سلام بچه ها خوبید من حدود بیست روزه این بازیو دارم بازیمیکنم قبلا یک بار دانلود کردم سر درنیاوردم و پاکش کردم ولی این بار به لطف شما و نرم افزار گوگل ترنس لیت دارم ادامه میدم لول یکم کلله تیمم حدود نه ملیون می ارزه میانگین بازیگنام بیستو دو و دو ترکیبمم ثابته و خوب نتیجه میگیرم چهار سه سه تا قبل از این ک باتوضیحات شما دوستان شنا بشمتو لیگ سه بار باختم و یک بار مساوی کردم ولی بعد از اون یه کارایی کردم مثلا بازیکنای پیرمو ردکردم و رفت کلللن تیمو ریکاوری کردم ازون به بعد هشت تا بازیه ک پشت سر هم دارم میبرم با سه گل به بالا ولی نمیدونم چرا بازیکنای هیجده نوزده سالم خیلی عملکردشون کمه در عوض بازیکن بیستو پنج سالم آقای گله یه سوال اینه که این اسپانسرایی ک توکن میدن روشون نوشته آپ تو...مثلا٣۴ ولی چهار روز از قرارداد گذشته ولی بمن پنج شیش تا داده اسپانسر دومیه رو میگم اون سه گذینش رو هم میدونم چیه و عمل کردم ولی بمن نداد اون مقدار رو لطفا راهنمیی کنیید
همه توکنها رو یکجا نمیده. روزی یکی دو تا فقط
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
درباره ما: انجمن تخصصی فوتبال دربی از تاریخ 26 بهمن ماه سال 1387 به صورت رسمی و پایدار شروع به کار کرده است . گروه تخصصی دربی مفتخر است در طول این مدت با فراهم کردن یک محیط سالم و دوستانه یک تجمع بزرگ در میان علاقمندان به فوتبال ایجاد کرده باشد. امیدواریم در این انجمن لحظات خوشی را بگذرانید..