Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1003

Hybrid View

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 1 در 1 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

اهههههه دوساعت پیام گذاشتم رفت
    داشتم میگفتم هفته ۲۱هست و با ۴۹ امتیاز سدر جدولم وفاصلم با تیمهای دوم به بعد ۱۲ هست خداروشکر و امروزم بازی داشتم و نیمه اول رو افساید گیری سه تا خوردم و نتم پریده بودم و نتونستم تغییره تاکتیک بدم اما تو نیمه دوم تو عین ناباوری و گذاشتم رو هارد اتک و چهارتا زدم و بازی رو بردم اخرین گلم دیقه اخر بود و رو ضربه ایستگاهی زدم و واقعاااا چسبید تیم دوم جدول بودم و تونستم فاصله امتیازمو باهاش خیلی کنم پیشنهاد میکنم الکی افساید گیری نکنین و بجا از این تاکتیک استفاده کنین و اگاهی داشته باشین ازش کام
    از همه بچه ها هم تشکر میکنم این مدت میومدم و توصیه هاتون و تو تایپیک میخوندم و استفاده میکردم اما فرصت نشد بهتون سربزنم که ببخشید از علی و.. هم شکره خاصی دارم که کمک زیادی بود و تونستم این همه امتیاز جمع کنم با راهنماییشون وخداکنه فصل اینده هم قهرمان چمپیونز بشم وجام حذفی
    التماس دعا

2. کاربر روبرو از پست مفید Amin_azarnia تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

پیش فرض پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]

نقل قول نوشته اصلی توسط Amin_azarnia نمایش پست ها
    اهههههه دوساعت پیام گذاشتم رفت
    داشتم میگفتم هفته ۲۱هست و با ۴۹ امتیاز سدر جدولم وفاصلم با تیمهای دوم به بعد ۱۲ هست خداروشکر و امروزم بازی داشتم و نیمه اول رو افساید گیری سه تا خوردم و نتم پریده بودم و نتونستم تغییره تاکتیک بدم اما تو نیمه دوم تو عین ناباوری و گذاشتم رو هارد اتک و چهارتا زدم و بازی رو بردم اخرین گلم دیقه اخر بود و رو ضربه ایستگاهی زدم و واقعاااا چسبید تیم دوم جدول بودم و تونستم فاصله امتیازمو باهاش خیلی کنم پیشنهاد میکنم الکی افساید گیری نکنین و بجا از این تاکتیک استفاده کنین و اگاهی داشته باشین ازش کام
    از همه بچه ها هم تشکر میکنم این مدت میومدم و توصیه هاتون و تو تایپیک میخوندم و استفاده میکردم اما فرصت نشد بهتون سربزنم که ببخشید از علی و.. هم شکره خاصی دارم که کمک زیادی بود و تونستم این همه امتیاز جمع کنم با راهنماییشون وخداکنه فصل اینده هم قهرمان چمپیونز بشم وجام حذفی
    التماس دعا
    خواهش میکنم عزیز. وظیفه بود. امیدوارم به همه افتخارات ممکن تو یه فصل برسی

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola , Diego Simeone
    بازیکن محبوب
    Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

BrazilSS_TehranBarcelona

Ronaldinho

تشکر ها
    929
    تشکر شده 1,416 در 873 پست

خب دوستان متاسفانه کسی پیدا نشد که تاپیک جلد 3 رو بزنه بنابراین خودم دست به کار شدم

درسته دیگه خودم بازی نمیکنم ولی میخوام همچنان تاپیکای تاپ الون پابرجا باشن

تاپیک جلد سوم رو با همون اطلاعات قدیمی از بازی ایجاد کردم که باید به بزرگی خودتون ببخشین. ولی با دریافت اطلاعات جدید اونارو آپدیت میکنم

این تاپیک هم قفل میشه و شمارو به سمت جلد سوم هدایت میکنم : لطفا اینجا پست بدین :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در ضمن اون دسته از دوستانی هم که مایل به مطالعه جلد اول هستن لینکشو در اختیارتون میزارم که کارتون راحت تر بشه :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

موفق و موید باشید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)