Design & Developed BY Patira

صفحه 31 از 131 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مجيدى به خاطر منصوريان از تيم ملى خداحافظى نكرد

مظلومى: سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و استيل آذين رقباى اصلى ما هستند

پرويز مظلومى سرمربى استقلال در خصوص عملكرد خود، نتايج و نوسانات استقلال شرايط مدعيان و برخى مسائل ديگر به اظهارنظر پرداخت. با ما همراه باشيد:

• از بازى با سايپا شروع كنيم. ارزيابى كلى تان از بازى چيست؟
    - فوتبال بسيار خوبى بود. سرعت بالاى ۲ تيم در انتقال توپ به خط حمله و دوندگى كه داشتند را اضافه كنيد به تعداد موقعيت هاى بازى و گل هاى رد و بدل شده، خواهيد ديد كه بازى كيفيت بالايى داشت. هر ۲ تيم در پى كسب پيروزى بودند و خوشبختانه ما توانستيم برنده شويم. البته موقعيت هاى زيادى داشتيم و بايد زودتر از آن در نيمه اول به گل مى رسيديم.

• وقتى استقلال عقب افتاد نگران نشديد كه بازى را ببازيد؟
    - اصلا نگران نبودم چون مطمئن بودم كه برنده مى شويم. طول هفته برنامه هاى خود را براساس نقاط ضعف و قوت تيم سايپا طرح ريزى كرده بوديم. همان طور كه گفتم بايد در نيمه اول ۳ گل مى زديم. ۳ تك به تك را به هدر داديم. با شرايطى كه تيم ما داشت و در نيمه اول از خود نمايش داد مى دانستم كه مى بريم.

• چه شد در نيمه دوم استقلال در گلزنى موفق بود؟
    - بين ۲ نيمه با صحبت هايى كه با بازيكنان كردم، در برنامه ريزى تغييرروش داديم. سيستم تيم را عوض كردم و شرح وظايف بازيكنان تغيير كرد و هم ديديد كه جواب داد و توانستيم برنده شويم. از بازيكنان هم بايد تشكر كنم كه به خوبى برنامه هاى ما را پياده كردند.

• سايپا را چطور تيمى ديديد؟
    - تيم هاى مايلى كهن هميشه خوب فوتبال بازى مى كنند. سايپا تيم جوان و يك دستى بود. انها هم يكى، دو موقعيت خيلى خوبى داشتند اگر بازيكنان ما در زدن ضربات آخر و پاس هاى آخر دقت مى كردند، بيشتر از
    ۳ گل به حريف مى زديم چون سايپا دفاع را رها كرده بود و چيزى براى از دست دادن نداشت. فرصت هاى خيلى خوبى در ضد حملات داشتيم كه بايد استفاده مى كرديم.

• نكته چشمگيرى كه در بازى با سايپا ديديم اين بود كه وقتى عقب افتاديد تماشاگران بيشتر استقلال را تشويق كردند.
    - بايد از تماشاگران تشكر كنم. هواداران خوب استقلال فرهنگ جديدى را امسال آوردند و زمانى كه تيم عقب است بيشتر حمايت و تشويق مى كنند. اين حركت آنها مى تواند روحيه بازيكنان را دوچندان كند و به بازى تسلط پيدا كنيم. الان ديگر مثل سال گذشته نيست كه اعتراض كنند و تحمل نداشته باشند. الان تماشاگران ما تا دقيقه ۹۰ تيم را تشويق مى كنند كه جاى تقدير دارد.

• استقلال به شرايطى رسيده كه با تغيير سيستم شما در زمانى كه لازم است، انعطاف پذيرى داشته باشد؟
    - خيلى خوشحالم بازيكنانى داريم كه انعطاف پذيرند و سريع با تغيير روش حركت بازى آنها عوض مى شود. اوج اين انعطاف پذيرى در بازى با سپاهان و مس بود كه روحيه خود را از دست ندادند و تا آخرين دقايق جنگيدند. اين نشان مى دهد كه ميل به پيروزى بازيكنان استقلال زياد است. مهم اين است كه فعل خواستن در همه بازيكنان ما وجود دارد. همه از مديريت تا تماشاگران دست به دست هم داديم تا تيم به موفقيت برسد.

• بعد از گلى كه برهانى زد، آن قدر خوشحال بوديد كه هيچ وقت شما را اين قدر هيجان زده نديده بوديم. انگار بشكن هم مى زديد!
    - واقعا همين طور است. اين را جدى و از ته قلب مى گويم اين قدرى كه از گلزنى برهانى خوشحال شدم براى برد خوشحال نشدم. برهانى مهاجم بزرگى است و به او خيلى كم لطفى مى شود. انتقادات به آرش آن قدر زياد است كه آن همه فشار زياد و استرس باعث مى شود به راحتى موقعيت هاى تك به تك را از دست دهد. بازيكنى كه اين طور و اين همه موقعيت گل براى خودش خلق مى كند، فوتبال را به خوبى مى فهمد و بايد به آن اعتماد
    كرد. بشكن نزدم اما خيلى خوشحال بودم.

