نقل قول نوشته اصلی توسط Amin_azarnia نمایش پست ها
مثل اینکه اولین کامنت رو من میزنم خداروشکر.
امروزم با سیستم خودم رفتم جلو و وحشتناک از تیم اخره جدولی باختم هارد اتک و هییییچ چی جواب نداد و فورواردهام مثل عوضی ها بازی کزدن و متاسفانه داستان جدید نمیدونم چرا بازیکن نمیتونم بخرم!!!!! داستان چیههههه درسته اخره فصلی بازیکن ها کم میارن؟؟؟؟ نه انرژی و توان و روحیه و هسیییچ فاصلم از دوازده امتیاز شده نه البته سه تا بازی مونده و یه تساوی بگیرم از این سه بازی تمومه و قهرمان میشم باژی بعدی رو شاید هارد دیفنس بزارم وقطاری شاید فرجی شد و مشکلم بازیکناهست که تو پشت تخصصی ندارم و متاسقفانه چندتاشون مسدومن و یکیشونم که بعده باژی اعصابم خورد شد و تمرین شدید دادم و چارروز مصدوم شد و از همه بدتر بهترین بازیکنم دوازده روز مصدوم یا خدااااااااااا:((((((فصل بعدم مثل اینکه ندارمش و بفروشمش البته بهترین بازیکن فصلم بوده و تموم فصل و بین تموم تیما اوله و تا امروز سه تا باژیکن تاپ داشتم و همشون این اخره کاری خراب دارن میکنن و امروزم شیش شدن

هارد اتک یه ریسک کاملا وحشتناکه ! من بعد از چندین بار استفاده و تجربه شکست های سنگین، به ندرت ازش استفاده کردم مگه در شرایط خاص. من در شرایطی که تیمم ضعیف بود نسبت به بقیه تیما ، اکثر بازیا رو رو حالت Defending یا Defense بازی میکردم با آپشن ضد حمله

از فلش دادن هم کمتر استفاده میکردم اواخر . و انصافا هم بازیای مهم رو در میاوردم