم اما نمی‌‎دانم چرا اینقدر دچار آسیب دیدگی می‌شوم.
    جباری با انتقاد از برخی مطبوعات ورزشی گفت: برای برخی از مطبوعات متاسفم. آنها هرچه می‌خواهند می ‍نویسند و مردم را سرگرم می‌کنند. همین برخوردها و رفتارهاست که مرا دلسرد کرده است و از محیط فوتبال دل چرکین شده‌ام. نمی‎دانم برخی‌ها چطور به خود اجازه می‌دهند در مورد من اظهارنظر کنند آنهم در شرایطی که ابتدای فصل جاری پس از تست پزشکی قراردادم را با باشگاه استقلال تمدید کردم.
    هافبک تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: از این شرایط خسته شده‌ام و دوست دارم هرچه زودتر از این فوتبال خداحافظی کنم. در شرایط موجود ترجیح می دهم سرم را پایین بیاندازم و چیزی نگویم.

12. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: با حضور در مسابقات غرب آسيا شخصيت فوتبال ايران را پايين ‌آورديم

سرمربي استقلال با انتقاد از حضور تيم ملي در مسابقات غرب آسيا گفت: بايد به شخصيت فوتبالمان توجه کنيم و براي تيم بزرگسالان ارزش قائل باشيم.
    پرويز مظلومي در خصوص آخرين شرايط تيم فوتبال استقلال پس از بازگشت از اردوي کردان، مصدوميت فرزاد آشوبي و حضور تيم ملي در مسابقات غرب آسيا صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
    * وضعيت استقلال قبل از بازي با صبا چه طور است؟
    خوشبختانه بازيکنان خوب تمرين کردند اما فکر مي‌کنم تعطيلات براي ما خوش‌يمن نبود. چون تيم ما تازه به شرايط آرماني نزديک شده بود و به خاطر فشارهاي پس از مسابقات دوباره مجبور شديم بدنسازي کنيم.
    * وضعيت مصدومان به کجا رسيد؟
    با تلاش پزشکان چند نفر از بازيکنان رسيده‌اند و اسماعيل شريفات نيز ديگر مشکلي نخواهند داشت. البته حضور جباري هنوز قطعي نيست اما در مجموع براي بازي با صبا آماده هستند.
    * زماني سرمربي صبا بوديد. چه احساسي از حضور در مقابل اين تيم داريد؟
    با صبا خاطرات خوبي را پشت سر گذاشتم. احترام زيادي به مديريت و بازيکنان صبا مي‌گذارم. آنها در طول اين فصل نتايج خوبي گرفتند اما ما قبل از دربي ريسک نمي‌کنيم و تمام تلاش‌مان را انجام مي‌دهيم تا از کورس قهرماني عقب نيفتيم.
    * نبود ملي‌پوشانتان باعث عدم هماهنگي نمي‌شود؟
    کار ما سخت است. حدود 2 هفته است که ما بازيکنانمان را در اختيار نداريم و ملي‌پوشانمان با تفکرات قطبي به ايران برمي‌گردند. البته ميداودي و آشوبي سه کارته هستند ولي شايد اصلا از ملي‌پوشانم استفاده نکنم چون آنها خسته هستند و بازيکناني که در تيم ملي به ما مي‌دهند فقط فرصت ريکاوري با ما را دارند.
    * صحبت از ملي‌پوشان شد. فرزاد آشوبي را به دليل آسيب ديدگي به تهران برگرداندند در حالي که اين بازيکن براي شما گلزني کرد؟
    مثل اينکه نياز نبوده از آشوبي در مقابل برزيل استفاده کنند. البته اين بازيکن سه اخطاره است اما کاش مبعلي و عمران‌زاده را برمي‌گرداند. آرزو مي‌کنم آنها صحيح و سالم به تهران برسند و ما بتوانيم از آنها استفاده کنيم.
    * پيش‌بيني شما از دربي پايتخت چيست؟
    الان در اين خصوص صحبت نمي‌کنم و تمام تمرکزم به بازي با صبا است. اين مسابقه براي ما سخت و دشوار خواهد بود و به فکر کسب امتياز در اين بازي هستيم.
    * به عنوان سوال آخر به نظر شما حضور تيم ملي ما در مسابقات غرب آسيا الزامي بود؟
    نتايج در پايان باب ميل ما نبود ولي اي کاش مثل تيم‌هاي ديگر ما هم با تيم دوم و يا تيم اميد مي‌رفتيم. اين بهترين زمان براي شاگردان غلامحسين پيرواني بود که تا قبل از اعزام به گوانگجو محک بخورند. فوقش جريمه مسابقات را پرداخت مي‌کرديم و تيم اصلي را به اين مسابقات نمي‌فرستاديم. براي شخصيت تيم ما خوب نيست که در چنين مسابقاتي با تيم اصلي و بزرگسال شرکت کند. بايد کاري کنيم که شخصيت فوتبال ايران پايين نيايد و به دنبال حفظ آبرو باشيم.

14. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فتح‌الله‌زاده: اگر بتوانيم يك بازيكن خارجي جذب خواهيم كرد

مديرعامل باشگاه استقلال از احتمال جذب يک بازيکن خارجي خبر داد. علي فتح‌الله‌زاده پس از ورود به ايران و حضور در باشگاه استقلال گفت: سفر چند روزه‌اي را به کشور اسلواکي داشتم که دستاوردهاي مثبتي را در پي داشت. با کمک ناصرحجازي چند بازيکن مستعد را براي آينده مدنظر قرار داديم، ضمن آنکه براي ليگ امسال يک بازيکن خوب در اسلواکي را پسنديده‌ايم که اگر بتوانيم در تيم جابجايي صورت دهيم از وجود وي در نيم فصل دوم بهره خواهيم برد. در غير اين صورت در آغاز فصل آينده وي را جذب استقلال خواهيم کرد.
    مديرعامل باشگاه استقلال افزود: توسط برگزارکنندگان مسابقه دوستانه ايران و برزيل از بنده دعوت به عمل آمده و به امارات خواهم رفت تا ضمن تماشاي مسابقه فوق از آخرين وضعيت ملي‌پوشان استقلال آگاه شوم و روز جمعه به ايران بازخواهم گشت.

16. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: براي يك گل فوتبال جوانمردانه را زير سؤال بردند

سرمربي تيم استقلال گفت: براي اين فوتبال متاسفم که به خاطر يک گل بازي جوانمردانه را زير سؤال بردند.
    پرويز مظلومي پس از تساوي يک بر يک برابر صباي قم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ابتدا بايد ولادت حضرت معصومه را تبريک بگويم. در مورد بازي بايد بگويم اخراج زودهنگام حنيف عمران‌زاده تمام برنامه‌هاي ما را به هم ريخت. با احتساب وقت‌هاي تلف شده، 90 دقيقه 10 نفره بازي کرديم و مجبور شدم از بازيکنان در پست‌هاي غيرتخصصي استفاده کنم.
    وي ادامه داد: بازيکنان استقلال 10 نفره جنگيدند و ثابت کردند استقلال تيم بزرگي است. اگر به خاطر رعايت بازي جوانمردانه گل نمي‌خورديم صبا نمي‌توانست بر روي کارهاي تاکتيکي به ما گل بزند. براي اين فوتبال متاسفم که به خاطر يک گل بازي جوانمردانه را زير سؤال مي‌برند.
    مظلومي با اشاره به ديدار حساس هفته آينده دربي برابر پرسپوليس عنوان کرد: بازي پربرخورد امروز پيش از دربي باعث شد در مسابقه با پرسپوليس تيم کامل را در اختيار نداشته باشيم اما اگر تيم ما 10 نفره نمي‌شد سه امتياز مسابقه را از آن خود مي‌کرديم من به همه بازيکنانم خسته نباشيد مي‌گويم. آنها با تمام توان بازي کردند. جمودي‌نژاد بازيکن صبا مي‌خواست توپ را به بيرون بزند اما با فريادهاي نيمکت‌نشينان تيمش مواجه شد و توپ را بر روي دروازه سانتر کرد که آن توپ گل شد.
    سرمربي استقلال با بيان اينکه کسالت دارد نشست خبري را زودتر ترک کرد.