• چكار كرديد كه نيمه دوم برهانى خوب شد؟ چيزى به او گفتيد؟
    - وقتى آرش تك به تك ها را نيمه اول از دست داد، تماشاگران هم تشويقش مى كردند تا روحيه خود را نبازد. خودم مهاجم بودم و شرايط را درك مى كنم. به آرش گفتم من به شعارها و حرف ها توجهى ندارم به تو اعتماد و اعتقاد دارم و از تو استفاده مى كنم. نيمه دوم برو زمين و نگران هيچ چيز نباشد. تا گل نزنى تعويضت نمى كنم. او هم به من قول داد گل بزند. آرش به قولش وفا كرد و از اين بابت خوشحالم.

• مثل اين كه به پنالتى سايپا هم معترض بوديد؟
    - نمى خواهم در موردش حرف بزنم اما كارشناسان بايد در مورد اين صحنه مشكوك نظر دهند. من محسن قهرمانى را دوست دارم و به راى او احترام مى گذارم اما به نظرم آن صحنه پنالتى نبود.

• سايپايى ها هم معتقد بودند گل اول استقلال روى دروازه بان آنها خطا شده است. آيا خطا بود؟
    - اتفاقا من فيلم آن صحنه را بارها ديدم. اصلا عمران زاده دروازه بان را نديد و پشت به دروازه بان روى هوا پريد تا توپ را بزند. اگر خطايى بود بايد خطاى دروازه بان را مى گرفت.

• از عملكرد خود تا به حال راضى هستيد؟
    - شرايط اول فصل واقعا سخت بود اما بر خودم وظيفه دانستم كه بايد به تيم محبوبم كمك كنم. اعتبار و آبرويى كه داشتم را براى استقلال وسط گذاشتم. البته منتى نمى گذارم و اگر هم اعتبار و آبرويى است از استقلال بدست آورده ام. مى دانستم كار سختى پيش رو دارم. بازيكنان رفته بودند. فتح الله زاده همت كرد و توانستيم بازيكنان خوبى را جذب كنيم. البته در بعضى پست ها نتوانستيم نفرات دلخواه را جذب كنيم چون بازيكنى نمانده بود. هنر مربيگرى اين است كه با داشته هاى خود برنامه ريزى و كار كنى. مصدوميت ها و بدشانسى ها هم باعث شد تا تيم كامل خود را نداشته باشيم. در واقع يك لشكر كنار ما نبودند با اين حال هنوز از عملكردم راضى نيستم.

• به آن انتظارى كه از تيم در اين ۹ هفته داشتيد رسيديد؟
    - هنوز به آن چيزى كه مى خواستم در اين ۹ هفته به آن دست پيدا كنم، نرسيدم. از نظر فوتبال، رفاقت، نظم و انضباط به شرايط خوبى دست پيدا كرديم ولى بازهم جا داريم براى بهتر شدن. نبايد اين قدر نوسان داشته باشيم. بايد استقلال به شرايط با ثباتى برسد. يك بازى مثل بازى با مس ضعيف نباشيم و مثل يك بازى مثل مقابل سپاهان و سايپا قوى.

• خودتان دليل اين نوسانات را چه مى دانيد؟
    - دلايل زيادى دارد. همين مصدوميت ها، موقعيت تيم هاى حريف، در اختيارنداشتن بازيكنان و همه و همه باعث مى شود كه ما مجبور شويم دائم تركيب تيم را تغيير دهيم. تا به حال نشده ما در بازى تغييرى نداشته باشيم. اين تغييرات بالطبع باعث ناهماهنگى مى شود. البته بازيكنان من از انگيزه و توان بالايى برخوردارند و مطمئنا در اين تعطيلات اين موضوع هم رفع خواهد شد اما ببينيد از بدشانسى من يك بار نشده كه تيم كاملم را در اختيار داشته باشم. يا اردوى تيم ملى بودند يا اين كه مصدوم داشتيم. الان هم كه چند مصدوم داريم.

• به برنامه اى كه براى امتيازگيرى در اين ۹ هفته داشتيد رسيديد؟
    - از لحاظ نتيجه گيرى راضى ام اما دنبال اين هستيم كه امتيازات را به راحتى از دست ندهيم. معتقدم مى توانستيم بهتر از اين نتيجه بگيريم البته اين به اين معنى نيست كه بد بوديم. مثلا ۲ بازى مقابل نفت تهران و فولادخوزستان را مفت از دست داديم. اگر اين ۲ بازى را مى برديم الان بايد در صدرجدول مى بوديم. در اين ۲ بازى شرايط تيم ما اصلا خوب نبود و امتياز از دست داديم.

• مدعيان ليگ دهم چه تيم هايى هستند؟
    - همه تيم ها خوب اند. سپاهان، ذوب آهن، پرسپوليس و استيل آذين همه رقيبان ما هستند. حريف آسانى نمى توانيد در ليگ دهم پيدا كنيد.

• هدف استقلال در ليگ دهم قهرمانى است يا كسب سهميه؟
    - نبايد سطح توقعات از ما بالا برود. هدف ما كسب سهميه آسياست و البته در كنار آن به قهرمانى در ليگ هم نيم نگاهى داريم. به فتح الله زاده اين قول را داده ام كه سهميه آسيا را بگيريم و بعد از آن تمام تلاش خود را براى كسب عنوان قهرمانى ليگ انجام دهيم.

