تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
راز باش
ولي فاش نشدني!
کاش به جایه این بازیه کسل کننده ی ایران بازیه اینتر و یوونتوس رو به طوره زنده پخش میکرد
آی گفتی........
آخه بازی ایران هم شد فوتبال!
مثل اینکه بازی رو هم به امید خدا باخته!تازه اون هم به جوانان کویت!
بازی یووه و اینتر کجا این بازی کجا!
خدا .......
حالا جایه شکرش باقیه که میخوان بعد از بازیه ایران اون بازی رو پخش کنن
به امیده پیروزیه یوونتوس![]()
بابا منم همینو میگم دیگه.به خدا پلنگ صورتی ببینیا از بازی ایران قشنگتره.هم میخندی هم حیجان داره آخه این چه وضعشه.من که میشینم همه ی بازیهارو از اسکای اسپورتو از الجزیره اسپورتو از اینا میبینم.هرچند که هی باید پول ریخت تو شیکم مسئولای شبکش ولی به خدا میارزه
راز باش
ولي فاش نشدني!
حالا اون هیچی چرا بازیه آرسنال-چلسی رو نذاشتن.آخه چی بگم.الآن دو کلمه حرف بزنم میگن طرف سیاسیه.ولمون کن بابا اهههههههههههههههههههههههه هه.صدرحمت به بازی مالدیو - گوام.به خدا از ایران قشنگتر بازی میکنن.البته نباید یه طرفه باشیما.چون واقعا موقع جام جهانی سنگ تموم گذاشت.اما باشگاهیارم باید زنده پخش بشه دیگه
راز باش
ولي فاش نشدني!
واقعا باید به حسن انتخاب مسئولان برای پخش نکردن دربی لندن و ترجیح بازی سراسر هیجان ایران کویت به یووه و اینتر تبریک گفت.
ارسنال که عصر باخت.حالا خدا کنه یووه ببره یکم ما راحت شیم![]()
بازي بارسا -مايوركا رو ميذاشتن بهتر بود
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افتضاح
سال به سال دریغ از پارسال
هر سال دارن بدتر میشن
بازیها که همه از دم دزدیه نشون هم که دیگه نمیدن
بازی چلسی و من سیتی رو ندادن
بازی امروز هم که قربونشون برم هیچی ندادن
حالا اونایی که میدن چطوریه
خداییش بازی وردربرمن اینتر حساس تر بود یا من یونایتد و والنسیا؟
ما خانه به دوشیمما خانه به دوشیمتیم اس اس به دو عالم نفروشیم
سال89 تو دربی 69
شیث رضایی دنبال فرهاد بدو
آی بدو آی بدو
آی بدو آی بدو
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وقتی بازی رئال رو پخش نمیکنه ، به درده لای جرز میخوره.![]()
CRISTIANO RONALDO FOR EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)