Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 91
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

Newww | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |

سلام و درود خدمت همه ی دوستای همیشگیمون

با ادامه سری تاپیک های سریالی کریر مد فیفا در خدمتتون هستیم

مدت زیادی از عرضه فیفا 16 میگذره ولی به دلیل کرک نشدن بازی و اینکه اکثر کسانی که قبلا تو این بخش فعالیت میکردن، از نسخه کرک شده استفاده میکردن، تاپیک مخصوص کریر مد فیفا 16 رو ایجاد نکردیم

اما به تازگی گروه Turk DM موفق شده با روشی جالب بازی رو دور بزنه تا ما بتونیم به صورت کاملا رایگان بازی رو انجام بدیم. تکرار میکنم بازی همچنان کرک نشده و فقط با کلک زدن و استفاده از باگ اوریجین تونستن قفل بازی رو دور بزنن

روش های دور زدن بازی رو سایت دانلودها به صورت کامل گذاشته که میتونید مراجعه و استفاده کنید

تو این تاپیک در مورد تمامی قسمت های بخش کریر مد فیفا 16 که شامل معرفی تیم،معرفی بازیکنان خودی،معرفی بازیکنان کشف شده،افتخارات،خرید و فروش بازیکنان و .... میشه انجام میدیم

دوستانی که با قسمت های این بخش آشنا نیستن میتونن پست بزارن تا ما و دوستان راهنمایی شون کنیم

قابلیت جدیدی که به بخش منیجر کریر مد فیفا اضافه شده، تور پیش فصل ، آیتم تمرین بازیکنان و ... هست که در نوع خودشون جالب هستن

امیدوارم مثل قبل باز هم شاهد حضورتون باشیم

این شما و این FIFA 16 Career Mode

2. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

پیش فرض پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza29.4 نمایش پست ها
    بچه ها فیفا۱۶ Ps4که مشکلی برا عوض کردن تیم نداره؟ چون یادم میاد تو ۱۴کامپیوتر باگ داشت و با یه ترفند باید تیمت رو عوض می کردی.
    نه چه مشکلی داشته باشه ؟! فیفا 14 هم من زیاد تیم عوض کردم مشکلی نداشت. چطور مگه ؟

4. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

خب دوستان عرضم به خدمتتون که

بعد از اینکه با سوئد سوم جهان شدم از این تیم استعفا دادم. تا اینکه بالاخره از یه تیم خوب پیشنهاد اومد واسم. پرتغال

خیلی بازیکن خوب زیاد داره و واقغا ادم سردرگم میشه که کدوماشون رو انتخاب کنه. جام ملت های اروپا رو در پیش داریم که از همین الان برنامه چیدم واس قهرمانی

از بازیکنای پرتغالی خوب کریرم عکس گرفتم بزودی میزارمشون.هم از ترکیبم هم لیست انتخابی بازیکنای پرتغال عکس میزارم. چندتا جوون خوب توش هست که میتونین پیدا کنین و بخرین

من هنوز که هنوزه حسرت سرمربی گری بلژیک تو دلمه. هیچوقت بهم پیشنهاد نداده. مطمینم اخرش میمیرم و سرمربیش نمیشم !

6. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Carlos Queiroz _ Jürgen Klopp _ Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Lionel Messi _ Xavi _ Andres Iniesta _ Carles Puyol
    اسم واقعی شما
    Sepehr Shirazi

ArgentinaSS_TehranBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    8
    تشکر شده 8 در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    اوه اوه عجب بازیکنی گرفتی ! چند پست قبل تر معرفیش کرده بودم که بخرینش. بازیکنه خیلی خوبیه دریبلینگش فوق العاده ست. یچیزی در مورد این بازیکن بهت بگم

دقیقا یه بازیکنی شبیه به مسی هست. از اون لحاظ میگم شبیه که هروقت کارت گره خورد تو بازی، خیلی راحت میتونه نجاتت بده! واقعا بازیکن تاپی هست. پیشرفتشم خیلی خوبه و قیمتشم خیلی زود سر به فلک میکشه.

