Design & Developed BY Patira

صفحه 33 از 131 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

امیرحسین صادقى، مدافع استقلال قصد ندارد موضعى در مورد اخراج بیژن کوشکى و آرش برهانى بگیرد. گفت وگو با وى را بخوانید:

•وضعیت استقلال چطور است؟
    - خدا را شکر وضعیت خوبى داریم. خوشبختانه باشگاه امکانات خوبى را براى بازیکنان تدارک دیده و نتایج خوبى هم مى گیریم. البته در تمرینات با کمبود بازیکن مواجه هستیم و این به ضرر استقلال است.

•تعطیلى هاى لیگ به ضرر استقلال نیست؟
    - ما در این مورد باید به آقاى قطبى حق بدهیم تا امروز طلبکار نباشیم که چرا او فلان کار را انجام نداد. به هر حال باید تعاملى بین تیم ملى و باشگاه ها برقرار باشد. هر چند که من معتقدم تعطیلات لیگ نباید بلندمدت باشد.
    •چرا استقلال این قدر حاشیه دارد؟

- حاشیه کجا بود؟!

•مى دانى که کوشکى مصاحبه کرده و گفته که بعضى از بازیکنان استقلال با زدوبند بازى مى کنند؟
    - من حرف هاى کوشکى را نخواندم اما نمى دانم چه بگویم. کوشکى یکى از مدافعان بزرگ فوتبال ایران است و مطمئناً استقلال به او احتیاج دارد. او دوباره به ترکیب ثابت مى رسد. در ضمن باید بگویم که کوشکى در این فوتبال به حقش نرسیده است.

•خبر دارى که آرش برهانى هم اخراج شده؟
    - خیر. این را از زبان شما مى شنوم.

•آرش به اردوى کردان نیامده و باشگاه هم تصمیم گرفته که او را فعلا اخراج کند.
    - من در جریان این موضوع نیستم اما مثل اینکه آرش به دلیل مشکلات شخصى غیبت داشت. متأسفانه بعضى ها هم مى خواهند تیم ما را بى جهت به حاشیه ببرند اما استقلال بازیکنان نجیب و سربه زیرى دارد و الان در تیم ما آرامش حکم فرماست.

•امسال قهرمان مى شوید؟
    - هدفى جز این نداریم. ما صددرصد قهرمان مى شویم

4. کاربر روبرو از پست مفید Azunited تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

آخرین اخبار آبی ها از زبان پورحیدری

سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجتبی جباری از فردا به اردوی ما در کردان کرج اضافه می شود و همراه سایر بازیکنان تمرین می کند.
    ‌منصور پورحیدری گفت: متاسفانه مجتبی جباری به دلیل تورم در ناحیه زانوی خود که پیش از این آن را جراحی کرده بود، نتوانست ما را در تمرینات کردان همراهی کند و تصور می کنم از فردا - یکشنبه - به جمع بازیکنان اضافه شود.

وی ادامه داد: تمرینات ما در کمپ کردان کرج طبق برنامه های کادر فنی دنبال می شود و بجز غیبت ملی پوشان و دو مصدوم هیچ مشکل خاص دیگری در تیم ما وجود ندارد.
    سرپرست تیم استقلال تاکید کرد: از روز پنج شنبه بعد از ظهر تمریناتمان را در کردان کرج آغاز کرده ایم و با توجه به زمان بندی انجام شده این تمرینات تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.
    پورحیدری همچنین در مورد حضور مجدد برهانی در تمرینات استقلال افزود: با توجه به اینکه برهانی بدون اجازه در تمرینات هفته گذشته حاضر نشد با درخواست کادر فنی جریمه شد و از روز گذشته به سایر آبی پوشان پیوست تا تمرینات خود را دنبال کند.
    وی خاطرنشان کرد: درجریان خواست های برهانی از مدیریت باشگاه و صحبت های فتح الله زاده در این مورد نیستم اما از نظر کادر فنی این بازیکن باید بهای غیبت در تمرینات تیم را بدون اجازه با جریمه مالی بپردازد.
    سرپرست سابق تیم ملی فوتبال ایران در ادامه صحبت هایش در مورد بازی ایران مقابل بحرین گفت: متاسفانه به دلیل حضور در تمرینات ، نتوانستم این بازی را تماشا کنم اما نتیجه نشان می دهد که ایران کاملا از حریف خود برتر بوده است.
    پورحیدری در پایان گفت: چند سال برابر تیم بحرین نتایج مناسبی کسب نمی کردیم و برای پیروزی مقابل این حریف به مشکل خورده بودیم. خوشبختانه شکست بحرین در بازی روز گذشته ما را از این وضعیت روحی بیرون برد و امیدوارم کسب نتایج بهتر زمینه ساز موفقیت در جام ملت های آسیا شود.

