آفرین ......بی خود نیست که شعار ما فراتر از یک باشگاه است ......... بارسلونا یه هویته ........یه عشق بی پایانههههههههه
آفرین ......بی خود نیست که شعار ما فراتر از یک باشگاه است ......... بارسلونا یه هویته ........یه عشق بی پایانههههههههه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
چون با غرور بازی نمی کنند مثل بعضیا. آدم یه بار پاسکاری بارسا رو ببینه عاشقش میشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
چون هیچوقت مغرور نبوده... نا امید نشده... عالی بازی میکنه... و چون
همیشه بهترین بوده و هست و خواهد بود
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
اتحاد...همبستگی...تعصب...واقع بارسلونا از جنس مردمه و مردم اون رو بنا کردن...بر خلاف رئال مادرید...همون طور که میدونید رئال در زبان اسپانیولی به معنای سلطنتی هست و این نشون میده که این باشگاه از جنس مردم نیست...قصد توهین نداشتم فقط خواستم بگم بارسلون یعنی ما...بعضی جاها آدم انقدر حرف برای گفتن داره که سکوت میکنه...الانم من خیلی دلیل ها دارم ولی ترجیح میدم سکوت کنم...چون سکوت خودش گویای همه چیزه!![]()
چون تيمي مثل بارسا دنبال ارزشهاي بزرگه نه جامهاي بزرگ در صورتي كه به هر دوتا رسيده![]()
خب میخوای طرفدار 6 تایی ها بشم ؟؟
به خاطر غیرتی که در رگ بازیکنانش در جریان است
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
lما طرفدار باسا بودیم از بچگی ولی اصلی ترین دلیلی که می تونم بگم بازی زیبای مردان کاتالان بوده و هست و خواهد بود
10 سلم بود،14 ساله پیش،عاشق رونالدو بودم،اومد بارسلون،منم شدم بارسلونی،
خیلی خوشحالم از این انتخابم،من عتشق بارسلونم
بابا اینو دیگه خوده رئهالیها هم میدونن که بارسابهترین تیمه دنیاست
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)