18. 2 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

ديدار با صبا پيش بازى دربى است

مظلومى: به حاشيه هاى قبل از دربى عادت كرده ايم

تيم استقلال عصر امروز در قم به مصاف صبا خواهد رفت. صبايى ها در زمين خود يقه همه تيم هاى بزرگ را گرفته اند اما مظلومى سرمربى آبى پوشان معتقد است اهميت اين بازى كمتر از دربى نيست و اين تيم محكوم به كسب ۳ امتياز در زمين صبا است. در ادامه مصاحبه پرويز مظلومى را بخوانيد:

• شرايط استقلال در آستانه ديدار با صبا چطور است؟
    - خدا را شكر تيم در حال حاضر وضعيت خوبى دارد. تنها مشكل ما در اين بازى غيبت چند مهره اصلى مان است.

• كوشكى هم به جمع مصدومان اضافه شد؟
    - بله، بيژن كوشكى، مجتبى جبارى، شريفات، يوسفى و روانخواه مصدومان ما هستند كه نبود آنها كار ما را سخت كرده ضمن اينكه ميلاد ميداودى و فرزاد آشوبى را نيز به دليل محروميت در اختيار نداريم. اينها بازيكنان اصلى تيم هستند كه نمى توانيم از حضورشان در اين بازى سخت استفاده كنيم و با داشته هايى كه داريم بايد به مصاف صبا برويم.

• علت مصدوميت مجدد روانخواه چيست؟
    - او پس از مصدوميتى طولانى آماده مسابقه شده بود و اميدوار بودم كه در بازى با صبا، يك نيمه از حضورش استفاده كنم اما در بازى تداركاتى در يك حركت ساده دچار كشيدگى عضله شد و با اين شرايط نمى توانم از حضور او استفاده كنم.

• بازى با صبا را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - بازى با صبا آن هم در قم قطعاً سخت خواهد بود. صبا تيم بسيار خوبى است اما با تمام احترامى كه براى مجموعه تيم صبا قائل هستم بايد بگويم حساب ديگرى روى اين ۳ امتياز باز كرده ايم. اين ديدار پيش بازى ما براى دربى است. ۳ امتياز اين بازى ارزش زيادى دارد چرا كه با توجه به جدول رده بندى اگر اين امتياز را بگيريم شرايط فرق خواهد كرد. ما تلاش مى كنيم تا دست پر از قم باز گرديم.

• چقدر از صبا شناخت داريد؟
    - صبا در خانه تيم خطرناكى است. آنها اكثر تيم هاى مدعى را در قم شكست داده اند و اين كار ما را سخت تر مى كند، با وجود اينكه خاطرات خوبى از صباى قم داريم اما آنها را به خوبى آناليز كرده ايم و اميدوارم پس از ۳ هفته تعطيلى و دورى از مسابقات نتيجه مناسبى كسب كنيم.

• اين تعطيلى ليگ چه تاثيرى در روند استقلال داشت؟
    - بعد از بازى با سايپا بازيكنان ما از لحاظ هوازى به توانايى خوبى رسيده بودند اما اين ۳ هفته تعطيلى دوباره آنها را از شرايط مسابقه دور كرد. با اين حال تيم ملى اولويت دارد و ما مجبور به پذيرش اين برنامه ريزى هستيم.

• استقلال براى اين بازى چند بازيكن ۲ اخطاره دارد. در اين بازى از وجود آنها استفاده مى كنيد يا آنها را براى بازى با پرسپوليس نگه خواهيد داشت؟
    - قطعاً از وجود آنها استفاده مى كنيم چون قرار نيست بازى با صبا را فداى دربى كنيم.