6. 3 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

پرويز مظلومي: بازيکنان آماده در دربي بازي مي کنند

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ترکيب تيم براي بازي برابر پرسپوليس مشخص نيست اما بازيکناني که نسبت به سايرين آماده تر باشند در دربي به ميدان مي روند.

پرويز مظلومي با تاکيد بر اينکه در حال حاضر به دربي و بازي مقابل حريف سنتي فکر نمي کند، اظهار داشت: هفته آينده ديدار حساسي را در برابر صبا در شهر قم پيش رو داريم و به همين دليل تمام برنامه ها و تفکرات ما معطوف به آن مسابقه است.
    وي ادامه داد: در روزهاي اخير صحبت هاي زيادي در مورد نيمکت نشيني و حضور بازيکنان در ترکيب اصلي استقلال در دربي به گوش مي رسد. تنها مي توانم بگويم بازيکناني که نسبت به هم تيمي هاي ديگر خود آماده تر باشند و برنامه هاي تاکتيکي ما را بخوبي اجرا کنند در مقابل پرسپوليس بازي مي کنند.
    سرمربي تيم استقلال يادآور شد: حساسيت ديدار با صباي قم کمتر از بازي با پرسپوليس نيست چرا که کسب امتياز از اين مسابقه مي تواند ما را از نظر روحي براي بازي مقابل سرخپوشان در وضعيت مناسبي قرار دهد.
    مظلومي تاکيد کرد: ديدار با صبا دشواراست زيرا چند بازيکنمان را به دليل محروميت در اختيار نداريم و از سوي ديگر بايد تلاش کنيم تا ساير بازيکنان بدون آسيب ديدگي از زمين خارج شوند.
    وي در مورد وضعيت مصدومان تيمش گفت: محسن يوسفي پس از عمل جراحي نمي تواند ما را براي چند هفته همراهي کند. از سوي ديگر مصدوميت دوسانتوس برطرف شده است و اين بازيکن در حال حاضر در تمرينات حضور دارد.
    سرمربي استقلال با ابراز رضايت از برگزاري اردوي آماده سازي اين تيم در کردان افزود : يکي از دلايلي که باعث شد به کردان بياييم، دوري از حاشيه ها و حفظ تمرکز بازيکنانمان بود. خوشبختانه بازيکنان خوب و با انگيزه تمرين مي کنند و با وجود چند مصدوم و غيبت ملي پوشان از نحوه کار راضي هستم.
    مظلومي در مورد جريمه بازيکناني چون کوشکي و برهاني نيز تاکيد کرد: هيچ بازيکني در اردوي کردان، بدون اجازه حتي آب هم نمي خورد. اين بازيکنان هم بر اساس مسائل به وجود آمده، از سوي باشگاه جريمه شدند و تذکرات لازم را به آنها يادآوري کرده ايم.
    وي در پايان با اشاره به حضور چند ملي پوش استقلال در مسابقات غرب آسيا خاطرنشان کرد: هيچ خبري از بازيکنانمان در تيم ملي نداريم و تنها بازي هاي آنها را از طريق تلويزيون پيگيري مي کنيم. اميدوارم آنها در کنار ساير ملي پوشان بتوانند در رقابت هاي غرب آسيا موفق باشند.
    ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال در چارچوب هفته يازدهم ليگ برتر روز 23 مهرماه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود .

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

8. 5 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک چپ
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،گاس هیدینگ
    بازیکن محبوب
    مسی،ژاوی،اينيستا،آلوز
    اسم واقعی شما
    سید محمد علی موسوی
    تشکر ها
    344
    تشکر شده 1,569 در 524 پست

فتح‌الله‌زاده در جمع بازيكنان: 3بازي را ببريد 10 ميليون قرارداد را زودتر مي‌گيريد

سرپرست باشگاه استقلال در جمع بازيکنان اين تيم در کردان اعلام کرد در صورت پيروزي در سه ديدار آينده 10 ميليون از مبلغ قرارداد را زودتر پرداخت مي‌کند.
    علي فتح الله زاده روز گذشته در اردوي استقلال در کردان حاضر شد.
    وي که جمعه هفته گذشته نيز در جمع آبي پوشان حاضر شده بود، ديروز به بازيکنان اين تيم اعلام کرد در صورتي که 3 بازي آينده خود را با پيروزي پشت سر بگذارند، 10 ميليون از قراردادشان را زودتر از موعد مقرر پرداخت مي کند.
    استقلال در سه بازي آينده خود در ليگ برتر با تيم هاي صباي قم، پرسپوليس و تراکتورسازي بازي دارد.
    تيم استقلال دو روز گذشته طبق اعلام سايت باشگاه پشت درهاي بسته تمرين کردند. آبي پوشان امروز عصر نيز ساعت 16:30 در کردان مقابل تيم دسته دومي داماش کرج ديدار تدارکاتي برگزار مي کند
    چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدند
    بیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 2 کاربر از پست مفید MOHAMMAD ALI تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: به خاطر وقفه‌هاي ليگ سه بار براي اردو به كردان رفتيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: وقفه‌هاي ليگ باعث شده براي سومين براي به کردان بياييم و اردو برگزار کنيم.
    مظلومي پس از ديدار تدارکاتي مقابل يک تيم دسته‌ سومي و حضور خبرنگاران صحبت‌هاي زير را مطرح کرد.
    در اين هفته روي نقاط ضعف و قوت کار کرديم و خوشبختانه تيم به آن چيزي که خواستيم دست پيدا کرد. متأسفانه با توجه به نبودن چند بازيکن و ملي‌پوشان ما کمي دچار مشکل شديم که اين مسئله روي کار تأثير داشت اما آنها در تهران به ما اضافه مي‌شوند و مي‌توانند در کارهاي تاکتيکي شرکت کنند. جباري، مجيدي و شريفات در تهران خود را به ساير بازيکنان مي‌رسانند.
    وی افزود: به هر حال اين اتفاقي است که به خاطر بازي تيم ملي افتاد. اين سومين بار است که بازيکنانمان را به اردو مي‌آوريم و خيلي از تيم‌ها از اين تعطيلي‌ها متضرر شدند. استقلال هم همينگونه است و اين وقفه‌ها شرايط‌مان را دشوار مي‌کند.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد تیم ملی گفت:مقابل عمان خوب نبوديم و احساس مي‌کنم بچه‌ها تصور مي‌کردند صعودشان قطعي شده و به همين خاطر فشاري به تيم حريف نياوردند. مشکلاتي را در تيم ديدم که بايد حل شود و بارها گفته‌ام وقتي يک بازيکن زياد در ترکيب قرار نمي‌گيرد و به يکباره به او بازي مي‌دهند دچار مشکل مي‌شود. آشوبي، مبعلي و سايرين خوب کار کردند و عملکردشان مطلوب بود.

12. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

محمدي: احتمال جدايي‌ام از استقلال زياد است

دروازه‌بان استقلال تصميم گرفته تا پايان فصل از اين تيم جدا شود.
    البته تا پایان لیگ زمان زیادی باقی مانده و معمولا فوتبالیست‌ها عادت دارند که تصمیمات خود را تغییر دهند با این حال محمدی از حالا به فکر پایان فصل است و شاید سال آینده در جمع آبی‌ها نباشد.
    محمدی در این خصوص می‌گوید:«من از حالا دوست ندارم درباره پایان فصل حرف بزنم و اصلا نمی‌دانم چه اتفاقاتی به وجود خواهد آمد. شاید ماندم و شاید هم رفتم ولی از الان هیچ چیز برای من قابل پیش‌بینی نیست.»
    دروازه‌بان استقلال در ادامه‌ حرف‌هایش واضح‌تر صحبت می‌کند:«من دوست دارم در سال‌های آخر فوتبالم جایی بازی کنم که آرامش داشته باشم و حاشیه‌ای هم وجود نداشته باشد. به همین دلیل این احتمال وجود دارد در پایان فصل از استقلال بروم.»
    او در پاسخ به این سوال که آیا به دلیل ایجاد سیستم چرخشی در بین دروازه‌بان‌های استقلال تصمیم به جدایی داری؟ تأکید می‌کند:«خیر،‌ این موضوع اصلا ربطی به تصمیم‌گیری من ندارد. نهایتا تا 3،4 سال دیگر فوتبال بازی کنم و به همین دلیل بیشتر از هر چیزی دیگری به دنبال آرامش هستم.»
    محمدی در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنی مقابل پرسپولیس درون دروازه بایستی می‌گوید:«من فقط باید خوب تمرین کنم و اینکه چه کسی بازی کند به تصمیم کادرفنی مربوط می‌شود.»

14. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

بهترین بازی عمرم را انجام می دهم/برای گلزنی در داربی برنامه دارم

ميرحسين صادقي، مدافع تيم استقلال در تلاش است تا با شرايط متفاوتي در تركيب تيم قرار گيرد اين بازيكن به فاصله دو هفته تا بازي مقابل پرسپوليس تمام فكر و تلاشش را معطوف به اين ديدار كرده است و صحبت هايي در مورد اين بازي انجام داده است.
    مدافع استقلال در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: هم اكنون از آمادگي بسيار خوبي برخوردار هستم اما نكته جالب اين است كه بازي استقلال با پرسپوليس كه چند هفته ديگر برگزار ميشود شرايط من را با تغيير روبرو كرده است و انگيزه ام چند برابر شده تا بتوانيم تيم رقيب خود را با شكست مواجه كنيم. وي افزود: اين بازی فقط سه امتياز دارد و در ظاهر باخت در اين بازي نمي تواند حائز اهميت باشد اما اين بازي براي من به شخصه شرايط خاص خودش را دارد و همواره پيش از اين ديدار همه چيز را به فراموشي مي سپارم تا با شرايطي ايده آل مقابل اين تيم قرار گيرم و هرچه در توان دارم ارائه دهم.
    صادقي در خصوص گلزني به پرسپوليس تصريح داد: براي بازي 69 مقابل پرسپوليس برنامه گلزني نيز دارم در مورد اين بازي بسيار خوش بين هستم و مطمئنم كه استقلال به مراتب از حريف بهتر كار مي كند زيرا ما از شرايط بسيار خوبي برخوردار هستيم و به راحتي بازي را به حريف واگذار نمي كنيم.
    مدافع استقلال با اشاره به نقاط ضعف استقلال اظهار داشت: نقاط ضعف ما به مراتب كمتر از حريف است و در اين مسئله شكي وجود ندارد اما ما در خط دفاعي ايرادهايي داريم كه در صدديم آن را رفع كنيم تا آمار گلهاي دريافتي را كاهش دهيم اما در خط حمله به مراتب بهتر از حريف هستيم و به طور حتم براي زدن گلهاي بسيار پا به ميدان مي گذاريم.
    مدافع استقلال افزود: هر بازيكني در اين بازي گلزني كند اهميت ندارد اما من اجازه گلزني به مهاجمان پرسپوليس را نمي دهم و سعي مي كنم بهترين بازي زندگي ام را در اين بازي ارائه دهم.
    صادقي در خصوص حضورش در فهرست نهايي افشين قطبي در مسابقات جام ملتهاي آسيا تصريح كرد: نظر كادر فني تيم اين بود كه نام من در فهرست قرار نگيرد به همين علت اعتراضي ندارم اما فكر نمي كنم در چند بازي آخر استقلال عملكرد بدي داشته باشم البته شايد حقم نبوده كه دعوت نشدم و باقي مدافعاني كه هم اكنون در تيم ملي هستند از شرايط بهتري برخوردار بودند به همين دليل باز هم تلاش مي كنم
    .