یه مهاجم هست به اسم Embolo اونم بگیر اگه میتونی با یه قیمت پایین. پیشرفتش شگفت انگیزه اگه بهش بازی بدی. بعد از 2 فصل فک میکنم با قیمتی نزدیک به 80 90 میلیون یا حتی بیشتر بفروشیش.

فکر کن تا سن 20 سالگی قدرتش به 83 84 یا 85 حتی برسونیش! دیگه خودت میدونی بازیکن 20 ساله با این قدرت چه قیمتی داره. من واسه ویارئال خریدمش قدرتشو به 84 رسوندم. بعدش رفتم ناپولی از ویارئال پرسیدم چقد میفروشیش گفت 84 میلیون ! اخر سر هم به ساوتهمپتون فروختنش 56 تا ! مفت فروختنش واقعا. ولی اینم حتی واسه ذخیره هم بگیریش خوبه.قدرت اولیه ش 76 فک کنم باشه سنش 18 هست
    اره کاملا درسته جلوی ارسنال تیم رو مثل هلو از زیر پرس با سرعت و دربلش در میاورد

در مورد امبولو بگم که لیورپول مهجم زیاد داره و راضی نگه داشتنشون بسیار سخته دنی اینگز ( 75 ) - دیوک اوریگی ( 76) - بنتکه ( 82 ) - استوریچ ( 83 )

تازه فابیو بورینی ( 76) رو هم رد کردم رفت بعد رفتم تو قرداد هشون برای بنتکه و استورچ زده که صد درصد تو ترکیب اصلین برای اینگز و اوریگی هم زده مهمن واسه تیم

بعد تو قسمت قرداد بستن امبولو هم رفتم دیدم که زده باید بند تو قراردادش باید مهم باشه برای تیم و خودت بهتر میدونی که سه چهار تا بازی با این بندی که داره

بشینه رو نیمکت ناراضی میشن

بعد می خواستم بگم که اوریگی 20 سالشه و قدرتش 76 هست یه پیشنهاد براش اومد اون بالا که میزنه قیمتش از چند تا چنده زده بود از 44 میلیون تا 78 میلیون

امبولو رو چیکارش کنم ؟؟؟؟
    ویرایش توسط "shirazi" : 08-29-2016 در ساعت 21:49

8. کاربر روبرو از پست مفید "shirazi" تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط "shirazi" نمایش پست ها
    اره کاملا درسته جلوی ارسنال تیم رو مثل هلو از زیر پرس با سرعت و دربلش در میاورد

در مورد امبولو بگم که لیورپول مهجم زیاد داره و راضی نگه داشتنشون بسیار سخته دنی اینگز ( 75 ) - دیوک اوریگی ( 76) - بنتکه ( 82 ) - استوریچ ( 83 )

تازه فابیو بورینی ( 76) رو هم رد کردم رفت بعد رفتم تو قرداد هشون برای بنتکه و استورچ زده که صد درصد تو ترکیب اصلین برای اینگز و اوریگی هم زده مهمن واسه تیم

بعد تو قسمت قرداد بستن امبولو هم رفتم دیدم که زده باید بند تو قراردادش باید مهم باشه برای تیم و خودت بهتر میدونی که سه چهار تا بازی با این بندی که داره

بشینه رو نیمکت ناراضی میشن

بعد می خواستم بگم که اوریگی 20 سالشه و قدرتش 76 هست یه پیشنهاد براش اومد اون بالا که میزنه قیمتش از چند تا چنده زده بود از 44 میلیون تا 78 میلیون

امبولو رو چیکارش کنم ؟؟؟؟
    با این اوضاف نیازی به خریدش نیس. مهاجم به اندازه کافی داری.میتونی واسه تیم های بعدی که سرمربی شون بشی مدنظر داشته باشیش.