• دعوت شدن مجدد ميداودى و مجيدى به تيم ملى بعد از آن همه حرف و حديث ها با خداحافظى مجيدى از تيم ملى همراه بود. آيا درست است كه فرهاد به خاطر منصوريان خداحافظى كرده است؟
    - اصلا به خاطر منصوريان نبوده و نيست. حركت مجيدى را بايد ارج نهاد. شايد فرهاد با اين حركت خود، خواسته دست قطبى را باز بگذارد. حركت جوانمردانه مجيدى به خاطر حضور پيداكردن جوانان ديگر بوده است. شايد مسئولين رويشان نشود كه براى اين بازيكنان بازى خداحافظى بگيرند به همين دليل فرهاد خودش تصميم گرفت؛ البته وقتى من اين خبر را شنيدم شوكه شدم.

• خداحافظى مجيدى را به موقع مى دانيد؟
    - فكر مى كنم به موقع باشد، البته شخصا با توجه به آمادگى و توانمندى كه فرهاد مجيدى دارد، او را جزو بهترين فورواردهاى حال و حاضر فوتبال ايران مى دانم. شايد فرهاد ديده نمى كشد كه هم در تيم ملى باشد، هم در استقلال و اين تصميم را گرفته باشد. بالاخره او ۳۴ سال سن دارد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