16. 2 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

به تیم امید مدافع نمی دهم/بازی صبا مهمتر از بازی پرسپولیس است

پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال همچنان از غيبت ملي پوشان و تعداد زياد مصدومانش در تمرينات دلخور و ناراضي است اما در تلاش است تيمي آماده و هماهنگ را براي ديدار با صباي قم آماده كند.
    مظلومي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: با اينكه شرايط خوبي در اردوي استقلال حاكم است نفراتي كه همراه تيم تمرينات منظمي را پشت سر گذاشتند از آمادگي بسيار خوبي برخوردارند اما براي حضور نداشتن برخي از نفرات تيم، معترض هستم و معتقدم كه اگر تمام نيرو‌هاي تيم را در اردوي شبانه روزي در اختيار داشتم براي بازي‌هاي ليگ دغدغه‌‌اي باقي نمي‌ماند اما هم اكنون بايد نگران آينده تيم باشم.
    وي افزود: نظم و انضباط بسيار خوبي در تيم حاكم بود و شايعاتي كه در خصوص شرايط تيم مطرح شده كذب محض است، زيرا بازيكنان با شرايطي كه اعضاي كادر فني براي آنها در نظر گرفته‌اند كنار آمده و نهايت همكاري‌ را با مربيان انجام دادند و ما از تمام نفرات رضايت داريم.
    سرمربي استقلال با اشاره به حضور يكي از مدافعان تيمش در تيم ملي اميد براي حضور در مسابقات آسيايي تصريح كرد: براي كمك كردن به مربيان اميد تمايل زيادي دارم اما با توجه به وضعيت فعلي حاكم در استقلال، شرايط براي انجام چنين كمكي وجود ندارد و مسئولان و مربيان تيم ملي به طور قطع ما را درك مي‌كنند كه با چه شرايطي براي مهمترين بازي‌هاي خود در ليگ آماده مي‌شويم. شرايط خط دفاعي استقلال بسيار حساس است و بدليل كمبود بازيكن اگر يكي از آنها را نيز از دست دهيم با مشكلات بسياري روبرو مي‌شويم كه جبران ناپذير است، به همين علت اگر بحث حضور يك بازيكنان استقلال در تيم اميد جدي شود، پاسخ باشگاه و سرمربي تيم منفي است.
    سرمربي استقلال در خصوص بازي با صباي قم افزود: اين بازي از حساسيت ويژه‌اي براي ما برخوردار است زيرا در خانه حريف به ميدان مي‌رويم و دست پر به تهران بازگرديم زيرا برد در اين بازي ما را براي ديدار با پرسپوليس آماده مي‌كند و اگر در اين بازي نتيجه لازم را كسب نكنيم روحيه منفي ما براي بازي حساس مقابل پرسپوليس از دست مي‌رود . البته برد پرسپوليس اهميت ويژه‌اي دارد اما من هم اكنون تنها به برد صبا در قم فكر مي‌كنم و اين مسئله را در ذهن بازيكنانم جا انداختم كه در حال حاضر به بازي با حريف قديمي فكر نكنند و تنها آرامش و انگيزه خود را براي ديدار مقابل صباي قم حفظ كنند.

