جونگمو: تيم ملي ايران با قطبي تغيير كرده است .
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كره جنوبي؛ هو جونگ مو در نشست خبري پيش از بازي مقابل ايران عنوان كرد: اين بازي مثل ساير مسابقات است. خوشبختانه صعود ما به جام جهاني قطعي شده است اما سعي ميكنيم بازي خوبي مقابل ايران انجام دهيم و با بهترين عملكرد به پيروزي برسيم.
وي ادامه داد: براي اين بازي بازيكن مصدومي نداريم و من از شاگردانم توقع دارم كه عملكرد خوبي داشته باشند.
جونگ مو درباره حضور قطبي و تاثير او در فوتبال ايران تصريح كرد: با حضور قطبي در تيم ملي ايران تمرينات اين تيم تغيير كرده و بازيكنان ايراني با سرعت بيشتري بازي ميكنند و جو خوبي در اين تيم حاكم شده است.
سرمربي تيم ملي كره جنوبي در پاسخ به اين سئوال كه نقاط ضعف ايران را در چه ميبيند گفت: در مورد نقاط ضعف نمي توانم صحبت كنم. ايران بازيكنان قدرتي و تكنيكي خوبي دارد كه برخي از آنها در اروپا تجارب خوبي كسب كرده اند. ليگ ايران نيز سخت است و بازيكنان خوبي را پرورش ميدهد.
ديدار تيم ملي مقابل كره جنوبي فردا ساعت 15:30 به وقت تهران برگزار ميشود.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
قطبي: مطمئنم به جام جهاني صعود ميكنيم.
به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به كرهجنوبي؛ افشين قطبي امروز در نشست خبري اظهار داشت: شرايط ما عالي است. كره خانه دوم من است و من فوتبال اين كشور را دوست دارم.
وي افزود: بازي فردا براي ما بسيار مهم است. براي اينكه بتوانيم به جام جهاني صعود كنيم بايد اين ديدار را ببريم.
قطبي درباره اينكه در سايت فيفا اعلام كرده ايران به جام جهاني صعود مي كند؛ عنوان كرد به دليل جو مثبتي كه در تيم ملي فوتبال ايران حاكم است چنين حرفي زده ام. انگيزه اي كه بين بازيكنان ميبينم من را به اين باور رسانده و اطمينان دارم كه به هدفمان كه صعود به جام جهاني است ميرسيم.
وي خاطر نشان كرد: كره از بهترين ها در آسيا است. ما بازي راحتي مقابل اين تيم نخواهيم داشت اما انتظار 70 ميليون ايراني در داخل و 5 ميليون در خارج از كشور اين است كه ما بتوانيم كره را شكست دهيم.