هر كس عليه استقلال صحبت كند، خودش را خسته كرده است

مظلومى: باز هم با پورحيدرى سعى مى كنيم پرسپوليس را ببريم

پرويز مظلومى كه پس از سال ها دورى از استقلال در ابتداى فصل جارى هدايت آبى پوشان تهرانى را برعهده گرفت، با وجود تمام مشكلات توانست نتيجه نسبتا خوبى با اين تيم كسب كند و در حال حاضر با اختلاف ۳ امتيازى نسبت به تيم ذوب آهن صدرنشين، در رده سوم جدول
    رده بندى قرار گرفته است.صحبت هاى وى را بخوانيد:
    از عملكرد تيم صددرصد راضى نيستم
    پرويز مظلومى در ابتدا در مورد عملكرد تيمش در۹ هفته اخير ليگ برتر گفت: از عملكرد تيم بصورت صددرصدى راضى نيستم، البته مشكلاتى از جمله تغييرات مديريت و كادرفنى، دير بسته شدن تيم و در اختيار نداشتن همه بازيكنان در زمان آماده سازى تيم پيش از آغاز فصل داشتيم اما با تلاش و زحمات كادر فنى و بازيكنان مشكلات را پشت سرگذاشته و امروز نفرات تيم به ۷۰-۸۰ درصد آمادگى رسيده اند.
    بايد از بازيكنان در پست تخصصى استفاده كرد
    وى با بيان اينكه مشكل فعلى تيم نداشتن نيروهاى تخصصى در پست هاى كنارى زمين است كه باعث شده در مواردى نتواند تيم سيستم دلخواهش را در زمين پياده كند، اظهار داشت: آسيب ديدگى لوئيز و يوسفى باعث شده از بازيكنان در پست هاى غير تخصصى استفاده كنم. البته از عملكرد آنها رضايت دارم ولى براى موفقيت بايد از بازيكنان در پست تخصصى استفاده كرد.
    نوسانات را از بين مى بريم
    «خيلى ها اعتقاد دارند استقلال زيبا بازى نمى كند». وى در اين مورد تاكيد كرد: اين مسأله را قبول دارم اما در بعضى از بازى ها خصوصا ديدار با سپاهان عملكرد خوبى داشتيم. البته تيم ها در طول يك فصل نمى توانند يكنواخت باشند و نوساناتى دارند كه تيم ما هم از اين قاعده مستثنى نيست. ما تلاش مى كنيم اين نوسانات را از بين برده و با افزايش سرعت تيم، در همه مسابقات عملكرد خوبى داشته باشيم.
    پيروزى در خانه، نباختن در خارج از خانه
    وى اضافه كرد: يكى از برنامه هاى اصلى ما در اين فصل پيروزى در ديدارهاى خانگى و نباختن در زمين حريفان است و به غير از ۲ بازى برابر نفت تهران و فولاد كه نتايج غير قابل انتظارى را كسب كرديم، از نتايجى كه در ساير بازى ها كسب كرديم، رضايت نسبى دارم.
    ممكن است تعطيلات به نفع ما نباشد
    سرمربى پيشين تيم فوتبال مس كرمان و ابومسلم در مورد تعطيلات مجدد ليگ برتر خاطرنشان كرد: ما از تعطيلات گذشته استفاده خوبى كرديم اما در حال حاضر تيم ما به شرايط مطلوب رسيده و ممكن است اين تعطيلى به نفع ما نباشد. در مجموع اين تعطيلات براى بعضى از تيم ها مفيد و براى برخى ديگر ضرر دارد. الان كه تيم ما روى غلطك افتاده ، برگزارى تمرينات بدنسازى ممكن است در روحيه و انگيزه بازيكنان تاثير منفى بگذارد اما بايد تلاش كنيم اين اتفاق نيفتد.
    آماده سازى براى شهرآورد
    وى با بيان اينكه در ليگ امسال همه مسابقات سخت بوده و خواهد بود، اظهار داشت: پس از تعطيلات بايد در قم به مصاف صبا برويم و سپس در شهرآورد تهران برابر پرسپوليس به ميدان برويم. به همين دليل سعى داريم خود را براى اين ديدارهاى مهم به خوبى آماده كنيم.
    انتظار موفقيت استقلال در شهرآورد
    مظلومى در ادامه با بيان اينكه همه انتظار موفقيت استقلال در شهرآورد تهران را دارند، تاكيد كرد: ساليان سال اين بازى را تجربه كرده ام، البته در سال هاى اخير با تيم هايى مانند ابومسلم، مس كرمان و صباى قم برابر پرسپوليس بازى كردم و نتايج خوبى هم گرفتم كه اميدوارم اين مرتبه هم با استقلال مقابل آنها عملكرد خوبى داشته و نتيجه خوبى را كسب كنيم.
    اولين شهرآورد به عنوان سرمربى
    وى با بيان اينكه صحبت كردن در خصوص آن بازى از امروز زود است ، اضافه كرد: در سال هاى گذشته به عنوان نفر دوم در كنار منصور پورحيدرى مقابل پرسپوليس قرار گرفتم اما امسال پورحيدرى مديرفنى است و من به عنوان نفر نخست تيم هدايت استقلال را در شهرآورد تهران برعهده خواهم داشت كه با كمك ساير اعضاى كادرفنى و تلاش بازيكنان در صدد رسيدن به نتيجه دلخواه هواداران هستم.
    آسيايى شدن اولويت نخست
    سرمربى تيم فوتبال استقلال در مورد هدفگذارى اش در ادامه مسابقات ليگ برتر تصريح كرد: از ابتداى فعاليتم در باشگاه برنامه نخست ما كسب سهميه حضور در ليگ قهرمانان آسيا بود. البته در اين راه نيم نگاهى هم به قهرمانى داريم زيرا هميشه تيم استقلال مدعى قهرمانى است و سعى مى كنيم بتوانيم با حمايت هواداران و تلاش بازيكنان در نهايت اين هدف را عملى كنيم.
    Afc دوست ندارد هواداران استقلال را از دست بدهد
    وى در مورد اينكه ممكن است به خاطر هواداران استقلال afc سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا حفظ شده و استقلال در اين فصل در اين مسابقات مهم به ميدان برود، اظهار داشت: قطعا afc دوست ندارد هواداران را از دست بدهد. ضمن اينكه ديدار استقلال برابر الاهلى ركورد دار بيشترين تماشاگر است و اميدوارم همانند سال گذشته سهميه ايران در آسيا حفظ شده تا هم استقلال فرصت حضور در آسيا را از دست نداده و هم آسيا از حضور تماشاگران متعصب استقلال محروم نشود.
    برنامه ريزى براى ليگ قهرمانان
    سرمربى پيشين تيم فوتبال مس كرمان و ابومسلم در ادامه همچنين ادامه داد: ما براى حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا هم برنامه داريم و حتى بازى هاى تيم هاى حاشيه خليج فارس و تيم هايى كه ممكن است با ما همگروه شوند را هم زير نظر داريم و بازى هاى آنها را تماشا مى كنيم و بسيار اميدواريم تا در آن مسابقات به آمادگى كامل رسيده و با قدرت در مسابقات آسيايى شركت كنيم.
    تشكر از بازيكنان براى كنترل حاشيه ها
    وى در مورد دليل كاهش حاشيه هاى استقلال در فصل جارى اظهار داشت: ما در اين فصل سعى كرديم با كمك همه و خصوصا بازيكنان، حاشيه ها را كنترل كنيم كه بايد به خاطر اين موضوع از همه تشكر كنم زيرا خيلى از مسائل را رعايت كرده تا حاشيه وارد تيم نشود. البته برخى ها تلاش مى كنند براى ما حاشيه درست كنند اما اين اتفاق كمتر در تيم افتاده است.
    تمام بازيكنان كاملا در اختيار تيم هستند
    مظلومى با اشاره به اينكه در هفته گذشته از قول من نوشته بودند محسن يوسفى را اخراج مى كنم، افزود: از اين اتفاقات زياد در تيم رخ مى دهد اما من دوست دارم مصدوميت يوسفى هرچه زودتر برطرف شده، به تيم بازگردد و تنها نگران طولانى شدن مصدوميتش بودم. خوشبختانه تمام بازيكنان كاملا در اختيار تيم بوده و نظم و انضباط حاكم بر تيم در زمان مسابقات و تمرينات بسيار خوب و ارزشمند است.
    خوشحالترين فرد پس از به ثمر رسيدن گل برهانى بودم
    وى در مورد دليل خوشحالى اش پس از به ثمر رسيدن گل آرش برهانى در ديدار با سايپا تاكيد كرد: جزو خوشحالترين افراد پس از به ثمر رسيدن گل برهانى بودم. در بين ۲ نيمه به آرش گفتم به بازى ات اعتقاد دارم، برو و بدون توجه به شعارها بازى كن و تحت هيچ شرايطى تعويضت نمى كنم زيرا مى دانم گل خواهى زد. خوشبختانه با آن گل فشار از روى برهانى برداشته شد و وى باروحيه بيشترى در مسابقات آينده به ميدان مى رود كه اين مسأله باعث خوشحالى ام شد.
    كميته داوران بايد بر عملكرد داوران نظارت كنند
    سرمربى استقلال در ادامه گفتگويش در مورد عملكرد داوران در فصل جارى تاكيد كرد: من به مسائل داورى كارى ندارم زيرا بايد كميته داوران بر عملكردشان نظارت كنند. يك روز داورى ها به نفع ماست و گاهى به ضررمان، اشتباهات در داورى وجود دارد ولى خوشبختانه نسبت به گذشته كمتر شده است.
    دوستان به جاى حمايت حاشيه سازى مى كنند
    وى در مورد كسانى كه عليه اين تيم صحبت مى كنند، اظهار داشت: توقعات از تيم ما بالاست و در اين شرايط كه فشار روى من و تيم زياد است، برخى از دوستان از بيرون به جاى اينكه از ما حمايت كنند، با مصاحبه هاى خود عليه تيم حاشيه سازى مى كنند.
    هركس عليه استقلال صحبت كند، خودش را خسته كرده است
    مظلومى در پاسخ به اين سوال كه منظورش صمد مرفاوى است، گفت: منظورم شخص خاصى نيست اما به همه آنها تاكيد مى كنم ما در حال حاضر با تمام توان جلوى حاشيه ها را گرفته ايم. در اين شرايط هركسى عليه تيم صحبت كند، تنها خودش را خسته كرده زيرا اين حاشيه ها نمى توانند مانع از موفقيت استقلال شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه منصوریان

