نوشته اصلی توسط
aliexpress
با این اوضاف نیازی به خریدش نیس. مهاجم به اندازه کافی داری.میتونی واسه تیم های بعدی که سرمربی شون بشی مدنظر داشته باشیش.
من تقریبا با همه بازیکنایی که قرارداد میبندم تو قراردادشون مینویسم که مهمن واسه تیم. یعنی گزینه crucial رو براشون نمیزنم. مثلا جدیدا قرارداد هیگواین رو تمدید کردم. قرارداد قبلیش 160 هزار تا بود و باید حتما همیشه تو ترکیب اصلی باشه. ولی این سری واسش زدم که واسه تیم مهم هست و خوشبختانه قبول کرد
دلیلشم اینه که من کلا سیستم چرخشی استفاده میکنم و بازیکنام یه بازی در میون بازی میکنن واونایی که Important زدم واسشون راضی هستن و کسی اعتراض نمیکنه. چنتا بازیکن هم هستن که خرید کردم و گزینه Sporadic رو انتخاب کردم تو قراردادشون. اینا گزینه های سوم من تو هر پستی هستن. یعنی گه گاهی بازی بهشون میرسه.
مثلا الان گزینه اصلی من واسه هافبک یا وینگر چپ ویکتور فیشر هست که انرژی پایینه و حدودای دقیقه 70 باید تعویض بشه. بازیکن ذخیرش دریس مرتنس هس. که خیلی راضی نیستم ازش و فرم مناسبی هم نداره.گزینه سومم بولینگولی هس که خیلی قبولش دارم. همین چند بازی قبل تصمیم گرفتم بولینگولی رو بیارم ذخیره و مرتنس رو فرستادم سکوها. تا 1 بازی تو ترکیب نبود اعتراض کرد. :| واقعا راضی نگه داشتن همه کار سختیه
سلام..
6 ساعت به پایان نقل و انتقالات باقی مونده بود که یه پیشنهاد از طرف لورکوزن برای بنتکه اوووووومد

منم نه گزاشتم نه برداشتم دو میلیون بیشتر از نهایت قیمتش که 33 میلیون میلیون بود براشون فرستادم و اونا هم 35 میلیون من و قبول کردن

اینا که قبول کردن یه ساعت بعدش رفت لورکوزن و من موندم 38 میلیون

بی شک و تردید رفتم و امبولو رو با 15 میلیون خررررررررریدم

و این وسطه ما الکی الکی از فروش بنتکه و خرید امبولو 20 میلیون سود کردیم و به گفته ی شما این سود بیشتر هم خواهد شد

دمت گرم