یچیزی هم در مورد دروازه بانم بگم
ماریانو آندوخار. 35 36 سالشه و قدرت 89 ! و واقعا میتونم بگم یه سوپر دروازه بانه !یعنی من یادمه فیفا 14 کریر بازی میکردم یه مقطع تو فیورنتینا بودم. یه دروازه بان خریدم قدرتش 78 بود به اسم Baumann. اولیور بائومان.
یعنی خدایی میکرد نو دروازه واسم.بعد اون همه مدت هنوز هیچ دروازه بانی به اندازه بائومان به دلم ننشسته! حتی بازیکنی مثل تیبو کورتوا! این آندوخار یجورایی نزدیک شده به اون کیفیت بائومان. خیلی شوتای سنگین رو بدون اینکه بخواد رد کنه با دست کامل میگیره! از این بابت عالیه
یه مشکلی که واسم پیش اومد اومتیتی 4 ماه مصدوم شد و من دفاع خوب واسه جایگزینی نداشتم. اجبارا از آلبیول استفاده میکردم که رسما جنازس ! و همینم باعث شد نتونه رکورد کلین شیت رو بگیره آندوخار
الانم خبر اومد که روحیش Homesick شد تو این سن و دلش واسه کشورش تنگ شده :||| میخواد سال های آخر بازیگری بره کشور خودش :دی
حالا موندم واسه جانشینیش کیو بگیرم. واقعا یه دروازه بان میخوام که اولا گل چرت نخوره و کلا سوتی نده، دوما که سخت گل بخوره یعنی کلا موقعیتای گل خوب رو هم خوب بگیره. کسی اگه سراغ دارین معرفی کنین. خودم بازی دخیا رو دیدم واقعا عالی هس از این بابت
ولی دنبال دروازه بانای دیگه هم هستم اگه مثلشون باشن. راستی یه تجربه که کسب کردم اینه که گلر جوون بدرد من نمیخوره!ترجیحا 26 سال به بالا معرفی کنین