دوستى ام با دايى مهم تر از مربيگرى در تيم ملى است

منصوريان: مجيدى صلاح خودش را بهتر از ديگران مى داند

عليرضا منصوريان مربى تيم ملى فوتبال ايران گفت: درباره تصميم
    فرهاد مجيدى براى خداحافظى از تيم ملى نظرى ندارم و تنها مى گويم او خوب و بد خودش را بهتر مى داند و حتما تشخيص داده در اين مقطع از تيم ملى خداحافظى كند. وى در رابطه با شرايط تيم ملى در آستانه بازى هاى غرب آسيا اظهار كرد: شرايط خوب است و ما براى حضور در تورنمنت غرب آسيا سعى مى كنيم با تمام قوا آماده شويم. اين بازى ها مى تواند مصاف هاى تداركاتى بسيار خوبى براى تيم ايران باشد. به دور از نتايج آن، ما مى توانيم با اكثر تيم هايى كه ممكن است در جام ملت هاى آسيا با آن ها روبه رو شويم بازى كنيم. او گفت: تيم ملى نياز جدى به حضور در اين رقابت ها دارد. بازيكنان ما بايد در آستانه جام ملت ها بار ديگر با نوع بازى تيم هاى عربى و فرهنگ كثيفى كه در فوتبال دارند، آشنا شوند.آن ها بايد چگونگى عملكرد اين تيم ها از دروازه بانشان تا آخرين بازيكن شان را شناسايى كنند و با داورى هاى ديدار با اين تيم ها هم آشنا شوند. ملى پوشان بايد شرايطى كه تيم ايران مى تواند از اين تيم ها عقب يا جلو باشد را درك كنند و براى كسب نتيجه مطلوب برابرشان به ارزيابى مناسبى برسند. وى درباره مصدوميت بازيكنان پرسپوليس در اردوى تيم ملى كه به يك باره صورت گرفت، گفت: شرايط در تيم ملى سخت است و بازيكنان بعد از بازى در ليگ، به تيم ملى آمدند و اكنون ما هادى نوروزى و غلامرضا رضايى را از دست داديم. آن ها به يك باره مصدوم شدند و اين را پزشكان تيم تشخيص دادند. محمد غلامى هم شرايط مشابهى دارد كه طى يكى دو روز آينده وضعيتش مشخص مى شود. با وجود آن كه يك استقلالى هستم از اينكه اين ۲ بازيكن پرسپوليس مصدوم شدند، بسيار ناراحتم. به هر حال سلامتى بازيكنان براى ما اهميت زيادى دارد. البته عليرضا حقيقى طبق نظر پزشكان با ۲ روز فيزيوتراپى شايد بتواند به ما كمك كند. منصوريان درباره تصميم فرهاد مجيدى مبنى بر خداحافظى از تيم ملى گفت: نظرى در اين رابطه ندارم و اصلا به آن ورود پيدا نمى كنم. قطعا اين بازيكن در شرايط فعلى صلاح ديده چنين تصميمى را بگيرد و خوب و بد زندگى اش را بهتر مى داند. منصوريان با اشاره به مطالبى كه درباره او و اختلافش با على دايى در برخى مطبوعات ورزشى منتشر شده بود، گفت: مى خواهم اين مساله را توضيح دهم. آن هايى كه مى نويسند منصوريان جواب دايى را مى دهد بايد بدانند جايگاهى كه اكنون من دارم، قطعا در آينده ديگر برايم نخواهد بود. اين جايگاه براى هيچ كس ماندگار نبوده و نيست.دوستى اى كه با على دايى و بچه هاى تيم ملى در سال هاى ۹۴ تا ۹۸ دارم، عقبه ۲۰ ساله دارد. من و دايى ۲۰ سال است همديگر را مى شناسيم و جايگاه دوستى مان بالاتر از مربى گرى در تيم ملى است. وى گفت: اصلا سوالى مطرح نبوده كه من بخواهم جوابى بدهم. مطمئنا اگر من بخواهم حرفى به دايى بزنم، شماره تلفن او را دارم و لازم نيست مثل بعضى ها آن را در مطبوعات بيان كنم. ما در كلاس هاى مربى گرى هم همديگر را از نزديك مى بينيم و كنار هم هستيم. تنها براى كسانى كه اين مطالب را مى نويسند متاسفم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه دوسانتوس

