مبعلي: عاشق لقب مهندسم!/ ژاوي،‌ اينيستا و فابرگاس را دوست دارم

من عاشق لقب مهندسي هستم. اصلا دوست ندارم لقب بازيكن خاصي را روي من بگذارند به همين دليل لقب مهندس را خيلي دوست دارم. اولين‌بار اين لقب را در فوتبال امارات روي من گذاشتند

ايمان مبعلي در بازي مقابل سايپا نشان داد كه رفته رفته به روزهاي اوج نزديك مي‌شود. تماشاگران استقلال در هفته‌هاي ابتدايي چندان از عملكرد او راضي نبودند ولي ايمان حالا به شرايط خوبي رسيده و در بازي با سايپا هم پاس گل اول تيمش را داد. مبعلي درباره وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر به سوالات سايت گل پاسخ مي‌دهد.
*بازي چطور بود؟
بازي خوبي بود و ما تمام تلاشمان را كرديم تا سه امتياز را بگيريم براي استقلال خيلي مهم بود كه جايگاه سومي را در جدول حفظ كند و فكر مي‌كنم بعد از اين تعطيلي شرايط بهتري داشته باشيم.
قبول داري نيمه اول مثل نيمه دوم نبوديد؟
بله، ما در همين نيمه هم موقعيت‌هاي زيادي را تبديل به گل نكرديم و يك گل غافلگيرانه خورديم. در بين دو نيمه اما صحبت‌هاي كادرفني خيلي تأثيرگذار بود و مربيان به بازيكنان اطمينان دادند كه گل مي‌زنيم. خوشبختانه تغيير تاكتيك تيم هم به سود استقلال شد.
*به نظر تو استفاده از دفاع سه نفره بهتر است يا دفاع خطي؟
من نمي‌توانم در اين مورد حرف بزنم اين مربي است كه درباره سيستم تصميم مي‌گيرد و هر وقت هم كه بخواهد عوض‌اش مي‌كند.
*در اين بازي باز هم پاس گل دادي و مثل اينكه به روزهاي اوج نزديك مي‌شوي؟
اين ششمين پاس گل من در اين فصل بود. اين درحالي است كه مقابل ذوب آهن، مس و پيكان يك ربع بازي كردم و در بازي با سپاهان نبودم.
*از عملكردت راضي هستي؟
من فكر مي‌كنم عملكردم معمولي بوده و از خود بيشتر انتظار دارم. من حتي به فكر گلزني هم هستم.
*چرا تا حالا گل نزدي؟
فكر مي‌كنم موقعيتي پيش نيامده كه گل بزنم در ضمن من در تمام بازي‌ها حضور كامل نداشتم و شانس گلزني‌ام كم بود.
*چرا كم كاشته مي‌زني؟
اگر موقعيت پيش بيايد كاشته مي‌زنم. در بازي با سايپا چند ضربه ايستگاهي نصيب حريف شد كه اي كاش يكي، دو تا از آنها گير من مي‌آمد.
*مثل اينكه ميلاد ميداودي كاشته‌هاي از راه دور را مي‌زند؟
بله، ميلاد بيشتر كاشته‌هاي راه دور را مي‌زند و من ضربات نزديك دروازه را مي‌زنم.
*فكر مي‌كني تا چند هفته ديگر صدرنشين شويد؟
ما احتياج به زمان داريم ولي مطمئنا هدف‌مان چيزي جز صدرنشين نيست.
*امتياز از دست دادن پرسپوليس هم در تبريز به نفع شما شد. اينطور نيست؟
صددرصد به نفع ما شد ولي مهم اين است كه خودمان امتياز بگيريم و به رده‌هاي بالا بياييم. به نظر من دربي براي بهبود وضعيت تيم ما خيلي تأثيرگذار خواهد بود.
*پرسپوليس را شكست مي‌دهيد؟
اين بازي با همه با همه بازي‌ها فرق دارد و اصلا قابل پيش‌بيني نيست. به نظر من شانس هر دو تيم در اين پيروزي برابر است.
*بازي كردن در دربي براي تو سخت است؟
من تا حالا دربي‌هاي زيادي را ديده‌ام ولي سابقه بازي در اين مسابقه را ندارم. به هر حال اين بازي سختي‌هاي خاص خودش را دارد ولي من سعي مي‌كنم بهترين بازي‌ام را انجام دهم.
*مي‌داني كه به تو لقب مهندس استقلال را داده‌اند؟
من عاشق اين لقب هستم. اصلا دوست ندارم لقب بازيكن خاصي را روي من بگذارند به همين دليل لقب مهندس را خيلي دوست دارم. اولين‌بار اين لقب را در فوتبال امارات روي من گذاشتند.
*در بين فوتباليست‌هاي خارجي سبك كدام بازيكن را دوست داري؟
در پست خودم فوتبال ژاوي،‌ اينيستا و فابرگاس را مي‌پسندم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]