همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام به همه من میلاد هستم 19 ساله از شهرستان تالش-گیلان...
این سایتو دوس دارم مخصوصا مسابقه پیش بینیش خیلی جذابه همه میتونن توش شرکت کنن...و واقعا امکاناتش هیجان انگیزه
دوستانی که تو یاهو هستتن و تو مسابقات پیش بینی قراره شرکت کنن منو اد کنن تا دوس بشیم رقابتمون جذاب شه..
milad.melodi
آی دیم توی جیمیل هم همینه
ARSENAL
ویرایش توسط miladmelodi : 07-13-2015 در ساعت 13:57
سلام . صادق هستم . خیلی خوشحالم که با اینجا آشنا شدم .
سلام .. سپهرم .. 14 ساله .... ساکن تهران .... هر سوالی درباره پلیر کریر داشتید پاسخ میدم![]()
سلام عزیزان .من محمد جواد فخرایی هستم .لقب من محمد پرس هست (یعنی پرسپولیس هستم و همه رو پرس میکنم).من در خیلی از انجمن ها ناظر بودم اما به دلایلی الان نیستم .من اهل بوشهرم .نه خود بوشهر استان بوشهر بندر دَیّر.خوشحالم که در این انجمن هستم.
![]()
سلام به همه دوستان
سید سلمان ساکن مشهد ۱۴ ساله
امیدوارم لحظات خوبی رو اینجا داشته باشم
سلام من محمدرضام متولد هفتادو دو فارغ التحصیل اقتصاد علامه و منتظر سربازی در این انتظار یک ساله دارم تاپ الون بازی میکنم و دلیل اشناییم با این سایت کنجکاوی درباره بازی بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)