دو سانتوس: شايعه اخراجم صحت ندارد

آندرسون دوسانتوس مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: به هواداران استقلال قول مى دهم در اولين بازى كه در تركيب اين تيم بازى مى كنم گل مى زنم.وى اظهارداشت: بازيكنان بازى خوبى را مقابل سايپا به نمايش گذاشتند و مستحق كسب پيروزى بوديم. در نيمه اول چند موقعيت گلزنى داشتيم كه استفاده نكرديم اما در نيمه دوم قدر موقعيتها را بهتر دانسته و ۳ گل به ثمر رسانديم.
    او در مورد وضعيت خودش تصريح كرد: دچار مصدوميت شده ام و اين روزها ۲ نوبت تمرينات فيزيوتراپى را پشت سر مى گذارم و تلاش مى كنم به ديدار مقابل صباى قم برسم.
    مهاجم استقلال در مورد شايعه خروج خود از ليست استقلال افزود: اينها شايعات است و توجهى به آن ندارم. خودم با مظلومى صحبت كرده ام و ايشان گفت با قدرت به تمرينات بازگردم.دو سانتوس در پايان گفت: به هواداران استقلال قول مى دهم در اولين بازى كه در تركيب اين تيم بازى مى كنم براى آنها گلزنى كرده و باعث رضايت آنها شوم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اشوبی

آشوبى: مقابل سايپا از قصد اخطار نگرفتم

فرزاد آشوبى هافبك استقلال با اخطارى كه در بازى با سايپا گرفت ۳ اخطاره شد تا ديدار بعدى تيمش را از دست بدهد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•بازى با سايپا چطور بود؟
    - عملكرد خوبى را در اين ديدار داشتيم. ما از ابتدا دنبال ۳ امتياز بوديم كه توانستيم آن را به دست بياوريم.

•در مورد موقعيت هاى گلى كه از دست داديد صحبت كن.
    - خب ما در نيمه اول چند موقعيت مسلم گلزنى داشتيم كه استفاده نكرديم اما بايد تلاش كنيم در بازيهاى آينده از موقعيتها بهتر سود ببريم.

•در اين ديدار مصدوم شدى مشكل خاصى به وجود آمد؟
    - قفسه سينه ام كمى دچار آسيب ديدگى شد كه خوشبختانه با عكس مشخص شد مشكل خاصى نيست.

•نظرت در مورد تعطيلى مسابقات ليگ چيست؟
    - مسابقات تيم ملى درغرب آسيا است. تيم ملى بايد خودش را براى مسابقات نهايى جام ملتهاى آسيا آماده كند كه اين مسابقات مى تواند محك خوبى باشد.

•استقلال هم اين تعطيلات در اردوى كردان حضور خواهد داشت. فكر مى كنى مفيد باشد؟
    - اين اردوها براى هماهنگ شدن بيشتر لازم است و مى تواند رفاقت و انگيزه را در بين بچه ها ايجاد كند.

•در بازى مقابل صبا به دليل ۳ اخطاره بودن غايب هستى؟
    - برخلاف ادعاى شايعه سازان از قصد كارت نگرفتم. اميدوارم بازيكنان در اين ديدار با قدرت ظاهر شده و ۳ امتياز را كسب كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه محمدی

محمد محمدى: سعى مى كنم دوباره نظر كادر فنى را جلب كنم

محمد محمدى دروازه بان استقلال معتقد است تيمش در ديدار مقابل سايپا البرز مستحق ۳ امتياز بوده است. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•در مورد بازى مقابل سايپا صحبت كن؟
    - بازى خوبى بود و ما مستحق كسب پيروزى بوديم خدا را شكر توانستيم به اين مهم دست پيدا كنيم.

•سايپا را چطور ارزيابى كردى؟
    - سايپا تيم جوان و باانگيزه اى است كه از مربى خوبى به نام مايلى كهن سود مى برد. آنها در اين ديدار به ضد فوتبال روى نياوردند و مقابل ما خوب ظاهر شدند.

•براى ۲ بازى متوالى نيمكت نشين بودى؟
    - نظر كادر فنى بود كه در اين ديدار به ميدان نروم. تلاش مى كنم در تمرينات نظر مساعد كادر فنى را جلب كنيم تا بتوانم در تركيب قرار بگيرم.

•عملكرد استقلال را در اين ديدار چطور ديدى؟
    - ما در اين ديدار قدر موقعيت ها را در نيمه دوم دانسته و
    ۳ گل به ثمر رسانديم البته بايد بگويم در اين ديدار خيلى موقعيت هم از دست داديم كه بايد در ادامه اين ضعف برطرف شود.

•نظرتان در مورد تعطيلى مسابقات ليگ چيست؟
    - خب تيم ملى خود را براى مسابقات جام ملتها آماده مى كند و نياز به اردوهاى آماده سازى دارد البته اميدوارم اين وقفه ها در آينده كمتر شود.

•در تعطيلات به اردوى كردان خواهيد رفت؟
    - اردوى كردان مى تواند باعث هماهنگى بيشتر بين بازيكنان شود به شخصه فكر مى كنم تمام امكانات را در اختيار دارد و مى تواند در ادامه به ما كمك شايانى كند.