من تقریبا با همه بازیکنایی که قرارداد میبندم تو قراردادشون مینویسم که مهمن واسه تیم. یعنی گزینه crucial رو براشون نمیزنم. مثلا جدیدا قرارداد هیگواین رو تمدید کردم. قرارداد قبلیش 160 هزار تا بود و باید حتما همیشه تو ترکیب اصلی باشه. ولی این سری واسش زدم که واسه تیم مهم هست و خوشبختانه قبول کرد

دلیلشم اینه که من کلا سیستم چرخشی استفاده میکنم و بازیکنام یه بازی در میون بازی میکنن واونایی که Important زدم واسشون راضی هستن و کسی اعتراض نمیکنه. چنتا بازیکن هم هستن که خرید کردم و گزینه Sporadic رو انتخاب کردم تو قراردادشون. اینا گزینه های سوم من تو هر پستی هستن. یعنی گه گاهی بازی بهشون میرسه.

مثلا الان گزینه اصلی من واسه هافبک یا وینگر چپ ویکتور فیشر هست که انرژی پایینه و حدودای دقیقه 70 باید تعویض بشه. بازیکن ذخیرش دریس مرتنس هس. که خیلی راضی نیستم ازش و فرم مناسبی هم نداره.گزینه سومم بولینگولی هس که خیلی قبولش دارم. همین چند بازی قبل تصمیم گرفتم بولینگولی رو بیارم ذخیره و مرتنس رو فرستادم سکوها. تا 1 بازی تو ترکیب نبود اعتراض کرد. :| واقعا راضی نگه داشتن همه کار سختیه

10. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Carlos Queiroz _ Jürgen Klopp _ Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Lionel Messi _ Xavi _ Andres Iniesta _ Carles Puyol
    اسم واقعی شما
    Sepehr Shirazi

ArgentinaSS_TehranBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    8
    تشکر شده 8 در 5 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliexpress نمایش پست ها
    با این اوضاف نیازی به خریدش نیس. مهاجم به اندازه کافی داری.میتونی واسه تیم های بعدی که سرمربی شون بشی مدنظر داشته باشیش.

من تقریبا با همه بازیکنایی که قرارداد میبندم تو قراردادشون مینویسم که مهمن واسه تیم. یعنی گزینه crucial رو براشون نمیزنم. مثلا جدیدا قرارداد هیگواین رو تمدید کردم. قرارداد قبلیش 160 هزار تا بود و باید حتما همیشه تو ترکیب اصلی باشه. ولی این سری واسش زدم که واسه تیم مهم هست و خوشبختانه قبول کرد

دلیلشم اینه که من کلا سیستم چرخشی استفاده میکنم و بازیکنام یه بازی در میون بازی میکنن واونایی که Important زدم واسشون راضی هستن و کسی اعتراض نمیکنه. چنتا بازیکن هم هستن که خرید کردم و گزینه Sporadic رو انتخاب کردم تو قراردادشون. اینا گزینه های سوم من تو هر پستی هستن. یعنی گه گاهی بازی بهشون میرسه.

مثلا الان گزینه اصلی من واسه هافبک یا وینگر چپ ویکتور فیشر هست که انرژی پایینه و حدودای دقیقه 70 باید تعویض بشه. بازیکن ذخیرش دریس مرتنس هس. که خیلی راضی نیستم ازش و فرم مناسبی هم نداره.گزینه سومم بولینگولی هس که خیلی قبولش دارم. همین چند بازی قبل تصمیم گرفتم بولینگولی رو بیارم ذخیره و مرتنس رو فرستادم سکوها. تا 1 بازی تو ترکیب نبود اعتراض کرد. :| واقعا راضی نگه داشتن همه کار سختیه
    سلام..