• پيش از اين گفته بوديد برخى از افراد اطلاعات تيم را به بيرون انتقال مى دهند.
    - فرد مورد نظر من در مجموعه تيم نيست چرا كه مجموعه بازيكنان خود را وارد حاشيه نمى كنند. كسانى نزديك تيم مى شوند كه مطالبى را به ناحق مطرح مى كنند و منظور من اصلاً مجموعه تيم نبود.

• پس اين موضوع كه برهانى براى اردوى كردان چك گذاشت را تكذيب مى كنيد؟
    - باشگاه استقلال مجموعه اى قديمى است و اين باشگاه به خاطر ۹ ميليون نمانده است كه بخواهد از برهانى يا بازيكن ديگرى چك بگيرد. ما به حاشيه هاى پيش از دربى عادت داريم .

• و سوال آخر اينكه نظرتان در خصوص بازى ايران و برزيل چيست؟
    - من راجع به تيم ملى چيزى نمى گويم و تنها براى آن آرزوى موفقيت مى كنم چون معتقدم در اين شرايط تنها بايد از تيم ملى حمايت كرد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

عباس مژدهي: با پشتم هم به پرسپوليس گل زده‌ام!

عباس مژده‌اي، پيشكسوت استقلال خاطرات شيريني از دربي دارد. مهاجم سال‌هاي دور آبي‌پوشان كه گرد پيري بر چهره‌اش نشسته بارها دروازه پرسپوليس را باز كرده است.
    7گل كه دو تاي آن با پيراهن دارايي و پنج گل با پيراهن استقلال در كارنامه ورزشي‌اش ديده مي‌شود. وقتي از او خواستيم خاطره‌اي از آن روزها، روزهايي كه پول نبود اما عشق و تعصب حرف اول را مي‌زد برايمان تعريف كند در خاطر گفت: خاطره‌هايي جذاب كه حتماً شنيدني است.
    خاطره اول: 40 سال پيش بود، در شيرودي با پيراهن استقلال روبروي پرسپوليس قرار گرفتم،‌جواني 18 ساله بودم، تا صبح از فرط هيجان خوابم نمي‌برد و فقط به اين فكر مي‌كردم چگونه گل بزنم،‌ متاسفانه نتوانتستم گل بزنم،‌ دقيقه 60 مربي مرا بيرون كشيد،‌ ناراحت بودم، 10 دقيقه بعد مهاجم تيم‌مان مصدوم شد،‌يك دفعه از روي نميكت بلند شدم و گفتم دوباره مي‌روم بازي كنم، آن موقع مثل حالال نبود كه هر اتفاقي كوچك بزرگ شود و به قول معروف از كاه كوه بسازند،‌دويدم تو زمين، پرسپوليسي‌ها گفتند اين كه بازي كرده و تعويض شد،‌من و بازيكنان سريع اوت را انداختيم و گفتيم ول كن بازي كن، به همين راحتي بازي ادامه يافت،‌دو بر دو بوديم در دقايق پاياني با بغل با گل زدم، سه بر دو برديم، باور مي‌كنيد؟!
    خاطره دوم: با پيراهن دارايي روبروي پرسپوليس قرار گرفتمي، در گوش راست سه پاس گل دادم، سه بار با سرعت بالا فرار كردم و توپ را سانتر كردم غلام وفاخواه هت‌تريك كرد. با خودم گفتم من هميشه به پرسپوليس گل زدم حالا توانستم،‌ بايد اين كار را انجام دهم، گوش راست را ول كردم و رفتم جلو، توپ را گرفتم با سرعت دويدم، چند بار خطا كردند و پيراهنم را گرفتم اما نتوانستند،‌يك لحظه ديدم با توپ و دروازه‌بان پرسپوليس كه بذرمهدي بود داخل دروازه هستم، بعد بازيكنان گفتند گلرشان تكل بدي زد و توپ به پشت تو خورد و چسبيد به تور.

22. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

صفحه 34 از 131 نخستنخست ... 2432333435364484 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)