•هفته آينده با صبا بازى خواهيد كرد اين ديدار را چطور پيش بينى مى كنى؟
    - بازى سختى است. آنها در زمين خود با انگيزه بالا به ميدان مى روند و اين كار ما را سخت تر خواهد كرد. اميدوارم بتوانيم با كسب ۳ امتياز با روحيه بالايى به مصاف دربى برويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح الله زاده : هدف برنامه ۹۰ از پخش مصاحبه روشن، تبليغ رستوران او بود

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در مورد صحبت هاى اخير حسن روشن و مسائل ديگر به اظهار نظر پرداخت. با ما همراه باشيد:

• گفته مى شود ملك كمپ استقلال براى شخص است و شما نيز در آن سهم داريد و به همين دليل پيگير ساخت اين كمپ شديد؟
    - متاسفم كه در اين جامعه كسانى كه سرمايه هاى استقلال را دور مى ريزند جزو افراد خدوم اين باشگاه معرفى مى شوند و كسانى كه زحمت واقعى را مى كشند اين چنين معرفى مى شوند. سازمان تربيت بدنى بچه نيست براى زمينى كه به نام شخص باشد سرمايه گذارى كند و به اسم منافع باشگاه پول بدهد. من نبايد از خودم دفاع كنم و مى توانيد با مسئولان سازمان تربيت بدنى در اين باره صحبت كنيد.

• پيگيرى هاى شما براى ساختن اين كمپ باعث شد چنين شائبه هايى به وجود آيد.
    - من جز براى رضاى خدا و خدمت به استقلال هدف ديگرى ندارم و از اين كمپ دينارى سهم ندارم. هر پولى هم كه براى استقلال گرفتم براى همين تيم خرج كردم. من از خودم پول ندارم تا كمپ را بسازم و پول اين ساختن را از منابع دولتى تامين كردم.

• شما با ناصر حجازى براى مدتى مشكل داشتيد اما سوءتفاهمات بينتان برطرف شد حالا چرا با حسن روشن نمى توانيد اين مشكلات را حل كنيد؟
    - سوءتفاهمى با حسن روشن ندارم.
    مى پرسم مگر قرار است هميشه با همه كار كنم؟ مگر زور است؟ نمى خواهم با ايشان كار كنم. باز هم مى گويم ايشان اگر مدركى دارد به مراجع ذى صلاح بدهد. من هم از حق خودم و باشگاه استقلال نمى گذرم. او بايد در دادگاه پاسخ من را بدهد. از روشن شكايت كرده ام و فكر مى كنم هفته آينده اين پرونده بررسى شود. افتخار مى كنم كه براى كمپ استقلال زحمت مى كشم. هواداران هم بدانند و بروند تحقيق كنند كه ريالى سهم ندارم.

• ظاهرا مجوز ساخت هتل ۴ ستاره استقلال را از سازمان تربيت بدنى گرفته ايد؟
    - ساخت اين هتل مربوط به فاز دوم ساخت كمپ مى شود. اين هتل براى بازيكنان ساخته مى شود كه داراى رستوران و فروشگاه مخصوص هواداران است. كلنگ ساخت اين هتل سال آينده زده مى شود. در حال حاضر مشغول تهيه نقشه آن هستيم.

• از برنامه ۹۰ به دليل پخش مصاحبه حسن روشن ناراحتيد؟
    - من كلا مى گويم كه منافع باشگاه استقلال بايد به خودش بازگردد. وقتى از باشگاه استقلال فيلمى تهيه و به صورت رايگان پخش مى شود قرار نيست توهين هم بشنويم و به لحاظ حقوقى هم زير سؤال برويم. وقتى حسن روشن مى گويد مدرك تحصيلى من بايد مورد ارزيابى قرار گيرد بايد عين همان حرف ها پخش شود؟ من فكر مى كنم پشت پرده پخش مصاحبه روشن براى تبليغ رستوران او بوده است. اگر قرار است مدرك من مورد ارزيابى قرار گيرد نه به اين برنامه مربوط مى شود نه روشن. ما داراى وزارت علوم هستيم و آنها مى توانند در اين باره ورود كنند. نمى گويم برنامه ۹۰ در مورد استقلال هيچ پوششى نداشته باشد اما مسائل حقوقى فقط مربوط به خودمان است. برنامه ۹۰ حق ندارد صحبت هايى كه مدركى براى آن وجود ندارد را پخش كند و من قطعا به صدا و سيما اين موضوع را خواهم گفت. هرگاه من به استخدام برنامه ۹۰ درآمدم آقاى فردوسى پور مى تواند درباره اين مسائل حرف بزند. مگر مى شود كسى بدون مدرك به ديگرى اين همه اتهام وارد كند؟ اين برنامه حق ورود به مسائل حقوقى را ندارد و ما ۹۰ را در بحث حقوقى تحريم كرده ايم.

• به اين فكر كرده ايد كه روشن بر چه اساسى اين صحبت ها را مطرح كرده، شايد مداركى موجود باشد؟
    - اطلاعات غلط به او داده شده است. اينكه فلانى گفته كه من چه كرده ام كه مدرك نمى شود. شايد يكى به دروغ عليه من حرف زده، او كه نبايد باور كند. اجازه نمى دهم يكى براى عقده گشايى اين چنين با آبرويم بازى كند. اميدوارم او مدرك داشته باشد اما مى دانم كه نمى تواند مرا محكوم كند.

