سلام.اگر کسی داره اون گل رو بذاره که خیلی نیازمندم.ممنون می شم.![]()
سلام.اگر کسی داره اون گل رو بذاره که خیلی نیازمندم.ممنون می شم.![]()
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
ویرایش توسط *Rossonero* : 09-21-2010 در ساعت 02:31
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
اولا ميلان تو بازي برگشت 4-0 باخت
دوما بيا اين هم از گل[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چون نامه جرم ما به هم پیچیدند / بردند به دیوان عمل سنجیدندبیش ازهمگان گناه مابود ولی / ما را به محبت علی(ع)بخشیدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MOHAMMAD ALI : 09-21-2010 در ساعت 01:56
؟؟؟؟؟؟؟؟
در بازی برگشت گلی زده نشد.........
در بازی رفت یک گل قشنگ سیدرف زد که فکر کنم منظورت همون باشه.
من با کیفیت HD دارم برات آپ کردم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته چند سال قبل هم میلان و منچستر با هم بازی کردن که در بازی برگشت میلان 3 بر صفر منچستر رو زد که دقیقه 30 بازی سیدرف گل دوم رو برای میلان زد.
اونم گل قشنگی بود ممکنه منظورت اون هم باشه که اگر خواستی بگو برات آپ کنم.
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام حسين گل سيدرف مال چند سال قبل اگه داري برام آپ كن دمت گرم ميلاني هستي ديگه.
سلام
اولا ميلان تو بازي برگشت 4-0 باخت
آره درسته.حالا یادم اومد.به هر حال ببخشید واز همه ممنون.؟؟؟؟؟؟؟؟
در بازی برگشت گلی زده نشد.........
در بازی رفت یک گل قشنگ سیدرف زد که فکر کنم منظورت همون باشه.
من با کیفیت hd دارم برات آپ کردم.
البته چند سال قبل هم میلان و منچستر با هم بازی کردن که در بازی برگشت میلان 3 بر صفر منچستر رو زد که دقیقه 30 بازی سیدرف گل دوم رو برای میلان زد.
اونم گل قشنگی بود ممکنه منظورت اون هم باشه که اگر خواستی بگو برات آپ کنم.
راستی حسین اگه می تونی هرسه گل اون بازی رو برام آپ کن.و یه خواهش دیگه.اگه میشه سه تا گل بازی رفت میلان رئال پارسال رو برام آپ کن.ممنون
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
اینم گلی که شما خواسته بودید.
خداحافظ اسطوره من
بازی رفت میلان رئال پارسال گلهاشو تو سایت میتونی پیدا کنی.
تو آرشیو لیگ قهرمانان سال پیش.
اما بازی میلان منچستر که خیلی هم خاطره انگیز بود (یادش بخیر از همون دقیقه اول میلان حمله میکرد.)
امشب یاد گذشته ها افتادم.
اون موقع میلان بود و بقیه همه تیمای انگلیسی:
چلسی، لیورپول و منچستر
میلان تونست قهرمان بشه.
ایشالله امسال هم قهرمان میشیم.
به امید اون روز.
بیا اینم بازی میلان منچستر.
هایلایته. صحنه های خطرناک بازی و گلهای میلانی ها.
خداحافظ اسطوره من
lotfan kilip peivastn ozil be real ra bram bezar![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)