6 ساعت به پایان نقل و انتقالات باقی مونده بود که یه پیشنهاد از طرف لورکوزن برای بنتکه اوووووومد

منم نه گزاشتم نه برداشتم دو میلیون بیشتر از نهایت قیمتش که 33 میلیون میلیون بود براشون فرستادم و اونا هم 35 میلیون من و قبول کردن

اینا که قبول کردن یه ساعت بعدش رفت لورکوزن و من موندم 38 میلیون

بی شک و تردید رفتم و امبولو رو با 15 میلیون خررررررررریدم

و این وسطه ما الکی الکی از فروش بنتکه و خرید امبولو 20 میلیون سود کردیم و به گفته ی شما این سود بیشتر هم خواهد شد

دمت گرم

12. 2 کاربر از پست مفید "shirazi" تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط "shirazi" نمایش پست ها
    سلام..

6 ساعت به پایان نقل و انتقالات باقی مونده بود که یه پیشنهاد از طرف لورکوزن برای بنتکه اوووووومد

منم نه گزاشتم نه برداشتم دو میلیون بیشتر از نهایت قیمتش که 33 میلیون میلیون بود براشون فرستادم و اونا هم 35 میلیون من و قبول کردن

اینا که قبول کردن یه ساعت بعدش رفت لورکوزن و من موندم 38 میلیون

بی شک و تردید رفتم و امبولو رو با 15 میلیون خررررررررریدم

و این وسطه ما الکی الکی از فروش بنتکه و خرید امبولو 20 میلیون سود کردیم و به گفته ی شما این سود بیشتر هم خواهد شد

دمت گرم
    کار خوبی کردی.

یکی از مهم ترین کارهای یه مربی اینه که بدونه بازیکنش نهایت تا چقد ارزشش بالا میاد. معمولا تا 27 26 سالگی تقریبا بیشترین ارزش رو دارن واسه فروش. بعدش دیگه روند صعودیش کمتر میشه. و ممکنه حتی ارزش پایین هم بیاد. البته بعضی بازیکنا که خیلی خوبن و عملکردشون عالیه تا 30 سالگی همن میتونن رو فرم باشن. ولی خب بازیکنای خوب ادم باید علاوه بر اینکه خوب باهاشون بازی کنه، باید بتونه خوب هم بفروشتشون

من معمولا قرارداد 5 ساله میبندم. و طبیعتا هر تیمی بخواد با بازیکنی که 4 یا 3 سال از قراردادش باقی مونده قرارداد ببنده باید پول بیشتزی خرج کنه. کلا یه سری راهکار ها هست که بشه بازیکن خوب فروخت

از اونجایی که تک مهاجم بازی میکنی استوریج مهاجم نوک اصلیت هست.حالا نمیدونم به این امبولو بازی میرسه اصلا یا نه. حداقل پای ثابت تمرین ها بزارش. اگرم میبینی بازی خیلی کم بش میرسه نقل و انتقالات که باز شد قرضی ردش کن بره

فکر کنم تو شورت لیست امبولو باشدش قدرتشو میزارم ببینی به کجا میرسه

14. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    نیمار
    اسم واقعی شما
    عرفان