18. کاربر روبرو از پست مفید Azunited تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

سيد صالحى: با عزت به تركيب استقلال برمى گردم

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم مصدوم تيم استقلال تهران كه بارها شايعه شده قرار است از ليست اين تيم خارج شود تا اوايل آبانماه مى تواند در تمرينات تيمش شركت كند.وى در اين خصوص گفت: در حال انجام تمرينات فيزيوتراپى هستم و وضعيت بسيار خوبى دارم. مى توانم تا اوايل آبان در تمرينات استقلال حاضر شوم.سيد صالحى با اشاره به اينكه نگران نيمكت نشينى نيست، افزود: خط حمله استقلال عملكرد بسيار خوبى داشته و من از اين موضوع بسيار خوشحالم. تمام فكر و ذكر من اين است كه با آمادگى بالا به تمرينات برگردم. نگران نيمكت نشينى نيستم و تمام تلاشم را براى فيكس بودن انجام مى دهم. هدف من اين است كه با عزت به تركيب استقلال برگردم. وى ادامه داد: از وقتى مصدوم شدم بارها شنيده ام كه قرار است اسمم از ليست خارج شود اما دوباره مسئولان باشگاه اين شايعه را تكذيب كردند. از اعتماد مسئولان استقلال ممنونم و مى خواهم با بازگشتى موفق آنها را روسفيد كنم. من سال گذشته در استقلال به اندازه تمام سالهاى فوتبالى ام مصدوم شدم و استقلاليها هم به همين دليل از من حمايت كردند.سيد صالحى با اشاره به غيبت خود در دربى گفت: هنوز صحنه آن موقعيت گلى كه از دست دادم جلوى چشمانم است. خيلى دوست داشتم در اين دربى حاضر بودم و آن صحنه را جبران مى كردم اما متاسفانه قسمت نبود در اين بازى به ميدان بروم. اميدوارم در دربى برگشت جبران كنم.

20. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فكرى: پرسپوليسى ها گل من را هيچ وقت فراموش نمى كنند

محمود فكرى، مربى تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: شرايط تيم استقلال مناسب است و آماده مى شويم تا با شرايط ايده آل مسابقات را ادامه دهيم و جايگاه خود را در جدول رده بندى ارتقا بخشيم.وى افزود: وضعيت خط دفاعى استقلال ايده آل نيست .مدافعان ما بازيكنان بزرگى هستند كه هر كدام براى يك تيم غنيمت به شمار مى روند .آمار گلهاى دريافتى تيم مقدارى افزايش يافته كه در صدد هستيم اين آمار را تغيير دهيم و آمار گلهاى دريافتى تيم را كاهش دهيم.مربى استقلال اظهار داشت: در خط دفاعى يك نماينده در تيم ملى داريم اما اين شرايط بايد با تغييراتى روبه رو شود تا علاوه بر عمران زاده، مدافعان ديگر تيم نيز به اردوى تيم ملى دعوت شوند، البته اين شرايط در حال حاضر در تيم ما حاكم نيست اما اين اتفاق دور از دسترس نيست.او به حضور يك مربى در كادر فنى اين تيم اشاره كرد و گفت: اين امر از آن دسته شايعاتى است كه براى تيم ساخته اند و در حال حاضر نيازى به اضافه شدن يك مربى به تيم استقلال وجود ندارد كه ما به عنوان مربى تيم از آن بى خبر باشيم.فكرى در خاتمه خاطر نشان كرد: گل از راه دورى كه به پرسپوليس زدم هميشه در ذهن سرخپوشان باقى مى ماند و آنرا فراموش نخواهند كرد اما اميدوارم بازيكنان ما در اين بازى بتوانند باخت فصل پيش را جبران كنند.

22. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 33 از 131 نخستنخست ... 2331323334354383 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)