روانخواه: در بازي مقابل صبا و پرسپوليس به ميدان مي روم
هافبک تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در حال حاضر پس از سپري کردن دوران مصدوميت ، براي رفتن به زمين و حضور در مقابل صبا و پرسپوليس آماده هستم .
'' اميدرضا روانخواه'' افزود: خوشبختانه تا حدود بسيار زيادي مصدوميتم برطرف شده و در روزهاي گذشته در کنار ساير بازيکنان تمرينات خوبي را سپري کرده ام، با اين شرايط مي توانم براي استقلال در بازي هاي آينده به ميدان بروم و اميدوارم حضور دوباره ام را با گلزني اغاز کنم .
وي خاطرنشان کرد: کادر پزشکي و فني تيم در اين مدت تلاش بسياري را براي من انجام داده اند و در نظر دارم پاسخ خوبي به محبت هاي آنان بدهم، به اميد خدا و در کنار تلاش ساير بازيکنان استقلال در بازي مقابل صبا به ميدان خواهم رفت و تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي استقلال مفيد باشم تا با برتري در اين ديدار به مصاف پرسپوليس بروم.
هافبک استقلال تهران در مورد بازي مقابل پرسپوليس گفت: مهم اين است که استقلال در اين بازي نتيجه بگيرد البته خيلي دوست دارم گل بزنم اما هدف اولم موفقيت آبي پوشان تهراني است که بايد به آن دست يابيم البته اولويت اول ما بازي جوانمردانه و به دور از حاشيه است.
روانخواه تاکيد کرد که مجموعه تيم استقلال به دنبال آن است تا حاشيه ها را کم کند و رمز موفقيت در بازي مقابل پرسپوليس حفظ آرامش و استفاده از موقعيت هاست که اميدوارم در پايان 3 امتياز به استقلال تهران برسد.