BrazilBarcelonaSS_Tehran

Ronaldinho

تشکر ها
    20
    تشکر شده 2 در 2 پست

خب منم دوباره کریرو شروع کردم ایندفه با نیوکاسل از دسته1 انگلیس تیمش واقعا خوب و جوونه , خیلیم بازیکنای خوبی داره و تقریبا میشه گفت فقط با خرید یه دفاع وسط میتوستم لیگ1 بدونه دردسر قهرمان شم
    خلاصه واسه خط دفاع جان استونز از اورتون خریدم بعدش یانمات + 5میل دادم بلرین از ارسنال گرفتم واسه دفاع راست خط هافبکمم خیلی زیادی خوب بود و saivet (سایوت) ( 25سال 78) رو 18 میل انداختم به تاتنهام
    برای مهاجم بکاپ هم ایهناچو رو 10میل گرفتم تو همین اولین بازیه فصل دیانگ هافبک هجومیم 3ماه مصدوم شد منم سریع رفتم اسنسیو بازیکن رئال مادریدو قرضی و با بند باز خرید 15میل اوردمش اورالش 75 و 19سالشه
    یه چیز دیگه اینکه اول که وارد ترکیب تیم شدم یه بازیکن چشمو گرفت اسمش آرمسترانگ (Armstrang) یه همین چیزایی اورالش 67 و 19 سالش بود مهاجم نوک , هیچی من گفتم روش حساب باز کنم که حتی 1سال قرضی بدم و حتما هم جایی بدم که فیکس بازی کنه اول یه پیشنهاد براش از بیرمنگام سیتی اومد رفتم دیدم اونجا 2تا مهاجم بالاتر ازش هست منم رد کردم خلاصه 3تا بازی اول پیش فصل که گروهی بود تموم شد رفتم تو ترکیب دیدم دیدم شده 69 منم دیدم چه خبره اقا هیچی 2تا دیگه بازی کردم یهو دیدم از بارسلونا براش پیشنهاد قرضی اومده رفتم دیدم شده 70 اقا گفتم این اینده تیمه زدم رد کردم الان به خودم میگم چه اشتباهی کردم ایهناچو رو گرفتم خلاصه نقل و انتقالات تموم شدو موند رو دستم و فقط تمرینش میدم و جایی تو ترکیبم نداره فعلا بازم بازی کنم خبرای دیگه از تیم میزارم فعلا از هر 6بازی 18 امتیاز موجودو گرفتم و صدر جدولم
    ببخشید که زیاد شد
    ویرایش توسط Erfan_Usfi : 09-01-2016 در ساعت 01:13

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan_Usfi نمایش پست ها
    خب منم دوباره کریرو شروع کردم ایندفه با نیوکاسل از دسته1 انگلیس تیمش واقعا خوب و جوونه , خیلیم بازیکنای خوبی داره و تقریبا میشه گفت فقط با خرید یه دفاع وسط میتوستم لیگ1 بدونه دردسر قهرمان شم
    خلاصه واسه خط دفاع جان استونز از اورتون خریدم بعدش یانمات + 5میل دادم بلرین از ارسنال گرفتم واسه دفاع راست خط هافبکمم خیلی زیادی خوب بود و saivet (سایوت) ( 25سال 78) رو 18 میل انداختم به تاتنهام
    برای مهاجم بکاپ هم ایهناچو رو 10میل گرفتم تو همین اولین بازیه فصل دیانگ هافبک هجومیم 3ماه مصدوم شد منم سریع رفتم اسنسیو بازیکن رئال مادریدو قرضی و با بند باز خرید 15میل اوردمش اورالش 75 و 19سالشه
    یه چیز دیگه اینکه اول که وارد ترکیب تیم شدم یه بازیکن چشمو گرفت اسمش آرمسترانگ (Armstrang) یه همین چیزایی اورالش 67 و 19 سالش بود مهاجم نوک , هیچی من گفتم روش حساب باز کنم که حتی 1سال قرضی بدم و حتما هم جایی بدم که فیکس بازی کنه اول یه پیشنهاد براش از بیرمنگام سیتی اومد رفتم دیدم اونجا 2تا مهاجم بالاتر ازش هست منم رد کردم خلاصه 3تا بازی اول پیش فصل که گروهی بود تموم شد رفتم تو ترکیب دیدم دیدم شده 69 منم دیدم چه خبره اقا هیچی 2تا دیگه بازی کردم یهو دیدم از بارسلونا براش پیشنهاد قرضی اومده رفتم دیدم شده 70 اقا گفتم این اینده تیمه زدم رد کردم الان به خودم میگم چه اشتباهی کردم ایهناچو رو گرفتم خلاصه نقل و انتقالات تموم شدو موند رو دستم و فقط تمرینش میدم و جایی تو ترکیبم نداره فعلا بازم بازی کنم خبرای دیگه از تیم میزارم فعلا از هر 6بازی 18 امتیاز موجودو گرفتم و صدر جدولم
    ببخشید که زیاد شد
    مگه نیوکاسل سقوط کرده به لیگ 1 ؟؟؟ یعنی واقعا بازیکنایی مثل جان استونز و بیرین قبول کردن برن لیگ 1 بازی کنن؟! جالبه واقعا

17. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

براتون یه سری عکس آپلود میکنم از بازیکنای پرتغالی. الان سال 2018-19 هستم فک کنم

یه سری بازیکنای خوب و جوون بگردین توش پیدا کنین. خودم تا جایی که یادمه بازیکنایی مثل آندره سیلوا که 21 سالشه قدرت 79 که مهاجم نوک تیم ملی پرتغال گذاشتمش، که خیلی خوبه. برناردو سیلوا ، بروما ، مدیروس( وینگر راستم)، روبن وزو( دفاع وسط قدرت 78)، گلسون مارتینس ، گوئدس ( guedes ) ، و sturgeon و ... یادمه که بازیکنای جوونی هستن. میتونین استفاده کنین.فقط توجه کنین که این قدرت ها واسه همه یکی نیست و متغیر هست.فقط گإاشتم بدونید چه بازیکنایی در اینده ستاره میشن

اینم ترکیب انتخابی بازیکنام واسه یورو

بقیشونم بالا نشون دادم

البته اون بالا اسم روی پاتریسیو جا نشد که دروازه بان اصلیمه با قدرت 83

اینم عکس قدرت های امبولو که تا کجا رسیده تا این فصل

ویرایش توسط aliexpress : 09-01-2016 در ساعت 02:21

19. 2 کاربر از پست مفید aliexpress تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929

یچیزی هم در مورد دروازه بانم بگم

ماریانو آندوخار. 35 36 سالشه و قدرت 89 ! و واقعا میتونم بگم یه سوپر دروازه بانه !یعنی من یادمه فیفا 14 کریر بازی میکردم یه مقطع تو فیورنتینا بودم. یه دروازه بان خریدم قدرتش 78 بود به اسم Baumann. اولیور بائومان.

یعنی خدایی میکرد نو دروازه واسم.بعد اون همه مدت هنوز هیچ دروازه بانی به اندازه بائومان به دلم ننشسته! حتی بازیکنی مثل تیبو کورتوا! این آندوخار یجورایی نزدیک شده به اون کیفیت بائومان. خیلی شوتای سنگین رو بدون اینکه بخواد رد کنه با دست کامل میگیره! از این بابت عالیه

یه مشکلی که واسم پیش اومد اومتیتی 4 ماه مصدوم شد و من دفاع خوب واسه جایگزینی نداشتم. اجبارا از آلبیول استفاده میکردم که رسما جنازس ! و همینم باعث شد نتونه رکورد کلین شیت رو بگیره آندوخار

الانم خبر اومد که روحیش Homesick شد تو این سن و دلش واسه کشورش تنگ شده :||| میخواد سال های آخر بازیگری بره کشور خودش :دی

حالا موندم واسه جانشینیش کیو بگیرم. واقعا یه دروازه بان میخوام که اولا گل چرت نخوره و کلا سوتی نده، دوما که سخت گل بخوره یعنی کلا موقعیتای گل خوب رو هم خوب بگیره. کسی اگه سراغ دارین معرفی کنین. خودم بازی دخیا رو دیدم واقعا عالی هس از این بابت

ولی دنبال دروازه بانای دیگه هم هستم اگه مثلشون باشن. راستی یه تجربه که کسب کردم اینه که گلر جوون بدرد من نمیخوره!ترجیحا 26 سال به بالا معرفی کنین

21. کاربر روبرو از پست مفید aliexpress تشکر کرده است .

صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 56789 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)