• بگذريم. شما گفتيد در مورددوسانتوس به جمع بندى نرسيديد اما هر روز شنيده مى شود مى خواهيد او را اخراج كنيد؟
    - روزنامه ها آزاد هستند هر چه مى خواهند بنويسند اما اين دليل نمى شود كه درست باشد. من تاكيد مى كنم
    در مورد كليه بازيكنان استقلال در نيم فصل به جمع بندى مى رسيم.

• با فرهاد مجيدى براى بازگشت به تيم ملى صحبت نكرديد؟
    - هنوز از تيم ملى كسى با من در اين باره حرفى نزده و من هم مجيدى را نديده ام.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مثاحبه برهانی

كعبى هم مثل ديگران نظرش را گفته است

برهانى: وصله كم كارى و اخطار عمدى گرفتن به بازيكن استقلال نمى چسبد

آرش برهانى مهاجم استقلال دريافت اخطار عمدى توسط بازيكنان اين تيم مقابل سايپا را شايعه مى داند و معتقد است هيچ بازيكنى كم كارى نمى كند.گفت وگو با وى را بخوانيد:

• از عملكردت مقابل سايپا راضى بودى؟
    - از لحاظ بدنى در شرايط بسيار خوبى قرار داشتم و تمام سعى و تلاشم را انجام دادم تا مقابل سايپا خوب كار كنيم. اعتقاد دارم روندم خوب بود و از عملكردم راضى هستم.

• خبر دارى كه مظلومى گفت از گلزنى برهانى خيلى خوشحال شده است؟
    - ايشان به من لطف دارند. آقاى مظلومى بين ۲ نيمه اطمينان داشت كه گل مى زنم و خوشبختانه پاسخ اعتمادش را دادم.

• در اين چند روز پس از بازى با سايپا انتقادات زيادى از موقعيت هايى كه نصيبت شد و آنها را از دست دادى صورت گرفت. قبول دارى موقعيت هاى زيادى داشتى؟
    - اين مساله طبيعى است كه مهاجم موقعيت خراب كند. قبول دارم چند موقعيت از دست دادم ولى هميشه سعيم بر اين بوده كه براى تيمم مثمر ثمر باشم ضمن آنكه خوشحالم در اين مسابقه گلزنى كردم.

• حسين كعبى پس از بازى با نفت آبادان اعلام كرد كه مثل تو شده بود و فرصت ها را از دست مى داد. جوابى به او نمى دهى؟
    - نه. كعبى هم مثل سايرين نظرش را گفته و پاسخى به او نمى دهم.

• شايعه شده چند بازيكن براى آنكه دربى را از دست ندهند از قصد مقابل سايپا كارت گرفتند. اين مساله صحت دارد؟
    اصلا چنين مساله اى را نمى پذيرم. هيچ كس دوست ندارد براى استقلال كم كارى كند. من هم با تمام وجود در بازى با صباى قم در خدمت استقلال خواهم بود. اين وصله ها به بازيكنان استقلال نمى چسبد.

• فرهاد مجيدى هم كه از تيم ملى خداحافظى كرد...
    ايشان حتما صلاح خودش را در اين مساله ديده و بايد به نظر او احترام گذاشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه طالب لو

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

طالب‌لو: اهانت به قرآن غيرقابل تحمل است

دروازه‌بان استقلال از حركت ارزشي خود مي‌گويد.

وحيد طالب‌لو دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: هتك حرمت به قرآن كريم كه توسط عده‌اي معلوم‌الحال رخ داد اتفاق كوچكي نبوده است. هنگامي كه از اين اهانت بي‌شرمانه باخبر شدم آشفته شدم و تصميم گرفتم به نوعي در برابر اين عمل وقيحانه عكس‌العمل نشان دهم.
    طالب‌لو افزود: با مشورت تعدادي از دوستانم تصميم گرفتم متني از خطبه 198 نهج‌البلاغه را روي پيراهنم درج كنم تا در بازي كه مي‌دانستم از طريق جام در جام در تمام دنيا پخش مستقيم مي‌شود اين متن منعكس شود، در پايان بايد اضافه كنم هرچند قرآن و كتاب آسماني ما مسلمانان خود حامي ماست ولي در برابر كوچكترين تعرض و توهين به اين كتاب آسماني و مقدمات خود لحظه‌اي آرام نخواهيم داشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

حجازي: وضعيت خودم و استقلال خوب است

پيشكسوت استقلال از آخرين وضعيت خود و تيم استقلال مي‌گويد.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌ناصرحجازي گفت: شرايط تيم هفته به هفته بهتر مي‌شود و نمود آن در مسابقه با سايپا مشخص بود، اميدوارم روند صعودي استقلال تداوم يابد و تيم به زودي به صدر جدول برسد.
    حجازي افزود: در روزهاي گذشته با دستور قبلي پزشكان به بيمارستان رفتم و مساله خاصي نبوده است و در حال حاضر در شرايط جسماني مطلوبي قرار دارم و از روند بهبوديم پزشكان اظهار رضايت مي‌كنند

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 31 از 131 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)